• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gas och biobränslen - energianvändning

Resultat för

Gas och biobränslen - energianvändning - Import och export

 1. DREWNEX POLAND

  Polen

  Letar du efter ved i parti? Drewnex tillhandahåller kontinuerliga leveranser av ved till bränsledepå, partiförsäljare eller butik. Vi är en av de största producenterna av ved i Polen. I två årtionden har vi försett kunder på den inhemska marknaden och utomlands, i tio länder som innefattar Tyskland, Österrike, Nederländerna, Belgien, Frankrike och Italien. Vi använder trä av högsta kvalitet som sources från statliga skogar i Polen. Träet är certifierat av FSC. För partiförsäljningen som gäller året runt har vi trä från de mest populära träsorterna: EK, BJÖRK, BOK, ASK, VITBOK och barrträden TALL och GRAN. Brasved från Drewnex är perfekt till eldstäder, värmepannor och vedspisar - moderna, ekologiska eller traditionella. Vi bearbetar 150 000 kvadratmeter trä om året. Vårt torkrum är 2 000 kvadratmeter, och vi har över 500 kvalificerade anställda som arbetar för att säkra den höga kvaliteten hos våra produkter. Vi har en modern och innovativ produktionslinje som är utrustad med tio Hakki Pilke-sågmaskiner. Det gör att vi kan hantera i princip alla beställningar. Beroende på kundens önskningar delas stockarna på tre eller fler delar, med genomsnittlig längd på 30 centimeter. Vi lägger stor vikt vid paketeringen och transporten av våra produkter. Utifrån det har vi utvecklat vår låda/pall-formula.

 2. LIA MOOS

  Nederländerna

  LIA MOOS är specialiserade på export och import av träprodukter som Europapallar, Europallar, biobränslerelaterade produkter som träpellets, einpluspellets, trästockar, tallstockar, sågat timmer, konfektyrprodukter, skönhetsprodukter, vete, socker, ätbara oljor, oljefrön, linser, kryddor, emballagematerial, ätbara nötter och alla sorters jordbruksprodukter samt en mångfald av andra produkter. Vi är verksamma i Europa, Mellanöstern, Asien, Afrika och Nordamerika.

 3. C-DEG ENVIRONMENTAL ENGINEERING GMBH

  Tyskland

 4. A. ARNEGGER GMBH

  Tyskland

 5. INDUSTRIE-KÄLTE-LUFTTECHNIK SCHIMONEK GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Tyskland

 2. SILCARBON AKTIVKOHLE GMBH

  Tyskland

 3. ABWASSER KÖNIG INGENIEURBÜRO FÜR BETRIEBLICHES ABWASSER DIPL.-ING. VERFAHRENSTECHNIK ERWIN KÖNIG

  Tyskland

 4. WOLFMAIER HAUSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. BIG SOLAR S.A.

  Grekland

  BIGSOLAR S.A. grundades 2009 och är verksamt inom områdena förnybara energikällor och lösningar för energibesparing. Vi är den största distributören av utrustning till solcellssystem i Grekland, med anläggningar i Aten och Thessaloniki. Våra produkter: Utrustning för solcellssystem, vatten-luftpumpar och geotermiska värmepumpar, system för centralkyla och centralvärme, pannor för gas och biomassa, generatorer för kraftvärmeverk (CHP), solvärmesystem och hybridsystem med solceller, system för energilagring samt LED-belysningsutrustning för alla ändamål. BIG SOLAR är en av de största, enskilda hållplatserna för solcellsteknik, system för värme och kyla och system för energibesparing. Företaget samarbetar med tillförlitliga tillverkare och har tillräckliga lager för snabba leveranser. Vi är specialiserade på, och handlar inom: - Utformning, forskning, konstruktion och förvaltning av solcellsanläggningar - Forskning och konstruktion av projekt för energibesparing - Konstruktion och förvaltning av anläggningar för biomassa och biogas

 1. GLOBECORE

  Förenta Staterna

 2. SOLE PROPRIETORSHIP OF ALEXADROV A. A.

  Ryssland

 1. JANSENS

  Belgien

 2. CORVERS BIOFUEL BENELUX

  Belgien

 3. EKOSTANDART

  Ukraina

 4. AGENEX EXTREMADURA ENERGY AGENCY

  Spanien

 5. MY COMPANY POLAND SP. Z O.O.

  Polen

 6. ANTONIO PÉREZ SANTOS S.L.U

  Spanien

 7. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Polen

 8. PROMTECHSERVICE

  Ryssland

 1. BURKHIM-RESURS LLC

  Ryssland

 2. GARTON TRACTOR INC

  Förenta Staterna

 3. EXOES

  Frankrike

 4. DUBAI

  Ukraina

 5. MEGA VENTURE LLC

  Italien

 6. ENERGY BY

  Vitryssland

 7. BIONEERS

  Egypten

 8. ALCODIS

  Belgien

 9. LLC KHIMPRAKTIKA

  Ryssland

 10. GORPYNICH

  Ukraina