• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kakao och choklad

Resultat för

Kakao och choklad - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. NATURELL AB

  Sverige

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 3. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Nederländerna

  Flog Import & Export GMBH är specialiserade på partileverans av globalt erkända och värdesatta produkter inom livsmedel, drycker och livsstil till många länder. Vi är ett av de snabbast växande företagen inom exportkedjor av globala konsumtionsvaror. Vi bildar handelsmöjligheter mellan europeiska länder, Asien, Afrika, Nord- och Sydamerika. Vi handlar med populära märken inom livsmedel och kosmetika, som dominerar hyllorna på stormarknader och hos livsmedelsleverantörer. Vi har ett brett utbud av produkter, bland annat: Drycker och energidrycker, choklad, kaffe, pulvermjölk för spädbarn, bönor, flingor, ris, socker, träprodukter, färska grönsaker, sädeslag, papper… Vi har nått våra framgångar tack vare en perfekt bibehållen kundbas, snabb och pålitlig leverans och en djupgående hängivenhet till den globala konsumtionsvarumarknaden som vi har byggt genom år av erfarenhet av sourcing och distribuering av märkesprodukter över hela världen, och genom en stark kombination av utvidgande och utvecklande av band österut. Vår styrelse är ansvarig för att stärka och bibehålla vår företagskultur, och arbetar ständigt för att göra det. Vår verksamhet kännetecknas av integritet och höga etiska standarder, och av en ömsesidig respekt mellan alla anställda. Det är grundbultar för våra fortsatta framgångar. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 4. HUBCYCLE

  Frankrike

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Alla produkter för "kakao och choklad"

 5. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BABBI S.R.L.

  Italien

  Företaget producerar halvfabrikat för tillverkning av glass, strutar och dosetter för glass, specialiteter inom gastronomisk konditorkonst av rån och choklad sedan 1952. BABBI S.R.L. har en bakverksavdelning som ägnar sig åt att skapa "unika enastående bakverk" genom att använda de finaste råvarorna som är särskilt utvalda, genuina. Bakningen görs enligt en lång och noggrann hantverkskonst.

 2. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi är en av de största europeiska tillverkarna av snabbdrycker, och stöder våra partner med hjälp av vår expertis inom området automatvaruförsäljning, hotell-, restaurang- och kaféverksamhet, industri och livsmedelsindustri, utökning av deras varumärkesportfölj samt utveckling av nya varumärken. Vi följer upp varje kund individuellt och erbjuder alla lösningar i leveranskedjan som önskas – allt från förplanering till leverans av de specifika produkterna som önskas. Vår kärnkompetens består av utveckling och tillverkning av kakao, chokladdryck, topping, kaffegrädde och ett stort utbud av dryckespulver anpassade för dryckesautomater, kapslar eller beredning för hand. På så vis arbetar vi som ett flexibelt, medelstort, högpresterande, tillförlitligt och professionellt företag. Självklart följer vi alla viktiga europeiska standarder såsom ISO, IFS och BRC, klarar framgångsrikt av krävande kundinspektioner samt erbjuder ekologiska produkter och Fair Trade- eller UTZ-certifierade produkter för att främja kundernas framgång.

 3. ROVACOS

  Belgien

  Företaget ROVACOS arbetar sedan mer än 50 år inom sektorn för garnering och dekoration av bagerivaror – konditorivaror, sötsaker och chokladprodukter. Tillverkare av icke-ätbara dekorationer och dekorationer i marsipan, socker, choklad och marmelad . Dekorationer för tårtor och glass. Vårt sortiment täcker alla vanliga högtider och evenemang. Vår målgrupp är inom grossistverksamheten – återförsäljare och industritillverkare – i Europa, Amerika och Mellanöstern.

 4. INCA VALLEY / INCA CAO

  Belgien

  INCA'CAO är ett företag baserat i Belgien som är specialiserat på att skapa personaliserad choklad, chokladprodukter och egna märkesvaror. Vårt sortiment innefattar chokladbitar, chokladkrämer och nötsmör. INCA'CAO har skapat en kollektion av gourmetchoklad i kombination med livsmedelsteknologi som är mild mot matsmältningen och tillgänglig för en stor publik. INCA’CAO använder en speciell sötningskombination för att ge våra produkter låg glykemisk index. Tveka inte att kontakta oss!

 5. LES CHOCOLATS DE BALATA

  Frankrike

  Les Chocolats de Balata är en hantverksmässig chokladfabrik specialiserad på produktion av choklad av hög kvalitet. Deras varierade utbud av chokladprodukter, som t.ex. kakor av choklad som våtlagts i Saint James-rom, tryffel på mörk choklad och chokladpuckar med kakaobönor, kommer att hänföra chokladfantasternas smaklökar. Försäljningen online av choklad ger kunder i hela världen möjlighet att upptäcka den utsökta chokladen från Martinique.

 1. LA ROYALE NORMANDE SARL

  Frankrike

 2. CHOCOLATS JANIN

  Frankrike

 1. BELLO & ANGELI

  Frankrike

 2. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrike

 3. VINCHOC – ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER

  Tyskland

 4. SWEETWARE GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. KONFAG INNOVATIONS PRODUCTS

  Tyskland

 6. CALDIC INGREDIENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 7. CHOCOLATSTEHLE

  Frankrike

 8. BURCAK FRANCE

  Frankrike

 1. PVN DIE LAKRITZWELT

  Tyskland

 2. DELIKATES MANUFAKTUR INH. SIMON WALTER

  Tyskland

 3. SWAFF COMPANY

  Belgien

 4. RIGOLI EISDIELENBEDARF GMBH

  Tyskland

 5. CANDELA BIO-HANDELS GMBH

  Tyskland

 6. CHOCOLATERIE BATAILLE

  Frankrike

 7. CHOCOLATERIE PEROMET

  Frankrike

 8. ALLURE LLC

  Ryssland

  Allure LLC ligger i Moskva i Ryssland. Vi tillverkar högklassiga maskiner för tillverkning av hantverkschoklad. Bland våra kunder finns det chokladtillverkare från över 25 länder. Våra maskiner tillverkas av de bästa europeiska komponenterna. Kvaliteten på produkterna möter kraven för europeiska certifikat, som också gäller i USA. Vi är stolta att ha våra kunders tillit och garanterar våra produkters höga kvalitet och pålitlighet. Maskinerna förkroppsligar progressiva tekniska innovationer av ren kvalitet och pålitlighet. Med utrustning från Allure kommer du att nå oväntade nivåer av smaker hos chokladen! Effektivitet, produktivitet, pålitlighet och ett gott slutresultat: smaken, doften, miljövänligheten och naturligheten som kommer med hantverkschoklad - det är grundprinciperna när vi skapar Allure Bean to Bar-utrustning!

 9. CHARLES CHOCOLARTISAN

  Frankrike

  Roland CHARLES startade 2009 företaget Charles CHOCOLARTISAN och webbplatsen www.pateatartiner.fr. Vår planet, vår hälsa! Av försiktighetsskäl har vi beslutat att tillverka våra BREDBARA BEREDNINGAR utan palmolja! ! ! varken kokos eller kopra. Pateatartiner.fr Charles CHOCOLARTISANs webbplats är en HANTVERKSMÄSSIG chokladfabrik specialiserad på bredbara pålägg. Tillverkade direkt utifrån kako och råmaterial, utan färgmedel eller konserveringsmedel eller aromer. Tillverkare av bredbara pålägg utan palmolja utifrån kakao. Tillverkare av pepparkakspasta, hasselnötsfyllningar, sockerfria produkter för diabetiker m.m. Gränslös kreativitet, fantasivanvett, smakemfas, tradition, know-how och produktionshemligheter ger upphov till bubblande, knapriga bredbara pålägg, med AOC Espelette-peppar, kola med salt smör, pepparkakskräm m.m.

 10. SPERANDRI

  Italien

  Strävan efter kvalitet och produkter i världsklass är ledstjärnan för Cioccolateria Artigianale Sperandri i Turin sedan grundandet 1979. Med tanke på stadens chokladtraditioner har vi valt utrustning som tillåter oss att hantera Piemontes främsta råvara, hasselnöten Tonda Gentile Piemonte SGB, som vi rostar och mal i egen verkstad. Vi strävar ständigt efter den perfekta balansen mellan tradition och innovation, och det är i den andan som vi skapat de läckerheter ni finner i vårt sortiment, tillsammans med några turinska klassiker som Gianduiotto, som tillverkas av ett fåtal chokladfabriker i staden, Cremino Classico och mjuk hasselnötsnougat. Sperandri ger möjligheten att kundanpassa omslagspappret till Gianduiotti, Cremini, chokladbitar och påskchokladägg som dekoreras för hand eller slås in med ett unikt omslag.

Filter

Resultat för

Kakao och choklad - Import och export

Antal resultat

2 062 företag