• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konfekt utan choklad

Resultat för

Konfekt utan choklad - Import och export

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 2. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Healthy Generation LLC är en ledande tillverkare av livsmedel som har dokumenterade hälsoeffekter (Free From Functional Food) och som drivs av en unik vision. Företaget grundades 2018 av en person med personlig erfarenhet av diabetes med insulinbehandling. Vi har som uppdrag att skapa ett brett sortiment av utsökta och hälsofrämjande produkter för medvetna konsumenter som söker hållbara val. Vårt främsta mål är att tillverka produkter som ökar livskvaliteten hos våra kunder. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av glutenfria frukostflingor, pasta, sockerfria sötsaker, chokladkräm och oljor av livsmedel med många näringsämnen, så kallade ”superfoods”. Healthy Generations produkter förlitar sig på amarant, en högaktad och näringsrik superfood. Amarant är rikt på squalene, en ingrediens som är känd för sina antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper. Genom att nyttja kraften hos amarant kan vi säkerställa att våra produkter inte bara tillgodoser behoven för specifika dieter utan även förbättrar ditt generella välmående. På Healthy Generation är vi engagerade i att leverera funktionell mat som inte bara smakar bra utan som även är bra för din hälsa. Följ med oss på vår resa mot en hälsosammare och mer livfull framtid.

 3. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV är specialiserade på import av ett brett utbud produkter som sourcas över hela världen. Vare sig du vill blåsa liv i ett nytt koncept eller behöver hjälp med att tillverka en specifik produkt, så är vårt hängivna team alltid redo. Ordet "nej" finns inte i vårt vokabulär; vi kommer hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt ihop med dina önskemål. Vi har kapacitet att sourca exklusiva produkter enkom för dig. Vårt mångfaldiga produktutbud innefattar blommor, smink, julförpackningar och ett brett sortiment av FMCG-varor. Vi förhandlar fram avtal som följer alla möjliga unika specifikationer. Vi tror på hållbarhet, och spelar en väsentlig roll inom återvinning. Vi förvandlar begagnade kläder till nya, innovativa produkter, som väskor eller skräddarsydda plagg. Om du behöver medicinsk utrustning eller utrustning för tandvård så har vi en vikt avdelning för att uppfylla alla dina behov. Inom livsmedelsprodukter är vi utrustade för att köpa in en uppsjö av olika artiklar, frysta som färska, bland annat grönsaker och fisk. Vi handlar enbart med etiskt tillverkade produkter som inte beblandats med barnarbete och som garanterar rättvisa löner för alla involverade arbetare. Utöver det har vi en aktiv strävan efter att skapa arbetsmöjigheter för familjer och bidra till den ekonomiska tillväxten i de områden vi är verksamma i.

 4. WESTKOND INVEST CZ

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ är stolta över sin nära relation med producenter som tillverkar de varor du är ute efter. Vårt företag har etablerat samarbeten med många olika tillverkare och utvinnare över hela världen, vilket främjar pålitliga relationer som prioriterar snabba leveranser, överlägsen kvalitet på varorna samt konkurrenskraftiga priser. Bland våra välrenommerade partners återfinns bland andra AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH och andra väletablerade aktörer på världsmarknaden. Vårt mål är inte bara att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet, utan även att överträffa kundernas förväntningar och se till att de är nöjda med sin helhetsupplevelse. Vårt produktsortiment inkluderar solrosolja, träpellets och bakfett av högsta kvalitet.

 5. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  NOUGAT DIANE DE POYTIERS positionerar sig frontfigur inom franskt hantverk och är specialiserad på produktionen av exklusiva nougater som hyllar Montélimars anrika historia och know-how som nougatens obestridda huvudstad. Våra produkter: Vi erbjuder ett brett sortiment nougater, från klassisk vit nougat från Montélimar, späckad med mandel och honung, till ekologisk nougat, framtagen för de som privilegierar produkter från ekologiskt jordbruk. Vår nougat med choklad och våra små nougater fångar fullkomligt balansen mellan tradition och innovation, medan den mjuka nougaten erbjuder en ojämförligt smidig textur. De som söker autenticitet kommer att förföras av vår hantverksmässiga nougater och calisson som inkarnerar själen av vårt hantverk. Vårt engagemang gentemot hantverksmässig produktion återspeglas i vår hänsyn till detaljer, från urvalet av de bästa ingredienserna, som chokladöverdragen mandel från Montélimar, till den känsliga beredningen av varje konfektbit. Vi breddar vårt utbud med konfekt och godsaker, med eller utan choklad, och ett unikt bredbart pålägg som kommer att göra er frukost till ett tillfälle för rent frosseri. Låt er förföras av denna läckerhetsupplevelse med oss och njut av den franska, hantverksmässiga konfektens mångfald.

 2. LARO SP Z O.O. SP.K

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är stolta över att vara Polens största tillverkare av karamelliserade nötter. Vår trettio år långa historia har positionerat oss som en pålitlig och trovärdig samarbetspartner inom industrin. Som en tillverkare bygger vårt rykte på våra omfattande produktionsmöjligheter och höga produktionskapacitet. Vår högsta prioritet är produkternas säkerhet och kvalitet. Vi följer internationella IFS-standarder för att säkerställa perfektion. Vårt mångfaldiga sortiment av läckerheter innefattar många olika alternativ: Nötter i kola, blandade torkade frukter, råa eller rostade nötter, salta snacks med torkad frukt, belagda nötter, knaprig majs och bondbönor, barer med frukt och nötter, energibollar, frukt och nötter täckta i choklad, premiumpraliner och sockerfri choklad, majschips med choklad. Vi drivs av en kärlek för unika smaker och skapar fängslande tilltugg samtidigt som vi upprätthåller de högsta kvalitetsstandarderna hos våra ingredienser. Det är ett nöje för oss att skapa härliga snacks, och vi är inte nöjda förrän vi vet att vi har uppnått perfektion. Om du vill köpa våra produkter eller utforska möjligheten att skapa ditt eget varumärke ska du inte tveka att kontakta oss. Vi vill gärna samarbeta med dig, och dela fler sötsaker med världen. Utforska även vårt andra märke CHAOS Be My Box - en samling av unika gåvouppsättningar.

 3. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION är en grossdistributör av internationellt erkända livsmedelsmärken och rengörings-/skönhetsprodukter. Vårt team är mycket skickliga inom kommers, logistik och kundnöjdhet. Dessutom har vi alltid ett öga på marknaden så att vi kan köpa in märkesprodukter till de bästa priserna, lagra dem och tillhandahålla de bästa importpriserna till våra kudner i över 90 länder.   Vi granskar våra leverantörer noga och samarbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken. Det gör att våra kunder kan erhålla fördelarna av grossdistribution av väkända märken som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & många fler. 3C DISTRIBUTION är redan ett pålitlig förstahandsval för många globala butikskedjor, Cash & carry, stormarknader, hypermarknader och mindre detaljhandlare. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders behov, och för att bevara våra relationer med dem långsiktigt. Våra tjänster har vidgats från grossdistribution till att innefatta distribution, logistik och etikettering. Vi kan etikettera dina produkter på det språk du behöver och utefter dina önskemål. Vi kan också färdigställa alla certifikat och all kommers- och tulldokumentation. Vi tillhandahåller pålitliga transporttjänster grundade på modern infrastruktur och expertisen hos vårt logistikteam. Vi fraktar via luftfart, land och sjöfart. Vi utför även leveranser från dörr till dörr.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

 5. ARLOG COSMETICS & FOOD WHOLESALE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till Arlog Cosmetics, din grossistleverantör av rengöringsprodukter, kosmetika och livsmedelsprodukter, som exporteras från Turkiet till 25 länder. Men 14 års erfarenhet levererar vi service i högsta kvalitet. Vårt produktsortiment omfattar: • Rengöringsprodukter • Kosmetika i färg • Konfektyr • Rakhyvlar • Toalettpapper • Luftrenare • Livsmedelsprodukter Upplev skillnaden med Arlog Cosmetics. Kontakta oss via WhatsApp eller ring oss för beställningar och information.

 1. LIA MOOS

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  LIA MOOS är specialiserade på export och import av träprodukter som Europapallar, Europallar, biobränslerelaterade produkter som träpellets, einpluspellets, trästockar, tallstockar, sågat timmer, konfektyrprodukter, skönhetsprodukter, vete, socker, ätbara oljor, oljefrön, linser, kryddor, emballagematerial, ätbara nötter och alla sorters jordbruksprodukter samt en mångfald av andra produkter. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Afrika och Nordamerika.

 2. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget TRENDY FOODS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, Kryddor, Mjöl och gryn, Drycker - Import/Export, Wienerbröd, Grönsakskonserver, Konfekt med choklad, Djupfrysta färdiga maträtter, och Kryddor. Företagets huvudkontor finns i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 1. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Verified by europages badge

  Företaget PATAZA PTY LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Kex och kaffebröd, Konfekt utan choklad, Drycker - Import/Export, Honung, macadamianötter, eucalyptushonung, Organics - livsmedel, och Viner - Australien. Företagets huvudkontor finns i Sydney, Australien.

 2. MEROSO FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MEROSO FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, Fruktjuice, Kakao och choklad, citronjuice, Black truffles, Producerar livsmedel, Private Label, export livsmedelsprodukter, och distribution av livsmedelsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Ramsdonk, Belgien.

 3. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget SCHEDRO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Margarin. Företaget är även verksamt inom Matoljor och matfett, Konfekt utan choklad, Matfetter, Vegetabiliska oljor, solrosolja, ketchup, majonnäs, Rafinirano sončnično olje, och Tomatsås. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 4. BELLO & ANGELI

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BELLO & ANGELI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, chokladkakor, Kakao och choklad, choklad av överslägsen kvalitet, och dark chocolate. Företagets huvudkontor finns i Saint Orens De Gameville, Frankrike.

 5. SCHOKOMELL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget SCHOKOMELL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 6. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LES DOUCEURS DE LOUIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, choklad, choklad med hasselnötter, Kakao och choklad, och hantverksmässigt tillverkad choklad. Företagets huvudkontor finns i Etaples, Frankrike.

 7. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Drycker - Import/Export, Kartong - Tallrikar och engångsbestick, Hygien och skönhetsvård - Artiklar, Fruktjuice, Potatis, Kakao och choklad, Konfekt utan choklad, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Burgas, Bulgarien.

 8. SNOEPJES YVETTE KUTH E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SNOEPJES YVETTE KUTH E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 1. MASONI PIETRO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MASONI PIETRO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom påskägg av choklad, cantuccini, och cantuccini med mandel. Företagets huvudkontor finns i Colle Di Val D'elsa, Italien.

 2. SERENITY LE CANDY BAR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SERENITY LE CANDY BAR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, choklad, karameller, små karameller, och Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Airon-Saint-Vaast, Frankrike.

 3. LA FABBRICA DEL PANFORTE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LA FABBRICA DEL PANFORTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, cantuccini, cantuccini med mandel, och Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Sovicille, Italien.

 4. ORFIN SP Z O.O. SP. K.

  Polen

  Polskie Frykasy är ett förstklassigt konfektyrföretag som specialiserar sig på handgjort godis, choklad och konfekt. Vi är stolta över vår produktkvalitet. Våra produkter tillverkas lokalt, av de mest högkvalitativa ingredienserna och utefter originalrecept. Våra konfekt har en unik smak och kvalitet som urskiljer oss från konkurrenterna. Det som är unikt med oss är våra kundanpassade förpackningar, med vackra bilder inspirerade av landskap och arkitektur från olika städer i Polen. Vi erbjuder fullständig anpassning och möjlighet för företag att sätta sitt eget märke på våra produkter, så att du kan skapa en produkt som passar perfekt med ditt märke. Vi kan skapa skräddarsydda förpackningar med originalkonstverk av olika europeiska länder, så att de blir perfekta som souvenirer, gåvor eller för marknadsföring. Dessutom arbetar vi med lokala konstnärer som skapar unika verk för våra förpackningar. På det sättet stöttar vi den lokala kulturen. Med vår hjälp kan du erbjuda dina kunder någonting unikt och speciellt. Vår portfölj finns tillgänglig på vår hemsida, så att du kan se mångfalden av produkter och kvaliteten hos vårt hantverk. Samarbeta med oss och låt oss hjälpa dig att urskilja dig ur mängden med unik, utsökt konfektyr som representerar det europeiska arvet.

 5. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir är choklad synonymt med kreativitet. Det är en butik och chokladverkstad som började som en onlineförsäljning, och som nu marknadsför sina produkter genom att göra dem till kommunikationsmedel. Vår chokladfabrik samarbetar regelmässigt med unga designer i Liege. Resultatet är en sublim produkt som kan fås i många olika former. Pigga upp med ett chokladleende som diskret påminner om Carré Noirs logo, eller njut av den omsorgsfullt utskurna chokladblomman. Missa inte våra chokladmustascher. På webbplatsen hittar ni också ett stort sortiment av choklad för finsmakare, Grands Crus, ekologiska och rättvisemärkta. Mélanie Lemmens har lyckats göra sin passion för choklad till sitt yrke. Hon har examen i konsthistoria och använder sitt sinne för estetik även i sitt arbete. Redan som liten drömde hon om en julgran som skulle vara ända till påsken för att kunna hänga upp påskägg i den. Hon har belönats med priset Becommerce Award och nominerats till utmärkelsen årets Liégebo.

 6. KADZAMA D.O.O.

  Slovenien

  Vi tillverkar utrustning för chokladhantverk (bean-to-bar) som är enkel att använda. KADZAMA grundades 2012 och vägleds av chokladtillverkaren Dmitry Mateychik. Våra produkter baseras på hans erfarenhet som hantverkare och affärsman, och på återkoppling från chokladtillverkare över hela världen som vi samarbetar med. Vi hittar problem som chokladtillverkare ställs inför och tillhandahåller tekniska lösningar för att förbättra deras metoder för att få fram bäst produkter. Nu kan du bestämma själv hur läcker din choklad ska bli. Smaken är helt och hållet under din kontroll. Utrustning från KADZAMA fungerar för: •Choklad (från bönor och kakaomassa); •Nötmassa; •Hummus, urbech och andra krämiga livsmedel; •Mjöl från fasta råvaror (bovete, ris, ärtor osv) •Vatten, vallmofrön, mandlar, cedermjölk. Vår utrustning är verktyg för din fantasi. Choklad utan socker eller emulgeringsmedel? Eller choklad med nyttiga, naturliga tillsatsämnen? — Det är upp till dig!

 7. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB tillverkar marshmallows, sockerbaserat godis och karameller med fyllning, sockerfria produkter, rån och chokladgodis i många olika smaker. Företaget tillverkar också krokant och chokladgodis med olika likörsmaker och andra sötsaker. Naujoji ruta, AB erbjuder många olika märken eller ”egna märkesvaror”. Garanterat hög produktkvalitet tack vare internationella kvalitetscertifikat och mycket noggrann intern kvalitetskontroll.

 8. CASA DEL DOLCE SPA

  Italien

  Företaget föddes ur en grundidé baserat på ett gammalt familjerecept: kreativitet, erfarenhet, konkurrenskraft, utformning, passion för arbetet. Det är det recept vi använt oss av i många år, närmare bestämt sedan 1950, året då Enrico Castellazzi startade sin hantverksateljé. Sedan dess har Casa Del Dolce varit som vårt hem och genom att ägande och ledning bevarats inom familjen har verksamheten uppnått bra resultat.

 9. AMARETTI VIRGINIA SRL

  Italien

  Virginia grundades 1860 och är ett historiskt varumärke som står för kvalitet och raffinerad konfektyrkonst. Företaget blev känt för sin tillverkning av mjuk Amaretti och idag kan det erbjuda ett stort sortiment av eleganta och utsökta specialiteter. Ugnen som producerar dessa läckra Amarettikakor blev snabbt en samlingspunkt för lokalbefolkningen och turister så med tiden fick platsen namnet "Place des Amaretti Virginia".

 10. PRALIBEL

  Belgien

  Efter många år som erkänd belgisk chokladtillverkare utmärker sig Pralibel genom att fokusera på innovation och kvalitet. Vårt sortiment består av ett brett utbud av utsökta och unika praliner för alla tillfällen. De älskas av våra kunder över hela världen. Vår choklad finns tillgänglig i parti och i färdiga förpackningar med vackra designer, som representerar Pralibels utmärkande karaktär. Pralibel förnyar belgisk choklad.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis