• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kalvkött

Resultat för

Kalvkött - Import och export

 1. UMIXMART

  Förenade arabstaterna

  Umixmart är en livsmedelsleverantör som har byggt långvariga kundrelationer genom att tillhandahålla högkvalitativa livsmedelsprodukter i alla prisklasser. Vi strävar efter att expandera marknaden i länder i Mellanöstern. Vårt utbud består främst av produkter från ukrainska, brasilianska och argentinska gårdar. Vi exporterar till länder i Mellanöstern, Europa och Asien. Vårt kycklingsortiment består av: kyld eller fryst hel kyckling, lår, benlös kyckling (shawarma), klubbor, kycklingvingar, fötter osv. Köttprodukterna vi förbereder för våra kunder innefattar stycken som: entrecôte, bavette, lägg, hals, rulle, flank, skuldra och ländstycke. Vi har även rostbiff, vingar, bringa, skuret, magar, lever och flankar. Att tillhandahålla näringsrik kost som stärker folks välmående är väldigt viktigt för vårt företag. Som den främsta leverantören av livsmedel och drycker på marknaden i Förenade arabemiraten och länder i Mellanöstern möter vi kundernas växande efterfrågan för hälsosamma livsmedelsprodukter och ingredienser. Vi samarbetar bara med fabriker som är certifierade utefter internationell standard för livsmedelsbearbetning. För den muslimska marknaden har vi certifierade Halalprodukter.

 2. SCARLINO CARNI

  Italien

 3. HOREMEAT

  Belgien

 4. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

 5. ILCO FOOD

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MK-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  ”En perfekt partner för internationell kötthandel.” MK-Fleisch GmbH är en IFS Higher Level-, QS- och eko-certifierad importör och exportör av färska och djupfrysta köttvaror av nöt, kalv, lamm och fågel. Bland våra kunder finns korv- och charkuteriproducenter, styckningsföretag, grossister, underleverantörer till restauranger, hämtgrossister, saluhallar samt tillverkare av biprodukter. Vi levererar produkter från Europa, USA, Sydamerika, Australien och Nya Zeeland. Premiumkött som till exempel Angus och halal finns normalt i vårt beställningssortiment. Tillförlitliga, flexibla, erfarna och kompetenta. Det är de egenskaper som utmärker oss och som vi också har gjort till hörnpelare i vår företagsfilosofi. Dessa värden vägleder oss i vårt dagliga arbete för att göra kunder och samarbetspartners nöjd.

 2. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanien

  Castellana de Carnes S.A. är ett företag specialiserat inom produktion, uppfödning och avel av nötkreatur, slakt och styckning av färskt nötkött av hög kvalitet. Enligt traditionen väljer vi alltid ut djurslag utifrån deras ras och köttkvalitet: Naturitycla, Debuey och Ternera Castellana. Idag är Castellana de Carnes ett av de största nationella företagen som säljer färskt nötkött av kvalitet.

 3. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Tyskland

 4. VAN ENGELANDT

  Belgien

 5. CIS VAN DEN BROECK

  Belgien

 1. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Österrike

 2. LA HALLE PAYSANNE

  Belgien

 1. LAHAM BIO

  Tchad

 2. MAISON CONQUET

  Frankrike

 3. CARMO

  Belgien

 4. FRIGO

  Belgien

 5. BUGGIANI DOMENICO S.R.L.

  Italien

 6. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spanien

 7. GALCARNES SL

  Spanien

 8. BUENOS FUEGOS

  Spanien

 1. IBERLAMBS,S.L.

  Spanien

 2. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Polen

 3. SULTANAHMET GRUP ET IMALAT PAZ SAN TIC LTD STI

  Turkiet

 4. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Turkiet

 5. L-B-VIANDES

  Frankrike

 6. BIOEMA IMPORT U.G.

  Tyskland

 7. GUTREI GALICIA

  Spanien

 8. SUR CANAL SL

  Spanien

 9. SLACHTHUIS VANLOMMEL

  Belgien

 10. COMECO S.A.

  Grekland