• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kastanjer och hästkastanjer

Resultat för

Kastanjer och hästkastanjer - Import och export

 1. CONCEPT FRUITS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  CONCEPT FRUITS är ett företag etablerat bland bergen i Ardèche som är specialiserat på förädlingen av kastanjer sedan 1975. Det tillhör koncernen ROGER DESCOURS, ett ledande franskt företag och främsta europeiska aktör inom djupfryst frukt. Tack vare leveranser av kastanjer från de bästa producenterna, förlitar sig Concept Fruits på ett team experter inom förädling av frukt. Vi erbjuder ett ofrånkomligt sortiment beredningar med kastanjer avsedda för yrkesfolk inom restaurangbranschen och företag inom livsmedelsindustrin: • Kastanjepuré • Kastanjepasta • Kastanjemos • Kastanjer i sockerlag CONCEPT FRUITS erbjuder recept med kastanjepuréer och mos med äkta smak enligt traditionella recept från Ardèche för traditionella och generösa rätter. - 100 % naturliga ingredienser, utan konserveringsmedel, utan färgämnen - En kastanjepuré 100 % "CLEAN LABEL", utan glukossirap - En kastanjepasta med stark kastanjesmak, med begränsad tillsats av socker och utan vanilj - En kastanjepuré tillgänglig i Doypack-förpackning för enkel och snabb användning - Kastanjer i naturlig sockerlag för en mängd olika användningar: som dekoration, i bitar som garnering För förädlingen av ekologiskt odlade kastanjer har företaget blivit certifierat ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits är också certifierat IFS och BRC.

 2. CLEMENT FAUGIER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: tillverkning och saluföring av alla produkter baserade på kastanjer, sedan 1882: kanderade kastanjer, kastanjekräm från Ardèche. Tillverkning och saluföring av Marpom's, en blandning av kastanjekräm och äppelmos. Ekologiskt produktsortiment. Clément Faugier erbjuder numer fruktpuréer och frysta grönsaker, naturlig fryst kastanjekräm i portionsstorlekar, i form av brickor med 8 eller 15 portioner.

 3. RAFFAEL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget RAFFAEL S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom Kolakarameller, kanderade kastanjer, panettone, och Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Montoro, Italien.

 4. CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A.

  Spanien

  Företaget CASA QUIROGA HORTOFRUTÍCOLA S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom kastanjemjöl, fryst frukt, fräsar, och blåbär. Företagets huvudkontor finns i Ourense, Spanien.

 5. ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA

  Italien

  Företaget ROSSI ANGELO SNC DI MELLA MARISA LUISA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom kastanjemjöl, bearbetning av färska kastanjer, och kikärtsmjöl. Företagets huvudkontor finns i Scagnello, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DILETTO PASQUALE & C. SAS

  Italien

  Företaget DILETTO PASQUALE & C. SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom kastanjer, och kastanjemjöl. Företagets huvudkontor finns i Cutro, Italien.

 2. EGE KAPTAN LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget EGE KAPTAN LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom kastanjer, frukt färsk, förpackade kastanjer, och bearbetning av färska kastanjer. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. AGROHOUSE.GR

  Grekland

  Företaget AGROHOUSE.GR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Kastanjer och hästkastanjer, torkad frukt, och Kastanjer och hästkastanjer. Företagets huvudkontor finns i Larissa, Grekland.

 4. PARS DRIED FRUITS CO

  Iran

  Företaget PARS DRIED FRUITS CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företagets huvudkontor finns i Tehran/tehran, Iran.

 5. HERMANOS GARZA

  Spanien

  Företaget HERMANOS GARZA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom potatis, kastanjer, och svampar. Företagets huvudkontor finns i Riós, Ourense, Spanien.

 1. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Tyskland

  Företaget NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelträd - träd och buskar. Företaget är även verksamt inom Kastanjer och hästkastanjer, drevesnice, hasselnöt, Kastanjer och hästkastanjer, och valnöt. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. COMMODITIES TRADING UK LTD

  Förenade kungariket

  Företaget COMMODITIES TRADING UK LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom solrosolja, jordbruksprodukter, gödningsmedel, och energidrycker. Företagets huvudkontor finns i Oakham, Förenade kungariket.

 1. MARRONS IMBERT

  Frankrike

  Företaget MARRONS IMBERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Glass och sorbet, Kastanjer och hästkastanjer, Glass och sorbet, Kastanjer och hästkastanjer, Kastanjepuré, och kanderade kastanjer. Företagets huvudkontor finns i Aubenas Cedex, Frankrike.

 2. ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE

  Italien

  Företaget ORTOFRUTTICOLA PAPAROZZI ACHILLE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Kastanjer och hästkastanjer, kastanjer, förpackade kastanjer, Kastanjer och hästkastanjer, och Kastanjekräm. Företagets huvudkontor finns i Canepina, Italien.

 3. CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS)

  Spanien

  Företaget CASTAÑAS CAMPELO EXPORT (CHESTNUT, FLOURS, GARLIC, NUTS), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom torkat mjöl, torkade produkter, vitlök, och kastanjer. Företagets huvudkontor finns i Villafranca Del Bierzo (león), Spanien.

 4. SORESA - PORTUGAL

  Portugal

  Företaget SORESA - PORTUGAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Kastanjer och hästkastanjer, Bär, olivolja, mandel, Kastanjer och hästkastanjer, och Bär. Företagets huvudkontor finns i Valpaços, Portugal.

 5. KEVRON GLOBAL

  Förenade kungariket

  Företaget KEVRON GLOBAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom träkol, ved, begagnade bildelar, och Diesel - bränsle. Företagets huvudkontor finns i Manchester, Förenade kungariket.

 6. AZ. AGR. "CAVAGRANDE"

  Italien

  Företaget AZ. AGR. "CAVAGRANDE", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom kastanjer, och förpackade kastanjer. Företagets huvudkontor finns i Sant'alfio, Italien.

 7. GAROFALO ALFONSO

  Italien

  Företaget GAROFALO ALFONSO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom kastanjer. Företagets huvudkontor finns i montella, Italien.

 8. TARKIM GIDA PLASTIK TARIM INS. TURIZM SAN. TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Företaget TARKIM GIDA PLASTIK TARIM INS. TURIZM SAN. TIC. LTD. STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom skuggnät, och levererans till jordbruket. Företagets huvudkontor finns i Sanliurfa, Turkiet.

 1. INOVFRUIT

  Frankrike

  Företaget INOVFRUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företagets huvudkontor finns i Mussidan, Frankrike.

 2. IL BOCCETTO

  Italien

  Företaget IL BOCCETTO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom kanderade kastanjer, och Kastanjepuré. Företagets huvudkontor finns i Acquasanta Terme, Italien.

 3. CC TOURISM, AGRICULTURE EXP IMP LTD.

  Turkiet

  Företaget CC TOURISM, AGRICULTURE EXP IMP LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom kastanjer, kastanjemjöl, torkade fikon, och Färska fikon. Företagets huvudkontor finns i Aydin, Turkiet.

 4. FERMA DE ALUNE SRL

  Rumänien

  Företaget FERMA DE ALUNE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Hasselnötter, Kastanjer och hästkastanjer, Organics - livsmedel, Muttrar, Hasselnötter, Kastanjer och hästkastanjer, Organics - livsmedel, och Muttrar. Företagets huvudkontor finns i Cluj-Napoca, Rumänien.

 5. E2W INTERNATIONAL CONSULTING & FOREIGN TRADE

  Turkiet

  Företaget E2W INTERNATIONAL CONSULTING & FOREIGN TRADE, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom Diet - livsmedel, Olivolja, fikon, export, Diet - livsmedel, och Olivolja. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. PATRONE S.R.L

  Italien

  Företaget PATRONE S.R.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom Svamp, kastanjer, tryffel, och Svamp. Företagets huvudkontor finns i Montella, Italien.

 7. AMAZON ECOTRADE

  Brasilien

  Företaget AMAZON ECOTRADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företagets huvudkontor finns i Castanhal, Brasilien.

 8. AGNELLINI VALENTINO DI AGNELLINI GIORGIO

  Italien

  Företaget AGNELLINI VALENTINO DI AGNELLINI GIORGIO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Kastanjer och hästkastanjer, och Kastanjer och hästkastanjer. Företagets huvudkontor finns i Gussago, Italien.

 9. LORENZO NASTASI & C. S.R.L.

  Italien

  Företaget LORENZO NASTASI & C. S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Kastanjer och hästkastanjer, och Kastanjer och hästkastanjer. Företagets huvudkontor finns i Avola, Italien.

 10. MADI VENTURA S.P.A.

  Italien

  Företaget MADI VENTURA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Kastanjer och hästkastanjer, och Kastanjer och hästkastanjer. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis