• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • import export - stål och metall

Resultat för

Import export - stål och metall - Import och export

 1. UAB GARBI META

  Litauen

  Verified by europages badge

  Vi är en global metalhandlare som handlar med Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, järnklot, tackjärn med mera. Vi är intresserade av metaller, slam, stoft, pulver, slagg, matt, förbrukade katalysatorer, koncentrat, skum, filterkakor, anodiskt slam, spån, rester, malm, svarvrester, granulat, tackor. Om du har något att erbjuda, men har haft utmaningar med att sälja det - problem med varans belägenhet, oväntade element, för hög fuktighet, pappersbrist, för små kvatiteter eller att hitta en köpare - uppmuntrar vi dig att kontakta oss! Under 515 minuters telefonsamtal lär vi känna varandra och stämmer av våra möjligheter, för att avgöra om det är en perfekt matchning eller inte. Vi går igenom produkttypen, ursprunget och tekniska detaljer, leveransmöjligheter, enhetspris, fraktdetaljer, logistik, betalningsvillkor och eventuella frågor och funderingar. Vi står för en neutral granskning med provtagning, vägning och bildtagning. Vi värdesätter våra kunder, och ser fram emot ett gynsamt samarbete!

 2. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Extra Forge d.o.o. är ett serviceinriktat företag med huvudkontor i Maribor, Slovenien, som specialiserar sig på serietillverkad sänksmide av stål och aluminium samt smide av halvfabrikat i koppar, mässing och titanlegering (0, 05 kg till 8 kg). Med fokus på högteknologisk tillverkning erbjuder vi heltäckande tjänster, produktion av hög kvalitet och korta ledtider. Våra avancerade maskiner och processer gör att vi kan erbjuda tilläggstjänster som KTL-målning, smidesdesign, mekanisk bearbetning, galvanisering, förzinkning, värmebehandling med mera. Branscher som vi betjänar inkluderar: maskintillverkning, elindustri, medicin, skuggsystem, järnvägar, fordonsindustri, lyftsystem och kedjor, jordbruksmaskiner. Företagets viktigaste värderingar och fördelar: * Expertis: innovativa lösningar inom det tekniska området och en modern affärsmodell som bygger på en kombination av erfarenhet och användning av de senaste tekniska processerna. * Kvalitet: oklanderlig kvalitet är av yttersta vikt för företaget, som strikt följer föreskrivna riktlinjer i enlighet med ISO 9001. * Flexibilitet i tillverkningen: företagets produktions- och affärsmodell kan bistå kundens krav även vid snabba förändringar, t.ex. brådskande leveranstider och förändringar av själva produkterna. * Miljöskydd och en god arbetsmiljö: Företaget lägger stor vikt vid miljöskydd och gör betydande insatser inom området i enlighet med ISO 14001.

 3. VM STEEL 904L

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget VM STEEL 904L, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom rostfritt stål, Stainless steel sheets, rör i rostfritt stål, och stålbyglar. Företagets huvudkontor finns i Wavre, Belgien.

 4. BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget BOGAZICI LASER AND STEEL SERVICE CENTER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Stål och metall, industriella stommar, plåt, metall, bockning galvaniserad plåt, laseranläggningar och lasermaskiner för klippning av metall, bockning av metall, och handel - plåt. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 5. NPI INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget NPI INTERNATIONAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom reservdelar för jordbruksmaskiner, reservdelar för industriella motorer, insprutning, och industriell filtrering. Företagets huvudkontor finns i Avignon, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MARCEGAGLIA BALTICS

  Lettland

  Verified by europages badge

  Företaget MARCEGAGLIA BALTICS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Laminat och tunnplåt, Leverantör av stål, bearbetning stål, bandstål på lager, multimodaltransport, Laminat och tunnplåt, kallvalsade stålband, och varmvalsade stålband. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 2. TRIBEL METALS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget TRIBEL METALS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallåtervinning och metallåteranvändning. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Stål och metall, Järnvaror - Återvinning och återanvändning, Import/Export - Stål och metall, Järnvaror - Återvinning och återanvändning, köp av järnskrot, och köper och säljer metall. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 3. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget STAPPERT INTRAMET SA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Import/Export - Stål och metall, Specialstål, stänger i rostfritt stål, rostfria byglar, rör i rostfritt stål, stålbyglar, och rostfri plåt. Företagets huvudkontor finns i Engis, Belgien.

 4. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallvalsade stålband. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Stål och metall, tungstenskarbid, kolstål, aluminiumbrons, och Import/Export - Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Xiamen, Kina.

 5. AG METALS RECYCLING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget AG METALS RECYCLING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Handel med stålindustriprodukter, Metallåtervinning och metallåteranvändning, Järnvaror - Återvinning och återanvändning, köp av järnskrot, återvinning av järnskrot, insamling av metall, Återvinning av hushållsapparater, Handel med stålindustriprodukter, och Metallåtervinning och metallåteranvändning. Företagets huvudkontor finns i Lot, Belgien.

 1. ALPHA STEEL

  Belgien

  ALPHA STEEL S.A. är ett företag specialiserat på handel, lagring och distribution av platta produkter i rostfritt stål över hela världen och distribuerar såväl material av förstahandssortering (produktionsordrar eller överskottsmaterial) som av andrahandssortering. Våra kontor ligger i Bryssel, nära den internationella flygplatsen i Zaventem, medan vårt lager ligger i närheten av hamnen i Antwerpen, endast 25 minuter med bil.

 2. GLOBAL STEEL SERVICE

  Lettland

  Global Steel Service är ett dynamiskt företag inom metallbearbetning. Vi erbjuder standardbearbetning och specialbearbetning av metall; Leverans av Europaproducerad metall i plåt och skivor (officiell partner till NLMK Europe-Plate (NLMK Dansteel, NLMK Verona, NLMK Clabecq) i Baltiska staterna och OSS-regionen. Vår position i Rigas hamn gör att Global Steel Service kan erbjuda särskilt gynnsamma leveransvillkor. Högsta servicestandard garanteras med ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, EN ISO 3834.

 1. STEEL GATE

  Rumänien

  Företaget STEEL GATE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i stål. Företaget är även verksamt inom Vattenledningar - järnhaltig metall, Rör utan svetsning - järnhaltig metall, Import/Export - Stål och metall, Vattenledningar - järnhaltig metall, Rör utan svetsning - järnhaltig metall, och Import/Export - Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 2. HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom reservdelar för karosseri, växellådor, broms och koppling, och avtomobilski deli. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 3. HIRSHMANN

  Turkiet

  Företaget HIRSHMANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. MOISÉS & JESUS SA

  Portugal

  Företaget MOISÉS & JESUS SA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom kapning och prägling plåt. Företagets huvudkontor finns i Alenquer, Portugal.

 5. WELMAN METAAL

  Nederländerna

  Företaget WELMAN METAAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom balkar av stål, Stålhandel, stålkonstruktioner, och stålplåt. Företagets huvudkontor finns i Weerselo, Nederländerna.

 6. FACTORY1950

  Schweiz

  Företaget FACTORY1950, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Verkstadsinredning, Import/Export - Inredning, Import och export - agenturer, skärverktyg, Verkstadsinredning, Import/Export - Inredning, och Import och export - agenturer. Företagets huvudkontor finns i Sion, Schweiz.

 7. STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom rostfri ståltråd, rör i rostfritt stål, och Ädelstålrör. Företagets huvudkontor finns i Ludlow, Förenade kungariket.

 8. SHAHAB PROJECTS

  Turkiet

  Företaget SHAHAB PROJECTS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Textilier och klädsel, Import/Export - jordbruksprodukter, Import/Export - Inredning, Import/Export - Textilier och klädsel, oljeprodukter, Import/Export - jordbruksprodukter, och Import/Export - Inredning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. AGORA TECHNIQUE

  Frankrike

  Företaget AGORA TECHNIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom mekaniska komponenter, och bilcylindrar. Företagets huvudkontor finns i Alfortville, Frankrike.

 2. SONGSHUN STEEL

  Tyskland

  Företaget SONGSHUN STEEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom snabbstål, och platt valsat stål. Företagets huvudkontor finns i Bassum, Tyskland.

 3. DE NEUVE

  Frankrike

  Företaget DE NEUVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom stålrör, och kromerade stänger. Företagets huvudkontor finns i Saint-Priest, Frankrike.

 4. CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkiet

  Företaget CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Montering och nedmontering av industrianläggningar, Alternativ energi, Energi - anläggningar och utrustning för produktion, Turbiner, Montering och nedmontering av industrianläggningar, Alternativ energi, Energi - anläggningar och utrustning för produktion, och Turbiner. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 5. FERCOMETAL

  Spanien

  Företaget FERCOMETAL, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror - Återvinning och återanvändning. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Stål och metall, Import/Export - Stål och metall, Köper elektronikavfall, metallbitar, och handel med järnskrot. Företagets huvudkontor finns i Alaquas - Valencia, Spanien.

 6. TAYLOR FORGINGS

  Förenade kungariket

  Företaget TAYLOR FORGINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, och smide av metall. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 7. OLIVINI GROUP

  Italien

  Företaget OLIVINI GROUP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom kapning av rör enligt mått, valsat stål, balk, och rostfritt. Företagets huvudkontor finns i Flero, Italien.

 8. DUARTE NEVES LDA.

  Portugal

  Företaget DUARTE NEVES LDA., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Import och export - el- och elektronikutrustning, Handverktyg ej eldrivna, elektriska konstruktioner, Import och export - el- och elektronikutrustning, närvarodetektorer, och Handverktyg ej eldrivna, elektriska konstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Venda Do Pinheiro, Portugal.

 9. CASS METAL

  Turkiet

  Företaget CASS METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom plåtslageri maskinsvetsning. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 10. AMPCO METAL PORTUGAL LDA.

  Portugal

  Företaget AMPCO METAL PORTUGAL LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Import export - stål och metall - Import och export

Antal resultat

1 185 Företag