• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kalvkött

Resultat för

Kalvkött - Import och export

 1. HOREMEAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget HOREMEAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Köttstyckning, Kalvkött, Griskött, Färskt kött och fjäderfä, Köttstyckning, Kalvkött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Ostar, kalvkött, griskött, fårkött, fågelkött, Ostar, och hamburgare. Företagets huvudkontor finns i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 3. GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kalvkött. Företaget är även verksamt inom fryst kött i parti, färskt kött i parti, kött, fläskkött, export fryst kött, och export färskt kött. Företagets huvudkontor finns i Modica, Italien.

 4. ILCO FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ILCO FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Kalvkött, Inälvor, fläsk, Kalvkött, Lamm- och fårkött, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Rungis Cedex, Frankrike.

 5. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  ”En perfekt partner för internationell kötthandel.” MK-Fleisch GmbH är en IFS Higher Level-, QS- och eko-certifierad importör och exportör av färska och djupfrysta köttvaror av nöt, kalv, lamm och fågel. Bland våra kunder finns korv- och charkuteriproducenter, styckningsföretag, grossister, underleverantörer till restauranger, hämtgrossister, saluhallar samt tillverkare av biprodukter. Vi levererar produkter från Europa, USA, Sydamerika, Australien och Nya Zeeland. Premiumkött som till exempel Angus och halal finns normalt i vårt beställningssortiment. Tillförlitliga, flexibla, erfarna och kompetenta. Det är de egenskaper som utmärker oss och som vi också har gjort till hörnpelare i vår företagsfilosofi. Dessa värden vägleder oss i vårt dagliga arbete för att göra kunder och samarbetspartners nöjd.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanien

  Castellana de Carnes S.A. är ett företag specialiserat inom produktion, uppfödning och avel av nötkreatur, slakt och styckning av färskt nötkött av hög kvalitet. Enligt traditionen väljer vi alltid ut djurslag utifrån deras ras och köttkvalitet: Naturitycla, Debuey och Ternera Castellana. Idag är Castellana de Carnes ett av de största nationella företagen som säljer färskt nötkött av kvalitet.

 2. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Tyskland

  Företaget POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kalvkött. Företaget är även verksamt inom livsmedel, fågelkött, turkiskt kök, och etniska och orientaliska livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 3. BUENOS FUEGOS

  Spanien

  Företaget BUENOS FUEGOS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 4. SCARLINO CARNI

  Italien

  Företaget SCARLINO CARNI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom kött, fläskkött, nötkött, och kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Taurisano, Italien.

 5. ERKAN KASAPOGLU

  Turkiet

  Företaget ERKAN KASAPOGLU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kalvkött, hamburgare, köttbullar, Kalvkött, och lammkött. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. VAN ENGELANDT

  Belgien

  Företaget VAN ENGELANDT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Lamm- och fårkött, Nötkött, kalvkött, och charkuteri av blandat kött. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. LA HALLE PAYSANNE

  Belgien

  Företaget LA HALLE PAYSANNE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskapsskötsel - Service. Företaget är även verksamt inom Griskött, Nötkött, Kalvkött, Griskött, Nötkött, fjäderfän för slakt, och Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Soumagne, Belgien.

 1. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Österrike

  Företaget FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Griskött, Kalvkött, Griskött, och Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Dobl-Zwaring, Österrike.

 2. MAISON CONQUET

  Frankrike

  Företaget MAISON CONQUET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom köttaffär, oxkött, kalvkött, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Laguiole, Frankrike.

 3. FRIGO

  Belgien

  Företaget FRIGO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Kött och charkuterivaror, nötkött, och kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 4. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovakien

  Företaget MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Griskött, Nötkött, Kalvkött, Saltat och torkat kött, Griskött, Nötkött, och Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Kopčany, Slovakien.

 5. CARMO

  Belgien

  Företaget CARMO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Kalvkött, Kött och charkuterivaror, griskött, Kalvkött, och lammkött. Företagets huvudkontor finns i Wellen, Belgien.

 6. CIS VAN DEN BROECK

  Belgien

  Företaget CIS VAN DEN BROECK, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Kalvkött, färskt kött, kött i parti, Kalvkött, och hästkött. Företagets huvudkontor finns i Minderhout, Belgien.

 7. BUGGIANI DOMENICO S.R.L.

  Italien

  Företaget BUGGIANI DOMENICO S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom färskt kött i parti, färskt fläsk, och kalvkött. Företagets huvudkontor finns i San Miniato, Italien.

 8. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Polen

  Företaget UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Stare Kobialki, Polen.

 1. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Turkiet

  Företaget AFYON ET ENTEGRE A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kalvkött. Företaget är även verksamt inom förkokt korv, och rostning. Företagets huvudkontor finns i Afyonkarahisar, Turkiet.

 2. L-B-VIANDES

  Frankrike

  Företaget L-B-VIANDES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Griskött, Kalvkött, Köttstyckning, Griskött, Kalvkött, Lamm- och fårkött, och Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Ploeren, Frankrike.

 3. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spanien

  Företaget AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kalvkött. Företaget är även verksamt inom Slaktkalvar och nötkreatur, export färskt kött, Boskap, import-export, oxskelett, och Slaktkalvar och nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Castigaleu, Spanien.

 4. BUENOS FUEGOS

  Spanien

  Företaget BUENOS FUEGOS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 5. TERNERA DE SALAMANCA S.L

  Spanien

  Företaget TERNERA DE SALAMANCA S.L, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kalvkött. Företaget är även verksamt inom Detaljhandel, onlineköp, och Detaljhandel. Företagets huvudkontor finns i Salamanca, Spanien.

 6. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Frankrike

  Företaget INTERVIANDES POITOU-CHARENTES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Kalvkött, fårkött, Kalvkött, och export färskt kött. Företagets huvudkontor finns i Vouillé, Frankrike.

 7. VEVIBA

  Belgien

  Företaget VEVIBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Fårkött, Kalvkött, köttaffär, köttaffärer biologiska, Fårkött, och Kalvkött. Företagets huvudkontor finns i Bastogne, Belgien.

 8. GALCARNES SL

  Spanien

  Företaget GALCARNES SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom oxkött, kalvkött, läder, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Lugo, Spanien.

 9. SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst kött. Företaget är även verksamt inom kalvkött, frystorkat kött, köttmjöl, och hönskött. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 10. IBERLAMBS,S.L.

  Spanien

  Företaget IBERLAMBS,S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom lammkött, kalvkött, och färskt kött. Företagets huvudkontor finns i Alberche Del Caudillo, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis