• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • järnhaltiga malmer och mineraler

Resultat för

Järnhaltiga malmer och mineraler - Import och export

 1. ADITIVOS DEL CEMENTO S.L.

  Spanien

  Företaget ADITIVOS DEL CEMENTO S.L., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Huelva, Spanien.

 2. PLUTO METAL

  Turkiet

  Företaget PLUTO METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och ej järnhaltiga metaller - utvinning. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 3. METALIMEX, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget METALIMEX, A.S., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Brons och legeringar, Gas och olja - Utvinning, Järnhaltiga malmer och mineraler, Byggnadsstål, Brons och legeringar, Gas och olja - Utvinning, Järnhaltiga malmer och mineraler, och Byggnadsstål. Företagets huvudkontor finns i Praha 1 , Tjeckiska republiken.

 4. MIMETEX

  Förenta Staterna

  Företaget MIMETEX, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företaget är även verksamt inom järnmineraler, kopparmineraler, blymineraler, och manganmineraler. Företagets huvudkontor finns i San Francisco, Förenta Staterna.

 5. BCMI RESOURCES

  Indonesien

  Företaget BCMI RESOURCES, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företaget är även verksamt inom stenkol, och Nickelmalm. Företagets huvudkontor finns i Sangatta, Indonesien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SHIJIAZHUANG YONGHENG BUILDING MATERIAL CO.,LTD

  Kina

  Företaget SHIJIAZHUANG YONGHENG BUILDING MATERIAL CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Shijiazhuang, Kina.

 2. HENAN YUANLONG AL. CO., LTD

  Kina

  Företaget HENAN YUANLONG AL. CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företaget är även verksamt inom handel med aluminiumplåt. Företagets huvudkontor finns i Zhengzhou, Kina.

 3. GRUPO GLOBUS CA

  Venezuela

  Företaget GRUPO GLOBUS CA, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Maracaibo, Venezuela.

 4. NUDANT JEAN RENE

  Frankrike

  Företaget NUDANT JEAN RENE, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga malmer och mineraler, Viner - Frankrike, Järnhaltiga malmer och mineraler, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i Ladoix Serrigny, Frankrike.

 5. ECOCEMENTO S.A.C.

  Peru

  Företaget ECOCEMENTO S.A.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Lima, Peru.

 1. SOCIÉTÉ DJBEL DJERISSA

  Tunisien

  Företaget SOCIÉTÉ DJBEL DJERISSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Jerissa, Tunisien.

 2. MINERA DE ROCAS SL

  Spanien

  Företaget MINERA DE ROCAS SL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga malmer och mineraler, Marmor och naturliga stenar, Järnhaltiga malmer och mineraler, och Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i A Cañiza, Spanien.

 1. HEBEI TENGYUE METAL WTRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kina

  Företaget HEBEI TENGYUE METAL WTRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 2. STERGIOPOULOS OE - RECYCLE

  Grekland

  Företaget STERGIOPOULOS OE - RECYCLE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företaget är även verksamt inom återvinning, och behandling av metall. Företagets huvudkontor finns i Mesogaia, Grekland.

 3. VICINI S.P.A.

  Italien

  Företaget VICINI S.P.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Järnhaltiga malmer och mineraler, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, och Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Firenze (Fi), Italien.

 4. ARPZ GMBH

  Tyskland

  Företaget ARPZ GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Papper - Råmaterial. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga malmer och mineraler, och Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Seefeld, Tyskland.

 5. KAZDAGI MINING LTD.CO.

  Turkiet

  Företaget KAZDAGI MINING LTD.CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 6. BRAZE RARE EARTH MATERIALS LTD

  Kina

  Företaget BRAZE RARE EARTH MATERIALS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Nanjing,jiangsu,china, Kina.

 7. ZHANJIANG NEW ORIENT MINERALS CO. LTD

  Kina

  Företaget ZHANJIANG NEW ORIENT MINERALS CO. LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företaget är även verksamt inom tungspat, och elektrostatiska tvättare av torra partiklar för luftrening. Företagets huvudkontor finns i Zhanjiang City, Kina.

 8. HIERROS COLMENAR SA

  Spanien

  Företaget HIERROS COLMENAR SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga malmer och mineraler, och Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Colmenar Viejo, Spanien.

 1. POLISI CHRYSOU

  Grekland

  Företaget POLISI CHRYSOU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 2. GAI MINING AND PROCESSING ENTERPRISE PUBLIC JOINT STOCK COMPANY

  Ryssland

  Företaget GAI MINING AND PROCESSING ENTERPRISE PUBLIC JOINT STOCK COMPANY, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga malmer och mineraler, och Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Orenburg Region, Ryssland.

 3. INSPEKTA SLOVAKIA, A.S.

  Slovakien

  Företaget INSPEKTA SLOVAKIA, A.S., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga malmer och mineraler, och Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Bratislava 25 , Slovakien.

 4. WELLINGTON LLC

  Schweiz

  Företaget WELLINGTON LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Ulisbach, Schweiz.

 5. HEWEA CENTRUM TECHNIKI CARGO SP Z O O

  Polen

  Företaget HEWEA CENTRUM TECHNIKI CARGO SP Z O O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga malmer och mineraler, och Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Wroclaw, Polen.

 6. ONSHOREMINERALS

  Indien

  Företaget ONSHOREMINERALS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företaget är även verksamt inom järnmineraler, och manganmineraler. Företagets huvudkontor finns i Ahmedabad, Indien.

 7. RANA GRUBER MINERAL AS

  Norge

  Företaget RANA GRUBER MINERAL AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga malmer och mineraler, och Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Mo I Rana, Norge.

 8. THE EGREMONT MINING CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget THE EGREMONT MINING CO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga malmer och mineraler, och Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Egremont, Förenade kungariket.

 9. ANPING COUNTY HENGLI HARDWARE WIRE MESH CO.LTD

  Kina

  Företaget ANPING COUNTY HENGLI HARDWARE WIRE MESH CO.LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företaget är även verksamt inom järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i shijiazhuang, Kina.

 10. ASIANET METALS CO., LTD

  Kina

  Företaget ASIANET METALS CO., LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga malmer och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Dalian, Kina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Järnhaltiga malmer och mineraler - Import och export

Antal resultat

1 752 Företag