• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriell byggnadskonstruktion

Resultat för

Industriell byggnadskonstruktion - Import och export

 1. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag, HFP Bandstahl, i Bad Salzungen kan blicka tillbaka på mer än 100 års erfarenhet inom kallvalsning och nästan 150 års erfarenhet inom metallbranschen. Med fler än 250 medarbetare är det även vår största anläggning. Bandstål kallvalsat enligt EN 10139/10140 i handelsbruklig kvalitet, valsat i alla hållfastheter, tjocklek 0, 20 - 2, 50 mm, bredd 4 - 525 mm sätthärdningsstål, seghärdat stål och fjäderstål kallvalsat enligt EN 10132 T1-4/10140 i handelsbruklig kvalitet, hållfasthet G eller G + K, tjocklek 0, 20 - 1, 80 mm, bredd 10 - 370 mm Ytkvalitet: normalt blankglödgad, specialruggad eller glänsande samt rep- och porfri, lagerlindade spolar, superplant smitt och/eller avfettat.

 2. W. PILLING KESSELFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  År 1873 grundade smeden Ludwig Lüling och hotellägaren Wilhelm Pilling företaget W. Pilling & Co. Under de snart 150 år som har gått sedan dess har denna lilla hantverksverksamhet utvecklats till en internationell koncern med ca 160 medarbetare vid 4 anläggningar. Produkter från Pilling används nu i fler än 100 länder. I våra pannor, deglar och kar, men även i andra produkter från W. Pilling, samlas nästan 150 års erfarenhet inom metallbearbetning. Med denna värdefulla grund att stå på utvecklar, konstruerar och producerar vi era produkter enligt de högsta kvalitetskraven. Vi tar oss även gärna an nya utmaningar och anpassar oss efter kraven inom t.ex. varmförzinkning, pressgjutning, tråd- och bandstålstillverkning, metallsmältning och värmebehandling.

 3. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I jägaren som utgör stjärnbilden Orion ser vi en ledare som står för den taktik och den operativa och strategiska förmåga vi behöver. Att använda en stjärnbild som namn representerar vårt åtagande att förena nutiden med framtiden. Sedan grundandet 1980 respektive 1995 har ORION Bausysteme och ORION Stadtmöblierung utvecklats i takt med den ständiga förändringen i vårt marknadssegment "möbler i offentlig miljö". Vi ser inte förändring och mode som konstanta värden, utan som begrepp som ständigt varierar och utvecklas. Det är det som driver oss i vår ambition att uppfylla våra kunders krav och önskemål med passande produktutvecklingar och ständigt ligga steget före konkurrenterna. Ledstjärnan i vårt utvecklingsarbete har alltid varit att skapa nya produkter för marknaden, efter marknadens behov. Vårt mål är att erbjuda kunderna innovativa lösningar och alltid ha rollen som föregångare och trendsättare inom kreativ stadsdesign.

 4. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Konstruktion av rostfria behållare – kvalitet och innovation från Allgäu! Bolz-EDEL-koncernen konstruerar och tillverkar rostfria stålbehållare av högsta klass. Vi är den perfekta partnern för dig som vill ha rätt kompetens när det kommer till processbehållare och förvaringsbehållare. Innovativ planering med 3D-konstruktion, den senaste tillverkningstekniken, kvalitetshantering med sömlös dokumentation för behållaren samt välutbildad personal garanterar både kvalitet och tillförlitlighet. Dina metodtekniska behov tillgodoses alltid av ingenjörer med lång erfarenhet från branschen – allt från farmaceutiska beredningsbehållare med en volym på 10 liter till cylindrokoniska fermenteringstankar för bryggerier och platstillverkade stortankar som rymmer 2 miljoner liter finns att få i alla tänkbara storlekar och kvaliteter. De internationellt välkända märkena Bolz Apparatebau och EDEL Tank har i decennier stått för kvalitet och innovation från Allgäu!

 5. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Tre företag med en gemensam filosofi. Schwarz-gruppen är en medelstor, traditionsrik hantverksorganisation som grundades 1921 och sedan 30 år tillbaka specialiserar sig på bearbetningen av rostfritt stål och specialmaterial. I dag är Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH inte bara erkända internationellt som experter på behållar- och anläggningsteknik, utan även ett ledande namn inom tillverkning för kiselanläggningar. Schwarz Systems GmbH levererar specialisttjänster inom ytbearbetning av rostfritt stål, serietillverkning av behållare, formteknik, robotsvetsning och bearbetning av stora komponenter. Den nyaste medlemmen i gruppen, AMP GmbH, koncentrerar sig på tjänster och service inom icke-förstörande materialprovning och lasermätning.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Oavsett om du letar efter en anläggning för kryogen avgradning och borttagning av beläggningar, högtryckstvätt, blästermedelsåtervinning eller stålkonstruktion, svetsteknik, mekanisk bearbetning, plåtbearbetning och 3D-utskrifter – det ägarledda familjeföretaget Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. levererar högsta kvalitet vid både utveckling och tillverkning! Med över 40 års erfarenhet har vi gedigna kunskaper inom: ■ kryogen avgradning och kryogen borttagning av beläggning, specialtvättning, blästermedelsåtervinning, beläggning, ugn >gummi och plastindustrin ■ 3D-printning silikon och plast, mikroskopanalys ■ konstruktion offshore ■ stålkonstruktioner, ljudisolerade bås, beklädnader och skydd, maskinramar, moduler och mycket mer ■ svetsning (MIG, MAG, gasvolframsvetsning, punktsvetsning, bultsvetsning, elsvetsning, svetsrobotanläggningar), CNC-fräsmaskiner, 3/4/5-axlade med en fräslängd på upp till 7 m, CNC-svarvar upp till 3 m, CNC-brännskärmaskiner, plasma och autogen, CNC-kantpressar, hålstansar, rundvalsar och mycket mer ■ ytförädling (lackering, varmförzinkning, kromatering, sand- och glaspärleblästring, betning och brunering) och mycket mer. Vårt breda utbud av produkter och tjänster är tillgängliga för dig. Vi levererar över hela världen!

 2. S & W ROHRSYSTEME GMBH + CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rör och formdelar efter modulsystem. S & W RohrSysteme GmbH + Co. Detta kommanditbolag har specialiserat sig på framställning av rör och formdelar för uppsugning och luftning. Sortimentet består av följande produkter: rör, bågar, grenrör, kontrollstutsar, vridspjäll, spjällboxar, koner, övergångar, frånluftshuvar, skorstenshuvar och separeringsfilter. Därutöver erbjuder vi ett intelligent modulsystem och innovativa flänsrör med formade flänsar med en diameter på mellan 200 mm och 1 250 mm. I den egna tillverkningen kan vi garantera en konstant hög kvalitet tack vare toppmoderna laserskärningsanläggningar, stansmaskiner och dragpressar. Till hjälp i tillverkningen har vi vår produktionsstyrning som är utrustad med CAD-system i 2D och 3D med plåtbearbetningsprogram. Utöver standardsortimentet tillverkar vi även specialbeställda delar av alla de slag, vilka tas fram utefter era individuella önskemål och egna ritningar - snabbt och prisvärt dessutom!

 3. KÖSTER & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Köster ägnar sig åt bultsvetsnings- och fastsättningsteknik och har egen tillverkning av bultsvetsaggregat och -utrustning, svetsbultar, toppskruvar och kallformade delar. KÖCO erbjuder ett brett sortiment av lösningar för alla typer av användningar inom olika branscher: byggnadskonstruktion/stålkonstruktion/brobygge, kraftverk/energiproduktionskonstruktion, fordonstillverkning/tillverkning av rälsfordon, anläggningskonstruktion/maskinteknik, varvsindustrin, eldfast konstruktion. Med vår stabila bas av teknisk kompetens och innovationskraft tar vi fram säkra och effektiva lösningar. Våra bultar och vår bultsvetsteknik används över hela världen, för vi är din mest tillförlitliga partner inom bultsvetsteknik. Vi säkerställer den nödvändiga säkerheten genom långtgående material-, produkt- och processkompetens. För att se till att rätt KÖCO-produkter används för respektive område erbjuder vi gärna applikationssupport på plats.

 4. STAHL-PROJEKTBAU WENTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är en industri-, forsknings- och konstruktionspartner ”när det gäller tunga grejer” Hos oss samlas olika områden av stålindustrin under ett och samma tak: Vi tar hand om allt från konstruktion till planering, hållfasthetsberäkningar, tillverkning och montering och erbjuder alla tjänster för ditt projekt. På vårt designkontor planerar våra byggnads-, konstruktions- och beräkningsingenjörer ditt stålkonstruktionsprojekt som våra mekaniker och metallhantverkare tillverkar på plats hos dig. Vi utför uppdrag åt företag i en lång rad olika branscher. Så fort det finns efterfrågan på gedigen kompetens inom stålkonstruktion förlitar sig våra kunder på oss. Vår kundkrets består bland annat av industriföretag inom olika branscher och av olika storlek samt universitet och forskningsinstitut. Tack vare att vi är ett ägarlett företag med eget designkontor kan våra kunder känna sig trygga med att vi ror uppdraget i hamn. Vi är engagerade, flexibla och teknikintresserade

 5. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery profilerar sig genom projektbaserad verksamhet. Sedan 2016 levererar Zeytaş konsekvent kvalitet till kunder på den globala marknaden i regioner som Tyskland, Frankrike, norra Irak, Etiopien och Egeiska havet. Vår toppmoderna tillverkningsanläggning med ett 12 000 m2 stort avgränsat område har en hög produktionskapacitet varje månad och våra medarbetare är kvalificerade ingenjörer och erfarna produktions- och monteringsteam. Våra starkaste kompetenser kretsar kring produktion av stålhallar, lager, hangarer, parkeringsstrukturer, förvaringsanläggningar och liknande strukturer. Utforska våra mångsidiga, projektbaserade tjänster, skräddarsydda för att uppfylla de unika kraven inom hallkonstruktion: •Stålkonstruktion •Stålkonstruktion anläggning •Stålkonstruktion plattform •Stålkonstruktion maskinplattform •Stålkonstruktionstillverkare •Stålkonstruktion byggnader •Stålkonstruktion hall •Stålkonstruktion kran •Stålkonstruktion tillverkningsanläggning Vi har en bred och varierande kundbas, däribland ledande företag inom kabeltillverkning, bioenergianläggningar, skeppsvarv, maskiner och textilier. Vårt mål är att hantera varje projekt utifrån dess unika behov, både inrikes och internationellt. Zeytaş Steel Machinery står för banbrytande teknik och strikta krav på höga kvalitetsstandarder. Vi är en eftertraktad partner inom branschen och levererar stabilt och oöverträffat värde med projektbaserade uppdrag. Kontakta oss i dag för mer information!

 1. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Extra Forge d.o.o. är ett serviceinriktat företag med huvudkontor i Maribor, Slovenien, som specialiserar sig på serietillverkad sänksmide av stål och aluminium samt smide av halvfabrikat i koppar, mässing och titanlegering (0, 05 kg till 8 kg). Med fokus på högteknologisk tillverkning erbjuder vi heltäckande tjänster, produktion av hög kvalitet och korta ledtider. Våra avancerade maskiner och processer gör att vi kan erbjuda tilläggstjänster som KTL-målning, smidesdesign, mekanisk bearbetning, galvanisering, förzinkning, värmebehandling med mera. Branscher som vi betjänar inkluderar: maskintillverkning, elindustri, medicin, skuggsystem, järnvägar, fordonsindustri, lyftsystem och kedjor, jordbruksmaskiner. Företagets viktigaste värderingar och fördelar: * Expertis: innovativa lösningar inom det tekniska området och en modern affärsmodell som bygger på en kombination av erfarenhet och användning av de senaste tekniska processerna. * Kvalitet: oklanderlig kvalitet är av yttersta vikt för företaget, som strikt följer föreskrivna riktlinjer i enlighet med ISO 9001. * Flexibilitet i tillverkningen: företagets produktions- och affärsmodell kan bistå kundens krav även vid snabba förändringar, t.ex. brådskande leveranstider och förändringar av själva produkterna. * Miljöskydd och en god arbetsmiljö: Företaget lägger stor vikt vid miljöskydd och gör betydande insatser inom området i enlighet med ISO 14001.

 2. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 1. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Carbomech Sp. z o.o. har årtionden av erfarenhet inom gruvdriftsindustrin och driver en framgångsrik verksamhet på den inhemska och den internationella marknaden. Vi har maskiner, apparatur och konstruktioner avsedda för underjordiskt bruk och för andra delar av industrin. Våra ledande produkter är transportsystem för att flytta elektrisk utrustning, självlåsande hållare för gruvkablar, plattformar för att köra folk på transportband samt system för att understödja manuell rälstransport.

 2. ADFIL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ADFIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Betongbyggnader, syntetfiber, fiber, polypropenfiber, betong, Betongbyggnader, mikrofiber, armering för betong, golv i betong, och Gatsten i betong. Företagets huvudkontor finns i Zele, Belgien.

 3. TECHNO-METALL MICHALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TECHNO-METALL MICHALK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Leutersdorf Ot Spitzkunnersdorf, Tyskland.

 4. APROKON GMBH KONSTRUKTIONSBÜRO

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget APROKON GMBH KONSTRUKTIONSBÜRO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Leuna, Tyskland.

 5. TEMME STAHL- UND INDUSTRIEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TEMME STAHL- UND INDUSTRIEBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Bad Lauchstädt, Tyskland.

 6. FORSTER STAHL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FORSTER STAHL- UND ANLAGENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Mantel, Tyskland.

 7. STAHL- UND TREPPENBAU KUHLA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STAHL- UND TREPPENBAU KUHLA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Vetschau, Tyskland.

 8. ALUPOR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUPOR GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Osnabrück, Tyskland.

 1. BERGHEIMER STAHLHALLEN KONSTRUKTIONS- U. VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BERGHEIMER STAHLHALLEN KONSTRUKTIONS- U. VERTRIEBS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Büdingen, Tyskland.

 2. SIPRO PROJEKT- UND ANLAGENPLANUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SIPRO PROJEKT- UND ANLAGENPLANUNG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Siegen, Tyskland.

 3. NIESSING ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NIESSING ANLAGENBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Borken, Tyskland.

 4. HACOBAU HALLEN UND CONTAINERSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HACOBAU HALLEN UND CONTAINERSYSTEME GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Hameln, Tyskland.

 5. LASU-TEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LASU-TEC GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 6. MSH METALLSYSTEM GMBH - INDUSTRIESCHALLSCHUTZ

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MSH METALLSYSTEM GMBH - INDUSTRIESCHALLSCHUTZ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Hamm, Tyskland.

 7. WIERIG PROFILTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WIERIG PROFILTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Siegburg, Tyskland.

 8. KLEINMETALLWAREN WEBER INH. GERD WEBER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KLEINMETALLWAREN WEBER INH. GERD WEBER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Bernsbach, Tyskland.

 9. HALTEC HALLENSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HALTEC HALLENSYSTEME GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Hemer, Tyskland.

 10. DAIDALOS® INOX PROFILE SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DAIDALOS® INOX PROFILE SYSTEMS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Industriell byggnadskonstruktion - Import och export

Antal resultat

36 343 Företag