• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grodor

Resultat för

Grodor - Import och export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 30 år är Channel Sea Food, etablerat i Boulogne-sur-Mer (Frankrike), en av de främsta europeiska leverantörerna av djupfrysta havsprodukter och etniska produkter: skaldjur, blötdjur, fisk, bläckfiskar, grodlår, frukt, grönsaker och färdigprodukter … Vid ankomst i Frankrike lagras produkterna i ett avsett magasin. Detta medger en spårbarhet av produkten från produktionsstället till kunden och möjligheten att erbjuda en viss flexibilitet för kombinerade sändningar.

 2. ROMANZINI SAS

  Frankrike

  Romanzini är en fransk specialist när det gäller beredning av konserverade sniglar och fyllda snäckor och sniglar. Sniglar är ett gemensamt intresse i familjen. Romanzini är en trofast anhängare av marina gastropoder sedan 1921: naturella sniglar, sniglar i sås, tillagade sniglar, snigelpajer, sniglar med smör och persilja, i formar, grodlår, kokta sniglar, recept på konserverade sniglar, frysta sniglar eller kylda sniglar.

 3. ÖZSAMBAY

  Turkiet

  Företaget ÖZSAMBAY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grodor. Företaget är även verksamt inom uppfödning av grodor, beredda grodor, och behandlade grodor. Företagets huvudkontor finns i Mugla, Turkiet.

 4. FROOG

  Turkiet

  Företaget FROOG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grodor. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 5. TECHSEALAB

  Frankrike

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB, företag i Bretagne, är specialiserat på marina och landbaserade vegetabiliska bioteknologier. TECHSEALAB använder tekniker som medger: - framtagningen av originella aktiva ämnen (ämnen som erhålls med hjälp av egna teknologier) i flytande, fast eller krämform utifrån noggrant utvalda råämnen från en enastående plats i Bretagnes sydvästra ände - formuleringen av färdiga produkter avsedda i första hand för jordbruksmarknaden. TECHSEALAB erbjuder naturliga alternativ erhållna ur förädlingen av alger och växter. Dessa naturliga alternativ svarar på våra kunders behov i världen, vilket understryker vår vilja att sikta på en internationell utveckling. Produkterna från TECHSEALAB är avsedda för storskalig jordbruksodling, men också för vinodling, plantskolor, trädodling , trädgårdsodling m.m.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FISH & FROG SRL

  Italien

  Företaget FISH & FROG SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom specialitet grodor, och sniglar. Företagets huvudkontor finns i Ravenna, Italien.

 2. SK LOTUS GRUP A. Ş.

  Turkiet

  Företaget SK LOTUS GRUP A. Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Reparation av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom fönster trä-aluminium, och livsmedel för uppfödning av grodor. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 3. ENOK PETROKIMYA

  Turkiet

  Företaget ENOK PETROKIMYA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastična embalaža. Företaget är även verksamt inom livsmedel för uppfödning av grodor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. VAGGEN LTD

  Förenade kungariket

  Företaget VAGGEN LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom motordrivna handvibratorer, och livsmedel för uppfödning av grodor. Företagets huvudkontor finns i Leicester, Förenade kungariket.

 5. JSC PLAGA

  Litauen

  Företaget JSC PLAGA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom livsmedel för uppfödning av grodor. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Litauen.

 1. TST GLOBAL DIS TICARET VE DANISMANLIK

  Turkiet

  Företaget TST GLOBAL DIS TICARET VE DANISMANLIK, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom livsmedel för uppfödning av grodor, och uthyrning per timme. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 2. ECOVERPOL

  Vitryssland

  Företaget ECOVERPOL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gummigolv för industribruk. Företaget är även verksamt inom livsmedel för uppfödning av grodor. Företagets huvudkontor finns i Mogilev, Vitryssland.

 1. EXIMP MARKETING

  Turkiet

  Företaget EXIMP MARKETING, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Gummi - Tekniska artiklar för industribruk. Företaget är även verksamt inom livsmedel för uppfödning av grodor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. PRAXAS B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Praxas förser sina kunder med högsta möjliga säkerhet, effektivitet och tillförsikt. Vi strävar efter att ge våra kunder den mest pålitliga och skyddade miljön för sina varor, sin personal och sina ägodelar. Vårt expertteam är dedikerat åt att förse våra kunder med den bästa möjliga servicen dygnet runt. Praxas tror på en god och säker värld, genom mätningar och skyddande åtgärder. Våra produkter och tjänter är riktade åt ett mångfald av industrier, och vi lägger vikt vid att möta allas individuella behov. Vårt omfattande erbjudande täcker sektorer som luftfart, fordon, sjukvård, transport, kemikaliebearbetning, grödor och blommor, med mera. Vi är medvetna om att varje industri har sina egna unika villkor. Vårt mål är att tillhandahålla de bästa lösningarna för att understödja våra klienter till att hålla sig konkurrenskraftiga på sina marknader. Vi är stolta över att ha en omfattande produktionslinje som riktar sig till företag av alla storlekar. Vårt inventarie innefattar toppmodern teknik som sensorer, kontrollsystem, torkmedel, etylenfilter, panelcontainertillverkning, lastöverdrag med mera. Vår expertis och toppmoderna teknologi gör att vi kan understödja våra klienters produktivitet, öka säkerheten och minska kostnaderna. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. TECNOBELL SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecnobell är resultatet av en lång erfarenhet hos människor som har ägnat sina liv åt att förstå jordbruksvärldens verkliga behov genom att skapa produkter med låg miljöpåverkan, som respekterar naturen och människors hälsa. Uppdraget syftar till att stödja alla de fenologiska faserna hos grödorna med särskild näring, resultatet av ständig forskning och utveckling, för att garantera konsumenten en hälsosammare och renare mat. Företaget Tecnobell är specialiserat på att tillverka produkter med låg miljöpåverkan. Den mest innovativa laboratorieutrustningen, mineral- och vegetabiliska råvaror med maximal renhet, allt i kombination med vårt förvärvade kunnande medverkar i att skapa specialiserade produkter som blir precisionsredskap i händerna på alla som måste hitta rätt balans mellan höga produktionsnivåer och maximal kvalitet i linje med hållbar utveckling som effektivt måste svara på en växande världsefterfrågan på livsmedel.

 4. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 5. KURUNE GIDA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda är en professionell producent av torkade frukter och grönsaker i Turkiet. Vi sätter din hälsa i första rummet genom att erbjuda ett produktsortiment som är fritt från färgämnen och tillsatser. Vårt uppdrag är att inspirera hälsosamma val, för en bättre morgondag. Vi drar nytt av Turkiets mångfaldiga klimat och bördiga jord, och sourcar produkter från bönder som odlar nyttiga grödor av bästa kvalitet över hela landet. Vår toppmoderna torkningsprocess äger rum i en ren och hygienisk inomhusmiljö. Genom att använda en livsmedelstorkningsprocess eliminerar vi risken för kontaminering av smuts, bakterier och mögel. Våra produkter torkas naturligt och får behålla sin naturliga smak utan att exponeras för solen eller utomhuskontakt. Varför bör man välja oss? Torkade livsmedelsprodukter har överlägsen hållbarhet och kan lagras under långa perioder. Det gör dem till ett mångsidigt alternativ för en mängd olika recept, snacks, nyttig och fiberrik mat för atleter samt för camping och resa. Hos Kurune Food lägger vi vikt vid färska, högkvalitativa råvaror, strikt efterföljda hygienregler och lämpliga produktionsmetoder. Kurune Food har en mängd olika torkade frukter och grönsaker. Alla är fria från färgämnen och tillsatser. Vårt sortiment tillfredsställer alla möjliga smaker. Vi har äpplen, jordgubbar, bananer, apelsiner, tomater och många fler nyttiga frukter och grönsaker. Kontakta oss för mer information.

 6. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO är en organisation av ukrainska jordbrukare (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") vars huvudverksamhet består av odling av säd, tekniska grödor och oljefrön. Vår lagring och försäljning upprätthåler landets livsmedelssektor inom grödor genom odling utifrån engagemang från skickliga arbetare och de senaste teknikerna. GC KUSHPIT-AGRO är ett familjeföretag om har blomstrat i snart 30 år. Våra landmassor når 5 000 hektar. Våra främsta grödor: vårvete, vintervete, solros, majs, sojabönor, bovete. Gårdarna har sina egna maskiner och traktorer. 2020 upprättades vår egen sädrengöringsfakulitet, med tork. Lyftkapacitet 40 000 ton. Vi har även ett eget testlabb och egna lastbilar för sädtransport. En överskådlig information om oss finns på vår hemsida: www.kushpit-agro.com. Vi säljer våra produkter både i Ukraina och utomlands. Vi kan arbeta med villkor som DAP och CIF. Vi leverar våra produkter med våra egna lastbilar, eller anordnar containertransport på väg eller järnväg.

 7. Q-NONWOVENS B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi har spunbondade, smältblåsta, nålade, laminerade och belagda nonwoven-tyger av PP, PET, PLA och BICO. Detaljhandel för trädgårdsskötsel: Ogräsbekämpning, geotyger, rotbarriärer, biotyger, hampatyger. Trädgårdsbevattning: Stoneliner, PVC Liner, Underlayment. Jordbruk: Fleeceöverdrag för grödor, fleeceöverdrag för sockerbetor. Mattunderlag: Spunbondad PP eller PET, nålad PET. Bädd: Spunbondad PP eller PET, nålad PET, termobondad ull/polyester. Filtrering: Spunbondad PP, spunbondad PET. För medicinskt bruk: Spunbondad PP, spunbondad PET.

 8. SIRDARYA BEANS EXPORT

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  SIRDARYA BEANS EXPORT LLC är Uzbekistans ledande exportör av baljväxter. Det är ett familjeföretag som ägs av familjen Turaev, och grundades av Zafar Turaev. Vår kunskap, kompetens och erfarenhet hjälper oss att växa tillsammans. Vi erbjuder produkter som uppfyller internationella standarder, vi garanterar en hög kvalitet och givetvis också värdiga partnerskap. Våra viktigaste principer är kvalitet, effektivitet och ett etiskt förhållningssätt. Vi väljer ut våra grödor noggrant från betrodda bönder. Vi levererar baljväxter av högsta kvalitet på utsatt tid – upp till 80 MT per dag.

 1. YONGMING MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  YONGMING MACHINERY tillverkar och levererar standardiserad och specialtillverkad utrustning för hantering av grödor, från rengöring till djupbearbetning. Våra produkter och tjänster sträcker sig från grundläggande rengöringslösningar till fabrikslinjer med skalning, oljextrahering och chiliurval. Våra produkter: •Skalningsmaskin för solrosfrön •Luftskärmsrenare •Polermaskin för spannmål •Separeringsmaskin •Avstenare för spannmål •Färgsorteringsmaskin •Pneumatisk dammavskiljare osv. Upptäck mer på vår hemsida.

 2. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ryssland

  AgroChimInvest LLC är ett av Rysslands ledande företag inom odling, bearbetning, förädling och export av jordbruksprodukter som koriander, senap, lin, kikärtor, linser och ärtor. Våra produktionslokaler består av gårdar runt Krasnodar. När vi skördar, rensar, lagrar och packar våra olika produkter använder vi bara modern inhemskt och utländskt tillverkad utrustning. Våra ledande agronomer har utvecklat och implementerat vår egna, unika odlingsteknologi under de senaste åren. Genom grödornas växtprocess på åkrarna kontrolleras miljön och tillståndet av vår kvalificerade personal, så att nödvändiga justeringar kan göras i tid. Vi levererar våra produkter regelbundet till kunder i länder som Indien, Pakistan, Neapel, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa och så vidare. Alla våra produkter genomgår kvalitetstestning och certifiering. På så sätt möter våra grödor europeiska och internationella kvalitetsstandarder. AgroChimInvest

 3. TORGOPTYUG LLC

  Ryssland

  TORGOPTYUG är ett handelsföretag inom jordbruksprodukter, som importerar/exporterar livsmedelsprodukter globalt. Företaget har många pålitliga samarbetspartners som framställer grödor: —oljegrödor (linfrön, solrosfrön, raps, oljedådra, senap, safflor, rättika osv); —sädesslag (vete, korn, råg, farro, havre, gul och röd hirs, majs, vit och röd durra); —Bovete. TORGOPTYUG samarbetar regelbundet med tillverkare av bearbetade jordbruksprodukter (havre- och vetekli, mjöl, skal) och jordbruksprodukter till boskapsfoder. Företagets egna lagerlokaler över hela Ryssland möjliggör snabb frakt av önskad varumängd till alla platser över hela jorden. Vår långa erfarenhet och expertis inom livsmedelsimport och -export hjälper TORGOPTYUG till framgångsrika samarbeten med jordbrukare och kunder. Företagets högsta prioritet är att tillhandahålla hälsosamma och miljövänliga jordbruksprodukter globalt, att minska miljöpåverkan och att förbättra livskvaliteten i regionerna vi är verksamma i. Vårt professionella team är öppet för att diskutera skräddarsydda leveransvillkor med köparna. För att uppnå ömsesidig framgång utvecklar vi samarbeten med olika aktörer inom den globala leveranskedjan för livsmedel. Vi är öppna för samarbeten och svarar gärna på alla frågor.

 4. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Ryssland

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) odlar och bearbetar potatis till potatismospulver, blandningar och potatiskorn. PKF JSC har funnits på livsmedelsmarknaden sedan 1999 och är den enda leverantören av potatisflingor till hotell-, restaurang- och cafébranschen i Ryssland. Vi paketerar potatisflingorna i små förpackningar på 200-300 gram, HoReCa-förpackningar på 1-20 kg, och påsar ppå 17-1 000 kilo för industriellt bruk. Vårt produktsortiment innefattar potatiskorn med densitet på 250-580 gram/liter i gräddvitt, ljusgult, gult och klargult. Företaget odlar dessutom vete, rapsfrön, lupiner och andra grödor. Vi handlar med egna sädartiklar av potatis och grönsaker. Torkat potatismos från PKF används i tillverkning av halvfärdiga produkter, chips och snacks, potatismos, fukthetskontroll vid bakning och tillverkning av purésoppor. Vi levererar potatismospulver till över 20 länder, bland annat till USA och till länder i Europa och Centralamerika.

 5. VNESHTORG-RUS LLC

  Ryssland

  Vneshtorg-Rus importerar och exporterar jordbruksprodukter och livsmedel i Ryssland: kikärtor, linser, vete, hirs ch många andra grödor; vi hanterar gårdsleveranser av säd, grönsaker och oljefrön, rapsfrömjöl, sojabönsbjöl och solrosfrömjöl att göda boskap med. Vi köper in jordbruksprodukter från ekologiska gårdar som odlar sina grödor i Rysslands miljövänliga redioner och använder ekologiska gödningsmedel samt växelbruk för att bevara jordhälsan och därmed hälsan hos både ekosystem och människor. Certifierade produkter från Vneshtorg-Rus innehåller inga bekämpningsmedel eller GMO. De genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkra efterföljandet av relevanta standarder. Vneshtorg-Rus är en lojal och ansvarstagande partner för sina kunder från Kina, Indien, Förenade Arabemiraten, Algeriet, Iran, Afghanistan och Belgien, och kan leverera ekologiska gårdsprodukter över hela världen via järnväg-, väg- eller sjötransport.. Vår huvudprincip är att sätta klientens behov främst.

 6. AGRICULTURAL COOPERATIVE OF ELAFONISI

  Grekland

  Kooperativet grundades 2002 och har 20 medlemmar och omkring 200 hektar odlad mark och anläggningar på över 1000 kvm, utrustade med den senaste mekaniska utrustningen och certifierade enligt ISO 22000. Vår främsta gröda är tomater i medelstorlek av olika sorter som Elpida, Belladonna, Dafni - körsbärstomater - olika slags tomater och Pomodorotomater. Kooperativets medlemmar är certifierade enligt jordbruksstandarderna 2.1 och 2.2 och global-gap.

 7. LUIS PEREZ ULECIA S.L.

  Spanien

  Gipsstenbrott och tillverkning av gips, gipsputs och derivatprodukter: Gipssten som används i kyrkogårdar. Gips och putsbruk för byggnadsindustrin. För tillverkning av prefabricerade gipsmaterial, plattor, mellanväggar, tak, bårder och lister. Lim och putspasta, prefabricerade lagerlokaler. Yesos Agrícolas AGRO-FORT och AGRO-GYPSUM neutralt naturgödsel, anpassade för alla typer av grödor och spannmål och särskilt lämpade för ekologiskt jordbruk.

 8. AGROFORCE LLC

  Ukraina

  AGROFORCE LLC grundades 2004 för handel av baljväxter och säd i Ukraina, samt för förädling av sojabönor för djurfoder. Dotterbolaget UGAGROFORCE LLC arrenderar mark i södra Ukraina, där säden och grödorna odlas. Vi började med fyra anställda och marker på 300 hektar. Nu har vi över tjugo anställda, 1 300 hektar med bevattningsanläggningar, mer än 15 moderna jordbruksmaskiner samt lagerutrymme för 10 000 ton säd.

 9. NUTRICHEM CHEMICALS

  Nederländerna

  Nutrichem Chemicals arbetar med försäljning av kopparsulfat. Kopparsulfat är ett viktigt kosttillskott i djurfoder. Koppar spelar till exempel en viktig roll för att minska kolesterol i äggplasma och bröstmuskler på fjäderfä. Fungiciden kopparsulfat pentalhydrat (bourdeauxvätska…) används för att bekämpa bakterier och svampsjukdomar på frukt, grönsaker och andra grödor (mikrober bland annat bladfläckar, röta, skorv och mjöldagg).

 10. GRÖBER

  Tyskland

  Företaget GRÖBER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Trdi gradbeni materiali, Träklabbar, Sågat och behandlat trä, Innertak, Trdi gradbeni materiali, Träklabbar, Sågat och behandlat trä, och Innertak. Företagets huvudkontor finns i Krefeld, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis