• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • socker

Resultat för

Socker - Import och export

 1. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Buxtrade GmbH grundades av två unga män som en bisyssla vid sidan av deras respektive heltidsarbeten sommaren 2014. Under våren 2017 flyttade vi in i våra nuvarande arbetslokaler på c: a 1 500 kvm. Oavsett om det rör sig om prestationshöjande sportartiklar, artiklar för allmänt välmående eller hälsoartiklar erbjuder Buxtrade GmbH högklassiga produkter i ett brett sortiment. Från vårt huvudkontor, som ligger strax söder om Hamburg, är det inte långt till stadens hamn. Vårt breda produktsortiment som omfattar områdena sötningsmedel | supermat | livsmedelstillsatser | kosttillskott | kryddor | aromer och nötartiklar. Samtliga beställningar anpassas efter kundens behov, vare sig artiklarna ska användas i privathushåll eller för livsmedelstillverkning, från 100 g upp till partimängder i pallformat.

  Webbplats Open In New icon
 2. T.ESS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  T.ESS GmbH med säte i München står sedan flera år tillbaka för utveckling och försäljning av innovativa och funktionella plagg. Med utgångspunkt i sin egna långa erfarenhet av funktionsmaterial bestämde sig grundaren Thomas Essers för att ta fram koncept och individuella arbets- och sportkläder åt sina kunder i München. Med denna bakgrund har T.ESS GmbH bland annat tagit fram Fireshelter 11612, en kollektion med svårantändliga och sömlösa underkläder – och med TESS även en serie med mycket funktionella arbetskläder. Företaget arbetar med moderna och hållbara tekniker och vidareutvecklar hela tiden både idéer och produkter.

  Webbplats Open In New icon
 3. HARRER UND KASSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Harrer & Kassen GmbH är specialister på mätutrustning som använder sig av mikrovågor och nära infraröd-spektrometrar för mätning av organiska komponenter i produktionsförlopp. Vi är specialister på processmätteknik. Vi är det enda företaget som utvecklar, tillverkar och säljer utrustning för processmätteknik med mikrovågor och optisk teknik som utgångspunkt. Höga prestanda och hög mätnoggrannhet, liksom en övertygande produktkvalitet är vad som utmärker vår mätutrustning och har gjort oss till en av de ledande tillverkarna av utrustning inom processmätteknik.

  Webbplats Open In New icon
 4. IMEX FRANCE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  IMEX FRANCE är en livsmedelsdistributör som startade 2014. Er grossist erbjuder er ett brett urval efter era behov. Företaget är specialiserat på import-export av olika produkter som styckningsdelar av kyckling från Brasilien, socker och alla typer av oreglerade livsmedel. VI har erfaren yrkespersonal. Vår personal består av några av de främsta experterna inom vår näring för att kunna svara på alla era behov av produkter och tjänster. Vi rekryterar enastående specialister för att försäkra er att ni är i goda händer, oavsett vad som behöver göras. Vår välutbildade och kompetenta personal glädjer sig över att arbeta med er. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

  Webbplats Open In New icon
 5. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  Flog Import & Export GMBH är specialiserade på partileverans av globalt erkända och värdesatta produkter inom livsmedel, drycker och livsstil till många länder. Vi är ett av de snabbast växande företagen inom exportkedjor av globala konsumtionsvaror. Vi bildar handelsmöjligheter mellan europeiska länder, Asien, Afrika, Nord- och Sydamerika. Vi handlar med populära märken inom livsmedel och kosmetika, som dominerar hyllorna på stormarknader och hos livsmedelsleverantörer. Vi har ett brett utbud av produkter, bland annat: Drycker och energidrycker, choklad, kaffe, pulvermjölk för spädbarn, bönor, flingor, ris, socker, träprodukter, färska grönsaker, sädeslag, papper… Vi har nått våra framgångar tack vare en perfekt bibehållen kundbas, snabb och pålitlig leverans och en djupgående hängivenhet till den globala konsumtionsvarumarknaden som vi har byggt genom år av erfarenhet av sourcing och distribuering av märkesprodukter över hela världen, och genom en stark kombination av utvidgande och utvecklande av band österut. Vår styrelse är ansvarig för att stärka och bibehålla vår företagskultur, och arbetar ständigt för att göra det. Vår verksamhet kännetecknas av integritet och höga etiska standarder, och av en ömsesidig respekt mellan alla anställda. Det är grundbultar för våra fortsatta framgångar. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by Europages badge
 2. GARNEC LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Garnec är en ledande tillverkare av glutenfritt mjöl och bakningsmixer. Vi var först i Ryssland med att få rätten att märka våra varor med det överkorsade axet. Det är en garantimärkning för glutenfria produkter från de europeiska celiakiförbunden, och är en erkänd märkning i de flesta utvecklade länderna. Vi använder oss av grön teknologi: Våra produkter tillverkas med miljövänlig utrustning. Vi använder oss av kallmalning. Tekniken går ut på att mala i en temperatur på under 40°C. Det gör att mjölet behåller merparten av vitaminerna och mineralerna. Dessutom låter vi helt bli att raffinera i vår produktion. Vi håller oss även undan från smaktillsättningar och konserveringsmedel. Vi tillverkar ett brett sortiment av nyttiga livsmedelsprodukter - det finns något för alla. Garnec: Alternativ mat för hela familjen.

  Webbplats Open In New icon
 3. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Verified by Europages badge

  Jagdamba Impex är ett välkänt namn inom jordbruksprodukterna. Våra huvudprodukter är ris, socker, majs, hirs, vete etc. Vi har vårt eget kontraktsbruk för att ge kunden bästa kvalitet och pris Vi tar hand om våra ris, spannmål och spannmål direkt från odling, förpackning och leverans till vår kundtröskel Vi kan hantera alla kvantiteter och leverera i vilken hamn som helst i världen

  Webbplats Open In New icon
 4. MARYGOLD SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Marygold kan erbjuda dig ett komplett utbud av artiklar särskilt framtagna för varje marknadssegment, inklusive tillverkningen av strumpor och strumpbyxor i modeller som täcker alla konsumentbehov och med olika varumärken. Produkterna går igenom en rad kontroller som alltid garanterar utmärkt kvalitet. Det ger kunden möjlighet att alltid kunna förlita sig på en flexibel, dynamisk och trogen partner.

  Webbplats Open In New icon
 5. AZÚCARES PRIETO

  Spanien

  Verified by Europages badge
 1. KUYO VERPACKUNGEN GBR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. KONSONET

  Litauen

  Verified by Europages badge
 3. KM INTERNATIONAL

  Belgien

  Verified by Europages badge
 4. ORGANIC NATURAL INH. JULIANNA PINTERNE LAJOS

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. FAYOL IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 6. CALZIFICIO DUE C

  Italien

  Verified by Europages badge
 7. AZNAR INNOVA, S.A.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 8. AUGUST TÖPFER & CO. (GMBH & CO.) KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. COMPTOIR SUCRIER

  Belgien

  Comptoir Sucrier sprl. Socker för industriellt bruk eller hantverk. Comptoir Sucrier finns sedan 1908. I över 100 år har vi sålt och distribuerat socker och salt. Vi har socker och salt i emballage som är anpassat för hantverksföretag eller större industri, detaljister, grossister för hotell- och restaurang, eller grossister för bageri och konditori. Vårt sortiment omfattar vitt och brunt betsocker, rörsocker, flytande socker, karamell - vi säljer i lösvikt, big bags, säckar, dunkar, små förpackningar och dosportioner. Kvalitet är viktigt för oss, i fråga om såväl produkter som service. Besök vår webbplats och kontakta oss gärna. Vi står till er tjänst!

 10. NATIONAL DATES COMPANY

  Saudiarabien

  National Dates grundades 1990 och ligger i Medina i Saudiarabien. Vårt företag är ledande inom produktion och distribution av högkvalitativa dadlar nationellt och i hela Mellanöstern. Vi har många olika sorters dadlar, bland annat: ajwa, khudri, rutab, kholas, medjool och sokari. De olika sorterna har olika smaker, så att vi kan tillfredsställa alla sorters kunder. Vårt mål är att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet och med högt näringsvärde, som kan tillfredsställa kunden i dess dagliga liv. Vi har en av de största fabrikerna i området för produktion, paketering och export av dadlar. Vårt fokus på att uppnå den högsta produktionsstandarden har gjort oss till de finsmakande kundernas självklara val, eftersom vi tillhandahåller utsökta dadlar som skiljer sig från mängden och möter alla standarder och behov. Vi är ledande inom vår marknad tack vare vår öppenhet för kundens åsikter och vårt ständiga strävande efter den perfekta produkten. Vi vill bli den största exportören av premium-dadlar inom arabvärlden. Vi har utmärkt kundservice som är redo att svara på alla frågor om dina behov. För mer information, besök vår hemsida eller kontakta oss.

 1. LAKOC SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget Łakoć grundades 1991 på deras ägares initiativ – Barbara och Eugeniusz Winiarscy. Tack vare deras beslutsamhet och beständighet i tillämpningen av sina mål, har företaget Łakoć blivit den ledande distributören av livsmedelsprodukter i regionen. Bland våra partner räknar vi framstående producenter av livsmedelsprodukter, som är ledande inom deras respektive segment på livsmedelsmarknaden. Livsmedelsprodukter, konfekt, partiförsäljning, distributör, kaffe, socker, kakor, konserverad frukt, burkmat, torkade varor, drycker

 2. CALZIFICIO PRIMATO SRL

  Italien

  Calzificio Primato Srl är specialiserat på tillverkning av strumpbyxor till damer och flickor, täckande, opaka och i naturfiber. . . . .

 3. MERIGEN OÜ

  Estland

  Strumpbyxor, strumpor, underkläder, försäljning och grossistförsäljning av underkläder.

 4. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

 5. PROMERCA, S.A.

  Spanien

 6. LORIN EDIBLE OIL

  Förenade kungariket

 7. MELETIADIS S.A

  Grekland

 8. PARGASOR - GROUP

  Portugal

 9. NOBAZUL

  Mexiko

 10. INOVIA

  Grekland

Filter

Resultat för

Socker - Import och export

Antal resultat

2 066 företag