• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriellt salt

Resultat för

Industriellt salt - Import och export

 1. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företagets huvudkontor finns i Türkheim, Tyskland.

 2. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företagets huvudkontor finns i Fellbach, Tyskland.

 3. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Farmaceutprodkter. Företaget är även verksamt inom Farmakologiprodukter av bas- och hjälppreparatstyp, Industriellt salt, Farmakologiprodukter av bas- och hjälppreparatstyp, Industriellt salt, mineralsalt, järn, zink, Magnesium, och koppar. Företagets huvudkontor finns i Emmerthal, Tyskland.

 4. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenbehandling - Produkter. Företaget är även verksamt inom Industriellt salt, Vattenmjukmedelsprodukter, Naturliga polymerer, Rening av industriavloppsvatten, Industriellt salt, Pooler underhåll - vattenrening, Vattenmjukmedelsprodukter, kiselkarbonater, och alginat. Företagets huvudkontor finns i Dinard, Frankrike.

 5. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COLORICIO.SRL

  Rumänien

  COLORICIO SRL är specialiserat på logistiktjänster sedan 2013. Vi är verksamma inom flera sektorer, som salt, metall, byggnation och transport. Vi levererar olika typer av salt, bland annat tösalt, salttabletter och industriellt salt, ätbart salt och farmaceutiskt salt med många olika användningsområden. Vi har strikta kvalitetskontroller för att säkerställa produkternas kvalitet, och är certifierade i enighet med IFS, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 samt GMP-standarder. Vi tillhandahåller kundanpassade tjänster och logistik för att tillfredsställa dina behov. Med åren har vi blivit en ledande saltleverantör globalt. Vi har även ett brett sortiment av metallprodukter, som rör, rörledningar och stänger i alla möjliga jänmetaller och icke-järnmetaller, inklusive stål och aluminium. De kommer i alla möjliga former (runda, platta, kvadratiska, sexkantiga) och dimensioner. Vi är även experter på transportlogistik. Luftfart, sjöfart eller väg - vi transporterar varor över hela världen och hjälper dig med lagringen i enighet med dina önskemål och krav.

 2. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Tyskland

  Salter är en stor del av våra liv. Vi stöter på dem var vi än går: De gör golv hårda, textilier mjuka, vägar säkra, källare torra och får en sur mage åter i balans. De används när man brygger öl, tillverkar ost och är allt vanligare inom kosttillskott som magnesiumtabletter och sportdrycker. Även vår egen kropp innehåller ca 5 % salt som vi förlorar när vi svettas och som vi behöver fylla på. För att du även i framtiden ska kunna dra nytta av vårt dagliga arbete investerar vi väldigt mycket i forskning och utveckling. Nya processer och patent hjälper oss att fram produkter baserade på kalcium, magnesium och natrium med lägre energiåtgång och med en högre kvalitet. Dessutom kan vi även använda och transportera dem bättre. Vi vill tacka delstaten Sachsen-Anhalt, den tyska regeringen och EU för allt stöd i dessa aktiviteter.

 3. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Framställning av högrena salter. Kalcium- och magnesiumklorid står i centrum här. Dessutom löser, kristalliserar, torkar, pulveriserar och packar vi in och om åt dig. Vi kan leverera samtliga produkter i utbudet. I centrum står kalcium- och magnesiumklorid. En nyhet i sortimentet är blandningar av havssalt. Dessutom löser, kristalliserar, torkar, pulveriserar och packar vi in och om åt dig. Du hittar samtliga produkter i vår produktlista. GMP-laboratoriet hanterar också externa analysuppdrag och förfogar över en ICP OES och en ICP MS för elementanalys inom spårning.

 4. PAG 91 D.O.O.

  Kroatien

  Vi erbjuder alla typer salt: salt för livsmedelsindustri och textilindustri, för produktion av märkesartiklar i shoppingcenter, tillverkning av foder för nötkreatur, för avhärdning av vatten, vägsalt för halkbekämpning på vägar, motorvägar, gator m.m. I våra produktionsanläggningar har vi moderna maskiner för saltspridning. Vid våra produktions- och lageranläggningar verkställer vi en komplett produktion och bearbetning av salt, inklusive tvätt, tork, malning, silning, tillsats av tillsatser och förpackning.

 5. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Vi är specialister på handel med mineraliska råvaror och salter. Tyngdpunkten ligger på kalium- och magnesiumprodukter. Vi erbjuder ett omfattande sortiment för kunder inom industrin, läkemedels- och livsmedelsbranschen. Produkterna kommer från världsledande tillverkare och håller därmed högsta kvalitet. På området Health Care & Food har vi ett särskilt varuutbud som uppfyller läkemedels-, livsmedels- och kosmetikaindustrins höga krav. Pålitliga och punktliga leveranser är också ett av våra kännetecken. Läs mer om våra produkter och vad vi står för på våra sidor.

 1. SALDOSA

  Spanien

  Alla typer av salt för livsmedelsindustrin, animaliska livsmedel, konserver, för hushåll, livsmedelskedjor och industriprocesser, elektrokemi och elektrolys, vattenbehandling, diskmaskiner. Torrt salt, fuktigt salt, salt med jod, saltlake.

 2. TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE

  Sverige

  TETRA Chemicals är väldens största producent av kalciumklorid. Våra produkten heter CC food, CC tech, CC farm och CC road. Produkterna används bland annat inom livsmedel, vatten, pappersindustrin, oljaindustrin, jordbruk, dammbindning av grusvägar, och halkbekämpning.

 1. PUR INDUSTRIEBERATUNG & SERVICE

  Tyskland

  Vårt företag har specialiserat sig på försäljning av material och färdiga produkter till industrin och handeln.Tösalt: Vi är en vägsaltsleverantör och kan därför leverera stora mängder vägsalt. Vårt aktuella sortiment är säkert intressant för din kundkrets.Glasfiberförstärkta plastmaterial.Gråpapp: Gråpapp för bokbindning, möbelindustri och som förpackningsmaterial.Pallar.Metallbearbetning: enligt standard eller individuell utformning

 2. SALES DEL CENTRO

  Spanien

  Leverantör industrisalt, tösalt för vägarbete och alla andra slags salt.

 3. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

  Företaget ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företaget är även verksamt inom livsmedelssalt, och salt för vattenavhärdning. Företagets huvudkontor finns i Pritzwalk, Tyskland.

 4. SALZ-HELMREICH GMBH

  Tyskland

  Företaget SALZ-HELMREICH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom Industriellt salt, bergssalt, badsalt, och Industriellt salt. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 5. SALINE S.R.L.

  Italien

  Företaget SALINE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företaget är även verksamt inom Salt, Salt, och obehandlat havssalt. Företagets huvudkontor finns i Margherita Di Savoia, Italien.

 6. CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Österrike

  Företaget CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 7. KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH

  Tyskland

  Företaget KOYUNCU GROUP GERMANY GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företaget är även verksamt inom bordssalt, och industrisalter. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 8. CICEK TUZ

  Turkiet

  Företaget CICEK TUZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företaget är även verksamt inom hushållssalt, bergssalt, och Water softening salt. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. INFOSA SALINES DE LA TRINITAT

  Spanien

  Företaget INFOSA SALINES DE LA TRINITAT, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Industriellt salt, Industriellt salt, produktion och försäljning av salt, tjänster och aktiviteter kopplade till livsmedels- och konservindustrin, och obehandlat havssalt. Företagets huvudkontor finns i Rubí - Barcelona, Spanien.

 2. GRUPO SALINA

  Spanien

  Företaget GRUPO SALINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företagets huvudkontor finns i Abrera-Barcelona, Spanien.

 3. ZOUTMAN

  Belgien

  Företaget ZOUTMAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom Industriellt salt, Industriellt salt, industrisalt i pulverform, och badsalt. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 4. SALTADE

  Turkiet

  Företaget SALTADE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företaget är även verksamt inom vakuumsalt, och salt för diskmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. OMNIASALE

  Italien

  Företaget OMNIASALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företaget är även verksamt inom kalciumklorid, Water softening salt, natriumbikarbonat, och Road salt. Företagets huvudkontor finns i telgate, Italien.

 6. DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS.

  Spanien

  Företaget DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företaget är även verksamt inom fint havssalt för matlagning. Företagets huvudkontor finns i Marchuquera (valencia) Spain, Spanien.

 7. EVO INVEST LTD

  Bulgarien

  Företaget EVO INVEST LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företaget är även verksamt inom Frysning, kött djupfryst, tjänster för handel, och biltransporter. Företagets huvudkontor finns i Dobrich, Bulgarien.

 8. GULER TUZ

  Turkiet

  Företaget GULER TUZ, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företaget är även verksamt inom industrisalter, bergssalt, hushållssalt, och bordssalt. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 9. GLOBAL SRL

  Italien

  Företaget GLOBAL SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriellt salt. Företaget är även verksamt inom obehandlat havssalt, livsmedelssalt, och industriella kemiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Scarmagno, Italien.

 10. CRISTALLIDISALE

  Italien

  Företaget CRISTALLIDISALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Salt. Företaget är även verksamt inom Industriellt salt, livsmedelssalt, obehandlat havssalt, och Industriellt salt. Företagets huvudkontor finns i Margherita Di Savoia, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis