• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kott och inalvor

Resultat för

Kott och inalvor - Import och export

  1. BRESSUIRE VIANDES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget BRESSUIRE EXPORT är ett nötslakteri beläget i Bressuire, i Frankrike. Vi är leverantörer av nötkött och i synnerhet färskt kött av unga nötkreatur. Vi säljer också skelett och inälvor av nötkreatur. Vår produktion av urbenat eller icke urbenat kött säljs till länder i Europa och Nordafrika. Vi saluför köttraserna: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise, etc.

  2. OPTIMEAT LTD.

    Rumänien

    Optimeat arbetar med fläsk, oxkött, fårkött, lamm, fjäderfän, rått kött och kött i detaljförpackning, färskt, kylt och fryst. De flesta av Optimeats råvaror består av rått kött för bearbetningsanläggningar, styckcentraler och konserveringsindustri, och vi kan erbjuda olika produkter som: hela kroppar, styckade delar med och utan ben, slaktavfall, fett och inälvor. Grossistsektorn förses med prima styckningsdetaljer och specialiteter, olika förpackningar och allt det ovanstående. Optimeat-gruppen har en EU-godkänd anläggning för styckning och packning, där slaktkroppar och styckningsdetaljer benas ur och förpackad för detaljhandel som varuhus, outlets, restaurang, hotell och catering. Optimeat-gruppen har EU-godkända kyllager i centrala Bukarest och ett logistiksystem för distribution. Optimeats mål är att bli er optimala köttleverantör, med de färskaste produkterna för att möta EU: s krav och kundanpassade styckningsdetaljer, till konkurrenskraftiga priser.

  3. LUALCO SL

    Spanien

    LUALCO S.L. är ett företag inom köttsektorn specialiserat på styckning och försäljning av färskt, kylt och fruset kött. Deras EEG-godkända anläggningar är belägna i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo, Spanien). Bland deras viktigaste aktiviteter och produkter: styckning, charkuterivaror (chorizo från Galicien, torkad korv, rillons, trast, etc.), insaltning (skinka från Galicien, bröst, tarmar, etc.), köttfärs, kyllager, inälvor och biprodukter.