• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriellt salt

Resultat för

Industriellt salt - Import och export

 1. CFL- CHEMISCHE FABRIK LEHRTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Framställning av högrena salter. Kalcium- och magnesiumklorid står i centrum här. Dessutom löser, kristalliserar, torkar, pulveriserar och packar vi in och om åt dig. Vi kan leverera samtliga produkter i utbudet. I centrum står kalcium- och magnesiumklorid. En nyhet i sortimentet är blandningar av havssalt. Dessutom löser, kristalliserar, torkar, pulveriserar och packar vi in och om åt dig. Du hittar samtliga produkter i vår produktlista. GMP-laboratoriet hanterar också externa analysuppdrag och förfogar över en ICP OES och en ICP MS för elementanalys inom spårning.

 2. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Tyskland

  Salter är en stor del av våra liv. Vi stöter på dem var vi än går: De gör golv hårda, textilier mjuka, vägar säkra, källare torra och får en sur mage åter i balans. De används när man brygger öl, tillverkar ost och är allt vanligare inom kosttillskott som magnesiumtabletter och sportdrycker. Även vår egen kropp innehåller ca 5 % salt som vi förlorar när vi svettas och som vi behöver fylla på. För att du även i framtiden ska kunna dra nytta av vårt dagliga arbete investerar vi väldigt mycket i forskning och utveckling. Nya processer och patent hjälper oss att fram produkter baserade på kalcium, magnesium och natrium med lägre energiåtgång och med en högre kvalitet. Dessutom kan vi även använda och transportera dem bättre. Vi vill tacka delstaten Sachsen-Anhalt, den tyska regeringen och EU för allt stöd i dessa aktiviteter.

 3. BÜCHERL GALVANOSERVICE GMBH

  Tyskland

 4. SALZKONTOR FRITZ SCHMID GMBH

  Tyskland

 5. DR. PAUL LOHMANN GMBH & CO. KGAA

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NUWEN INDUSTRIE ET ENVIRONNEMENT

  Frankrike

 2. EUROSALT SALZHANDELSGES.MBH

  Tyskland

 3. COLORICIO.SRL

  Rumänien

  COLORICIO SRL är specialiserat på logistiktjänster sedan 2013. Vi är verksamma inom flera sektorer, som salt, metall, byggnation och transport. Vi levererar olika typer av salt, bland annat tösalt, salttabletter och industriellt salt, ätbart salt och farmaceutiskt salt med många olika användningsområden. Vi har strikta kvalitetskontroller för att säkerställa produkternas kvalitet, och är certifierade i enighet med IFS, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 samt GMP-standarder. Vi tillhandahåller kundanpassade tjänster och logistik för att tillfredsställa dina behov. Med åren har vi blivit en ledande saltleverantör globalt. Vi har även ett brett sortiment av metallprodukter, som rör, rörledningar och stänger i alla möjliga jänmetaller och icke-järnmetaller, inklusive stål och aluminium. De kommer i alla möjliga former (runda, platta, kvadratiska, sexkantiga) och dimensioner. Vi är även experter på transportlogistik. Luftfart, sjöfart eller väg - vi transporterar varor över hela världen och hjälper dig med lagringen i enighet med dina önskemål och krav.

 4. PAG 91 D.O.O.

  Kroatien

  Vi erbjuder alla typer salt: salt för livsmedelsindustri och textilindustri, för produktion av märkesartiklar i shoppingcenter, tillverkning av foder för nötkreatur, för avhärdning av vatten, vägsalt för halkbekämpning på vägar, motorvägar, gator m.m. I våra produktionsanläggningar har vi moderna maskiner för saltspridning. Vid våra produktions- och lageranläggningar verkställer vi en komplett produktion och bearbetning av salt, inklusive tvätt, tork, malning, silning, tillsats av tillsatser och förpackning.

 5. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Vi är specialister på handel med mineraliska råvaror och salter. Tyngdpunkten ligger på kalium- och magnesiumprodukter. Vi erbjuder ett omfattande sortiment för kunder inom industrin, läkemedels- och livsmedelsbranschen. Produkterna kommer från världsledande tillverkare och håller därmed högsta kvalitet. På området Health Care & Food har vi ett särskilt varuutbud som uppfyller läkemedels-, livsmedels- och kosmetikaindustrins höga krav. Pålitliga och punktliga leveranser är också ett av våra kännetecken. Läs mer om våra produkter och vad vi står för på våra sidor.

 1. TETRA CHEMICALS EUROPE AB CALCIUM CHLORIDE

  Sverige

  TETRA Chemicals är väldens största producent av kalciumklorid. Våra produkten heter CC food, CC tech, CC farm och CC road. Produkterna används bland annat inom livsmedel, vatten, pappersindustrin, oljaindustrin, jordbruk, dammbindning av grusvägar, och halkbekämpning.

 2. SALES DEL CENTRO

  Spanien

  Leverantör industrisalt, tösalt för vägarbete och alla andra slags salt.

 1. ICB SALZ UND INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

 2. SALZ-HELMREICH GMBH

  Tyskland

 3. OMEGA LINE EGYPT

  Egypten

 4. SALTADE

  Turkiet

 5. GULER TUZ

  Turkiet

 6. GLOBAL SRL

  Italien

 7. CICEK TUZ

  Turkiet

 8. CHEMRO HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Österrike

 1. ZOUTMAN

  Belgien

 2. INFOSA SALINES DE LA TRINITAT

  Spanien

 3. OMNIASALE

  Italien

 4. CRISTALLIDISALE

  Italien

 5. SALINE S.R.L.

  Italien

 6. GRUPO SALINA

  Spanien

 7. DECOSAL & SPA SL. DESARROLLOS COMERCIALES SALINEROS.

  Spanien

 8. DMK-SWEDEN.COM

  Sverige

 9. SALZKONTOR WETTERAU GMBH

  Tyskland

 10. AFRIMAR SENEGAL

  Senegal