• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kastanjer och hästkastanjer

Resultat för

Kastanjer och hästkastanjer - Import och export

 1. CLEMENT FAUGIER

  Frankrike

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: tillverkning och saluföring av alla produkter baserade på kastanjer, sedan 1882: kanderade kastanjer, kastanjekräm från Ardèche. Tillverkning och saluföring av Marpom's, en blandning av kastanjekräm och äppelmos. Ekologiskt produktsortiment. Clément Faugier erbjuder numer fruktpuréer och frysta grönsaker, naturlig fryst kastanjekräm i portionsstorlekar, i form av brickor med 8 eller 15 portioner.

 2. CONCEPT FRUITS

  Frankrike

  CONCEPT FRUITS är ett företag etablerat bland bergen i Ardèche som är specialiserat på förädlingen av kastanjer sedan 1975. Det tillhör koncernen ROGER DESCOURS, ett ledande franskt företag och främsta europeiska aktör inom djupfryst frukt. Tack vare leveranser av kastanjer från de bästa producenterna, förlitar sig Concept Fruits på ett team experter inom förädling av frukt. Vi erbjuder ett ofrånkomligt sortiment beredningar med kastanjer avsedda för yrkesfolk inom restaurangbranschen och företag inom livsmedelsindustrin: • Kastanjepuré • Kastanjepasta • Kastanjemos • Kastanjer i sockerlag CONCEPT FRUITS erbjuder recept med kastanjepuréer och mos med äkta smak enligt traditionella recept från Ardèche för traditionella och generösa rätter. - 100 % naturliga ingredienser, utan konserveringsmedel, utan färgämnen - En kastanjepuré 100 % "CLEAN LABEL", utan glukossirap - En kastanjepasta med stark kastanjesmak, med begränsad tillsats av socker och utan vanilj - En kastanjepuré tillgänglig i Doypack-förpackning för enkel och snabb användning - Kastanjer i naturlig sockerlag för en mängd olika användningar: som dekoration, i bitar som garnering För förädlingen av ekologiskt odlade kastanjer har företaget blivit certifierat ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits är också certifierat IFS och BRC.

 3. JRK COMMODITIES

  Frankrike

  JRK commodities är ett familjeföretag specialiserat på import av kryddor från Madagaskar sedan tre generationer. Idag är det verksamt inom import, export och försäljning av ekologiskt certifierad och rättvisemärkt vanilj. Det arbetar för att underlätta försäljningen av sina säsongskryddor hela året för att tillfredsställa sina kunders specifika behov. JRK commodities åtar sig alltid att leverera bästa möjliga kvalitet till bästa pris. Er belåtenhet är vår prioritet, därför åtar sig företaget att byta er order tills ni blir helt nöjda. Bland våra produkter har vi: - svart vanilj / 15 till 20 cm, - Röd vanilj / 13 till 18 cm, - Loose bean, - Vanilj i pulverform.

 4. RAFFAEL S.R.L.

  Italien

 5. EGE KAPTAN LTD. ŞTI.

  Turkiet

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA

  Italien

 2. CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A.

  Spanien

 3. SORESA - PORTUGAL

  Portugal

 4. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Tyskland

 5. ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE

  Italien

 1. COMMODITIES TRADING UK LTD

  Förenade kungariket

 2. PARS DRIED FRUITS CO

  Iran

 1. DILETTO PASQUALE & C. SAS

  Italien

 2. CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS)

  Spanien

 3. AGROHOUSE.GR

  Grekland

 4. AZ. AGR. "CAVAGRANDE"

  Italien

 5. KEVRON GLOBAL

  Förenade kungariket

 6. GAROFALO ALFONSO

  Italien

 7. IL BOCCETTO

  Italien

 8. TARKIM GIDA PLASTIK TARIM INS. TURIZM SAN. TIC. LTD. STI

  Turkiet

 1. E2W INTERNATIONAL CONSULTING & FOREIGN TRADE

  Turkiet

 2. FERMA DE ALUNE SRL

  Rumänien

 3. SORRENTINO FELICE

  Italien

 4. MOCERINO FRUTTA SECCA S.R.L.

  Italien

 5. MADI VENTURA S.P.A.

  Italien

 6. NOCCIOLE MARCHISIO S.P.A.

  Italien

 7. GLOBAL TRADE

  Turkiet

 8. GOLDEN NUTS S.R.L.

  Italien

 9. AGNELLINI VALENTINO DI AGNELLINI GIORGIO

  Italien

 10. ALFRUS S.R.L.

  Italien