• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriell byggnadskonstruktion

Resultat för

Industriell byggnadskonstruktion - Import och export

 1. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Vårt företag är bland annat en av de största självständiga lagerhållare för precisionsplattstål och verktygsstål i Europa. Dessa produkter har haft en kommersiell framgång sedan år 2000.. Steel Service Krefeld GmbH är ISO 9001: 2008 certifierad sedan 2015. Mer information finns på vår webbplats. SSK har omfattande lager med precisionsplattstål och verktygsstål på mer än 1 500 ton på sina anläggningar i Krefeld (Tyskland) och i Sheffield (UK). Dessutom erbjuder vi standardiserade P-plattor i materialkvaliteterna 1.1730 och 1.2312. Produkterna kan beställas på nätet för omedelbar användning eller för återförsäljning efter registrering på vår webbplats www.stahl-shop.com. Samtidigt har vi ett stort lager med verktygsstål i materialkvaliteterna 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men även plåtar i materialkvaliteten 1.2312 och block av rostfritt stål i materialkvaliteten 1.4112.

 2. VOS KAISER GMBH & BING KAISER

  Tyskland

  Konstruktion Vi tillverkar och levererar design för konstruktion av pråmar och erbjuder teknisk rådgivning liksom övervakning vid leverans. Varvsindustrin Leverans av fartygsskrov. Dessutom har vi utrustning av stål till varvsindustrin, t.ex. propellermunstycken, kopplingsvinschar, rörsystem till tankfartyg, manhålsluckor, ståldörrar, vinschrullar, luckor, tanklock m.m.. Tillverkningen sker vid olika ISO-certifierade stålföretag och/eller skeppsvarv i Östeuropa, under tillsyn av oss. Vi kan leverera till varv i västeuropa. Metallkonstruktioner Vi kan leverera stålkomponenter och svetsade konstruktionsdelar enligt kundens önskemål och efter kundens egna ritningar. Stålkomponenter och svetsade konstruktionsdelar för tunnelbyggen och transportteknik, anläggningskonstruktion, hallar, garage, industribyggnader, stålkonstruktioner, maskinteknik, m.m. Tillverkningen sker vid olika ISO-certifierade stålföretag under tillsyn av oss.

 3. ANDREAS WOLFF METALLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget grundades 1998 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Nu är vi ett medelstort företag med ca 35 medarbetare och har specialiserat oss på tillverkningen av svarvade komponenter, frästa komponenter och kompletta moduler av hög kvalitet. Vi levererar till kunder inom alla branscher, bl.a. maskin- och anläggningskonstruktion. Under 2020 beslöt vi oss även för att ta över produktionen från SGS Sommerer Grubenlift och tillverkar sedan dess groplyftar som fortfarande saluförs under namnet SGS.

 4. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Konstruktion av rostfria behållare – kvalitet och innovation från Allgäu! Bolz-EDEL-koncernen konstruerar och tillverkar rostfria stålbehållare av högsta klass. Vi är den perfekta partnern för dig som vill ha rätt kompetens när det kommer till processbehållare och förvaringsbehållare. Innovativ planering med 3D-konstruktion, den senaste tillverkningstekniken, kvalitetshantering med sömlös dokumentation för behållaren samt välutbildad personal garanterar både kvalitet och tillförlitlighet. Dina metodtekniska behov tillgodoses alltid av ingenjörer med lång erfarenhet från branschen – allt från farmaceutiska beredningsbehållare med en volym på 10 liter till cylindrokoniska fermenteringstankar för bryggerier och platstillverkade stortankar som rymmer 2 miljoner liter finns att få i alla tänkbara storlekar och kvaliteter. De internationellt välkända märkena Bolz Apparatebau och EDEL Tank har i decennier stått för kvalitet och innovation från Allgäu!

 5. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  STOPA är en ledande tillverkare av automatiserade lagersystem för plåt, långt gods och automatiska parkeringshussystem i Europa. Sortimentet sträcker sig från fristående användning till integrativa automatiseringsmoduler. Med 40 års erfarenhet av komplexa konstruktioner och över 1 900 installerade anläggningar i hela världen har det oberoende företaget en unik kunskap om produktkvalitet och processäkerhet, processautomation samt utveckling av programvara. Våra produkter: Automatisering av lagersystem; Maskinkåpor av metall; Lager- och driftorganisation; Lageranläggningar för plåtar; Lagringssystem; Inredning för långt gods; Svetsning; Anläggningskonstruktioner av rostfritt stål; Metallkonstruktioner; Kedjetransportörer

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WEIDNER GMBH

  Tyskland

  Weidner GmbH kan se tillbaka på mer än 60 års erfarenhet och erbjuder olika tjänster och produkter längs värdekedjan – trogna mottot ”Allt från samma källa”. Idag har företagsgruppen fem europeiska dotterbolag och mer än 200 medarbetare. Vi förlitar oss på hög innovationskraft, tillförlitlighet och expertkunskap och kan flexibelt och optimalt uppfylla kunders önskemål.

 2. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Tyskland

  Oavsett om du letar efter en anläggning för kryogen avgradning och borttagning av beläggningar, högtryckstvätt, blästermedelsåtervinning eller stålkonstruktion, svetsteknik, mekanisk bearbetning, plåtbearbetning och 3D-utskrifter – det ägarledda familjeföretaget Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. levererar högsta kvalitet vid både utveckling och tillverkning! Med över 40 års erfarenhet har vi gedigna kunskaper inom: ■ kryogen avgradning och kryogen borttagning av beläggning, specialtvättning, blästermedelsåtervinning, beläggning, ugn >gummi och plastindustrin ■ 3D-printning silikon och plast, mikroskopanalys ■ konstruktion offshore ■ stålkonstruktioner, ljudisolerade bås, beklädnader och skydd, maskinramar, moduler och mycket mer ■ svetsning (MIG, MAG, gasvolframsvetsning, punktsvetsning, bultsvetsning, elsvetsning, svetsrobotanläggningar), CNC-fräsmaskiner, 3/4/5-axlade med en fräslängd på upp till 7 m, CNC-svarvar upp till 3 m, CNC-brännskärmaskiner, plasma och autogen, CNC-kantpressar, hålstansar, rundvalsar och mycket mer ■ ytförädling (lackering, varmförzinkning, kromatering, sand- och glaspärleblästring, betning och brunering) och mycket mer. Vårt breda utbud av produkter och tjänster är tillgängliga för dig. Vi levererar över hela världen!

 3. FRITZ LANGE GMBH

  Tyskland

  Fritz Lange GmbH – ett traditionsrikt familjeföretag – är etablerade på marknaden sedan mer än 60 år tillbaka och utmärker sig genom hög kvalitet, erfarenhet och kompetens inom fordonsteknik, registreringsskyltar för motorfordon, reklamteknik samt stålkonstruktioner. Sedan en kort tid tillbaka har produktsortimentet hos Fritz Lange GmbH utökats med de innovativa och patenterade ASTIFOL®-produkterna. ASTIFOL® förädlar dina registreringsskyltar och skyddar dem mot vandalisering med klistermärken utan att försämra retroreflektionen. Registreringsskyltarnas livslängd förlängs och på så sätt sparar du tid, material och pengar. Dessa och alla de andra innovationerna från Fritz Lange har blivit möjliga tack vare samlad erfarenhet och kompetens och vi blickar samtidigt framåt. Dina krav sporrar oss att hela tiden ta fram nya och bättre lösningar. Stillastående är detsamma som att gå bakåt – vi håller oss ständigt i rörelse för er skull. Ta kontakt med oss och låt oss visa vad vi går för.

 4. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vårt företag, HFP Bandstahl, i Bad Salzungen kan blicka tillbaka på mer än 100 års erfarenhet inom kallvalsning och nästan 150 års erfarenhet inom metallbranschen. Med fler än 250 medarbetare är det även vår största anläggning. Bandstål kallvalsat enligt EN 10139/10140 i handelsbruklig kvalitet, valsat i alla hållfastheter, tjocklek 0, 20 - 2, 50 mm, bredd 4 - 525 mm sätthärdningsstål, seghärdat stål och fjäderstål kallvalsat enligt EN 10132 T1-4/10140 i handelsbruklig kvalitet, hållfasthet G eller G + K, tjocklek 0, 20 - 1, 80 mm, bredd 10 - 370 mm Ytkvalitet: normalt blankglödgad, specialruggad eller glänsande samt rep- och porfri, lagerlindade spolar, superplant smitt och/eller avfettat.

 5. W. PILLING KESSELFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  År 1873 grundade smeden Ludwig Lüling och hotellägaren Wilhelm Pilling företaget W. Pilling & Co. Under de snart 150 år som har gått sedan dess har denna lilla hantverksverksamhet utvecklats till en internationell koncern med ca 160 medarbetare vid 4 anläggningar. Produkter från Pilling används nu i fler än 100 länder. I våra pannor, deglar och kar, men även i andra produkter från W. Pilling, samlas nästan 150 års erfarenhet inom metallbearbetning. Med denna värdefulla grund att stå på utvecklar, konstruerar och producerar vi era produkter enligt de högsta kvalitetskraven. Vi tar oss även gärna an nya utmaningar och anpassar oss efter kraven inom t.ex. varmförzinkning, pressgjutning, tråd- och bandstålstillverkning, metallsmältning och värmebehandling.

 1. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Tyskland

  I jägaren som utgör stjärnbilden Orion ser vi en ledare som står för den taktik och den operativa och strategiska förmåga vi behöver. Att använda en stjärnbild som namn representerar vårt åtagande att förena nutiden med framtiden. Sedan grundandet 1980 respektive 1995 har ORION Bausysteme och ORION Stadtmöblierung utvecklats i takt med den ständiga förändringen i vårt marknadssegment "möbler i offentlig miljö". Vi ser inte förändring och mode som konstanta värden, utan som begrepp som ständigt varierar och utvecklas. Det är det som driver oss i vår ambition att uppfylla våra kunders krav och önskemål med passande produktutvecklingar och ständigt ligga steget före konkurrenterna. Ledstjärnan i vårt utvecklingsarbete har alltid varit att skapa nya produkter för marknaden, efter marknadens behov. Vårt mål är att erbjuda kunderna innovativa lösningar och alltid ha rollen som föregångare och trendsättare inom kreativ stadsdesign.

 2. STAHL-PROJEKTBAU WENTZ GMBH

  Tyskland

  Vi är en industri-, forsknings- och konstruktionspartner ”när det gäller tunga grejer” Hos oss samlas olika områden av stålindustrin under ett och samma tak: Vi tar hand om allt från konstruktion till planering, hållfasthetsberäkningar, tillverkning och montering och erbjuder alla tjänster för ditt projekt. På vårt designkontor planerar våra byggnads-, konstruktions- och beräkningsingenjörer ditt stålkonstruktionsprojekt som våra mekaniker och metallhantverkare tillverkar på plats hos dig. Vi utför uppdrag åt företag i en lång rad olika branscher. Så fort det finns efterfrågan på gedigen kompetens inom stålkonstruktion förlitar sig våra kunder på oss. Vår kundkrets består bland annat av industriföretag inom olika branscher och av olika storlek samt universitet och forskningsinstitut. Tack vare att vi är ett ägarlett företag med eget designkontor kan våra kunder känna sig trygga med att vi ror uppdraget i hamn. Vi är engagerade, flexibla och teknikintresserade

 1. KÖSTER & CO. GMBH

  Tyskland

  Köster ägnar sig åt bultsvetsnings- och fastsättningsteknik och har egen tillverkning av bultsvetsaggregat och -utrustning, svetsbultar, toppskruvar och kallformade delar. KÖCO erbjuder ett brett sortiment av lösningar för alla typer av användningar inom olika branscher: byggnadskonstruktion/stålkonstruktion/brobygge, kraftverk/energiproduktionskonstruktion, fordonstillverkning/tillverkning av rälsfordon, anläggningskonstruktion/maskinteknik, varvsindustrin, eldfast konstruktion. Med vår stabila bas av teknisk kompetens och innovationskraft tar vi fram säkra och effektiva lösningar. Våra bultar och vår bultsvetsteknik används över hela världen, för vi är din mest tillförlitliga partner inom bultsvetsteknik. Vi säkerställer den nödvändiga säkerheten genom långtgående material-, produkt- och processkompetens. För att se till att rätt KÖCO-produkter används för respektive område erbjuder vi gärna applikationssupport på plats.

 2. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Ryssland

  Vår huvudprodukt är I-balkar av trä (SK Beam®). Våra balkar har i många år använts för golv, tak och ramelement inom privat och industriell konstruktion. Karkas Komplekt LLC erbjuder moderna trägolv och fackverk av I-balkar (SK Beam®), med insida av OSB och kanter av LVL. Vårt företag har varit verksamt på marknaden i över 13 år, och är en pålitlig tillverkare och leverantör av I-balkar av trä i Ryssland och Europa. Vårt mål är att framhäva kanadensisk teknik i tillverkningen av I-balkar på ryska och europeiska marknader. Därför använder vi Nascor-teknik och inhandlar allt vårt materal från de allra bästa ryska och utländska tillverkarna. Alla våra produkter är EU-certifierade och har genomgått tester för tålighet; ett internationellt system för produkttestning utvecklades och implementerades. Alla tester och certifikat har bekräftat vår höga produktkvalitet.

 3. S & W ROHRSYSTEME GMBH + CO KG

  Tyskland

  Rör och formdelar efter modulsystem. S & W RohrSysteme GmbH + Co. Detta kommanditbolag har specialiserat sig på framställning av rör och formdelar för uppsugning och luftning. Sortimentet består av följande produkter: rör, bågar, grenrör, kontrollstutsar, vridspjäll, spjällboxar, koner, övergångar, frånluftshuvar, skorstenshuvar och separeringsfilter. Därutöver erbjuder vi ett intelligent modulsystem och innovativa flänsrör med formade flänsar med en diameter på mellan 200 mm och 1 250 mm. I den egna tillverkningen kan vi garantera en konstant hög kvalitet tack vare toppmoderna laserskärningsanläggningar, stansmaskiner och dragpressar. Till hjälp i tillverkningen har vi vår produktionsstyrning som är utrustad med CAD-system i 2D och 3D med plåtbearbetningsprogram. Utöver standardsortimentet tillverkar vi även specialbeställda delar av alla de slag, vilka tas fram utefter era individuella önskemål och egna ritningar - snabbt och prisvärt dessutom!

 4. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Tre företag med en gemensam filosofi. Schwarz-gruppen är en medelstor, traditionsrik hantverksorganisation som grundades 1921 och sedan 30 år tillbaka specialiserar sig på bearbetningen av rostfritt stål och specialmaterial. I dag är Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH inte bara erkända internationellt som experter på behållar- och anläggningsteknik, utan även ett ledande namn inom tillverkning för kiselanläggningar. Schwarz Systems GmbH levererar specialisttjänster inom ytbearbetning av rostfritt stål, serietillverkning av behållare, formteknik, robotsvetsning och bearbetning av stora komponenter. Den nyaste medlemmen i gruppen, AMP GmbH, koncentrerar sig på tjänster och service inom icke-förstörande materialprovning och lasermätning.

 5. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 6. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Polen

  Carbomech Sp. z o.o. har årtionden av erfarenhet inom gruvdriftsindustrin och driver en framgångsrik verksamhet på den inhemska och den internationella marknaden. Vi har maskiner, apparatur och konstruktioner avsedda för underjordiskt bruk och för andra delar av industrin. Våra ledande produkter är transportsystem för att flytta elektrisk utrustning, självlåsande hållare för gruvkablar, plattformar för att köra folk på transportband samt system för att understödja manuell rälstransport.

 7. SC AG STEEL BUILDING & CLADDING SRL

  Rumänien

 8. ADFIL

  Belgien

 1. FREIMANS TIMBER CONSTRUCTIONS

  Lettland

 2. TOSCANO STAHLBAU AG

  Schweiz

 3. COSMOS HALLENSYSTEME GMBH

  Tyskland

 4. BOLLMANN FÖRDERANLAGEN

  Tyskland

 5. TECHNO-METALL MICHALK GMBH

  Tyskland

 6. TEMME STAHL- UND INDUSTRIEBAU GMBH

  Tyskland

 7. HACOBAU HALLEN UND CONTAINERSYSTEME GMBH

  Tyskland

 8. FORSTER STAHL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

 9. MENDENER STAHLBAU GMBH

  Tyskland

 10. GERLACH TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

Filter

Resultat för

Industriell byggnadskonstruktion - Import och export

Antal resultat

40 619 företag