• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kakao och choklad

Resultat för

Kakao och choklad - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 3. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 4. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 5. KONSONET

  Litauen

  Verified by europages badge

  Konsonetas är ett litauiskt företag specialiserat inom import av naturligt oraffinerat socker och kakaoprodukter. Vårt sockersortiment innefattar demerara, mörk muscovado, gyllene strösocker, kaffekristaller. Våra produkter passar för veganer och vegetarianer, är certifierade av British Retail Consortium (BRC) och är kosher och halal. Vi har lanserat två nya sockertyper inom hälsokostsektorn - sockerbitar med antioxidanter och sockerbitar med låg GI för diabetiker. Kakaopulver är en annan produkt som vi har importerat och distribuerat inom Litauen under handelsnamnet Konsonet sedan 2014. Vårt utbud av kakaoprodukter innefattar naturligt och alkaliserat kakaopulver, naturligt och deodoriserat kakaosmör. Sedan 2020 har vi ett samarbete med en av Baltikums största tillverkare av flingor. Vi har alla sorters havreflingsprodukter, från jumbo till snabbgröt; havremjöl och havregryn – hela ugnsrostade korn eller havrekross. Alla havreprodukter är godkända för barnlivsmedel i fråga om metaller, bekämpningsmedel och mögelgifter. Vi har även uppvärmningsprodukter som träbriketter och träpellets (även kallat biobränsle). Besök vår hemsida eller kontakta oss vid frågor. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt för just dig.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är en av de största europeiska tillverkarna av snabbdrycker, och stöder våra partner med hjälp av vår expertis inom området automatvaruförsäljning, hotell-, restaurang- och kaféverksamhet, industri och livsmedelsindustri, utökning av deras varumärkesportfölj samt utveckling av nya varumärken. Vi följer upp varje kund individuellt och erbjuder alla lösningar i leveranskedjan som önskas – allt från förplanering till leverans av de specifika produkterna som önskas. Vår kärnkompetens består av utveckling och tillverkning av kakao, chokladdryck, topping, kaffegrädde och ett stort utbud av dryckespulver anpassade för dryckesautomater, kapslar eller beredning för hand. På så vis arbetar vi som ett flexibelt, medelstort, högpresterande, tillförlitligt och professionellt företag. Självklart följer vi alla viktiga europeiska standarder såsom ISO, IFS och BRC, klarar framgångsrikt av krävande kundinspektioner samt erbjuder ekologiska produkter och Fair Trade- eller UTZ-certifierade produkter för att främja kundernas framgång.

 2. BABBI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget producerar halvfabrikat för tillverkning av glass, strutar och dosetter för glass, specialiteter inom gastronomisk konditorkonst av rån och choklad sedan 1952. BABBI S.R.L. har en bakverksavdelning som ägnar sig åt att skapa "unika enastående bakverk" genom att använda de finaste råvarorna som är särskilt utvalda, genuina. Bakningen görs enligt en lång och noggrann hantverkskonst.

 3. ELITOPHE SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 2022 är ELITOPHE SAS är företag specialiserat på handel med livsmedelsprodukter. ELITOPHE SAS är i första hand en leverantör av kakao, i synnerhet kakaobönor, och utvecklar ekologiska kakaobönor. Företaget levererar kakaobönor, sojabönor, sesam och jordnötter på den internationella marknaden. Det är naturliga, ekologiska produkter som kommer från Afrikanska länder som Elfenbenskusten, Guinea eller Benin. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 4. ROVACOS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ROVACOS arbetar sedan mer än 50 år inom sektorn för garnering och dekoration av bagerivaror – konditorivaror, sötsaker och chokladprodukter. Tillverkare av icke-ätbara dekorationer och dekorationer i marsipan, socker, choklad och marmelad . Dekorationer för tårtor och glass. Vårt sortiment täcker alla vanliga högtider och evenemang. Vår målgrupp är inom grossistverksamheten – återförsäljare och industritillverkare – i Europa, Amerika och Mellanöstern.

 5. LES CHOCOLATS DE BALATA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Les Chocolats de Balata är en hantverksmässig chokladfabrik specialiserad på produktion av choklad av hög kvalitet. Deras varierade utbud av chokladprodukter, som t.ex. kakor av choklad som våtlagts i Saint James-rom, tryffel på mörk choklad och chokladpuckar med kakaobönor, kommer att hänföra chokladfantasternas smaklökar. Försäljningen online av choklad ger kunder i hela världen möjlighet att upptäcka den utsökta chokladen från Martinique.

 1. INCA VALLEY / INCA CAO

  Belgien

  Verified by europages badge

  INCA'CAO är ett företag baserat i Belgien som är specialiserat på att skapa personaliserad choklad, chokladprodukter och egna märkesvaror. Vårt sortiment innefattar chokladbitar, chokladkrämer och nötsmör. INCA'CAO har skapat en kollektion av gourmetchoklad i kombination med livsmedelsteknologi som är mild mot matsmältningen och tillgänglig för en stor publik. INCA’CAO använder en speciell sötningskombination för att ge våra produkter låg glykemisk index. Tveka inte att kontakta oss!

 2. CHOCOLATS JANIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHOCOLATS JANIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, choklad, Kakao och choklad, chokladkakor, och Kundanpassade logotyper av choklad. Företagets huvudkontor finns i Boissy Saint Leger, Frankrike.

 1. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Diet- och bionäring, Rättvis handel, Kakao och choklad, Oljeväxter, frön, Grossist inom frukt och grönsaker, Diet- och bionäring, och mandel. Företagets huvudkontor finns i Montenay, Frankrike.

 2. LA ROYALE NORMANDE SARL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA ROYALE NORMANDE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom choklad, presentaskar till chokladpraliner, hantverksmässigt tillverkad choklad, och mjölkchoklad. Företagets huvudkontor finns i Épaignes, Frankrike.

 3. SWEETWARE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SWEETWARE GMBH & CO KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Vogtsburg, Tyskland.

 4. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Drycker - Import/Export, Kartong - Tallrikar och engångsbestick, Hygien och skönhetsvård - Artiklar, Fruktjuice, Potatis, Kakao och choklad, Konfekt utan choklad, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Burgas, Bulgarien.

 5. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES DOUCEURS DE LOUIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, choklad, choklad med hasselnötter, Kakao och choklad, och hantverksmässigt tillverkad choklad. Företagets huvudkontor finns i Etaples, Frankrike.

 6. VINCHOC - ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VINCHOC - ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Eningen Unter Achalm, Tyskland.

 7. BELLO & ANGELI

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BELLO & ANGELI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, chokladkakor, Kakao och choklad, choklad av överslägsen kvalitet, och dark chocolate. Företagets huvudkontor finns i Saint Orens De Gameville, Frankrike.

 8. KONFAG INNOVATIONS PRODUCTS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KONFAG INNOVATIONS PRODUCTS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Bautzen, Tyskland.

 1. CALDIC INGREDIENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CALDIC INGREDIENTS DEUTSCHLAND GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 2. CHOCOLATSTEHLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHOCOLATSTEHLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom choklad, hantverksmässigt tillverkad choklad, handgjord choklad, och kakao. Företagets huvudkontor finns i Wingles, Frankrike.

 3. BURCAK FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BURCAK FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Såser, Bakverk, Kakao och choklad, kaffe, Kakmixar, Såser, vinäger, och röd paprika. Företagets huvudkontor finns i Livry Gargan, Frankrike.

 4. PVN DIE LAKRITZWELT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PVN DIE LAKRITZWELT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Osterrönfeld, Tyskland.

 5. DELIKATES MANUFAKTUR INH. SIMON WALTER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DELIKATES MANUFAKTUR INH. SIMON WALTER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Schaafheim, Tyskland.

 6. RIGOLI EISDIELENBEDARF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RIGOLI EISDIELENBEDARF GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Waltrop, Tyskland.

 7. NORYBEAN AET-COD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NORYBEAN AET-COD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Aachen, Tyskland.

 8. CHOCOLATERIE PEROMET

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHOCOLATERIE PEROMET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom choklad, hantverksmässigt tillverkad choklad, kakao, och företagspresenter. Företagets huvudkontor finns i Marfaux, Frankrike.

 9. CHOCOLATERIE BATAILLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHOCOLATERIE BATAILLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom choklad, handgjord choklad, företagspresenter, hantverksmässig tillverkning av chokladkarameller, chokladkakor, mandelbiskvier, och Konfektyr. Företagets huvudkontor finns i Bellême, Frankrike.

 10. CANDELA BIO-HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CANDELA BIO-HANDELS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Torkad frukt, paranötter, smör, torkad frukt, och Kakaosmör. Företagets huvudkontor finns i Seevetal, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kakao och choklad - Import och export

Antal resultat

2 085 Företag