Bli leverantör Logga in
 • europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • import export - stål och metall

Resultat för

Import export - stål och metall - Import och export

 1. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkiet

  OM Global Trade Co. Ltd. möter efterfrågan från den internationella marknaden tillsammans med lokala tillverkare inom kolstålsindustrin, och tillhandahåller smidig importverksamhet för internationella företag. Som ett växande företag vill vi möjliggöra för internationella företag att hitta rätt produkt med hög kvalitet till ett bra pris. Vår främsta leverantör, bland många andra, ärErkare Metal Products Inc., en tillverkare av nät- och stålprodukter med årtionden av erfarenhet inom sektorn. Med ett brett utbud av leverantörer kan vi erbjuda vår expertis inom specialbeställda stålprodukter och nyckelfärdiga lösningar för dina projekt inom stålkonstruktioner eller stängsel. Vi har starka leverantörer och en mångfald av alternativ för dina behov: •Stålkonstruktionsprojekt •Stängselprojekt •Tillfälliga stängsel •Rakbladsstängsel, BTO och CBT •Taggtrådsstängsel •Wire Mesh •3D- och 2D-nätpaneler •Metallportar för fordon och fotgängare •Monteringsdelar för solpaneler •Ståltillbehör och -framställning för vindkraftverksturbiner •Flyttbara lösningar för hantering av folksamlingar •Tåliga hyllsystem för lagerlokaler •Skyddsräcken för motorvägar, eller skräddarsydda projekt. Vårt nätverk med integrerade leverantörer möjliggör en flexibilitet i leverantörsurvalet och ger våra kunder organiserade och enkla importprocedurer. Med vårt hängivna, stabila och gensvarande förhållningssätt minskar riskerna med att importera från slumpmässiga leverantörer, och du får i stället uppleva hur smidigt det är att göra affärer med OM Global Trade.

 2. VM STEEL 904L

  Belgien

  Företaget VM STEEL 904L, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom rostfritt stål, Stainless steel sheets, rör i rostfritt stål, och stålbyglar. Företagets huvudkontor finns i Wavre, Belgien.

 3. NPI INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget NPI INTERNATIONAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom reservdelar för jordbruksmaskiner, reservdelar för industriella motorer, insprutning, och industriell filtrering. Företagets huvudkontor finns i Avignon, Frankrike.

 4. TRIBEL METALS

  Belgien

  Företaget TRIBEL METALS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallåtervinning och metallåteranvändning. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Stål och metall, Järnvaror - Återvinning och återanvändning, Import/Export - Stål och metall, Järnvaror - Återvinning och återanvändning, köp av järnskrot, och köper och säljer metall. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 5. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgien

  Företaget STAPPERT INTRAMET SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Import/Export - Stål och metall, Specialstål, stänger i rostfritt stål, rostfria byglar, rör i rostfritt stål, stålbyglar, och rostfri plåt. Företagets huvudkontor finns i Engis, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AG METALS RECYCLING

  Belgien

  Företaget AG METALS RECYCLING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Handel med stålindustriprodukter, Metallåtervinning och metallåteranvändning, Järnvaror - Återvinning och återanvändning, köp av järnskrot, återvinning av järnskrot, insamling av metall, Återvinning av hushållsapparater, Handel med stålindustriprodukter, och Metallåtervinning och metallåteranvändning. Företagets huvudkontor finns i Lot, Belgien.

 2. XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD

  Kina

  Företaget XIAMEN NINESUN IMP. & EXP. CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallvalsade stålband. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Stål och metall, tungstenskarbid, kolstål, aluminiumbrons, och Import/Export - Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Xiamen, Kina.

 3. ALPHA STEEL

  Belgien

  ALPHA STEEL S.A. är ett företag specialiserat på handel, lagring och distribution av platta produkter i rostfritt stål över hela världen och distribuerar såväl material av förstahandssortering (produktionsordrar eller överskottsmaterial) som av andrahandssortering. Våra kontor ligger i Bryssel, nära den internationella flygplatsen i Zaventem, medan vårt lager ligger i närheten av hamnen i Antwerpen, endast 25 minuter med bil.

 4. STEEL GATE

  Rumänien

 5. HIRSHMANN

  Turkiet

 1. HIDROPART OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

 2. WELMAN METAAL

  Nederländerna

 1. MOISÉS & JESUS SA

  Portugal

 2. SHAHAB PROJECTS

  Turkiet

 3. STAINLESS WIRE SUPPLIES LTD

  Förenade kungariket

 4. INVEST-TECH

  Polen

 5. BPO ASIA S.L.

  Spanien

 6. EUROMETA

  Frankrike

 7. CONMETALL

  Belgien

 8. LAUDE

  Frankrike

 1. SEPEHRSTEEL

  Iran

 2. AZARBAR STEEL GROUP

  Iran

 3. NICOMET TRADING B.V.

  Nederländerna

 4. FIRSTINOX

  Frankrike

 5. OLIVINI GROUP

  Italien

 6. STEELFORCE NV

  Belgien

 7. SIDENOR FRANCE

  Frankrike

 8. EUROMETAL BULGARIA LTD

  Bulgarien

 9. DE NEUVE

  Frankrike

 10. ACIERS UK LIMITED

  Förenade kungariket

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Import export - stål och metall - Import och export

Antal resultat

1 167 Företag