• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kakao och choklad

Resultat för

Kakao och choklad - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

  Webbplats Open In New icon
 2. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  Flog Import & Export GMBH är specialiserade på partileverans av globalt erkända och värdesatta produkter inom livsmedel, drycker och livsstil till många länder. Vi är ett av de snabbast växande företagen inom exportkedjor av globala konsumtionsvaror. Vi bildar handelsmöjligheter mellan europeiska länder, Asien, Afrika, Nord- och Sydamerika. Vi handlar med populära märken inom livsmedel och kosmetika, som dominerar hyllorna på stormarknader och hos livsmedelsleverantörer. Vi har ett brett utbud av produkter, bland annat: Drycker och energidrycker, choklad, kaffe, pulvermjölk för spädbarn, bönor, flingor, ris, socker, träprodukter, färska grönsaker, sädeslag, papper… Vi har nått våra framgångar tack vare en perfekt bibehållen kundbas, snabb och pålitlig leverans och en djupgående hängivenhet till den globala konsumtionsvarumarknaden som vi har byggt genom år av erfarenhet av sourcing och distribuering av märkesprodukter över hela världen, och genom en stark kombination av utvidgande och utvecklande av band österut. Vår styrelse är ansvarig för att stärka och bibehålla vår företagskultur, och arbetar ständigt för att göra det. Vår verksamhet kännetecknas av integritet och höga etiska standarder, och av en ömsesidig respekt mellan alla anställda. Det är grundbultar för våra fortsatta framgångar. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 3. KADZAMA LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Vi tillverkar utrustning för chokladhantverk (bean-to-bar) som är enkel att använda. KADZAMA grundades 2012 och vägleds av chokladtillverkaren Dmitry Mateychik. Våra produkter baseras på hans erfarenhet som hantverkare och affärsman, och på återkoppling från chokladtillverkare över hela världen som vi samarbetar med. Vi hittar problem som chokladtillverkare ställs inför och tillhandahåller tekniska lösningar för att förbättra deras metoder för att få fram bäst produkter. Nu kan du bestämma själv hur läcker din choklad ska bli. Smaken är helt och hållet under din kontroll. Utrustning från KADZAMA fungerar för: •Choklad (från bönor och kakaomassa); •Nötmassa; •Hummus, urbech och andra krämiga livsmedel; •Mjöl från fasta råvaror (bovete, ris, ärtor osv) •Vatten, vallmofrön, mandlar, cedermjölk. Vår utrustning är verktyg för din fantasi. Choklad utan socker eller emulgeringsmedel? Eller choklad med nyttiga, naturliga tillsatsämnen? — Det är upp till dig!

  Webbplats Open In New icon
 4. ALLURE LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Allure LLC ligger i Moskva i Ryssland. Vi tillverkar högklassiga maskiner för tillverkning av hantverkschoklad. Bland våra kunder finns det chokladtillverkare från över 25 länder. Våra maskiner tillverkas av de bästa europeiska komponenterna. Kvaliteten på produkterna möter kraven för europeiska certifikat, som också gäller i USA. Vi är stolta att ha våra kunders tillit och garanterar våra produkters höga kvalitet och pålitlighet. Maskinerna förkroppsligar progressiva tekniska innovationer av ren kvalitet och pålitlighet. Med utrustning från Allure kommer du att nå oväntade nivåer av smaker hos chokladen! Effektivitet, produktivitet, pålitlighet och ett gott slutresultat: smaken, doften, miljövänligheten och naturligheten som kommer med hantverkschoklad - det är grundprinciperna när vi skapar Allure Bean to Bar-utrustning!

  Webbplats Open In New icon
 5. BABBI S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge

  Företaget producerar halvfabrikat för tillverkning av glass, strutar och dosetter för glass, specialiteter inom gastronomisk konditorkonst av rån och choklad sedan 1952. BABBI S.R.L. har en bakverksavdelning som ägnar sig åt att skapa "unika enastående bakverk" genom att använda de finaste råvarorna som är särskilt utvalda, genuina. Bakningen görs enligt en lång och noggrann hantverkskonst.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi är en av de största europeiska tillverkarna av snabbdrycker, och stöder våra partner med hjälp av vår expertis inom området automatvaruförsäljning, hotell-, restaurang- och kaféverksamhet, industri och livsmedelsindustri, utökning av deras varumärkesportfölj samt utveckling av nya varumärken. Vi följer upp varje kund individuellt och erbjuder alla lösningar i leveranskedjan som önskas – allt från förplanering till leverans av de specifika produkterna som önskas. Vår kärnkompetens består av utveckling och tillverkning av kakao, chokladdryck, topping, kaffegrädde och ett stort utbud av dryckespulver anpassade för dryckesautomater, kapslar eller beredning för hand. På så vis arbetar vi som ett flexibelt, medelstort, högpresterande, tillförlitligt och professionellt företag. Självklart följer vi alla viktiga europeiska standarder såsom ISO, IFS och BRC, klarar framgångsrikt av krävande kundinspektioner samt erbjuder ekologiska produkter och Fair Trade- eller UTZ-certifierade produkter för att främja kundernas framgång.

  Webbplats Open In New icon
 2. ROVACOS

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Företaget ROVACOS arbetar sedan mer än 50 år inom sektorn för garnering och dekoration av bagerivaror – konditorivaror, sötsaker och chokladprodukter. Tillverkare av icke-ätbara dekorationer och dekorationer i marsipan, socker, choklad och marmelad . Dekorationer för tårtor och glass. Vårt sortiment täcker alla vanliga högtider och evenemang. Vår målgrupp är inom grossistverksamheten – återförsäljare och industritillverkare – i Europa, Amerika och Mellanöstern.

  Webbplats Open In New icon
 3. INCA VALLEY / INCA CAO

  Belgien

  Verified by Europages badge

  INCA'CAO grundades 2018 och är specialiserat på tillverkning av chokladprodukter. Vårt produktsortiment innefattar chokladbitar, chokladkrämer, nötsmör som t ex jordnötssmör, hasselnötssmör och mandelsmör. Vi tillhandahåller gastronomisk choklad med ingredienser som är vänliga mot metabolismen, och tillgängliggör den för en bred publik. Vi har lyckats kombinera matteknologi med kulinarisk glädje. Våra kunder får unika skapelser och en autentisk gastronomisk upplevelse i ett.

  Webbplats Open In New icon
 4. CHOCOLATS JANIN

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 1. BELLO & ANGELI

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. LS WERBEDESIGN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. SWEETWARE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. KONFAG INNOVATIONS PRODUCTS

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. VINCHOC – ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. STYX NATURCOSMETIC GMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge
 7. BIO-MYND KFT

  Ungern

  Verified by Europages badge
 8. CALDIC INGREDIENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. ELITOPHE SAS

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 10. PVN DIE LAKRITZWELT

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. SWAFF COMPANY

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. RIGOLI EISDIELENBEDARF GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. CHARLES CHOCOLARTISAN

  Frankrike

  Roland CHARLES startade 2009 företaget Charles CHOCOLARTISAN och webbplatsen www.pateatartiner.fr. Vår planet, vår hälsa! Av försiktighetsskäl har vi beslutat att tillverka våra BREDBARA BEREDNINGAR utan palmolja! ! ! varken kokos eller kopra. Pateatartiner.fr Charles CHOCOLARTISANs webbplats är en HANTVERKSMÄSSIG chokladfabrik specialiserad på bredbara pålägg. Tillverkade direkt utifrån kako och råmaterial, utan färgmedel eller konserveringsmedel eller aromer. Tillverkare av bredbara pålägg utan palmolja utifrån kakao. Tillverkare av pepparkakspasta, hasselnötsfyllningar, sockerfria produkter för diabetiker m.m. Gränslös kreativitet, fantasivanvett, smakemfas, tradition, know-how och produktionshemligheter ger upphov till bubblande, knapriga bredbara pålägg, med AOC Espelette-peppar, kola med salt smör, pepparkakskräm m.m.

 4. SPERANDRI

  Italien

  Strävan efter kvalitet och produkter i världsklass är ledstjärnan för Cioccolateria Artigianale Sperandri i Turin sedan grundandet 1979. Med tanke på stadens chokladtraditioner har vi valt utrustning som tillåter oss att hantera Piemontes främsta råvara, hasselnöten Tonda Gentile Piemonte SGB, som vi rostar och mal i egen verkstad. Vi strävar ständigt efter den perfekta balansen mellan tradition och innovation, och det är i den andan som vi skapat de läckerheter ni finner i vårt sortiment, tillsammans med några turinska klassiker som Gianduiotto, som tillverkas av ett fåtal chokladfabriker i staden, Cremino Classico och mjuk hasselnötsnougat. Sperandri ger möjligheten att kundanpassa omslagspappret till Gianduiotti, Cremini, chokladbitar och påskchokladägg som dekoreras för hand eller slås in med ett unikt omslag.

 5. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir är choklad synonymt med kreativitet. Det är en butik och chokladverkstad som började som en onlineförsäljning, och som nu marknadsför sina produkter genom att göra dem till kommunikationsmedel. Vår chokladfabrik samarbetar regelmässigt med unga designer i Liege. Resultatet är en sublim produkt som kan fås i många olika former. Pigga upp med ett chokladleende som diskret påminner om Carré Noirs logo, eller njut av den omsorgsfullt utskurna chokladblomman. Missa inte våra chokladmustascher. På webbplatsen hittar ni också ett stort sortiment av choklad för finsmakare, Grands Crus, ekologiska och rättvisemärkta. Mélanie Lemmens har lyckats göra sin passion för choklad till sitt yrke. Hon har examen i konsthistoria och använder sitt sinne för estetik även i sitt arbete. Redan som liten drömde hon om en julgran som skulle vara ända till påsken för att kunna hänga upp påskägg i den. Hon har belönats med priset Becommerce Award och nominerats till utmärkelsen årets Liégebo.

 6. PRINCE LONG FOOD LIMITED

  Förenade kungariket

  Prince Long Food är ett kanadensiskt, privat företag inom den globala marknaden för jordbruksvaror. Vi tillhandahåller professionella upphandlingsstrategier och logistiklösningar för att säkert och effektivt förflytta säd och oljor i bulk från sourcing- och lagringsplats till platser där efterfrågan är som störst. Vi har flera avdelningar, bland annat Upphandling, Logistik, Dokumentation och Ekonomi. Vårt huvudkontor ligger i British Columbia i Kanada. Vi har dessutom upphandlingskontor i Kalifornien i USA och dokumentationsteam för importklarering av varor i Kina. För närvarande ligger våra årliga beställningar på 8, 6 miljoner ton sojabönor; 1, 9 miljoner ton canolaoljefrön; 1, 1 miljoner ton rapsolja; 500 000 ton durra; 900 000 ton majs; 300 000 ton vete; 30 000 ton linfrön.

 7. CAFÉS CALLÍS

  Spanien

  Familjeföretag sedan 1962 som koncentrerar sin verksamhet på rostning och försäljning av kaffe. År 2008 invigde företaget sin nya produktionsanläggning i Begudas industriområde i Sant Joan les Fonts (Gérone) och gick in på hotell- och restaurangmarknaden. Kafferostare, te, choklad, livsmedel och hotellverksamhet.

 8. GAMBAROTTA SRL

  Italien

  Hos oss sker förädlingen av choklad med kärlek och omsorg. Gambarotta srl framställer också sina produkter för andra företag: kakao i pulverform, chokladfondant, gianduiotti, chokladnougat, choklad, dragéer med choklad, nötchoklad, bredbar choklad, bageriprodukter och socker, chokladkakor, chokladägg.

 9. ANI BISCUITS FOOD IND. & TRADE CO.

  Turkiet

  ANI Biscuits Company grundades 1994. ANI Biscuits Company började med att producera kakor och kex. Tack vare en ständigt ökad försäljning har vårt företag investerat i nya och kvalitativa produkter. Företaget har blivit hedrade av handels- och industrikammaren i Istanbul för sin höga prestationsförmåga och för att blivit det näst största företaget i Turkiet. ANI Biscuits Company startade produktionen med 40 anställda men idag arbetar 1200 anställda i företaget.

 10. TORREFAZIONE SLITTI DI SLITTI LUCIANO & C. SNC

  Italien

  Hemligheten bakom Slittis succé är familjen, som tack vare deras kärlek till arbetet, det noggranna valet av råmaterialen, det helt hantverksmässiga arbetet, hävdat sig på internationell nivå. Slittis produkter finns i utvalda butiker i Italien och i resten av världen.

Filter

Resultat för

Kakao och choklad - Import och export

Antal resultat

2 360 företag