• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konfekt utan choklad

Resultat för

Konfekt utan choklad - Import och export

 1. POWERMINTS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi är en ledande tillverkare av sockerfria och aspartamfria pepparmintspastiller. Förutom våra varumärken Compass, Frésh och Frésh Active tillverkar vi även egna märkesvaror åt internationella handelsföretag och distributörer. Våra produkter håller mycket hög kvalitet och vi använder naturliga tillsatser som till exempel naturliga eteriska oljor. Vi använder inga konstgjorda smakämnen eller färger. Vi tänker på framtiden och är bra på att anpassa oss. Vi utmärker oss genom hög flexibilitet och korta beslutsvägar. En grundförutsättning för våra framgångar är den höga kvalitets- och säkerhetsstandard som vi anser är en självklarhet att tillämpa för våra produkter. Vi är medvetna om de risker som finns vid utveckling, tillverkning, förvaring och transport av livsmedel och kan därmed arbeta effektivt för att minska både risker och miljöpåverkan.

  Webbplats Open In New icon
 2. SB-TRADING (BVBA)_M

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Sb-Trading (BVBA) är ett handelsföretag i Belgien som grundades 2016. Vi är specialiserade på global försäljning av livsmedels- och ickelivsmedelsprodukter (FMCG), som drycker, sötsaker och godis, mjölkpulver, kött och andra produkter. Vi har många välkända märken i vår portfölj, och ett brett utbud av de populäraste produkterna, som: - Livsmedel: godis i parti, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, solrosolja, mjöl, kött - Ickelivsmedel: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin - Verktyg: Märken, kemikalier. Vi vill erbjuda våra klienter goda valmöjligheter bland hälsoprodukter, sourcade från välrenommerade märken som anpassar sina produkter för att leva upp till de specifika behoven hos globala kunder. Vi har rört om i grytan både på inhemska och internationella marknader. Dessutom samarbetar vi med godisgrossister i Storbritannien och exportföretag över hela världen, som lever upp till sin utlovade kvalitet. Tack vare ett gediget ledarskap har företaget växt i rasande fart. Vi tillhandahåller produkter från internationella märken som: - Nutella: Nutella & Nutella&Go! - Ferrero: Rocher, Raffaello, Collection - Tic Tac: Tic-Tac, Tic-Tac-blandningar, Tic-Tac-tuggummi - Kinder: Kinder-surprise, Kinderchoklad, schoko-bons, Bueno. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 3. HOL DING HOLDING B.V.

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  HOL DING HOLDING B.V. grundades 2001 och har valt ett omsorgsfullt och flexibelt förhållningssätt i utförandet av frakt- och handelstjänster mellan slutkunder. Vi är baserade i Dubai i Förenade arabemiraten, med ett långtgående nätverk som sträcker ut sig över hela världen - från Nederländerna, Saudiarabien, Jordanien, Turkiet, Libanon, Palestina, Kina – Shanghai, Ningbo, Xuzhou, Indien och Singapore till Hongkong. Organisationen är certifierad enligt ISO 9001: 2015; för oss innebar det ett större åtagande, en felfri verksamhetsprocess, ett mycket större ansvarstagande över att leverera lämpliga resultat genom att förbättra prestandastandarder för hela teamet. Vi är importör, exportör och distributör, med världens topp 500 märken inom snabbrörliga konsumtionsvaror. I vårt starka nätverk hittar man internationella, tillförlitliga ditributörer som gör det möjligt för oss att förse våra kunder med de allra bästa produkterna. HOL DING HOLDING B.V. är ett av de snabbast växande företagen inom snabbrörliga konsumtionsvaror i Mellanöstern; vi leverar till över 40 länder världen över. Utöver handel med världens topp 500 märlken kan vi tillhandahålla aktörer åt våra kunder för utveckling av produktmärken, som Oak Beauty Soap & Gate & 7. Vi vill bygga broar mellan tillförlitliga tillverkare och slutkunder. Vi vill vara din pålitliga källa till autentiska produkter som förhöjer livsstandarden för människor, genom att välja ut de bästa produkterna på jorden. På det sättet skapar vi en bättre värld.

  Webbplats Open In New icon
 4. KADZAMA LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Vi tillverkar utrustning för chokladhantverk (bean-to-bar) som är enkel att använda. KADZAMA grundades 2012 och vägleds av chokladtillverkaren Dmitry Mateychik. Våra produkter baseras på hans erfarenhet som hantverkare och affärsman, och på återkoppling från chokladtillverkare över hela världen som vi samarbetar med. Vi hittar problem som chokladtillverkare ställs inför och tillhandahåller tekniska lösningar för att förbättra deras metoder för att få fram bäst produkter. Nu kan du bestämma själv hur läcker din choklad ska bli. Smaken är helt och hållet under din kontroll. Utrustning från KADZAMA fungerar för: •Choklad (från bönor och kakaomassa); •Nötmassa; •Hummus, urbech och andra krämiga livsmedel; •Mjöl från fasta råvaror (bovete, ris, ärtor osv) •Vatten, vallmofrön, mandlar, cedermjölk. Vår utrustning är verktyg för din fantasi. Choklad utan socker eller emulgeringsmedel? Eller choklad med nyttiga, naturliga tillsatsämnen? — Det är upp till dig!

  Webbplats Open In New icon
 5. PERONI HONEY

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Peroni – ett ryskt familjeföretag som producerar unika, innovativa produkter. Vår absolut främsta produkt är honungssufflé. Det är en nykomling i de naturliga efterrätternas värld. Den är helt igenom naturlig: bara honung, bär, nötter och frukter. Den är blandad med en speciell teknik för mild kallblandning. Den innehåller inga konserveringsämnen, färgämnen, sockerarter, GMO: er, tillsatta smakämnen eller andra onaturliga ingredienser - bara honung, torkad frukt, bär och nötter. Den är så mycket mer än bara vanlig honug; den är en utsökt honung med unik efterrättssmak för finsmakare och konnässörer av la haute cuisine. Den unika texturen och den mångsidiga smakprofilen lockar från första skeden. Vi har över tjugo olika smaker och ett stort utbud av presentförpackningar. Alla kan välja sin favorit! Peroni - för människor med smak!

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. POL-FOODS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge

  POL-FOODS SP. Z O.O. köper produkter i 48 länder världen över, och säljer produkter i 97 länder - vi är en genuint global verksamhet. Att handla i så många länder och kulturer förutsätter en gedigen kunskap om olika kulturer och kunder. Vi är en aktör av vikt inom detaljhandeln, där ett växande antal inköpare har upptäckt våra välkända märken. Vi är en av Polens ledande livsmedelsgrossiser och handelsföretag. Vi har äran att leverera till 200 nöjda kunder. Vårt produktsortiment med kylda och frusna köttprodukter är i princip ändlöst. Vi har otaliga produktkombinationer baserade på fläsk, biff, fjäderfä och lamm. Styckning, recept, paketering och andra viktiga steg kan skräddarsys efter kundens specifika behov. Vi har över 5 000 produktlinjer bestående av märkesvaror och varor under eget märke inom FMCG-livsmedel, läsk, personlig vård, hushållsvård, stapelvaror, tobak, färska och frusna livsmedel, frön, nötter och icke-livsmedel. Vi ser oss själva som mycket mer än en livsmedelsleverantör. Vårt mål är alltid att etablera ett värdehöjande samarbete med våra kunder och med våra leverantörer över hela världen. När du har gjort inköp hos oss kan leveransen bokas via oss, eftersom vi har samarbeten med fraktbolag för rimliga priser via DHL, TNT OCH ANDRA FRAKTBOLAG. Kontakta vår kundtjänst via mejl för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 2. SLADO

  Ukraina

  Verified by Europages badge

  Slado har lyckats ta handgjorda konfektyrprodukter till massproduktion, genom att tillverka högkvalitativa och naturliga produkter. Slado är ett ukrainskt företag specialiserat på produktion, paketering och försäljning av konfektyrmixer i bulk, professionella dekoreringsprodukter och söta dekorationer för konfektyrprodukter. Vi har över 3 000 produkter grundade på marknadsundersökningar, unika recept och industriella designer och tillverkningsprocesser. Konfektyrälskare hittar alltid nya produkter att experimentera med hos oss. Det viktigaste för oss är den höga produktkvaliteten och den nöjda kunden! Slado handlar om smak och utseende!

  Webbplats Open In New icon
 3. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

  Webbplats Open In New icon
 4. LIA MOOS

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  LIA MOOS är specialiserade på export och import av träprodukter som Europapallar, Europallar, biobränslerelaterade produkter som träpellets, einpluspellets, trästockar, tallstockar, sågat timmer, konfektyrprodukter, skönhetsprodukter, vete, socker, ätbara oljor, oljefrön, linser, kryddor, emballagematerial, ätbara nötter och alla sorters jordbruksprodukter samt en mångfald av andra produkter. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Afrika och Nordamerika.

  Webbplats Open In New icon
 5. BELLO & ANGELI

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 1. RAMIREZ HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. BIO-MYND KFT

  Ungern

  Verified by Europages badge
 3. SNOEPJES YVETTE KUTH E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. BACI DI DAMA RIPPA

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. MASONI PIETRO SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 6. LA FABBRICA DEL PANFORTE

  Italien

  Verified by Europages badge
 7. Elysberg Confiserie BVBA

  Belgien

  Verified by Europages badge
 8. ARABIC GROUP

  Ryssland

  ARABIC GROUP är ett ryskt franchiseföretag som har nått stora framgångar inom lyxsektonen av konfektyrmarknaden. Vi tillverkar nyttig, naturlig mat med smaker som får folk att häpna. Vårt motto är: 100 % kvalitet. De organoleptiska egenskaperna hos våra sötsaker håller högsta standard. Råvaruhantering, tillverkning, paketering - varje steg av produktionen är omsorgsfullt strukturerad. Våra produkter är populära bland de som väljer naturlig och nyttig mat, och hos de som följer specifika typer av kosthållning (glutenfritt, vegetariskt, sockerfritt osv). Vi har etablerat långsiktiga samarbeten med över 500 stora partihandelsföretag i olika länder. Ett samarbete med oss är fördelaktigt både för stora handelsföretag och representanter för mellanstora och mindre företag. Den harmoniska balansen mellan business, hälsa och smak är vår filosofi.

 9. LO-LI GOURMET LOLLIPOPS WITH SUPERFOODS (KIRILINA V.A., ST)

  Ryssland

  LO-LI tillverkar 100 % naturlig karamell från juicer, frystorkade bär, frukter, örter, frön, nötter och andra nyttiga ingredienser. Företagets produkter tillverkas för hand utan tillsatta färg- och smakämnen (inga E-koder). Vår karamell är populär bland hälsomedvetna grupper. LO-LI samarbetar med många hälsokostbutiker, större butikskedjor, caféer och restauranger i Ryssland. Vår exportverksamheten är under aktiv utveckling. Kontakta oss för att få tillgång till grossistpriser för hela vårt sortiment och information om samarbetsmöjligheter.

 10. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir är choklad synonymt med kreativitet. Det är en butik och chokladverkstad som började som en onlineförsäljning, och som nu marknadsför sina produkter genom att göra dem till kommunikationsmedel. Vår chokladfabrik samarbetar regelmässigt med unga designer i Liege. Resultatet är en sublim produkt som kan fås i många olika former. Pigga upp med ett chokladleende som diskret påminner om Carré Noirs logo, eller njut av den omsorgsfullt utskurna chokladblomman. Missa inte våra chokladmustascher. På webbplatsen hittar ni också ett stort sortiment av choklad för finsmakare, Grands Crus, ekologiska och rättvisemärkta. Mélanie Lemmens har lyckats göra sin passion för choklad till sitt yrke. Hon har examen i konsthistoria och använder sitt sinne för estetik även i sitt arbete. Redan som liten drömde hon om en julgran som skulle vara ända till påsken för att kunna hänga upp påskägg i den. Hon har belönats med priset Becommerce Award och nominerats till utmärkelsen årets Liégebo.

 1. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB tillverkar marshmallows, sockerbaserat godis och karameller med fyllning, sockerfria produkter, rån och chokladgodis i många olika smaker. Företaget tillverkar också krokant och chokladgodis med olika likörsmaker och andra sötsaker. Naujoji ruta, AB erbjuder många olika märken eller ”egna märkesvaror”. Garanterat hög produktkvalitet tack vare internationella kvalitetscertifikat och mycket noggrann intern kvalitetskontroll.

 2. CASA DEL DOLCE SPA

  Italien

  Företaget föddes ur en grundidé baserat på ett gammalt familjerecept: kreativitet, erfarenhet, konkurrenskraft, utformning, passion för arbetet. Det är det recept vi använt oss av i många år, närmare bestämt sedan 1950, året då Enrico Castellazzi startade sin hantverksateljé. Sedan dess har Casa Del Dolce varit som vårt hem och genom att ägande och ledning bevarats inom familjen har verksamheten uppnått bra resultat.

 3. AMARETTI VIRGINIA SRL

  Italien

  Virginia grundades 1860 och är ett historiskt varumärke som står för kvalitet och raffinerad konfektyrkonst. Företaget blev känt för sin tillverkning av mjuk Amaretti och idag kan det erbjuda ett stort sortiment av eleganta och utsökta specialiteter. Ugnen som producerar dessa läckra Amarettikakor blev snabbt en samlingspunkt för lokalbefolkningen och turister så med tiden fick platsen namnet "Place des Amaretti Virginia".

 4. DISATERURA

  Spanien

  Godisfabrik. Vi distribuerar konfektyrprodukter av de bästa märkena från Kanarieöarna: sockervadd, snacks, godispåsar, choklad, godis, tuggummi, torkad frukt, vingummi, chips, klubbor, lakrits, söta pajer.

 5. A. LOACKER S.P.A.

  Italien

  Loacker, rån och chokladgodis tillverkade mitt i hjärtat av Dolomiterna. Kvalitet är Loacker-produkternas viktigaste egenskap. Grundpelarna i företagsfilosofin, som siktar på mycket hög standard, är respekt för natur och miljö, val av de bästa ingredienserna och användning av avancerad produktions- och förpackningsteknik. Allt detta säkerställer att miljontals konsumenter världen över väljer Loacker.

 6. PRALIBEL

  Belgien

  Efter många år som erkänd belgisk chokladtillverkare utmärker sig Pralibel genom att fokusera på innovation och kvalitet. Vårt sortiment består av ett brett utbud av utsökta och unika praliner för alla tillfällen. De älskas av våra kunder över hela världen. Vår choklad finns tillgänglig i parti och i färdiga förpackningar med vackra designer, som representerar Pralibels utmärkande karaktär. Pralibel förnyar belgisk choklad.

 7. DISNACKS PITIÚS

  Spanien

  Karameller och godsaker.

 8. DROPGIGANT

  Nederländerna

 9. ALINE CHOCOLATIERE

  Frankrike

 10. ALDIVA ALVIEN (MODERN CHOCOLATE)

  Turkiet

Filter

Resultat för

Konfekt utan choklad - Import och export

Antal resultat

2 867 företag