• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grodor

Resultat för

Grodor - Import och export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Sedan mer än 30 år är Channel Sea Food, etablerat i Boulogne-sur-Mer (Frankrike), en av de främsta europeiska leverantörerna av djupfrysta havsprodukter och etniska produkter: skaldjur, blötdjur, fisk, bläckfiskar, grodlår, frukt, grönsaker och färdigprodukter … Vid ankomst i Frankrike lagras produkterna i ett avsett magasin. Detta medger en spårbarhet av produkten från produktionsstället till kunden och möjligheten att erbjuda en viss flexibilitet för kombinerade sändningar.

 2. ROMANZINI SAS

  Frankrike

  Romanzini är en fransk specialist när det gäller beredning av konserverade sniglar och fyllda snäckor och sniglar. Sniglar är ett gemensamt intresse i familjen. Romanzini är en trofast anhängare av marina gastropoder sedan 1921: naturella sniglar, sniglar i sås, tillagade sniglar, snigelpajer, sniglar med smör och persilja, i formar, grodlår, kokta sniglar, recept på konserverade sniglar, frysta sniglar eller kylda sniglar.

 3. ÖZSAMBAY

  Turkiet

 4. FROOG

  Turkiet

 5. ALBRASIL ME

  Brasilien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TECHSEALAB

  Frankrike

  TECHSEALAB, företag i Bretagne, är specialiserat på marina och landbaserade vegetabiliska bioteknologier. TECHSEALAB använder tekniker som medger: - framtagningen av originella aktiva ämnen (ämnen som erhålls med hjälp av egna teknologier) i flytande, fast eller krämform utifrån noggrant utvalda råämnen från en enastående plats i Bretagnes sydvästra ände - formuleringen av färdiga produkter avsedda i första hand för jordbruksmarknaden. TECHSEALAB erbjuder naturliga alternativ erhållna ur förädlingen av alger och växter. Dessa naturliga alternativ svarar på våra kunders behov i världen, vilket understryker vår vilja att sikta på en internationell utveckling. Produkterna från TECHSEALAB är avsedda för storskalig jordbruksodling, men också för vinodling, plantskolor, trädodling , trädgårdsodling m.m.

  Alla produkter för "grodor"

 2. AGRIFLUIDE S.L.

  Spanien

  Agrifluide är ett företag dedikerat till produktion och marknadsföring av flytande gödselmedel, med mer än 40 års erfarenhet. Vår mångåriga erfarenhet av hantering av flytande gödselmedel, de nya framstegen inom kemiteknik och den mest avancerade tekniken gör att vi fortsätter att vara ett av de ledande företagen inom jordbrukssektorn. Agrifluide produkter har en differentierande komponent som är PHC, en viktig stimulans i den vegetativa utvecklingen av växten. Det är en organo-mineralförening, exklusiv för Grupo Agrifluide, vars huvudkomponent är polyhydroxikarboxylsyror eller organiska syror (fulvinsyra respektive humussyror) med låg molekylvikt och omedelbar agronomisk verkan. Bland fördelarna med PHC sticker följande ut: • Minimerar näringsförluster. • Maximerar effektiviteten hos gödselmedel • Ökar katjonbyteskapaciteten • Stärker växten inför motgångar Tack vare våra fyra fabriker (i Sevilla och Albacete) lyckas Grupo Agrifluide distribuera mer än 60 000 ton per år. Alla våra produkter kan distribueras i förpackningar med: • 1000 liter • 20 liter • 10 liter • 5 liter

 3. FISH & FROG SRL

  Italien

 4. SK LOTUS GRUP A. Ş.

  Turkiet

 5. ENOK PETROKIMYA

  Turkiet

 1. VAGGEN LTD

  Förenade kungariket

 2. TST GLOBAL DIS TICARET VE DANISMANLIK

  Turkiet

 1. JSC PLAGA

  Litauen

 2. ECOVERPOL

  Vitryssland

 3. EXIMP MARKETING

  Turkiet

 4. PRAXAS B.V.

  Nederländerna

  Praxas förser sina kunder med högsta möjliga säkerhet, effektivitet och tillförsikt. Vi strävar efter att ge våra kunder den mest pålitliga och skyddade miljön för sina varor, sin personal och sina ägodelar. Vårt expertteam är dedikerat åt att förse våra kunder med den bästa möjliga servicen dygnet runt. Praxas tror på en god och säker värld, genom mätningar och skyddande åtgärder. Våra produkter och tjänter är riktade åt ett mångfald av industrier, och vi lägger vikt vid att möta allas individuella behov. Vårt omfattande erbjudande täcker sektorer som luftfart, fordon, sjukvård, transport, kemikaliebearbetning, grödor och blommor, med mera. Vi är medvetna om att varje industri har sina egna unika villkor. Vårt mål är att tillhandahålla de bästa lösningarna för att understödja våra klienter till att hålla sig konkurrenskraftiga på sina marknader. Vi är stolta över att ha en omfattande produktionslinje som riktar sig till företag av alla storlekar. Vårt inventarie innefattar toppmodern teknik som sensorer, kontrollsystem, torkmedel, etylenfilter, panelcontainertillverkning, lastöverdrag med mera. Vår expertis och toppmoderna teknologi gör att vi kan understödja våra klienters produktivitet, öka säkerheten och minska kostnaderna. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. FODER BIO-TECH

  Polen

  Vi är en europeisk tillverkare av olja, grovmalet mjöl, kakor och finmalet mjöl av sojabönor och linfrön. Bioteknik för foder möjliggör produktionsbearbetning och rengörning för upp till 99, 99 % av alla oljefröer. Våra fodertillsatser är garanterade och bekräftade av GMP och EU-BIO-certifikat. Det innebär att vi till våra BIO-produkter bara använder certifierade fröer som odlats främst på ekologiska gårdar i Polen och på andra ställen i Europa. Konventionella och ekologiska kakor, oljor, grovmalet mjöl och GMO-fritt finmalet mjöl är utmärkta källor för protein och energi i djurfoder. Vi har samarbetat med fodertillverkare och handelsföretag över hela världen sedan 1998. Vår produktion är fullkomligt naturlig och kemikaliefri. I utvinningsprocessen hettas grödorna upp innan de matas in i pressarna. Vi har garanterat kvaliteten och säkerheten hos våra produkter i åratal. Tack vare den gemensamma ansträngningen hos alla anställda så har vårt familjeföretag kunnat växa varje år. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 6. Z.V.C. HOLZ - PONTE GLOBAL NETHERLANDS

  Nederländerna

  Ponte Global Trading är ett privatägt handelsföretag med otaliga trådar ute, som köper in och byter odlade livsmedel samt engångsartiklar för kliniskt bruk, och sourcar ett brett utbud av produkter som: kompressorer till AC eller kyl, använda räcken (HMS 1&2), koppartråd, pappersrester, energidrycker, vita och bruna ägg, kopieringspapper, macademianötter, Red Bull, torkad makrill. Vi strävar ständigt efter att ha ett inventarie av relevanta artiklar, samtidigt som vi tar hänsyn till nuet och till framtiden. Med ett sortiment som ständigt utvecklas är vi mycket kompetenta i att hantera hinder på vägen. Våra produktkategorier: Jordbruksprodukter, mejerivaror, fisk, kött, elektronik, restprodukter, drycker, grödor, hälsa och medicin, nötter och kärnor, kvalitetspapper och många fler. Allt finns på vår hemsida! Vi gör vårt bästa för att förbättra vår kundservice, så att vi kan uppfylla våra kunders behov i kommersiella syften. Vi är stolta över att kunna leverar kvalitetsprodukter direkt till din tröskel. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 7. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  KUSHPIT-AGRO är en organisation av ukrainska jordbrukare (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") vars huvudverksamhet består av odling av säd, tekniska grödor och oljefrön. Vår lagring och försäljning upprätthåler landets livsmedelssektor inom grödor genom odling utifrån engagemang från skickliga arbetare och de senaste teknikerna. GC KUSHPIT-AGRO är ett familjeföretag om har blomstrat i snart 30 år. Våra landmassor når 5 000 hektar. Våra främsta grödor: vårvete, vintervete, solros, majs, sojabönor, bovete. Gårdarna har sina egna maskiner och traktorer. 2020 upprättades vår egen sädrengöringsfakulitet, med tork. Lyftkapacitet 40 000 ton. Vi har även ett eget testlabb och egna lastbilar för sädtransport. En överskådlig information om oss finns på vår hemsida: www.kushpit-agro.com. Vi säljer våra produkter både i Ukraina och utomlands. Vi kan arbeta med villkor som DAP och CIF. Vi leverar våra produkter med våra egna lastbilar, eller anordnar containertransport på väg eller järnväg.

 8. TECNOBELL SRL

  Italien

  Tecnobell är resultatet av en lång erfarenhet hos människor som har ägnat sina liv åt att förstå jordbruksvärldens verkliga behov genom att skapa produkter med låg miljöpåverkan, som respekterar naturen och människors hälsa. Uppdraget syftar till att stödja alla de fenologiska faserna hos grödorna med särskild näring, resultatet av ständig forskning och utveckling, för att garantera konsumenten en hälsosammare och renare mat. Företaget Tecnobell är specialiserat på att tillverka produkter med låg miljöpåverkan. Den mest innovativa laboratorieutrustningen, mineral- och vegetabiliska råvaror med maximal renhet, allt i kombination med vårt förvärvade kunnande medverkar i att skapa specialiserade produkter som blir precisionsredskap i händerna på alla som måste hitta rätt balans mellan höga produktionsnivåer och maximal kvalitet i linje med hållbar utveckling som effektivt måste svara på en växande världsefterfrågan på livsmedel.

 1. Q-NONWOVENS B.V.

  Nederländerna

  Vi har spunbondade, smältblåsta, nålade, laminerade och belagda nonwoven-tyger av PP, PET, PLA och BICO. Detaljhandel för trädgårdsskötsel: Ogräsbekämpning, geotyger, rotbarriärer, biotyger, hampatyger. Trädgårdsbevattning: Stoneliner, PVC Liner, Underlayment. Jordbruk: Fleeceöverdrag för grödor, fleeceöverdrag för sockerbetor. Mattunderlag: Spunbondad PP eller PET, nålad PET. Bädd: Spunbondad PP eller PET, nålad PET, termobondad ull/polyester. Filtrering: Spunbondad PP, spunbondad PET. För medicinskt bruk: Spunbondad PP, spunbondad PET.

 2. TORGOPTYUG LLC

  Ryssland

  TORGOPTYUG är ett handelsföretag inom jordbruksprodukter, som importerar/exporterar livsmedelsprodukter globalt. Företaget har många pålitliga samarbetspartners som framställer grödor: —oljegrödor (linfrön, solrosfrön, raps, oljedådra, senap, safflor, rättika osv); —sädesslag (vete, korn, råg, farro, havre, gul och röd hirs, majs, vit och röd durra); —Bovete. TORGOPTYUG samarbetar regelbundet med tillverkare av bearbetade jordbruksprodukter (havre- och vetekli, mjöl, skal) och jordbruksprodukter till boskapsfoder. Företagets egna lagerlokaler över hela Ryssland möjliggör snabb frakt av önskad varumängd till alla platser över hela jorden. Vår långa erfarenhet och expertis inom livsmedelsimport och -export hjälper TORGOPTYUG till framgångsrika samarbeten med jordbrukare och kunder. Företagets högsta prioritet är att tillhandahålla hälsosamma och miljövänliga jordbruksprodukter globalt, att minska miljöpåverkan och att förbättra livskvaliteten i regionerna vi är verksamma i. Vårt professionella team är öppet för att diskutera skräddarsydda leveransvillkor med köparna. För att uppnå ömsesidig framgång utvecklar vi samarbeten med olika aktörer inom den globala leveranskedjan för livsmedel. Vi är öppna för samarbeten och svarar gärna på alla frågor.

 3. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ryssland

  AgroChimInvest LLC är ett av Rysslands ledande företag inom odling, bearbetning, förädling och export av jordbruksprodukter som koriander, senap, lin, kikärtor, linser och ärtor. Våra produktionslokaler består av gårdar runt Krasnodar. När vi skördar, rensar, lagrar och packar våra olika produkter använder vi bara modern inhemskt och utländskt tillverkad utrustning. Våra ledande agronomer har utvecklat och implementerat vår egna, unika odlingsteknologi under de senaste åren. Genom grödornas växtprocess på åkrarna kontrolleras miljön och tillståndet av vår kvalificerade personal, så att nödvändiga justeringar kan göras i tid. Vi levererar våra produkter regelbundet till kunder i länder som Indien, Pakistan, Neapel, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa och så vidare. Alla våra produkter genomgår kvalitetstestning och certifiering. På så sätt möter våra grödor europeiska och internationella kvalitetsstandarder. AgroChimInvest

 4. VNESHTORG-RUS LLC

  Ryssland

  Vneshtorg-Rus importerar och exporterar jordbruksprodukter och livsmedel i Ryssland: kikärtor, linser, vete, hirs ch många andra grödor; vi hanterar gårdsleveranser av säd, grönsaker och oljefrön, rapsfrömjöl, sojabönsbjöl och solrosfrömjöl att göda boskap med. Vi köper in jordbruksprodukter från ekologiska gårdar som odlar sina grödor i Rysslands miljövänliga redioner och använder ekologiska gödningsmedel samt växelbruk för att bevara jordhälsan och därmed hälsan hos både ekosystem och människor. Certifierade produkter från Vneshtorg-Rus innehåller inga bekämpningsmedel eller GMO. De genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkra efterföljandet av relevanta standarder. Vneshtorg-Rus är en lojal och ansvarstagande partner för sina kunder från Kina, Indien, Förenade Arabemiraten, Algeriet, Iran, Afghanistan och Belgien, och kan leverera ekologiska gårdsprodukter över hela världen via järnväg-, väg- eller sjötransport.. Vår huvudprincip är att sätta klientens behov främst.

 5. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Ryssland

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) odlar och bearbetar potatis till potatismospulver, blandningar och potatiskorn. PKF JSC har funnits på livsmedelsmarknaden sedan 1999 och är den enda leverantören av potatisflingor till hotell-, restaurang- och cafébranschen i Ryssland. Vi paketerar potatisflingorna i små förpackningar på 200-300 gram, HoReCa-förpackningar på 1-20 kg, och påsar ppå 17-1 000 kilo för industriellt bruk. Vårt produktsortiment innefattar potatiskorn med densitet på 250-580 gram/liter i gräddvitt, ljusgult, gult och klargult. Företaget odlar dessutom vete, rapsfrön, lupiner och andra grödor. Vi handlar med egna sädartiklar av potatis och grönsaker. Torkat potatismos från PKF används i tillverkning av halvfärdiga produkter, chips och snacks, potatismos, fukthetskontroll vid bakning och tillverkning av purésoppor. Vi levererar potatismospulver till över 20 länder, bland annat till USA och till länder i Europa och Centralamerika.

 6. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Grekland

  Kooperativet grundades 2002 och har 20 medlemmar och omkring 200 hektar odlad mark och anläggningar på över 1000 kvm, utrustade med den senaste mekaniska utrustningen och certifierade enligt ISO 22000. Vår främsta gröda är tomater i medelstorlek av olika sorter som Elpida, Belladonna, Dafni - körsbärstomater - olika slags tomater och Pomodorotomater. Kooperativets medlemmar är certifierade enligt jordbruksstandarderna 2.1 och 2.2 och global-gap.

 7. LUIS PEREZ ULECIA S.L.

  Spanien

  Gipsstenbrott och tillverkning av gips, gipsputs och derivatprodukter: Gipssten som används i kyrkogårdar. Gips och putsbruk för byggnadsindustrin. För tillverkning av prefabricerade gipsmaterial, plattor, mellanväggar, tak, bårder och lister. Lim och putspasta, prefabricerade lagerlokaler. Yesos Agrícolas AGRO-FORT och AGRO-GYPSUM neutralt naturgödsel, anpassade för alla typer av grödor och spannmål och särskilt lämpade för ekologiskt jordbruk.

 8. AGROFORCE LLC

  Ukraina

  AGROFORCE LLC grundades 2004 för handel av baljväxter och säd i Ukraina, samt för förädling av sojabönor för djurfoder. Dotterbolaget UGAGROFORCE LLC arrenderar mark i södra Ukraina, där säden och grödorna odlas. Vi började med fyra anställda och marker på 300 hektar. Nu har vi över tjugo anställda, 1 300 hektar med bevattningsanläggningar, mer än 15 moderna jordbruksmaskiner samt lagerutrymme för 10 000 ton säd.

 9. NUTRICHEM CHEMICALS

  Nederländerna

  Nutrichem Chemicals arbetar med försäljning av kopparsulfat. Kopparsulfat är ett viktigt kosttillskott i djurfoder. Koppar spelar till exempel en viktig roll för att minska kolesterol i äggplasma och bröstmuskler på fjäderfä. Fungiciden kopparsulfat pentalhydrat (bourdeauxvätska…) används för att bekämpa bakterier och svampsjukdomar på frukt, grönsaker och andra grödor (mikrober bland annat bladfläckar, röta, skorv och mjöldagg).

 10. GRÖBER

  Tyskland