• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gas och biobränslen - energianvändning

Resultat för

Gas och biobränslen - energianvändning - Import och export

 1. DREWNEX POLAND

  Polen

  Letar du efter ved i parti? Drewnex tillhandahåller kontinuerliga leveranser av ved till bränsledepå, partiförsäljare eller butik. Vi är en av de största producenterna av ved i Polen. I två årtionden har vi försett kunder på den inhemska marknaden och utomlands, i tio länder som innefattar Tyskland, Österrike, Nederländerna, Belgien, Frankrike och Italien. Vi använder trä av högsta kvalitet som sources från statliga skogar i Polen. Träet är certifierat av FSC. För partiförsäljningen som gäller året runt har vi trä från de mest populära träsorterna: EK, BJÖRK, BOK, ASK, VITBOK och barrträden TALL och GRAN. Brasved från Drewnex är perfekt till eldstäder, värmepannor och vedspisar - moderna, ekologiska eller traditionella. Vi bearbetar 150 000 kvadratmeter trä om året. Vårt torkrum är 2 000 kvadratmeter, och vi har över 500 kvalificerade anställda som arbetar för att säkra den höga kvaliteten hos våra produkter. Vi har en modern och innovativ produktionslinje som är utrustad med tio Hakki Pilke-sågmaskiner. Det gör att vi kan hantera i princip alla beställningar. Beroende på kundens önskningar delas stockarna på tre eller fler delar, med genomsnittlig längd på 30 centimeter. Vi lägger stor vikt vid paketeringen och transporten av våra produkter. Utifrån det har vi utvecklat vår låda/pall-formula.

 2. LIA MOOS

  Nederländerna

  LIA MOOS är specialiserade på export och import av träprodukter som Europapallar, Europallar, biobränslerelaterade produkter som träpellets, einpluspellets, trästockar, tallstockar, sågat timmer, konfektyrprodukter, skönhetsprodukter, vete, socker, ätbara oljor, oljefrön, linser, kryddor, emballagematerial, ätbara nötter och alla sorters jordbruksprodukter samt en mångfald av andra produkter. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Afrika och Nordamerika.

 3. C-DEG ENVIRONMENTAL ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Företaget C-DEG ENVIRONMENTAL ENGINEERING GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och biobränslen - energianvändning. Företagets huvudkontor finns i Kiel, Tyskland.

 4. A. ARNEGGER GMBH

  Tyskland

  Företaget A. ARNEGGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och biobränslen - energianvändning. Företagets huvudkontor finns i Leutkirch, Tyskland.

 5. INDUSTRIE-KÄLTE-LUFTTECHNIK SCHIMONEK GMBH

  Tyskland

  Företaget INDUSTRIE-KÄLTE-LUFTTECHNIK SCHIMONEK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och biobränslen - energianvändning. Företagets huvudkontor finns i Tornesch, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Tyskland

  Företaget SELECTA BIOENERGIE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och biobränslen - energianvändning. Företaget är även verksamt inom Vattenberedare för bostadshus, luftfilter, Aktivt kol, Komponenter till biogasanläggningar, och Gasfilter. Företagets huvudkontor finns i Krayenberggemeinde, Tyskland.

 2. SILCARBON AKTIVKOHLE GMBH

  Tyskland

  Företaget SILCARBON AKTIVKOHLE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gas och biobränslen - energianvändning. Företagets huvudkontor finns i Kirchhundem, Tyskland.

 3. ABWASSER KÖNIG INGENIEURBÜRO FÜR BETRIEBLICHES ABWASSER DIPL.-ING. VERFAHRENSTECHNIK ERWIN KÖNIG

  Tyskland

  Företaget ABWASSER KÖNIG INGENIEURBÜRO FÜR BETRIEBLICHES ABWASSER DIPL.-ING. VERFAHRENSTECHNIK ERWIN KÖNIG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gas och biobränslen - energianvändning. Företagets huvudkontor finns i Merkendorf, Tyskland.

 4. BIG SOLAR S.A.

  Grekland

  BIGSOLAR S.A. grundades 2009 och är verksamt inom områdena förnybara energikällor och lösningar för energibesparing. Vi är den största distributören av utrustning till solcellssystem i Grekland, med anläggningar i Aten och Thessaloniki. Våra produkter: Utrustning för solcellssystem, vatten-luftpumpar och geotermiska värmepumpar, system för centralkyla och centralvärme, pannor för gas och biomassa, generatorer för kraftvärmeverk (CHP), solvärmesystem och hybridsystem med solceller, system för energilagring samt LED-belysningsutrustning för alla ändamål. BIG SOLAR är en av de största, enskilda hållplatserna för solcellsteknik, system för värme och kyla och system för energibesparing. Företaget samarbetar med tillförlitliga tillverkare och har tillräckliga lager för snabba leveranser. Vi är specialiserade på, och handlar inom: - Utformning, forskning, konstruktion och förvaltning av solcellsanläggningar - Forskning och konstruktion av projekt för energibesparing - Konstruktion och förvaltning av anläggningar för biomassa och biogas

 5. GLOBECORE

  Förenta Staterna

 1. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

 2. MY COMPANY POLAND SP. Z O.O.

  Polen

 1. AGENEX EXTREMADURA ENERGY AGENCY

  Spanien

 2. ANTONIO PÉREZ SANTOS S.L.U

  Spanien

 3. JANSENS

  Belgien

 4. WOLFMAIER HAUSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. CORVERS BIOFUEL BENELUX

  Belgien

 6. EKOSTANDART

  Ukraina

 7. GARTON TRACTOR INC

  Förenta Staterna

 8. GRUMBAR ENERGY SRL

  Rumänien

 1. IZOL WOODS US

  Ukraina

 2. BIONEERS

  Egypten

 3. EWERS ENERGI

  Danmark

 4. DUBAI

  Ukraina

 5. MEGA VENTURE LLC

  Italien

 6. EXOES

  Frankrike

 7. GONGYI YUGONG MACHINERY MANUFACTURING FACTORY

  Kina

 8. ALCODIS

  Belgien

 9. GORPYNICH

  Ukraina

 10. HDMS

  Frankrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis