• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • import-export av olja

Resultat för

Import-export av olja - Import och export

 1. RUCATHO B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  RuCaTho B.V. är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Vi är en stolt agent inom tillverkning och tillhandahållande för livsmedelsindustrin. Våra främsta produkter är: - Raffinerad solrosolja - Raffinerad majsolja - Vete, korn - Gul majs - Solrosfrön - Linser. Företaget ligger i Nederländerna. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. RuCaTho B.V. kännetecknas av flexibilitet, en pragmatisk hållning och snabb reaktionsförmåga till föränderliga marknadsvillkor. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi tror på att bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 3. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 4. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Våra huvudprodukter är raffinerad solrosolja, raffinerad majsolja, vete, korn, gul majs, solrosfrön och linser. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi vill bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. GROW THE WORLD

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  Företaget GROW THE WORLD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Import-export av olja, Foder för djuruppfödning, Foder och fjäderfä - Foder, Spannmål för boskap och fjäderfä, ekologiskt dinkelvete, djurfoder, ekologiska bönor, Import-export av olja, och dinkelvete. Företagets huvudkontor finns i Svetlik, Tjeckiska republiken.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JOLIO LLC

  Georgien

  Verified by europages badge

  Företaget JOLIO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matoljor och matfett. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Import-export av olja, solrosolja, solrosfrön, olja och petroleumprodukter, mjöl av solrosfrön, Petroleum, Vegetabiliska oljor, och Import-export av olja. Företagets huvudkontor finns i Tbilisi, Georgien.

 2. ARGOUDELAION

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget ARGOUDELAION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Oliver. Företaget är även verksamt inom Honung, Olivolja, Olja - Distribution, Import-export av olja, biologiska oljor, olivolja, extra jungfrulig, oljor, timjan, och Honung. Företagets huvudkontor finns i Heraklion, Grekland.

 3. MAYKIM YAG VE KIMYA SAN. TIC. A.S

  Turkiet

  Som en av de ledande tillverkarna av vegetabiliska matoljor och oljekemiska produkter, producerar MAY GROUP sina produkter enligt internationella standarder och exporterar i hela världen. Vi är stolta att berätta att våra produkter är av högsta kvalitet med olika förpackningsalternativ. Om ni informerar oss om produkten som intresserar er och er månatliga importvolym tillsammans med era kompletta företagsuppgifter, blir vi mer än lyckliga att skicka er vårt bästa kostnadsförslag. Vi importerar sur olja och raffinerad palmolja.

 4. ASIA GLOBAL SERVICES LLP

  Italien

  Asia Global Service LLP är ett snabbt expanderande, diversifierat och dynamiskt företag som erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Deras tjänster vänder sig i första hand till företag inom olje-, gas och jordbrukslivsmedelsindustrin. Företaget grundades 2013.

 5. IBMSE

  Spanien

  Vi exportera katalanska produkter

 1. A&B IMPORT EXPORT

  Reunion

  Företaget A&B IMPORT EXPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom råolja, Diesel - bränsle, bensin, och oljeprodukter. Företagets huvudkontor finns i Saint-Andre, Reunion.

 2. SAH FRAGRANCES & ESSENTIAL OILS PRIVATE LIMITED

  Indien

  Företaget SAH FRAGRANCES & ESSENTIAL OILS PRIVATE LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom Parfymer och skönhetsprodukter, import-export av parfymer, och Parfymer och skönhetsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Hyderabad, Indien.

 1. PERDAC GLOBAL

  Rumänien

  Företaget PERDAC GLOBAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företagets huvudkontor finns i Voluntari, Rumänien.

 2. DW OIL TRADING GMBH

  Tyskland

  Företaget DW OIL TRADING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom paraffinvax, och paraffin. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 3. TYREX DIS TICARET A.S

  Turkiet

  Företaget TYREX DIS TICARET A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom Tjära och asfalt - Byggnadsmaterial, olja och petroleumprodukter, bronslegeringar, Tjära och asfalt - Byggnadsmaterial, och livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. PINEFF GMBH

  Tyskland

  Företaget PINEFF GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom kiselgel, pelletgranulatorer, pallar i trä, och gasol. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 5. PARSCO INTERNATIONAL LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PARSCO INTERNATIONAL LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företagets huvudkontor finns i Milton Keyens, Förenade kungariket.

 6. BAVAY & FILS

  Belgien

  Företaget BAVAY & FILS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smörjmedel för industribruk. Företaget är även verksamt inom Brännolja, Import-export av olja, Brännolja, Import-export av olja, värmebränsle, och spannmålssystem. Företagets huvudkontor finns i Gottignies, Belgien.

 7. ALEPH TRADE

  Turkiet

  Företaget ALEPH TRADE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. RAYKAN CO

  Turkiet

  Företaget RAYKAN CO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom kemikalier för kemisk industri och petrokemisk industri. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. BEO PRO GROUP LTD

  Förenade kungariket

  Företaget BEO PRO GROUP LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företagets huvudkontor finns i Birmingham, Förenade kungariket.

 2. STANDIC STORAGE & TERMINALS

  Nederländerna

  Företaget STANDIC STORAGE & TERMINALS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom tankar för flytande petroleumprodukter, handel med petroleumprodukter, och depåanläggningar för flytande petroleumprodukter. Företagets huvudkontor finns i South Holland, Nederländerna.

 3. LASER FOR COMMERCIAL BROKERAGE

  Förenade arabstaterna

  Företaget LASER FOR COMMERCIAL BROKERAGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företagets huvudkontor finns i 553428450, Förenade arabstaterna.

 4. GS E-BIZZ BV STORAGE AND SHIPPING LOGISTICES

  Nederländerna

  Företaget GS E-BIZZ BV STORAGE AND SHIPPING LOGISTICES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom katalysatorer för raffinering av petroleum, och kyltankar för lagring av varor. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 5. GLOBAL BUSINESS CONSULTING

  Polen

  Företaget GLOBAL BUSINESS CONSULTING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företagets huvudkontor finns i Warsaw, Polen.

 6. MAKOLI LLC

  Ukraina

  Företaget MAKOLI LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom solrosolja, och Rafinirano sončnično olje. Företagets huvudkontor finns i Karabynivka,, Ukraina.

 7. INVESTMENT IN TURKEY

  Turkiet

  Företaget INVESTMENT IN TURKEY, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Investeringar - Rådgivning, Import-export av olja, medlingsuppdrag import-export, medicinska artiklar, Investeringar - Rådgivning, och Import-export av olja. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 8. GLOBAL TRADE WHOLESALE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget GLOBAL TRADE WHOLESALE LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom vegetabiliska livsmedelsoljor, sanitetsartiklar, och solrosolja. Företagets huvudkontor finns i Hemel Hempstead, Förenade kungariket.

 9. EAST WEST PETROLEUM INC

  Kanada

  Företaget EAST WEST PETROLEUM INC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företagets huvudkontor finns i Vancouver, Kanada.

 10. NEKO-TRADE.LTD

  Turkiet

  Företaget NEKO-TRADE.LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av olja. Företaget är även verksamt inom Import och export av energi och råvaror, Import/Export - jordbruksprodukter, oljeprodukter, Import och export av energi och råvaror, Import/Export - jordbruksprodukter, och Rafinirano sončnično olje. Företagets huvudkontor finns i Alania, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Import-export av olja - Import och export

Antal resultat

7 342 Företag

Länder