• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grodor

Resultat för

Grodor - Import och export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 2. ROMANZINI SAS

  Frankrike

  Romanzini är en fransk specialist när det gäller beredning av konserverade sniglar och fyllda snäckor och sniglar. Sniglar är ett gemensamt intresse i familjen. Romanzini är en trofast anhängare av marina gastropoder sedan 1921: naturella sniglar, sniglar i sås, tillagade sniglar, snigelpajer, sniglar med smör och persilja, i formar, grodlår, kokta sniglar, recept på konserverade sniglar, frysta sniglar eller kylda sniglar.

 3. ALBRASIL ME

  Brasilien

 4. ÖZSAMBAY

  Turkiet

 5. FROOG

  Turkiet

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. FISH & FROG SRL

  Italien

 2. SK LOTUS GRUP A. Ş.

  Turkiet

 3. VAGGEN LTD

  Förenade kungariket

 4. ENOK PETROKIMYA

  Turkiet

 5. TST GLOBAL DIS TICARET VE DANISMANLIK

  Turkiet

 1. JSC PLAGA

  Litauen

 2. ECOVERPOL

  Vitryssland

 3. EXIMP MARKETING

  Turkiet

 4. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  AgroChimInvest LLC är ett av Rysslands ledande företag inom odling, bearbetning, förädling och export av jordbruksprodukter som koriander, senap, lin, kikärtor, linser och ärtor. Våra produktionslokaler består av gårdar runt Krasnodar. När vi skördar, rensar, lagrar och packar våra olika produkter använder vi bara modern inhemskt och utländskt tillverkad utrustning. Våra ledande agronomer har utvecklat och implementerat vår egna, unika odlingsteknologi under de senaste åren. Genom grödornas växtprocess på åkrarna kontrolleras miljön och tillståndet av vår kvalificerade personal, så att nödvändiga justeringar kan göras i tid. Vi levererar våra produkter regelbundet till kunder i länder som Indien, Pakistan, Neapel, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa och så vidare. Alla våra produkter genomgår kvalitetstestning och certifiering. På så sätt möter våra grödor europeiska och internationella kvalitetsstandarder. AgroChimInvest

  Webbplats Open In New icon
 5. VNESHTORG-RUS LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Vneshtorg-Rus importerar och exporterar jordbruksprodukter och livsmedel i Ryssland: kikärtor, linser, vete, hirs ch många andra grödor; vi hanterar gårdsleveranser av säd, grönsaker och oljefrön, rapsfrömjöl, sojabönsbjöl och solrosfrömjöl att göda boskap med. Vi köper in jordbruksprodukter från ekologiska gårdar som odlar sina grödor i Rysslands miljövänliga redioner och använder ekologiska gödningsmedel samt växelbruk för att bevara jordhälsan och därmed hälsan hos både ekosystem och människor. Certifierade produkter från Vneshtorg-Rus innehåller inga bekämpningsmedel eller GMO. De genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkra efterföljandet av relevanta standarder. Vneshtorg-Rus är en lojal och ansvarstagande partner för sina kunder från Kina, Indien, Förenade Arabemiraten, Algeriet, Iran, Afghanistan och Belgien, och kan leverera ekologiska gårdsprodukter över hela världen via järnväg-, väg- eller sjötransport.. Vår huvudprincip är att sätta klientens behov främst.

  Webbplats Open In New icon
 6. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) odlar och bearbetar potatis till potatismospulver, blandningar och potatiskorn. PKF JSC har funnits på livsmedelsmarknaden sedan 1999 och är den enda leverantören av potatisflingor till hotell-, restaurang- och cafébranschen i Ryssland. Vi paketerar potatisflingorna i små förpackningar på 200-300 gram, HoReCa-förpackningar på 1-20 kg, och påsar ppå 17-1 000 kilo för industriellt bruk. Vårt produktsortiment innefattar potatiskorn med densitet på 250-580 gram/liter i gräddvitt, ljusgult, gult och klargult. Företaget odlar dessutom vete, rapsfrön, lupiner och andra grödor. Vi handlar med egna sädartiklar av potatis och grönsaker. Torkat potatismos från PKF används i tillverkning av halvfärdiga produkter, chips och snacks, potatismos, fukthetskontroll vid bakning och tillverkning av purésoppor. Vi levererar potatismospulver till över 20 länder, bland annat till USA och till länder i Europa och Centralamerika.

  Webbplats Open In New icon
 7. TORGOPTYUG LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  TORGOPTYUG är ett handelsföretag inom jordbruksprodukter, som importerar/exporterar livsmedelsprodukter globalt. Företaget har många pålitliga samarbetspartners som framställer grödor: —oljegrödor (linfrön, solrosfrön, raps, oljedådra, senap, safflor, rättika osv); —sädesslag (vete, korn, råg, farro, havre, gul och röd hirs, majs, vit och röd durra); —Bovete. TORGOPTYUG samarbetar regelbundet med tillverkare av bearbetade jordbruksprodukter (havre- och vetekli, mjöl, skal) och jordbruksprodukter till boskapsfoder. Företagets egna lagerlokaler över hela Ryssland möjliggör snabb frakt av önskad varumängd till alla platser över hela jorden. Vår långa erfarenhet och expertis inom livsmedelsimport och -export hjälper TORGOPTYUG till framgångsrika samarbeten med jordbrukare och kunder. Företagets högsta prioritet är att tillhandahålla hälsosamma och miljövänliga jordbruksprodukter globalt, att minska miljöpåverkan och att förbättra livskvaliteten i regionerna vi är verksamma i. Vårt professionella team är öppet för att diskutera skräddarsydda leveransvillkor med köparna. För att uppnå ömsesidig framgång utvecklar vi samarbeten med olika aktörer inom den globala leveranskedjan för livsmedel. Vi är öppna för samarbeten och svarar gärna på alla frågor.

 8. TECNOBELL SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Tecnobell är resultatet av en lång erfarenhet hos människor som har ägnat sina liv åt att förstå jordbruksvärldens verkliga behov genom att skapa produkter med låg miljöpåverkan, som respekterar naturen och människors hälsa. Uppdraget syftar till att stödja alla de fenologiska faserna hos grödorna med särskild näring, resultatet av ständig forskning och utveckling, för att garantera konsumenten en hälsosammare och renare mat. Företaget Tecnobell är specialiserat på att tillverka produkter med låg miljöpåverkan. Den mest innovativa laboratorieutrustningen, mineral- och vegetabiliska råvaror med maximal renhet, allt i kombination med vårt förvärvade kunnande medverkar i att skapa specialiserade produkter som blir precisionsredskap i händerna på alla som måste hitta rätt balans mellan höga produktionsnivåer och maximal kvalitet i linje med hållbar utveckling som effektivt måste svara på en växande världsefterfrågan på livsmedel.

  Webbplats Open In New icon
 9. Q-NONWOVENS B.V.

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  Vi har spunbondade, smältblåsta, nålade, laminerade och belagda nonwoven-tyger av PP, PET, PLA och BICO. Detaljhandel för trädgårdsskötsel: Ogräsbekämpning, geotyger, rotbarriärer, biotyger, hampatyger. Trädgårdsbevattning: Stoneliner, PVC Liner, Underlayment. Jordbruk: Fleeceöverdrag för grödor, fleeceöverdrag för sockerbetor. Mattunderlag: Spunbondad PP eller PET, nålad PET. Bädd: Spunbondad PP eller PET, nålad PET, termobondad ull/polyester. Filtrering: Spunbondad PP, spunbondad PET. För medicinskt bruk: Spunbondad PP, spunbondad PET.

  Webbplats Open In New icon
 10. KRASNODARAGROALLIANCE, LLC

  Ryssland

  Företaget KRASNODARAGROALYANS har produktion och försäljning av popcorn som sin huvudverksamhet. Produktkvaliteten är vår huvudprioritet. Våra grödor behandlas enligt toppmoderna standarder. Vi använder skördemaskiner från världsledande företag som John Deere. Kontrollerbara bevattningssystem vattnar odlingarna utefter grödornas specifika behov. Majskärnorna som odlas av oss möter alla krav för produktkategorin och blir inte genetiskt modifierade. Det bekräftas av relevanta testrapporter och konformitetscertifikat. I Ryssland är KRASNODARAGROALYANS det enda företaget med en toppmodernt utrustad majskärnebearbetningsanläggning. Det gör att vi tillverkar högkvalitativa produkter som kan konkurrera mot världens kändaste märken.

 1. HYDRO FERT SRL

  Italien

  Vi sätter jordbruket i centrum av allt. Det gör vi med våra speciella gödningsmedel, designade för alla typer av grödor och mark: Tillväxtfrämjare, resistensinducerare, mikro- och makroelement, gödningsmedel, gödselmedel och adjuvanser. Målet är att hjälpa jordbrukare att förbättra skördens kvalitet och produktivitet.

 2. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Grekland

  Kooperativet grundades 2002 och har 20 medlemmar och omkring 200 hektar odlad mark och anläggningar på över 1000 kvm, utrustade med den senaste mekaniska utrustningen och certifierade enligt ISO 22000. Vår främsta gröda är tomater i medelstorlek av olika sorter som Elpida, Belladonna, Dafni - körsbärstomater - olika slags tomater och Pomodorotomater. Kooperativets medlemmar är certifierade enligt jordbruksstandarderna 2.1 och 2.2 och global-gap.

 3. LUIS PEREZ ULECIA S.L.

  Spanien

  Gipsstenbrott och tillverkning av gips, gipsputs och derivatprodukter: Gipssten som används i kyrkogårdar. Gips och putsbruk för byggnadsindustrin. För tillverkning av prefabricerade gipsmaterial, plattor, mellanväggar, tak, bårder och lister. Lim och putspasta, prefabricerade lagerlokaler. Yesos Agrícolas AGRO-FORT och AGRO-GYPSUM neutralt naturgödsel, anpassade för alla typer av grödor och spannmål och särskilt lämpade för ekologiskt jordbruk.

 4. AGROFORCE LLC

  Ukraina

  AGROFORCE LLC grundades 2004 för handel av baljväxter och säd i Ukraina, samt för förädling av sojabönor för djurfoder. Dotterbolaget UGAGROFORCE LLC arrenderar mark i södra Ukraina, där säden och grödorna odlas. Vi började med fyra anställda och marker på 300 hektar. Nu har vi över tjugo anställda, 1 300 hektar med bevattningsanläggningar, mer än 15 moderna jordbruksmaskiner samt lagerutrymme för 10 000 ton säd.

 5. NUTRICHEM CHEMICALS

  Nederländerna

  Nutrichem Chemicals arbetar med försäljning av kopparsulfat. Kopparsulfat är ett viktigt kosttillskott i djurfoder. Koppar spelar till exempel en viktig roll för att minska kolesterol i äggplasma och bröstmuskler på fjäderfä. Fungiciden kopparsulfat pentalhydrat (bourdeauxvätska…) används för att bekämpa bakterier och svampsjukdomar på frukt, grönsaker och andra grödor (mikrober bland annat bladfläckar, röta, skorv och mjöldagg).

 6. GRÖBER

  Tyskland