• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • honung

Resultat för

Honung - Import och export

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH är en globalt etablerad tillverkare och leverantör av naturliga råvaror och specialingredienser för livsmedels- och bryggeribranschen, läkemedels- och kosmetiksektorn och för tekniska applikationer. Från naturliga råvaror – gummi arabicum, agar-agar, honung, agavesirap, lakritsextrakt och vaxer – och fram till skräddarsydda kvaliteter och en produktserie som Confectionery Performers: Norevo levererar naturliga produkter och verksamma ingredienser i kombination med tekniskt kunnande och stöd till utveckling. Norevo är ett självständigt, internationellt företag med huvudkontor i Hamburg i Tyskland. Norevo har även en stor produktionsanläggning i norra Tyskland, med eget laboratorium och ett huvudlager för alla råvaror. Våra dotterbolag och övriga produktionsanläggningar finns i Ungern, Mexiko, Argentina, Kina och Hongkong.

 2. TUCHEL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Tuchel & Sohn GmbH är en internationell tillverkare och leverantör av naturliga råvaror för livsmedels- och bryggeribranschen, samt läkemedels- och kosmetikasektorn. Företaget grundades av Gustav Tuchel och är idag importör, återförsäljare, distributör, ägare och tappare. Sedan 2017 drivs företaget av Peter och Mirko Tuchel i fjärde och femte generationen. Företagets huvudkontor ligger i Hamburg. Produktsortimentet består i huvudsak av naturliga sötningsmedel, som erbjuds i så naturligt tillstånd som möjligt. Dit hör bihonung, olika sirap som lönnsirap, agavesirap, rissirap, daddelsirap eller kokossirap, samt övriga produkter från bin (vax, propolis, pollen), agaveplanta (inulin), lönn (socker, löv) m.m. Tack vare global närvaro och generationsövergripande leverantörsbeteckningar kan Tuchel & Sohn erbjuda hållbara varor av högsta kvalitet, direkt från sitt ursprung.

 3. HANSE HONIG INH. PHILIPP VON RATH

  Tyskland

  Hanse Honig erbjuder utvald kvalitetshonung från egen nordtysk biodling i Travemünde och samarbetspartners runt Östersjön. Hos oss hittar du till exempel nordisk premiumhonung som normal bara finns att köpa i respektive land. För oss är det viktigt att bedriva verksamheten i samklang med naturen och att erbjuda dig naturprodukter från regionen. Därför är vi extra noga med att hålla en hög och jämn kvalitetsnivå. Det gäller såväl produkter från vår egen biodling som produkter från de partnerbiodlingar som vi alltid själva åker och besöker innan vi inleder ett samarbete. Vi erbjuder en rad produkter för biodlare, både för bihållning och tillverkning av den perfekta honungen. I vårt utbud finns också anpassade honungsburkar som vi förser med tryck på ditt språk. Allt för att du ska kunna erbjuda kunderna unika honungsprodukter från ditt närområde.

 4. MANUKANA - GRISCHA EICHFUSS E.K.

  Tyskland

  IMPORT AV MANUKAHONUNG – BILLIGARE ÄN NYA ZEELÄNDSKA LEVERANTÖRER! Tack vare professionella anbud i Nya Zeeland och Australien kan vi erbjuda europeiska grossister ett bättre pris än de skulle få där borta. Utnyttja vår kostnadsfria tjänst. Skicka en offert så lägger vi anbud. Du väljer sedan det bästa anbudet. Vi kan bland annat erbjuda följande: Manukahonungen är MPI-certifierad och av finaste kvalitet. Sortiment: MGO 50+ till 1200+, traditionell och ekologisk, Manukahonung som råvara: 300 kg fat, 1 450 kg IBC, 25 kg hink, Manukahonung på glasburk (250 g, 375 g, 500 g, 1 000 g), märkeslös/eget varumärke i glasburk från 300 kg, mindre behållare på 50 kg till 250 kg. Priserna i vår webbutik är rekommenderade priser. Vilka är våra kunder? livsmedelsindustrin, honungsindustrin, biodlingar, läkemedelsindustrin, kosmetikaföretag, honungsupptappare, honungs- och livsmedelsgrossister, ekobutik, delibutiker, försäljare av Manukahonung under eget varumärke, kosmetikaindustrin, stjärnkrogar, hälsokostbutiker.

 5. ILANGA NATURE

  Belgien

  ILANGA NATURE är en producent av kryddor, honung från vilda bikupor, olivolja och frukt. Våra produkter täcks av en kvalitets- och spårbarhetsgaranti. ILANGA NATURE finner unika smaker i Madagaskar, på Mauritius, på Sardinien och produkter av högsta kvalitet att avsmaka i hela världen. Vi erbjuder er ett brett sortiment naturliga produkter under bästa förhållanden. Vi kan tillfredsställa era behov av naturliga och autentiska produkter med autentiskt lokal smak! Är ni verksamma inom restaurangsektorn? Eller äger ni en detaljhandelsbutik för kryddor? Delar ni våra värderingar och vår vision? Tycker ni att de naturliga produkterna är de bästa? Då har ni kommit rätt. Yrkesfolk som söker bästa kvalitet för priset kommer att bli nöjda. ILANGA NATURE erbjuder honung, kryddor, salter, socker, sylter och olivoljor i olika format. Lyhörda för era behov erbjuder vi de produkter som är bäst anpassade för er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RAFI POLAND

  Polen

  Rafi Poland är en trendsättande livsmedelsbutik med certifierade originalprodukter av högsta klass. Naturliga, ekologiska produkter har hälsosammare egenskaper, och industrin för kosttillskott växter över hela världen. Därför forskar vi kontinuerligt för att ta fram optimala produkter utan industriella smaksättningar, färgämnen och kemikalier. TRENDER INOM EKOLOGISKA OCH NATURLIGA HONUNGSPRODUKTER: Golden Royal Honey VIP - testosteronbooster. RADIX EURYCOMA LONGIFOLIA (Longjack): Innehåller flera fytokemikalier med stimulerande effekt på mäns hälsa och vitalitet. Naturlig råhonung från världens största bin i sydasiatiska djungeln. Den lokala kvaliteten är den bästa i världen, med unikt näringsvärde. RADIX PANAX GINSENG: Oral konsumtion kan öka manlig fertilitet genom att öka produktionen av vissa hormoner i kroppen. BIDROTTNINGGELÉ: Ett näringsrikt kosttillskott med mycket protein och stressminskande B-vitaminer. HETA PRODUKTER: Golden Royal Honey, Black Horse Vital Honey, ekologisk honung, kaffe med kopivitamin, Black Bull Don't Quit Royal Honey, Royal Honey for Her, Dose vital Honey, Etumax VIP Royal Honey, Marhaba Royal Honey, Rhino Honey, Royal Honey Power 52, Tongat Ali Power Plus, Xrated Honey for Men, tillskott, Secret Miracle Honey, Honey Bae, kaffe med naturliga örter, Mplus Honey, Hilti Honey. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. FÉRET PARFUMEUR

  Frankrike

  Féret Parfumeur är ett franskt, familjeägt märke sedan 1878 som fått märkningen "Hundraårigt familjeföretag". Sedan flera generationer förmedlar det en smak för fransk livsstil. 1900 fick Bloc Hyalin – 100 % naturlig alunsten – tre medaljer vid världsutställningen i Paris 1900 och produkten är fortfarande tillgänglig än idag! Idag är det Alexis Cabanne – grundarens sonsons sonson – som styr företaget.\n\nAlexis kommer från regionen där konjak framställs. Tack vare överförandet av familjens sakkunskap tränar Alexis sin näsa och gom från far till son med denna spritdryck. Väldigt intresserad av botanik, gillar han också att variera nöjena genom att 2012 ge nytt liv åt familjens kosmetikamärke: Féret Parfumeur.\n\nI samma gammaldags stil, och fortfarande 100 % MADE IN FRANCE, erbjuder Féret Parfumeur produkter som är huvudsakligen baserade på honung och eteriska oljor. De är anpassade för parfymhandlare, apotek, barberare, butiker som säljer ekologiska produkter, skönhetssalonger och spa-anläggningar, varuhus och presentaffärer. Vårt karismatiska märke Rétro-Chic drar fördel av en speciell affekt hos konsumenterna tack vare de högkvalitativa produkterna som vidarebefordrar en image som för minnena tillbaka till en tryggande och sorglös förfluten tid. Alexis kreationer berättar här en historia: den om familjen Féret, om elegans, om raffinemang ... på franskt vis.\n\nTveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 3. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanien

  Det är resultatet av arbetet av Apícola Cuartero, ett familjeföretag som startade för tre generationer sedan och som är etablerat på Moncayos skyddade sluttningar. Med mer än 3 000 bikupor, erhålls dessa honungar, som är helt producerade i Spanien, ur de bästa blomningarna i den spanska geografin. Deras mer än tjugo olika produkter framställs naturligt, utan bekämpningsmedel kring blommorna och enligt traditionella processer. Därför är alla honungar olika, även inom varje typ. På detta vis lyckas Mieles del Tío Juan Cruz att påminna smaklökarna om den gamla honungssmaken från tiden då honung köptes direkt av biodlaren. Här finner du alla produkter från Mieles del Tío Juan Cruz. De finns i stora burkar (940 g) och i små (470 g), och flaskan honungsvinäger rymmer 250 ml. Dessutom är alla etiketter skrivna på flera språk (spanska, engelska, franska, tyska och klassisk arabiska).

 4. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Tyskland

  HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH grundades redan 1949 och är verksamma inom import och handel enligt hansans handelstradition. Dessutom har vi de senaste 30 åren samlat på oss ovärderliga kunskaper vad gäller import av kokos, honungspulver och inulin. Förutom ett brett sortiment av de vanligaste kokosråvarorna har vi också sex olika typer av kokosmjölkspulver/kokosnötspulver, vilket slår urvalet hos de största importhusen i Europa. Vi erbjuder inte enbart de vanliga standard- och High Fat-varianterna utan även kokosmjölkspulver för veganer. Detsamma gäller honungen där vi sedan decennier handlat med både vanligt honungspulver och ekologiskt honungspulver. Dessa specialråvaror har de senaste åren utökats med ingefärspulver, ekologiskt inulin, ekologiskt agavesocker och ekologisk agavesirap.

 5. PACS CORPORATION

  Spanien

  PACS International är ett spanskt företag etablerat i Barcelona specialiserat på internationell distribution av kompletta lösningar för råämnen, ingredienser, förpackningar (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) och för tillverkning för tredje part, läkemedelsindustrin, kosmetika, personlig hygien och livsmedel.

 1. A.T.N.D. HONEY LLC

  Georgien

  ATND Honey är ett familjeföretag vars huvudverksamhet är naturlig biodling, samt produktion och förädling av naturlig honung. Vår sommarhonung, som vi säljer i olika kvantiteter, har en unik kombination av smak och doft, och flera fantastiska egenskaper: den har en rik, intensiv smak och en enastående textur. ATND Honey skördar honung från sin bigård vid Kaukasus fot.

 2. AZIENDA AGRICOLA BIO BONIZIO

  Italien

  Jordbruksföretaget Bio Bonizio - Bed & Breakfast i Borgo mitt i Alta Murgias nationalpark finns Montegrosso. En liten autentisk by som är rik på historia, natur och magi. Här, halvvägs mellan havet, på kullarna i Castel del Monte och Murgia, har den ekologiska gården Bonizio producerat vin och extra jungfruolja i flera generationer. Företaget Bonizio kan räkna med utmärkt vinproduktion. Nero di Troia, Primitivo, Moscatello, Fiano och Montepulciano.

 1. CASA PAJUELO LA CASA DE LA MIEL

  Spanien

 2. PATAZA PTY LTD

  Australien

 3. MAES HONEY SL

  Spanien

 4. WILDWAX TUCH GBR

  Tyskland

 5. LITTLE BEE FRESH GMBH

  Tyskland

 6. HONIG-WERNET GMBH

  Tyskland

 7. EUROMIEL

  Spanien

 8. DR SMOKE

  Frankrike

 1. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanien

 2. API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA

  Italien

 3. YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

 4. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrike

 5. COOP MELISSA

  Italien

 6. CBD MANUFAKTUR UG

  Tyskland

 7. BEESHARING P.A.L.S. GMBH

  Tyskland

 8. PROAGRO GMBH

  Österrike

 9. MANUKA KONTOR GMBH

  Tyskland

 10. DOBRIYE TRADITSII, LLC

  Ryssland

  Dobriye Traditsii tillverkar specialkost och ekologiska livsmedel samt snacks sedan 2013. Vi har över 500 olika hälsosamma, naturliga livsmedelsprodukter: 13 sorters mjölkörtsteer (Ivan-Chay) och andra örtteer, honung och biprodukter, 23 sorters jordnötssmör och andra nötsmör (Urbech), konserverad frukt, sylt och marmelad, kokos och kondenserad nötmjölk, ekologiska fruktchips, supermat, 100 % naturlig nougat, bakteriekulturer, proteinbars och glutenfria kakor. Företagets egenhändiga tillverkning, möjligheten att beställa från ett brett utbud av hälsosamma och natuliga livsmedel i små, mellan eller väldigt stora partier, trevliga förpackningar och det individuella bemötandet av varje kund gör att Dobri-ye Traditsii sticker ut från andra leverantörer av ekologiska livsmedel. Dobriye Traditsii kan leverera hälsosam kost till butiker inom detaljhandel, större stormarknadskedjor, distributörer och företagskunder över hela världen.