• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • honung

Resultat för

Honung - Import och export

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Norevo GmbH är en globalt etablerad tillverkare och leverantör av naturliga råvaror och specialingredienser för livsmedels- och bryggeribranschen, läkemedels- och kosmetiksektorn och för tekniska applikationer. Från naturliga råvaror – gummi arabicum, agar-agar, honung, agavesirap, lakritsextrakt och vaxer – och fram till skräddarsydda kvaliteter och en produktserie som Confectionery Performers: Norevo levererar naturliga produkter och verksamma ingredienser i kombination med tekniskt kunnande och stöd till utveckling. Norevo är ett självständigt, internationellt företag med huvudkontor i Hamburg i Tyskland. Norevo har även en stor produktionsanläggning i norra Tyskland, med eget laboratorium och ett huvudlager för alla råvaror. Våra dotterbolag och övriga produktionsanläggningar finns i Ungern, Mexiko, Argentina, Kina och Hongkong.

 2. RAFI POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Rafi Poland är en trendsättande livsmedelsbutik med certifierade originalprodukter av högsta klass. Naturliga, ekologiska produkter har hälsosammare egenskaper, och industrin för kosttillskott växter över hela världen. Därför forskar vi kontinuerligt för att ta fram optimala produkter utan industriella smaksättningar, färgämnen och kemikalier. TRENDER INOM EKOLOGISKA OCH NATURLIGA HONUNGSPRODUKTER: Golden Royal Honey VIP - testosteronbooster. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Longjack): Innehåller flera fytokemikalier med stimulerande effekt på mäns hälsa och vitalitet. Naturlig råhonung från världens största bin i sydasiatiska djungeln. Den lokala kvaliteten är den bästa i världen, med unikt näringsvärde. RADIX PANAX GINSENG: Oral konsumtion kan öka manlig fertilitet genom att öka produktionen av vissa hormoner i kroppen. BIDROTTNINGGELÉ: Ett näringsrikt kosttillskott med mycket protein och stressminskande B-vitaminer. HETA PRODUKTER: Golden Royal Honey, Black Horse Vital Honey, ekologisk honung, kaffe med kopivitamin, Black Bull Don't Quit Royal Honey, Royal Honey for Her, Dose vital Honey, Etumax VIP Royal Honey, Marhaba Royal Honey, Rhino Honey, Royal Honey Power 52, Tongat Ali Power Plus, Xrated Honey for Men, tillskott, Secret Miracle Honey, Honey Bae, kaffe med naturliga örter, Mplus Honey, Hilti Honey. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH grundades redan 1949 och är verksamma inom import och handel enligt hansans handelstradition. Dessutom har vi de senaste 30 åren samlat på oss ovärderliga kunskaper vad gäller import av kokos, honungspulver och inulin. Förutom ett brett sortiment av de vanligaste kokosråvarorna har vi också sex olika typer av kokosmjölkspulver/kokosnötspulver, vilket slår urvalet hos de största importhusen i Europa. Vi erbjuder inte enbart de vanliga standard- och High Fat-varianterna utan även kokosmjölkspulver för veganer. Detsamma gäller honungen där vi sedan decennier handlat med både vanligt honungspulver och ekologiskt honungspulver. Dessa specialråvaror har de senaste åren utökats med ingefärspulver, ekologiskt inulin, ekologiskt agavesocker och ekologisk agavesirap.

 4. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tuchel & Sohn GmbH är en internationell tillverkare och leverantör av naturliga råvaror för livsmedels- och bryggeribranschen, samt läkemedels- och kosmetikasektorn. Företaget grundades av Gustav Tuchel och är idag importör, återförsäljare, distributör, ägare och tappare. Sedan 2017 drivs företaget av Peter och Mirko Tuchel i fjärde och femte generationen. Företagets huvudkontor ligger i Hamburg. Produktsortimentet består i huvudsak av naturliga sötningsmedel, som erbjuds i så naturligt tillstånd som möjligt. Dit hör bihonung, olika sirap som lönnsirap, agavesirap, rissirap, daddelsirap eller kokossirap, samt övriga produkter från bin (vax, propolis, pollen), agaveplanta (inulin), lönn (socker, löv) m.m. Tack vare global närvaro och generationsövergripande leverantörsbeteckningar kan Tuchel & Sohn erbjuda hållbara varor av högsta kvalitet, direkt från sitt ursprung.

 5. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanien

  Verified by europages badge

  Det är resultatet av arbetet av Apícola Cuartero, ett familjeföretag som startade för tre generationer sedan och som är etablerat på Moncayos skyddade sluttningar. Med mer än 3 000 bikupor, erhålls dessa honungar, som är helt producerade i Spanien, ur de bästa blomningarna i den spanska geografin. Deras mer än tjugo olika produkter framställs naturligt, utan bekämpningsmedel kring blommorna och enligt traditionella processer. Därför är alla honungar olika, även inom varje typ. På detta vis lyckas Mieles del Tío Juan Cruz att påminna smaklökarna om den gamla honungssmaken från tiden då honung köptes direkt av biodlaren. Här finner du alla produkter från Mieles del Tío Juan Cruz. De finns i stora burkar (940 g) och i små (470 g), och flaskan honungsvinäger rymmer 250 ml. Dessutom är alla etiketter skrivna på flera språk (spanska, engelska, franska, tyska och klassisk arabiska).

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Impulse Commodity Trading fokuserar på export av dagligvarukategorier som: solrosor och solrosolja, sojabönor och sojabönsolja, majs, mejeriprodukter (mjölkpulver, ultrapastöriserad mjölk, vassle, smör), socker, vetemjöl, honung och såser i industriell förpackning. Vi samarbetar enbart med erkända tillverkare från Ukraina och länder inom EU, och erbjuder produkter av högsta kvalitet som efterlever internationella standarder, är säkerhetscertifierade och har den mest gynnsamma prissättningen. Med 13 års erfarenhet av livsmedelsmarknaden fortsätter vi utvecklas och kämpa för att tillfredsställa våra kunders mest utmanande behov. Vi erbjuder våra kunder logistiktjänster vartsomhelst i världen - vi organiserar snabba varuleveranser till din lagerlokal, och tar hand om alla tullprocedurer. När vi samarbetar med tillverkare och köpare strävar vi alltid efter att hitta besluten som skapar maximal fördel för alla parter.

 2. FARNICO

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Farnico leder bomullsindustrin genom hållbarhet, stöttar lokala bönder och odlar exceptionell ekologisk bomull. Vi grundades av Sergej Nicolaisen 2020 för att bemöta utmaningarna i utvecklingsländer. Vi samarbetade med bönder i Tajikistan, och prioriterade hållbara praktiker för frodiga skördar. Tillsammans med oss får textilföretag tillgång till etiskt sourcad ekogisk premiumbomull, som förkroppsligar vår hängivenhet till integritet och hållbarhet

 3. L'ÉTUVERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Franska producenter av ekologisk svart vitlök av hög kvalitet. Specialist på svart vitlök. Alla produkter är ekologiska och producerade vid gården med emballage som respekterar miljön. I ständigt sökande efter innovation, väljer vi ut råvarorna med största omsorg enligt L’étuveries stränga kravspecifikation. Våra produkter 100 % ekologiska med svart vitlök: Hel lök, skalade klyftor, pastej, honung, senap, öl, flytande extrakt, infusioner, aperitifkex.

 4. PACS CORPORATION

  Spanien

  Verified by europages badge

  PACS International är ett spanskt företag etablerat i Barcelona specialiserat på internationell distribution av kompletta lösningar för råämnen, ingredienser, förpackningar (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) och för tillverkning för tredje part, läkemedelsindustrin, kosmetika, personlig hygien och livsmedel.

 5. A.T.N.D. HONEY LLC

  Georgien

  Verified by europages badge

  ATND Honey är ett familjeföretag vars huvudverksamhet är naturlig biodling, samt produktion och förädling av naturlig honung. Vår sommarhonung, som vi säljer i olika kvantiteter, har en unik kombination av smak och doft, och flera fantastiska egenskaper: den har en rik, intensiv smak och en enastående textur. ATND Honey skördar honung från sin bigård vid Kaukasus fot.

 1. PATAZA PTY LTD

  Australien

  Verified by europages badge

  Företaget PATAZA PTY LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Kex och kaffebröd, Konfekt utan choklad, Drycker - Import/Export, Honung, macadamianötter, eucalyptushonung, Organics - livsmedel, och Viner - Australien. Företagets huvudkontor finns i Sydney, Australien.

 2. MAES HONEY SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget MAES HONEY SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Diet - livsmedel, Biodling och silkesodling, Import/Export - jordbruksprodukter, honung för livsmedel, Diet- och bionäring, Diet - livsmedel, bihonung, och Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Aldeatejada-Salamanca, Spanien.

 1. CULTURE MIEL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CULTURE MIEL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom honung för livsmedel, ekologisk honung, bihonung, och acaciahonung. Företagets huvudkontor finns i Villemandeur, Frankrike.

 2. GRECOS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget GRECOS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom Honung, Honung, tallhonung, Gröna oliver, torkade tomater, och Organic olive oil. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. WILDWAX TUCH GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WILDWAX TUCH GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt Am Main, Tyskland.

 4. LITTLE BEE FRESH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LITTLE BEE FRESH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Bodolz, Tyskland.

 5. CHERCHEURS D'OR VERT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHERCHEURS D'OR VERT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Honung, jungfrulig olivolja, olivolja, extra jungfrulig, smaksättare, Delikatessprodukter, smaksatt olja, Organic olive oil, och biologisk extrajungfrulig olivolja. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. HONIG-WERNET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HONIG-WERNET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Waldkirch, Tyskland.

 7. MIEL BULGARIA

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget MIEL BULGARIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, ekologisk honung, acaciahonung, kristalliserad honung, kastanjehonung, honung från solrosor, honung av timjan, genomskinlig honung, och fullsäsongshonung. Företagets huvudkontor finns i Sliven, Bulgarien.

 8. TRUFFLES

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget TRUFFLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Honung, tryffel, Black truffles, White truffles, Extraherade smaktillsatser och kryddor, kryddor och smakförstärkare, smaksättare, och honung från bergen. Företagets huvudkontor finns i Patra, Grekland.

 1. LA MIELLERIE DE CHAMBLAC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA MIELLERIE DE CHAMBLAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom honung för livsmedel, lindblomshonung, fullsäsongshonung, och acaciahonung. Företagets huvudkontor finns i Chamblac, Frankrike.

 2. EUROMIEL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget EUROMIEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, pollen, gul pollen, Honung, torkad pollen, färsk fryst pollen, skogshonung, apelsinblomshonung, och honung från solrosor. Företagets huvudkontor finns i Mérida-Badajoz, Spanien.

 3. HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Lübeck-Travemünde, Tyskland.

 4. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget M-S SERVICES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Fiskar, Ris, Honung, Torkad frukt, Kaffe, te, Djupfryst fisk, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 5. MELLIDOR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MELLIDOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företagets huvudkontor finns i Le Thor, Frankrike.

 6. DR SMOKE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DR SMOKE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, Honung, organic food supplements, karameller, KONFEKT, och Honung. Företagets huvudkontor finns i Venissieux, Frankrike.

 7. GFS LLC / YOGODA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget GFS LLC / YOGODA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Te, Honung, Kryddor, Tropiska frukter, te, Frukt- och grönsaksjuice och nektar, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och drycker och juice av exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhia, Ukraina.

 8. LA MIELLERIE CHAILAN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA MIELLERIE CHAILAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Delicatessen, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, eucalyptushonung, acaciahonung, honung av timjan, kastanjehonung, honung från bergen, apelsinblomshonung, och bidrottningmat. Företagets huvudkontor finns i Thorame-Basse, Frankrike.

 9. HELENE DELICES GRECS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HELENE DELICES GRECS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Olivolja, Kryddor, Delikatessprodukter, Livsmedel - Import/Export, biologisk extrajungfrulig olivolja, Grško oljčno olje, Greek Olive Oil Extra Virgin, och Olivolja. Företagets huvudkontor finns i Cologne, Frankrike.

 10. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Biodling och silkesodling. Företaget är även verksamt inom Honung, Bivax, pollen, vax, Honung, Bivax, försäljning av honung, försäljning av vax, och försäljning av pollen. Företagets huvudkontor finns i Pinofranqueado-Cáceres, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Honung - Import och export

Antal resultat

1 240 Företag