• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • socker

Resultat för

Socker - Import och export

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar är en livsmedelsgrossist från Polen med nästan trettio års erfarenhet. Vi levererar våra produkter till olika aktörer, så som matvarubutiker, restauranger, företag med olika profiler, institutioner och privatpersoner. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna, för att nå 100 % kundnöjdhet. Därför kommer du att hitta ett brett utbud av utmärkta livsmedelsprodukter hos oss. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pasta, •Processat och konserverat kött, •Frön, •Olika typer av mjöl, •Mejeriprodukter, •Socker, •Kryddor, och du kan utforska mer av vårt sortiment på vår hemsida! Vi garanterar: •Snabb beställningshantering, •Goda priser, •Ett brett utbud, •Leverans världen över. Våra produkter importeras från pålitliga leverantörer och lokala gårdar, för att produkterna ska ha den bästa kvaliteten och den bästa smaken. Med oss får du unika smakupplevelser på ditt bord. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Buxtrade GmbH grundades av två unga män som en bisyssla vid sidan av deras respektive heltidsarbeten sommaren 2014. Under våren 2017 flyttade vi in i våra nuvarande arbetslokaler på c: a 1 500 kvm. Oavsett om det rör sig om prestationshöjande sportartiklar, artiklar för allmänt välmående eller hälsoartiklar erbjuder Buxtrade GmbH högklassiga produkter i ett brett sortiment. Från vårt huvudkontor, som ligger strax söder om Hamburg, är det inte långt till stadens hamn. Vårt breda produktsortiment som omfattar områdena sötningsmedel | supermat | livsmedelstillsatser | kosttillskott | kryddor | aromer och nötartiklar. Samtliga beställningar anpassas efter kundens behov, vare sig artiklarna ska användas i privathushåll eller för livsmedelstillverkning, från 100 g upp till partimängder i pallformat.

 3. KONSONET

  Litauen

  Verified by europages badge

  Konsonetas är ett litauiskt företag specialiserat inom import av naturligt oraffinerat socker och kakaoprodukter. Vårt sockersortiment innefattar demerara, mörk muscovado, gyllene strösocker, kaffekristaller. Våra produkter passar för veganer och vegeterianer, är certifierade av British Retail Consortium (BRC) och är kosher och halal. Vi har lanserat två nya sockertyper inom hälsokostsektorn - sockerbitar med antioxidanter och sockerbitar med låg GI för diabetiker. Kakaopulver är en annan produkt som vi har importerat och distribuerat inom Litauen under handelsnamnet Konsonet sedan 2014. Vårt utbud av kakaoprodukter innefattar naturligt och alkaliserat kakaopulver, naturligt och deodoriserat kakaosmör. Sedan 2020 har vi ett samarbete med en av Baltikums största tillverkare av flingor. Vi har alla sorters havreflingsprodukter, från jumbo till snabbgröt; havremjöl och havregryn – hela ugnsrostade korn eller havrekross. Alla havreprodukter är godkända för barnlivsmedel i fråga om metaller, bekämpningsmedel och mögelgifter. Vi har även uppvärmningsprodukter som träbriketter och träpellets (även kallat biobränsle). Besök vår hemsida eller kontakta oss vid frågor. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt för just dig.

 4. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Sedan 2018 är företaget Boulevard BENIN specialiserat på följande områden: Jordbruk Produktion och försäljning av jordbrukslivsmedel Företagsrepresentation, partnerskap och NTiC-tjänster. Det är etablerat i Benin och har för huvudverksamhet export och import av råvaror och fabrikstillverkade produkter. Det finns mer än 300 jordbruksorganisationer fördelade över hela Benin. Vi sköter starten, utvecklingen, planeringen och genomförandet av jordbruksprojekt för massproduktion av produkter som cashewnötter; soja; shea; sesam; jordnötter; bomull; hirs; majs; peppar; vitlök; lök ... över hela Benin. Vi är erkända för vår effektivitet, vår dynamism och vår snabbhet i våra tjänster. Valuta för priset med garanti och vår oklanderliga efterservice är våra främsta styrkor. Vi arbetar inom de stränga ramarna för den enhetliga handlingen OHADA. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. T.ESS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  T.ESS GmbH med säte i München står sedan flera år tillbaka för utveckling och försäljning av innovativa och funktionella plagg. Med utgångspunkt i sin egna långa erfarenhet av funktionsmaterial bestämde sig grundaren Thomas Essers för att ta fram koncept och individuella arbets- och sportkläder åt sina kunder i München. Med denna bakgrund har T.ESS GmbH bland annat tagit fram Fireshelter 11612, en kollektion med svårantändliga och sömlösa underkläder – och med TESS även en serie med mycket funktionella arbetskläder. Företaget arbetar med moderna och hållbara tekniker och vidareutvecklar hela tiden både idéer och produkter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HARRER UND KASSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Harrer & Kassen GmbH är specialister på mätutrustning som använder sig av mikrovågor och nära infraröd-spektrometrar för mätning av organiska komponenter i produktionsförlopp. Vi är specialister på processmätteknik. Vi är det enda företaget som utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för processmätteknik med mikrovågor och optisk teknik som utgångspunkt. Höga prestanda och hög mätnoggrannhet, liksom en övertygande produktkvalitet är vad som utmärker vår mätutrustning och har gjort oss till en av de ledande tillverkarna av utrustning inom processmätteknik.

 2. ARCURIUS INTERNATIONAL TRADE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Arcurius International Trade är ett internationellt affärsföretag, medlem av ett nätverk internationellt erkända, franska affärsfacilitatorer. Tack vare vårt expertkunnande inom import/export kan vi tillhandahålla de vanligaste och mest förväntade produkterna och tjänsterna, till rimliga priser, nationellt och internationellt, så tryggt som möjligt. Vi kan anskaffa livsmedel och oljeprodukter från de bästa leverantörerna och tillverkarna som vi valt ut inom olika marknadssektorer. Våra mycket nära relationer med tillverkare och leverantörer ger oss möjlighet att förhandla och furnera till er snabbt och effektivt. Det hela i syfte att undvika bekymmer med provianteringssystemet och logistikkedjan genom att föra samman köpare och säljare efter uppsökandet av produkter och tjänster.

 3. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Välkommen till Bikoula Complexe International Consultings Sarl, ett franskt företag specialiserat på förhandlingsrådgivning för avtal och handelsförbindelser mellan västerländska partner och deras offentliga och privata partner i Afrika. Vi är er bro mellan Afrika och Västvärlden, gränssnittet för företagen som önskar etablera sig på den afrikanska kontinenten. Vi engagerar oss för att finna rätta samtalspartner och underlätta era relationer med de ekonomiska aktörerna, både privata och offentliga, för att garantera en framgångsrik approach och därmed succén av era projekt. Utöver denna verksamhet, som är vår kärnaktivitet, spelar vi en väsentlig roll i handeln med livsmedel och råvaror. Vårt engagemang bygger på import och export av de bästa produkterna för våra partnerkunder fördelade över hela de europeiska och amerikanska kontinenterna, samt Ryssland och Asien. Den noggranna selekteringen av våra leverantörer efter kvaliteten av deras produkter vittnar om vår professionalism och vårt engagemang för kvalitet och för våra partners tillfredsställelse. Skapa en framtid för era företag i Afrika med Bikoula Complexe International Consultings Sarl, er ofrånkomliga partner för att styra era ambitioner mot framgång. Vår expertis bygger på ett nätverk av medarbetare som har erfarenhet med att hjälpa privata och offentliga företag, samt projektföretag. Detta team har djup förståelse för den afrikanska marknaden.

 4. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 5. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 1. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fischer Fermentgetränke GmbH – företaget grundades år 2013. Vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. Vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av Kombucha i världen. Det gör våra produkter unika på marknaden. Vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (Ecocert-certifiering DE-ÖKO-005). Med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden, genom fyra generationer, utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. Vår Kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. Familjen Fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. I vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. Sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0, 5 g/l). Vi avstår medvetet från pastörisering, värmebehandling och filtrering. Det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt.

 2. OSBEN EXPORT-IMPORT BROKER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Osben Export-Import Broker utvecklades för att knyta samman exportörer och importörer av produkten med varandra över hela världen. Vi är Import-Export Broker och Sourcing Agent. De produkter vi representerar är: bomull, sojabönor, majs, vete, socker, cement, ris, urea, cashewnötter, kakao, råvaror och industrimaskiner. Vi kan även hjälpa dig vid förskaffning av andra produkter som inte listas här. Vid förfrågningar om våra produkter och andra här ej listade produkter behöver vi ytterligare några uppgifter skrivna på ditt företags brevpapper för att kunna bearbeta din förfrågan och ge dig de bästa priserna. 1. Varans typ. 2. Varumängd. 3. Andra kvalitetsspecifikationer. 4. Leveransadress. 5. Förpackningstyp (polypropen, flies eller jute). 6. Förpackningsstorlek (50 kg, 40 kg, 25 kg för enkelförpackning ELLER 10, 5, 2, 1 kg för dubbelförpackning). 7. Pris från fabrik eller TVÅ. 8. Inspektionsmetod på lastningsstället (inspektion av egna representanter ELLER tredje part [SGS/BV/annan agentur] på köparens/säljarens bekostnad). 9. Betalningsvillkor, så fort priset är överenskommet (remburs med frist ELLER 30 % förskott, 70 % vid leverans). Bekräfta dessa uppgifter och detaljerna om ditt företag och låt mig ta fram priserna för dig.

 1. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Det privata agroindustriella företaget Agroprodservice har blivit ett av de tre främsta jordbruksföretagen i västra Ukraina under sina 24 verksamma år. Den totala arealen av bördig jord som odlas av Agroprodservice är cirka 45 000 hektar. Vi odlar majs, vintervete och korn, solrosor, soja, vårkorn och vårvete, rapsfrön, ärtor och sockerbetor. Vår boskapshjord består av över 3 000 djur. Vår årliga produktionsvolym kommer att bli 1 255 ton nötkött. Vi implementerar erfarenheten hos europeiska och globala erkända namn, vilket bidrar till en effektiv tillväxt och förhöjd kvalitet hos vår säd, våra grönsaker och våra sockerbetor. Agroprodservice är medvetet om hur viktigt det är att bevara miljön, och har som huvudprincip att inte åverka någon skada. Vi värnar om miljön och stöttar ekologiska program för att bevara riktningen för vårt uppdrag.

 2. ELITOPHE SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 2022 är ELITOPHE SAS är företag specialiserat på handel med livsmedelsprodukter. ELITOPHE SAS är i första hand en leverantör av kakao, i synnerhet kakaobönor, och utvecklar ekologiska kakaobönor. Företaget levererar kakaobönor, sojabönor, sesam och jordnötter på den internationella marknaden. Det är naturliga, ekologiska produkter som kommer från Afrikanska länder som Elfenbenskusten, Guinea eller Benin. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 3. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Verified by europages badge

  Jagdamba Impex är ett välkänt namn inom jordbruksprodukterna. Våra huvudprodukter är ris, socker, majs, hirs, vete etc. Vi har vårt eget kontraktsbruk för att ge kunden bästa kvalitet och pris Vi tar hand om våra ris, spannmål och spannmål direkt från odling, förpackning och leverans till vår kundtröskel Vi kan hantera alla kvantiteter och leverera i vilken hamn som helst i världen

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 5. AGRICULTURAL COMMODITIES & MEATS

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Finansinstitut med kunder över de 5 kontinenterna, däribland olika producenter av miljoner ton av LIVSMEDELSSPANNMÅL i Brasilien, för vilka vi erbjuder en RIGORÖS EXPORTTJÄNST med ICC-proceduren. Vi erbjuder: överkomliga priser och kvalitetsprodukter tack vare att vi köper direkt av producenten i Brasilien, och en förmåga att kunna leverera tusentals ton i vilken hamn som helst i världen med ett skatteidentifieringsnummer. Vårt team har erfarenhet på internationell nivå. Vi svarar med glädje på era frågor.

 6. AZÚCARES PRIETO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AZÚCARES PRIETO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Socker. Företaget är även verksamt inom Kaffe, te, koffeinfritt kaffe, emballage för socker, Kaffe, te, individualisering av sockret, Distribution av socker, chokladkex, och socker producerat genom rättvis handel. Företagets huvudkontor finns i Valladolid, Spanien.

 7. JKEL

  Irland

  Verified by europages badge

  Företaget JKEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Lädervaror av lyxkvalitet. Företaget är även verksamt inom skinnportföljer, hängslen herr, skärp herr, modeaccessoarer, klädtillbehör, kläder, grossist, lädervaror för män, modetillbehör herr, och herrkläder. Företagets huvudkontor finns i Killarney, Irland.

 8. KUYO VERPACKUNGEN GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KUYO VERPACKUNGEN GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Socker. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 1. INKA SWEET KFT.

  Ungern

  Verified by europages badge

  Företaget INKA SWEET KFT., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelstillsatser. Företaget är även verksamt inom Socker, Utvinning av naturliga råvaror, sötningsmedel, Socker, och Private Label. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 2. CALZIFICIO DUE C

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CALZIFICIO DUE C, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korta strumpor. Företaget är även verksamt inom bomullsstrumpor, sockor, strumpor i mikrofiber, strumpbyxor, strumpor i lycra, strumpor, strumpfabrik, långstrumpor dam, och Kashmirstrumpor. Företagets huvudkontor finns i Castel Goffredo, Italien.

 3. AZNAR INNOVA, S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AZNAR INNOVA, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Underkläder. Företaget är även verksamt inom pyjamas, sockor, badbyxor, och BADDRÄKTER. Företagets huvudkontor finns i Castellón-Castellón De La Plana, Spanien.

 4. MAYA GOLD TRADING

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget MAYA GOLD TRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Socker, Livsmedel - Import/Export, kokosolja, biologiska livsmedel i parti, Eko-aromer, ekologiska produkter, Organics - livsmedel, och Socker. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 5. KARAPINAR SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget KARAPINAR SPRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Socker. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Träkol, Herrkostymer, Kostymer - herr, Damkläder, mjöl, träflis, Livsmedel - Import/Export, och Träkol. Företagets huvudkontor finns i Quaregnon, Belgien.

 6. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget NS TRADE SP Z O O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, Livsmedel för spädbarn, Drycker, Mjölkprodukter, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 7. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Sverige

  Alldens Maskin &amp; Krossmeks AB is a company that has dedicatedly served the international trading industry since 2015. We are a company focused on the facilitation of physical commodities. Though we specialize in sugar, we also deal in other commodities such as wheat, flour, animal feed, rice and beans. The company is headquartered in Sweden and we have international partners with offices in USA, Thailand and India.We are a company dedicated to the growth in existing and emerging markets. In our short time in the commodity industry, we have learned that building strong and transparent long-term relationships is more important than short term achievements. Through our established relationships with proven, professional and reliable suppliers, we are able to offer commodities at competitive rates, if not lower than most. In order to maintain the integrity and core values of our operations, we only deal with verified, proven and trusted sources. In order to ensure safe and secure transactions with all parties involved, we always follow international business standards and practices. Even though our diverse client base includes trading houses, refineries, manufacturers, and end-users, We are always seeking new markets and opportunities for not only our suppliers, but also for our clients. We’re proud to have built our reputation on always providing excellent customer service and on establishing long term business relationships by not only offering competitive rates

  Alla produkter för "socker"

 8. COMPTOIR SUCRIER

  Belgien

  Comptoir Sucrier sprl. Socker för industriellt bruk eller hantverk. Comptoir Sucrier finns sedan 1908. I över 100 år har vi sålt och distribuerat socker och salt. Vi har socker och salt i emballage som är anpassat för hantverksföretag eller större industri, detaljister, grossister för hotell- och restaurang, eller grossister för bageri och konditori. Vårt sortiment omfattar vitt och brunt betsocker, rörsocker, flytande socker, karamell - vi säljer i lösvikt, big bags, säckar, dunkar, små förpackningar och dosportioner. Kvalitet är viktigt för oss, i fråga om såväl produkter som service. Besök vår webbplats och kontakta oss gärna. Vi står till er tjänst!

 9. NATIONAL DATES COMPANY

  Saudiarabien

  National Dates grundades 1990 och ligger i Medina i Saudiarabien. Vårt företag är ledande inom produktion och distribution av högkvalitativa dadlar nationellt och i hela Mellanöstern. Vi har många olika sorters dadlar, bland annat: ajwa, khudri, rutab, kholas, medjool och sokari. De olika sorterna har olika smaker, så att vi kan tillfredsställa alla sorters kunder. Vårt mål är att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet och med högt näringsvärde, som kan tillfredsställa kunden i dess dagliga liv. Vi har en av de största fabrikerna i området för produktion, paketering och export av dadlar. Vårt fokus på att uppnå den högsta produktionsstandarden har gjort oss till de finsmakande kundernas självklara val, eftersom vi tillhandahåller utsökta dadlar som skiljer sig från mängden och möter alla standarder och behov. Vi är ledande inom vår marknad tack vare vår öppenhet för kundens åsikter och vårt ständiga strävande efter den perfekta produkten. Vi vill bli den största exportören av premium-dadlar inom arabvärlden. Vi har utmärkt kundservice som är redo att svara på alla frågor om dina behov. För mer information, besök vår hemsida eller kontakta oss.

 10. LAKOC SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget Łakoć grundades 1991 på deras ägares initiativ – Barbara och Eugeniusz Winiarscy. Tack vare deras beslutsamhet och beständighet i tillämpningen av sina mål, har företaget Łakoć blivit den ledande distributören av livsmedelsprodukter i regionen. Bland våra partner räknar vi framstående producenter av livsmedelsprodukter, som är ledande inom deras respektive segment på livsmedelsmarknaden. Livsmedelsprodukter, konfekt, partiförsäljning, distributör, kaffe, socker, kakor, konserverad frukt, burkmat, torkade varor, drycker

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Socker - Import och export

Antal resultat

1 829 Företag