Bli leverantör Logga in
 • europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konfekt utan choklad

Resultat för

Konfekt utan choklad - Import och export

 1. ORFIN SP Z O.O. SP. K.

  Polen

  Polskie Frykasy är ett förstklassigt konfektyrföretag som specialiserar sig på handgjort godis, choklad och konfekt. Vi är stolta över vår produktkvalitet. Våra produkter tillverkas lokalt, av de mest högkvalitativa ingredienserna och utefter originalrecept. Våra konfekt har en unik smak och kvalitet som urskiljer oss från konkurrenterna. Det som är unikt med oss är våra kundanpassade förpackningar, med vackra bilder inspirerade av landskap och arkitektur från olika städer i Polen. Vi erbjuder fullständig anpassning och möjlighet för företag att sätta sitt eget märke på våra produkter, så att du kan skapa en produkt som passar perfekt med ditt märke. Vi kan skapa skräddarsydda förpackningar med originalkonstverk av olika europeiska länder, så att de blir perfekta som souvenirer, gåvor eller för marknadsföring. Dessutom arbetar vi med lokala konstnärer som skapar unika verk för våra förpackningar. På det sättet stöttar vi den lokala kulturen. Med vår hjälp kan du erbjuda dina kunder någonting unikt och speciellt. Vår portfölj finns tillgänglig på vår hemsida, så att du kan se mångfalden av produkter och kvaliteten hos vårt hantverk. Samarbeta med oss och låt oss hjälpa dig att urskilja dig ur mängden med unik, utsökt konfektyr som representerar det europeiska arvet.

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 3. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 4. LARO SP Z O.O. SP.K

  Polen

  Vi är stolta över att vara Polens största tillverkare av karamelliserade nötter. Vår trettio år långa historia har positionerat oss som en pålitlig och trovärdig samarbetspartner inom industrin. Som en tillverkare bygger vårt rykte på våra omfattande produktionsmöjligheter och höga produktionskapacitet. Vår högsta prioritet är produkternas säkerhet och kvalitet. Vi följer internationella IFS-standarder för att säkerställa perfektion. Vårt mångfaldiga sortiment av läckerheter innefattar många olika alternativ: Nötter i kola, blandade torkade frukter, råa eller rostade nötter, salta snacks med torkad frukt, belagda nötter, knaprig majs och bondbönor, barer med frukt och nötter, energibollar, frukt och nötter täckta i choklad, premiumpraliner och sockerfri choklad, majschips med choklad. Vi drivs av en kärlek för unika smaker och skapar fängslande tilltugg samtidigt som vi upprätthåller de högsta kvalitetsstandarderna hos våra ingredienser. Det är ett nöje för oss att skapa härliga snacks, och vi är inte nöjda förrän vi vet att vi har uppnått perfektion. Om du vill köpa våra produkter eller utforska möjligheten att skapa ditt eget varumärke ska du inte tveka att kontakta oss. Vi vill gärna samarbeta med dig, och dela fler sötsaker med världen. Utforska även vårt andra märke CHAOS Be My Box - en samling av unika gåvouppsättningar.

 5. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LIA MOOS

  Nederländerna

  LIA MOOS är specialiserade på export och import av träprodukter som Europapallar, Europallar, biobränslerelaterade produkter som träpellets, einpluspellets, trästockar, tallstockar, sågat timmer, konfektyrprodukter, skönhetsprodukter, vete, socker, ätbara oljor, oljefrön, linser, kryddor, emballagematerial, ätbara nötter och alla sorters jordbruksprodukter samt en mångfald av andra produkter. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Afrika och Nordamerika.

 2. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Företaget HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Olivolja, Konfekt utan choklad, Spannmål och sädeskorn, bröd för glutenintoleranta, glutenfria kex, glutenfria rätter, glutenfri pasta, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Novomoskovsk, Ukraina.

 3. RITONKA GMBH

  Österrike

  Företaget RITONKA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom företagspresenter, choklad, Organic chocolate, fylld choklad, dark chocolate, handgjord choklad, hantverksmässigt tillverkad choklad, choklad med hasselnötter, och Lyxchoklad. Företagets huvudkontor finns i Gerasdorf, Österrike.

 4. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Företaget PATAZA PTY LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Kex och kaffebröd, Konfekt utan choklad, Drycker - Import/Export, Honung, macadamianötter, eucalyptushonung, Organics - livsmedel, och Viner - Australien. Företagets huvudkontor finns i Sydney, Australien.

 5. TRENDY FOODS

  Belgien

  Företaget TRENDY FOODS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Kryddor, Mjöl och gryn, Drycker - Import/Export, Wienerbröd, Grönsakskonserver, Konfekt med choklad, Djupfrysta färdiga maträtter, och Kryddor. Företagets huvudkontor finns i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 1. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Företaget SCHEDRO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Animaliska oljor och fett, Matoljor och matfett, Konfekt utan choklad, solrosolja, ketchup, majonnäs, naturläkemedel, och naturliga ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 2. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Frankrike

  Företaget LES DOUCEURS DE LOUIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, choklad, choklad med hasselnötter, Kakao och choklad, och hantverksmässigt tillverkad choklad. Företagets huvudkontor finns i Etaples, Frankrike.

 1. BELLO & ANGELI

  Frankrike

  Företaget BELLO & ANGELI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, chokladkakor, Kakao och choklad, choklad av överslägsen kvalitet, och dark chocolate. Företagets huvudkontor finns i Saint Orens De Gameville, Frankrike.

 2. SCHOKOMELL GMBH

  Österrike

  Företaget SCHOKOMELL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 3. RAMIREZ HANDELS GMBH

  Tyskland

  Företaget RAMIREZ HANDELS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Glottertal, Tyskland.

 4. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Företaget VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Drycker - Import/Export, Kartong - Tallrikar och engångsbestick, Hygien och skönhetsvård - Artiklar, Fruktjuice, Potatis, Kakao och choklad, Konfekt utan choklad, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Burgas, Bulgarien.

 5. SNOEPJES YVETTE KUTH E.K.

  Tyskland

  Företaget SNOEPJES YVETTE KUTH E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 6. MASONI PIETRO SRL

  Italien

  Företaget MASONI PIETRO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom påskägg av choklad, cantuccini, och cantuccini med mandel. Företagets huvudkontor finns i Colle Di Val D'elsa, Italien.

 7. LA FABBRICA DEL PANFORTE

  Italien

  Företaget LA FABBRICA DEL PANFORTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, cantuccini, cantuccini med mandel, och Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Sovicille, Italien.

 8. Elysberg Confiserie BVBA

  Belgien

  Företaget Elysberg Confiserie BVBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom praliner. Företagets huvudkontor finns i Wommelgem, Belgien.

 1. CHOCOLATS-DE-LUXE.DE GMBH

  Tyskland

  Företaget CHOCOLATS-DE-LUXE.DE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kakaobönor, och choklad. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 2. TRADINGS HUNGÁRIA KFT

  Ungern

  TRADE HUNGARIA KFT grundades 2015 och är ett handelsföretag i Ungern som är verksamt inom att leverera heta produkter på marknaden, t ex vegetabiliska oljor, fordon, livsmedel och drycker, FMCG. Vi är hängivna till att tillhandahålla tjänster till klienter över hela världen, och har kundnöjdheten som absolut högsta prioritet. Vi vill välkomna dig till vår marknadsplats, ge dig de bästa och mest konkurrenskraftiga priserna, och tillfredsställa dina behov. Vi har många välkända märken i vår portfölj, och ett brett utbud av de populäraste produkterna, som: - Livsmedel: godis i parti, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, solrosolja, mjöl, kött - Ickelivsmedel: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin - Verktyg: Skrot, Kemikalier -Läsk: Coca-Cola, Sprite, Fanta, Pepsi. -Energidrycker: Redbull, Monster m fl. -Öl: Heineken, Monster m fl. -Träprodukter: Träpellets, träflisor, träbricketter, EURO-pallar m fl. Vi vill erbjuda att urval av hälsoprodukter till våra klienter, som sourcas från välkända märken som utformar sina produkter för att möta de specifika behoven hos en global kundkrets. Vi har rört om i grytan både på inhemska och internationella marknader. Vi arbetar med registrerade och legitima tillverkare och import/exportföretag över hela världen tack vare vår kvalitet. Tack vare ett gediget ledarskap har företaget växt i rasande fart. Tveka inte att kontakta oss.

 3. KADZAMA LLC

  Ryssland

  Vi tillverkar utrustning för chokladhantverk (bean-to-bar) som är enkel att använda. KADZAMA grundades 2012 och vägleds av chokladtillverkaren Dmitry Mateychik. Våra produkter baseras på hans erfarenhet som hantverkare och affärsman, och på återkoppling från chokladtillverkare över hela världen som vi samarbetar med. Vi hittar problem som chokladtillverkare ställs inför och tillhandahåller tekniska lösningar för att förbättra deras metoder för att få fram bäst produkter. Nu kan du bestämma själv hur läcker din choklad ska bli. Smaken är helt och hållet under din kontroll. Utrustning från KADZAMA fungerar för: •Choklad (från bönor och kakaomassa); •Nötmassa; •Hummus, urbech och andra krämiga livsmedel; •Mjöl från fasta råvaror (bovete, ris, ärtor osv) •Vatten, vallmofrön, mandlar, cedermjölk. Vår utrustning är verktyg för din fantasi. Choklad utan socker eller emulgeringsmedel? Eller choklad med nyttiga, naturliga tillsatsämnen? — Det är upp till dig!

 4. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir är choklad synonymt med kreativitet. Det är en butik och chokladverkstad som började som en onlineförsäljning, och som nu marknadsför sina produkter genom att göra dem till kommunikationsmedel. Vår chokladfabrik samarbetar regelmässigt med unga designer i Liege. Resultatet är en sublim produkt som kan fås i många olika former. Pigga upp med ett chokladleende som diskret påminner om Carré Noirs logo, eller njut av den omsorgsfullt utskurna chokladblomman. Missa inte våra chokladmustascher. På webbplatsen hittar ni också ett stort sortiment av choklad för finsmakare, Grands Crus, ekologiska och rättvisemärkta. Mélanie Lemmens har lyckats göra sin passion för choklad till sitt yrke. Hon har examen i konsthistoria och använder sitt sinne för estetik även i sitt arbete. Redan som liten drömde hon om en julgran som skulle vara ända till påsken för att kunna hänga upp påskägg i den. Hon har belönats med priset Becommerce Award och nominerats till utmärkelsen årets Liégebo.

 5. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB tillverkar marshmallows, sockerbaserat godis och karameller med fyllning, sockerfria produkter, rån och chokladgodis i många olika smaker. Företaget tillverkar också krokant och chokladgodis med olika likörsmaker och andra sötsaker. Naujoji ruta, AB erbjuder många olika märken eller ”egna märkesvaror”. Garanterat hög produktkvalitet tack vare internationella kvalitetscertifikat och mycket noggrann intern kvalitetskontroll.

 6. CASA DEL DOLCE SPA

  Italien

  Företaget föddes ur en grundidé baserat på ett gammalt familjerecept: kreativitet, erfarenhet, konkurrenskraft, utformning, passion för arbetet. Det är det recept vi använt oss av i många år, närmare bestämt sedan 1950, året då Enrico Castellazzi startade sin hantverksateljé. Sedan dess har Casa Del Dolce varit som vårt hem och genom att ägande och ledning bevarats inom familjen har verksamheten uppnått bra resultat.

 7. AMARETTI VIRGINIA SRL

  Italien

  Virginia grundades 1860 och är ett historiskt varumärke som står för kvalitet och raffinerad konfektyrkonst. Företaget blev känt för sin tillverkning av mjuk Amaretti och idag kan det erbjuda ett stort sortiment av eleganta och utsökta specialiteter. Ugnen som producerar dessa läckra Amarettikakor blev snabbt en samlingspunkt för lokalbefolkningen och turister så med tiden fick platsen namnet "Place des Amaretti Virginia".

 8. PRALIBEL

  Belgien

  Efter många år som erkänd belgisk chokladtillverkare utmärker sig Pralibel genom att fokusera på innovation och kvalitet. Vårt sortiment består av ett brett utbud av utsökta och unika praliner för alla tillfällen. De älskas av våra kunder över hela världen. Vår choklad finns tillgänglig i parti och i färdiga förpackningar med vackra designer, som representerar Pralibels utmärkande karaktär. Pralibel förnyar belgisk choklad.

 9. DISNACKS PITIÚS

  Spanien

  Karameller och godsaker.

 10. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Konfekt utan choklad - Import och export

Antal resultat

2 612 Företag