• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • grodor

Resultat för

Grossist - Grodor

Grossist
 1. FISH & FROG SRL

  Italien

  Företaget FISH & FROG SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom specialitet grodor, och sniglar. Företagets huvudkontor finns i Ravenna, Italien.

 2. ECOVERPOL

  Vitryssland

  Företaget ECOVERPOL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gummigolv för industribruk. Företaget är även verksamt inom livsmedel för uppfödning av grodor. Företagets huvudkontor finns i Mogilev, Vitryssland.

 3. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 4. Q-NONWOVENS B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi har spunbondade, smältblåsta, nålade, laminerade och belagda nonwoven-tyger av PP, PET, PLA och BICO. Detaljhandel för trädgårdsskötsel: Ogräsbekämpning, geotyger, rotbarriärer, biotyger, hampatyger. Trädgårdsbevattning: Stoneliner, PVC Liner, Underlayment. Jordbruk: Fleeceöverdrag för grödor, fleeceöverdrag för sockerbetor. Mattunderlag: Spunbondad PP eller PET, nålad PET. Bädd: Spunbondad PP eller PET, nålad PET, termobondad ull/polyester. Filtrering: Spunbondad PP, spunbondad PET. För medicinskt bruk: Spunbondad PP, spunbondad PET.

 5. VNESHTORG-RUS LLC

  Ryssland

  Vneshtorg-Rus importerar och exporterar jordbruksprodukter och livsmedel i Ryssland: kikärtor, linser, vete, hirs ch många andra grödor; vi hanterar gårdsleveranser av säd, grönsaker och oljefrön, rapsfrömjöl, sojabönsbjöl och solrosfrömjöl att göda boskap med. Vi köper in jordbruksprodukter från ekologiska gårdar som odlar sina grödor i Rysslands miljövänliga redioner och använder ekologiska gödningsmedel samt växelbruk för att bevara jordhälsan och därmed hälsan hos både ekosystem och människor. Certifierade produkter från Vneshtorg-Rus innehåller inga bekämpningsmedel eller GMO. De genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkra efterföljandet av relevanta standarder. Vneshtorg-Rus är en lojal och ansvarstagande partner för sina kunder från Kina, Indien, Förenade Arabemiraten, Algeriet, Iran, Afghanistan och Belgien, och kan leverera ekologiska gårdsprodukter över hela världen via järnväg-, väg- eller sjötransport.. Vår huvudprincip är att sätta klientens behov främst.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGROFORCE LLC

  Ukraina

  AGROFORCE LLC grundades 2004 för handel av baljväxter och säd i Ukraina, samt för förädling av sojabönor för djurfoder. Dotterbolaget UGAGROFORCE LLC arrenderar mark i södra Ukraina, där säden och grödorna odlas. Vi började med fyra anställda och marker på 300 hektar. Nu har vi över tjugo anställda, 1 300 hektar med bevattningsanläggningar, mer än 15 moderna jordbruksmaskiner samt lagerutrymme för 10 000 ton säd.

 2. GRÖBER

  Tyskland

  Företaget GRÖBER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Trdi gradbeni materiali, Träklabbar, Sågat och behandlat trä, Innertak, Trdi gradbeni materiali, Träklabbar, Sågat och behandlat trä, och Innertak. Företagets huvudkontor finns i Krefeld, Tyskland.