• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • import och export av energi och råvaror

Resultat för

Import och export av energi och råvaror - Import och export

 1. GEORG H. LUH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  För teamet hos företaget LUH i tyska Walluf är tillvaron inte svart eller vit, trots att de mest jobbar med glimmer och grafit. Vi har ett brinnande intresse för alla mineralråvaror och allt man kan använda dem till: Halogenfritt flamskydd, ledningsförmåga, smörjmedel, skydd mot statisk elektricitet och ljudisolering. Fördelen: Du får allt från en och samma leverantör. Vi tillhandahåller rådgivning, hittar lösningar, utvecklar idéer tillsammans, skaffar dig de rätta kontakterna, levererar råvarorna ni behöver och kontrollerar att alltsammans uppfyller tyska standarder. Oavsett om du vill bli kund, leverantör eller affärspartner är vi alltid intresserade av nära och raka samarbeten. Vi är en tillförlitlig partner som alltid finns till hands för kunderna och hjälper dem med stort och smått. Tack vare omfattande know-how och ett brett utbud av kompletterande service och tjänster förverkligar vi även specialprojekt snabbt och flexibelt. För varje utmaning hittar vi en lösning: innovativ och skräddarsydd.

 2. KREA-COGITO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Vi är ett företag specialiserat på import-export, trading och affärstillfällen på internationell nivå. Våra kompetensområden omfattar råvaror, högteknologi, försvar och säkerhet, miljöforskning och utveckling, samt flygplatssektorn. Själva beskaffenheten av KREA-COGITO © härrör från vår önskan att ena och tillfredsställa försäljarna och köparna inom råvarusektorerna, högteknologi, försvar, forskning och miljöutveckling, och flygplatser. Ursprungligen var vårt mål att stöda utvecklingen av företagen specialiserade på import-export av högteknologi, i synnerhet den från Asien. Med erfarenheten och de interkulturella utbytena framstod behovet av att garantera förtroendet mellan de olika aktörerna i handelsnätverket som en självklarhet. Vi eftersträvar att etablera långsiktiga handelsrelationer med våra kunder, leverantörer och partner, genom att grunda våra förhållanden på ömsesidigt förtroende, transparent kommunikation och ömsesidig respekt. Vår ambition är att få erkännande för vår förmåga att identifiera och svara på våra kunders specifika behov genom att leverera produkter och tjänster anpassade till deras specifika krav.

 3. SIBSTAR GROUP

  Kirgizistan

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group är din pålitliga samarbetspartner för leverans av energikol sedan 2019. Vi är en betydande leverantör av hårt kol av graderna «D», DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, «G» och «T». Det används i stor utsträckning som bränsle för hushållsbehov, är en nödvändig beståndsdel inom gjutning och används av energikraftverk för elektricitetsalstring. Vi strävar efter långsiktiga och gemensamt gynnande relationer med våra klienter och samarbetspartners genom att tillhandahålla den bästa servicen och optimala lösningar. Tack vare våra pålitliga samarbeten och vårt breda logistiska nätverk kan vi garantera punktliga och säkra leveranser av våra produkter till varsomhelst i världen. Energifrakter utförs till de allra största jätterna inom tillverkning. Våra nyckelklienter är stora industriella företag i Kina, Indien och Turkiet. Vi vidgar vår samarbetsgeografi och strukturen av våra produkter. Vårt mål är att upprätta stabila leveranser som håller i gång dina produktionsprocesser. Vi håller för närvarande på att utveckla petroleumtillförsel.

 4. C&C GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS DI FRANCO CASTAGNINO

  Italien

  Företaget C&C GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS DI FRANCO CASTAGNINO, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Varubörser. Företaget är även verksamt inom Import och export av energi och råvaror, Import och export av energi och råvaror, Anskaffning av olja & gas, och brännkol. Företagets huvudkontor finns i Sutri(vt), Italien.

 5. CUBUKCUOGLU ENGINEERING

  Turkiet

  Företaget CUBUKCUOGLU ENGINEERING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företaget är även verksamt inom ångpannor. Företagets huvudkontor finns i 35170, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP

  Iran

  Företaget POUDRSAZAN INDUSTRIAL AND MINERAL GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företaget är även verksamt inom tungspat, Naturbitumen, och paraffin. Företagets huvudkontor finns i Tehran, Iran.

 2. AFROTRADE CONSULTANTS

  Mali

  Företaget AFROTRADE CONSULTANTS, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Import och export av energi och råvaror, Import och export av energi och råvaror, och konsult för internationella kontrakt. Företagets huvudkontor finns i Bamako, Mali.

 3. GRUPO ECOCORUM

  Spanien

  Företaget GRUPO ECOCORUM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Cortegada ( Ourense ), Spanien.

 4. ODES KUKURT

  Turkiet

  Företaget ODES KUKURT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företaget är även verksamt inom naturligt svavel, svavel och svavelderivat, och jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 5. SEDEF GMBH

  Frankrike

  Företaget SEDEF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företaget är även verksamt inom träflis, värmepannor för trägranulat, och björkved. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 1. BRINT TRADING

  Förenade kungariket

  Företaget BRINT TRADING, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Trä. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Import och export av energi och råvaror, Import/Export - jordbruksprodukter, Import och export - agenturer, Jordbruk - Import/Export, Import och export av energi och råvaror, Import/Export - jordbruksprodukter, och Import och export - agenturer. Företagets huvudkontor finns i Pouso Redondo, Förenade kungariket.

 2. MINERALIS LUCENTUM

  Spanien

  Företaget MINERALIS LUCENTUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företaget är även verksamt inom naturlig puzzolan. Företagets huvudkontor finns i San Vicente Del Raspeig, Spanien.

 1. SAMARIS S.R.O.

  Slovakien

  Företaget SAMARIS S.R.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom Import och export av energi och råvaror, Diesel - bränsle, träflis, Import och export av energi och råvaror, och Kimrök. Företagets huvudkontor finns i Bratislava, Slovakien.

 2. BARI PARTNERS

  Turkiet

  Företaget BARI PARTNERS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Internationell handel - Rådgivning. Företaget är även verksamt inom Import och export av energi och råvaror, Klädsel - Import/Export, Bomull - Trådar och garn, maskiner och utrustningar för konstruktion och underhåll av järnvägslinjer, Import och export av energi och råvaror, Klädsel - Import/Export, och Bomull - Trådar och garn. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING

  Kina

  Företaget ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Handelstjänster. Företaget är även verksamt inom Import och export av energi och råvaror, Internationell handel - Rådgivning, tjänster för import och export, tillbehör textilier, Import och export av energi och råvaror, och Internationell handel - Rådgivning. Företagets huvudkontor finns i Guangdong, Kina.

 4. MBA TRADING LTG

  Förenade kungariket

  Företaget MBA TRADING LTG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företaget är även verksamt inom biomassa. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 5. ALLAND ET ROBERT

  Frankrike

  Företaget ALLAND ET ROBERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företaget är även verksamt inom gummi arabicum. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. SOHICOMI IBERICA, S.L

  Spanien

  Företaget SOHICOMI IBERICA, S.L, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Alcalá De Henares, Spanien.

 7. ANEROUSSIS ENERGY

  Grekland

  Företaget ANEROUSSIS ENERGY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Agrinio, Grekland.

 8. ESENKIM INŞ. SAN. TIC. LTD.

  Turkiet

  Företaget ESENKIM INŞ. SAN. TIC. LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företaget är även verksamt inom rör i koppar, och cellulosa. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 1. FEDIVEL

  Polen

  Företaget FEDIVEL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företaget är även verksamt inom ekobränsle, leverans av emballage, och trimning husdjur. Företagets huvudkontor finns i Gdansk, Polen.

 2. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Turkiet

  Företaget SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, Boskap - Import/Export, Import och export av energi och råvaror, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, livsmedel - import/export, Boskap - Import/Export, och Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Van, Turkiet.

 3. HOFFMANN MINERAL GMBH

  Tyskland

  Företaget HOFFMANN MINERAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Neuburg, Tyskland.

 4. GRUPO EPR

  Brasilien

  Företaget GRUPO EPR, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, Import och export av energi och råvaror, Kemi - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Import och export av energi och råvaror, och Kemi - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Lorena, Brasilien.

 5. KELEWELL TRADING GMBH

  Tyskland

  Företaget KELEWELL TRADING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kemi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Kemisk gödsel, Import och export av energi och råvaror, Tillsatser, Råmaterial för metallurgi, Kemisk gödsel, och Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. ECOTRADER GROUP

  Spanien

  Företaget ECOTRADER GROUP, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kol. Företaget är även verksamt inom Import och export av energi och råvaror, organisering av renhållning, Jordförbättring och gödning, Naturliga gödningsämnen, och Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 7. RHABA&ASOCIADOS

  Spanien

  Företaget RHABA&ASOCIADOS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 8. ANXIN CELLULOSE CO.,LTD

  Kina

  Företaget ANXIN CELLULOSE CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Los, Kina.

 9. PENTACARBON GMBH

  Tyskland

  Företaget PENTACARBON GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Haltern Am See, Tyskland.

 10. MAI GLOBAL COMMODITY LLC

  Förenta Staterna

  Företaget MAI GLOBAL COMMODITY LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Sheridan, Förenta Staterna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Import och export av energi och råvaror - Import och export

Antal resultat

1 041 Företag