• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • honung

Resultat för

Honung - Import och export

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH är en globalt etablerad tillverkare och leverantör av naturliga råvaror och specialingredienser för livsmedels- och bryggeribranschen, läkemedels- och kosmetiksektorn och för tekniska applikationer. Från naturliga råvaror – gummi arabicum, agar-agar, honung, agavesirap, lakritsextrakt och vaxer – och fram till skräddarsydda kvaliteter och en produktserie som Confectionery Performers: Norevo levererar naturliga produkter och verksamma ingredienser i kombination med tekniskt kunnande och stöd till utveckling. Norevo är ett självständigt, internationellt företag med huvudkontor i Hamburg i Tyskland. Norevo har även en stor produktionsanläggning i norra Tyskland, med eget laboratorium och ett huvudlager för alla råvaror. Våra dotterbolag och övriga produktionsanläggningar finns i Ungern, Mexiko, Argentina, Kina och Hongkong.

  Alla produkter för "honung"

 2. RAFI POLAND

  Polen

  Rafi Poland är en trendsättande livsmedelsbutik med certifierade originalprodukter av högsta klass. Naturliga, ekologiska produkter har hälsosammare egenskaper, och industrin för kosttillskott växter över hela världen. Därför forskar vi kontinuerligt för att ta fram optimala produkter utan industriella smaksättningar, färgämnen och kemikalier. TRENDER INOM EKOLOGISKA OCH NATURLIGA HONUNGSPRODUKTER: Golden Royal Honey VIP - testosteronbooster. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Longjack): Innehåller flera fytokemikalier med stimulerande effekt på mäns hälsa och vitalitet. Naturlig råhonung från världens största bin i sydasiatiska djungeln. Den lokala kvaliteten är den bästa i världen, med unikt näringsvärde. RADIX PANAX GINSENG: Oral konsumtion kan öka manlig fertilitet genom att öka produktionen av vissa hormoner i kroppen. BIDROTTNINGGELÉ: Ett näringsrikt kosttillskott med mycket protein och stressminskande B-vitaminer. HETA PRODUKTER: Golden Royal Honey, Black Horse Vital Honey, ekologisk honung, kaffe med kopivitamin, Black Bull Don't Quit Royal Honey, Royal Honey for Her, Dose vital Honey, Etumax VIP Royal Honey, Marhaba Royal Honey, Rhino Honey, Royal Honey Power 52, Tongat Ali Power Plus, Xrated Honey for Men, tillskott, Secret Miracle Honey, Honey Bae, kaffe med naturliga örter, Mplus Honey, Hilti Honey. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Tuchel & Sohn GmbH är en internationell tillverkare och leverantör av naturliga råvaror för livsmedels- och bryggeribranschen, samt läkemedels- och kosmetikasektorn. Företaget grundades av Gustav Tuchel och är idag importör, återförsäljare, distributör, ägare och tappare. Sedan 2017 drivs företaget av Peter och Mirko Tuchel i fjärde och femte generationen. Företagets huvudkontor ligger i Hamburg. Produktsortimentet består i huvudsak av naturliga sötningsmedel, som erbjuds i så naturligt tillstånd som möjligt. Dit hör bihonung, olika sirap som lönnsirap, agavesirap, rissirap, daddelsirap eller kokossirap, samt övriga produkter från bin (vax, propolis, pollen), agaveplanta (inulin), lönn (socker, löv) m.m. Tack vare global närvaro och generationsövergripande leverantörsbeteckningar kan Tuchel & Sohn erbjuda hållbara varor av högsta kvalitet, direkt från sitt ursprung.

 4. MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL

  Frankrike

  Företaget MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Margarin, Kryddor, KONFEKT, Ris, Gryn, Såser, Honung, Konserver, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Genas, Frankrike.

 5. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanien

  Det är resultatet av arbetet av Apícola Cuartero, ett familjeföretag som startade för tre generationer sedan och som är etablerat på Moncayos skyddade sluttningar. Med mer än 3 000 bikupor, erhålls dessa honungar, som är helt producerade i Spanien, ur de bästa blomningarna i den spanska geografin. Deras mer än tjugo olika produkter framställs naturligt, utan bekämpningsmedel kring blommorna och enligt traditionella processer. Därför är alla honungar olika, även inom varje typ. På detta vis lyckas Mieles del Tío Juan Cruz att påminna smaklökarna om den gamla honungssmaken från tiden då honung köptes direkt av biodlaren. Här finner du alla produkter från Mieles del Tío Juan Cruz. De finns i stora burkar (940 g) och i små (470 g), och flaskan honungsvinäger rymmer 250 ml. Dessutom är alla etiketter skrivna på flera språk (spanska, engelska, franska, tyska och klassisk arabiska).

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Estland

  Impulse Commodity Trading fokuserar på export av dagligvarukategorier som: solrosor och solrosolja, sojabönor och sojabönsolja, majs, mejeriprodukter (mjölkpulver, ultrapastöriserad mjölk, vassle, smör), socker, vetemjöl, honung och såser i industriell förpackning. Vi samarbetar enbart med erkända tillverkare från Ukraina och länder inom EU, och erbjuder produkter av högsta kvalitet som efterlever internationella standarder, är säkerhetscertifierade och har den mest gynnsamma prissättningen. Med 13 års erfarenhet av livsmedelsmarknaden fortsätter vi utvecklas och kämpa för att tillfredsställa våra kunders mest utmanande behov. Vi erbjuder våra kunder logistiktjänster vartsomhelst i världen - vi organiserar snabba varuleveranser till din lagerlokal, och tar hand om alla tullprocedurer. När vi samarbetar med tillverkare och köpare strävar vi alltid efter att hitta besluten som skapar maximal fördel för alla parter.

 2. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH grundades redan 1949 och är verksamma inom import och handel enligt hansans handelstradition. Dessutom har vi de senaste 30 åren samlat på oss ovärderliga kunskaper vad gäller import av kokos, honungspulver och inulin. Förutom ett brett sortiment av de vanligaste kokosråvarorna har vi också sex olika typer av kokosmjölkspulver/kokosnötspulver, vilket slår urvalet hos de största importhusen i Europa. Vi erbjuder inte enbart de vanliga standard- och High Fat-varianterna utan även kokosmjölkspulver för veganer. Detsamma gäller honungen där vi sedan decennier handlat med både vanligt honungspulver och ekologiskt honungspulver. Dessa specialråvaror har de senaste åren utökats med ingefärspulver, ekologiskt inulin, ekologiskt agavesocker och ekologisk agavesirap.

 3. PACS CORPORATION

  Spanien

  PACS International är ett spanskt företag etablerat i Barcelona specialiserat på internationell distribution av kompletta lösningar för råämnen, ingredienser, förpackningar (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) och för tillverkning för tredje part, läkemedelsindustrin, kosmetika, personlig hygien och livsmedel.

 4. A.T.N.D. HONEY LLC

  Georgien

  ATND Honey är ett familjeföretag vars huvudverksamhet är naturlig biodling, samt produktion och förädling av naturlig honung. Vår sommarhonung, som vi säljer i olika kvantiteter, har en unik kombination av smak och doft, och flera fantastiska egenskaper: den har en rik, intensiv smak och en enastående textur. ATND Honey skördar honung från sin bigård vid Kaukasus fot.

 5. CASA PAJUELO LA CASA DE LA MIEL

  Spanien

  Företaget CASA PAJUELO LA CASA DE LA MIEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Försäljare av medicinalväxter, biodlingsprodukter, Kryddor, Försäljare av medicinalväxter, och bidrottningmat. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 1. CULTURE MIEL

  Frankrike

  Företaget CULTURE MIEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom honung för livsmedel, ekologisk honung, bihonung, och acaciahonung. Företagets huvudkontor finns i Villemandeur, Frankrike.

 2. MAES HONEY SL

  Spanien

  Företaget MAES HONEY SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Diet - livsmedel, Biodling och silkesodling, Import/Export - jordbruksprodukter, honung för livsmedel, Diet- och bionäring, Diet - livsmedel, bihonung, och Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Aldeatejada-Salamanca, Spanien.

 1. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Företaget PATAZA PTY LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Kex och kaffebröd, Konfekt utan choklad, Drycker - Import/Export, Honung, macadamianötter, eucalyptushonung, Organics - livsmedel, och Viner - Australien. Företagets huvudkontor finns i Sydney, Australien.

 2. GRECOS

  Frankrike

  Företaget GRECOS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom Honung, Honung, tallhonung, Gröna oliver, torkade tomater, och Organic olive oil. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. LITTLE BEE FRESH GMBH

  Tyskland

  Företaget LITTLE BEE FRESH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Bodolz, Tyskland.

 4. WILDWAX TUCH GBR

  Tyskland

  Företaget WILDWAX TUCH GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 5. CHERCHEURS D'OR VERT

  Frankrike

  Företaget CHERCHEURS D'OR VERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Honung, jungfrulig olivolja, olivolja, extra jungfrulig, smaksättare, Delikatessprodukter, smaksatt olja, Organic olive oil, och biologisk extrajungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. HONIG-WERNET GMBH

  Tyskland

  Företaget HONIG-WERNET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Waldkirch, Tyskland.

 7. EUROMIEL

  Spanien

  Företaget EUROMIEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, pollen, gul pollen, Honung, torkad pollen, färsk fryst pollen, skogshonung, apelsinblomshonung, och honung från solrosor. Företagets huvudkontor finns i Mérida-Badajoz, Spanien.

 8. LA MIELLERIE DE CHAMBLAC

  Frankrike

  Företaget LA MIELLERIE DE CHAMBLAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom honung för livsmedel, lindblomshonung, fullsäsongshonung, och acaciahonung. Företagets huvudkontor finns i Chamblac, Frankrike.

 1. HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH

  Tyskland

  Företaget HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Lübeck-Travemünde, Tyskland.

 2. MELLIDOR

  Frankrike

  Företaget MELLIDOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Le Thor, Frankrike.

 3. DR SMOKE

  Frankrike

  Företaget DR SMOKE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, Honung, organic food supplements, karameller, KONFEKT, och Honung. Företagets huvudkontor finns i Venissieux, Frankrike.

 4. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

  Företaget SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, Bivax, pollen, vax, Honung, Bivax, försäljning av honung, försäljning av vax, och försäljning av pollen. Företagets huvudkontor finns i Pinofranqueado-Cáceres, Spanien.

 5. LA MIELLERIE CHAILAN

  Frankrike

  Företaget LA MIELLERIE CHAILAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Thorame-Basse, Frankrike.

 6. HELENE DELICES GRECS

  Frankrike

  Företaget HELENE DELICES GRECS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Olivolja, Oliver, Kryddor, Delikatessprodukter, Livsmedel - Import/Export, biologisk extrajungfrulig olivolja, Grško oljčno olje, och Greek Olive Oil Extra Virgin. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Frankrike.

 7. API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

  Företaget API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom biodling, produkter från bin, acaciahonung, och fullsäsongshonung. Företagets huvudkontor finns i Brescia, Italien.

 8. YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Företaget YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom propolis. Företagets huvudkontor finns i Balingen, Tyskland.

 9. CBD MANUFAKTUR UG

  Tyskland

  Företaget CBD MANUFAKTUR UG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 10. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrike

  Företaget CHANVREINE - OLYMPE-CBD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom Örtte, EKOLOGISKT JORDBRUK, Honung, Kosmetika, Örtte, Växtinfusioner, oil for food use, EKOLOGISKT JORDBRUK, och ekologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Boissy-Saint-Léger, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis