• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gödsel och produkter för jordförbättring

Resultat för

Gödsel och produkter för jordförbättring - Import och export

 1. TECHSEALAB

  Frankrike

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB, företag i Bretagne, är specialiserat på marina och landbaserade vegetabiliska bioteknologier. TECHSEALAB använder tekniker som medger: - framtagningen av originella aktiva ämnen (ämnen som erhålls med hjälp av egna teknologier) i flytande, fast eller krämform utifrån noggrant utvalda råämnen från en enastående plats i Bretagnes sydvästra ände - formuleringen av färdiga produkter avsedda i första hand för jordbruksmarknaden. TECHSEALAB erbjuder naturliga alternativ erhållna ur förädlingen av alger och växter. Dessa naturliga alternativ svarar på våra kunders behov i världen, vilket understryker vår vilja att sikta på en internationell utveckling. Produkterna från TECHSEALAB är avsedda för storskalig jordbruksodling, men också för vinodling, plantskolor, trädodling , trädgårdsodling m.m.

 2. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC är en av de största torvtillverkarna i Baltikum. Företaget ligger i Litauen och tillverkar naturtorv och professionella torvsubstrat för både hobby- och yrkesodlare. Vi kan förbereda alla sorters blandningar vid efterfrågan. Vår torv är gjord av högvuxen vitmossa och är perfekt för plantering av många olika frön samt skottframtagning och odling. Våra huvudprodukter: Vit/brun/svart naturtorv, pH-reglerande torv, torv med gödsel, professionella substrat.Förpackningar: 20 l, 45 l, 70 l, 250 l, 300 l, 3 till 6 kubikmeter stora balar. Andelar: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en ständig modernisering, innovering och uppdatering av våra maskiner, och använder oss av höga internationella verksamhetsstandarder för att kunna bli en av världens ledande tillverkare av torv och substrat. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information. Vi hjälper gärna till.

 3. SENAPRO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Försäljnings- och marknadsföringsföretaget SeNaPro® GmbH är ett dotterbolag till Carl Sebald Söhne KG, ett företag som har varit verksamt i naturstensbranschen i mer än 150 år. SeNaPro® har tagit sig an att så effektivt som möjligt bearbeta stenarterna som utvinns i det bayerska bergsområdet Fränkischer Jura till gödselmedel av hög kvalitet samt att leverera optimala blandningar av dessa gödselmedel till jordbruket och skogsbruket. Systematiskt know-how och konsekvent användning av naturliga produktionskomponenter utgör den viktigaste basen för en produktstrategi som ska röna framgång även i framtiden. Vi är certifierade enligt DIN ISO 9001: 2008 av den tyska tekniska övervakningsorganisationen TÜV. Kärnkompetensen hos SeNaPro ligger i vår förmåga att flexibelt och snabbt anpassa oss efter de individuella önskemålen hos våra mångsidiga kunder.

 4. TECNOBELL SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecnobell är resultatet av en lång erfarenhet hos människor som har ägnat sina liv åt att förstå jordbruksvärldens verkliga behov genom att skapa produkter med låg miljöpåverkan, som respekterar naturen och människors hälsa. Uppdraget syftar till att stödja alla de fenologiska faserna hos grödorna med särskild näring, resultatet av ständig forskning och utveckling, för att garantera konsumenten en hälsosammare och renare mat. Företaget Tecnobell är specialiserat på att tillverka produkter med låg miljöpåverkan. Den mest innovativa laboratorieutrustningen, mineral- och vegetabiliska råvaror med maximal renhet, allt i kombination med vårt förvärvade kunnande medverkar i att skapa specialiserade produkter som blir precisionsredskap i händerna på alla som måste hitta rätt balans mellan höga produktionsnivåer och maximal kvalitet i linje med hållbar utveckling som effektivt måste svara på en växande världsefterfrågan på livsmedel.

 5. SCANDINAVIAN CHEMICALS INTERNATIONAL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Skandikem är en ledande global leverantör av specialiserade kemikalier för olika industrier. Med innovation och hållbarhet som ledord erbjuder vi ett omfattande sortiment av högkvalitativa kemikalier och tjänster som är utformade för våra klienters unika behov. Företaget är byggt på en grund av expertis, pålitlighet och kundnöjdhet. På Skandikem förstår vi vikten vid kemikaliers roll i framsteg inom ett otal olika sektorer. Vårt mångfaldiga produktsortiment sträcker sig över områden som läkemedel, personlig vård, industriell tillverkning, jordbruk och många fler. Vi har ett nära samarbete med våra kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar som förhöjer deras processer, förbättrar deras effektivitet och understödjer deras tillväxt. Innovation är vår verksamhets hjärta. Vi investerar i toppmodern forskning och utveckling för att fortsätta ligga i framkant när det gäller kemiska framsteg. Genom att ständigt utforska nya möjligheter och testa gränser skträvar vi efter att utveckla hållbara och miljövänliga lösningar som lever upp till de föränderliga behoven hos industrierna vi riktar oss till. Vår globala närvaro låter oss betjäna kunder över hela världen. Med en stadig leveranskedja och effektiva distributionskanaler kan vi leverera våra produkter snabbt och säkert, oavsett geografiska gränser. Skandikem bidrar till sina klienters framgångar och tillväxter, både lokalt och internationellt.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har sedan länge ett rykte som en pålitlig distributör av förstklassiga jordbruksprodukter till den gobala marknaden. Vi sätter perfektion och integritet främst, och det har hjälpt oss att etablera oss som ett pålitligt namn inom jordbruksindustrin. Vi skiljer oss från mängden med vår djupt rotade passion för jordbruksvaror. Vi har lagt betydande resurser på att få förståelse för alla aspekter av jordbruksrelaterad exportverksamhet, som produktion, logistik och distribution. Den omfattande kunskapen har gjort oss till en betydande kraft inom exportindustrin. Vi är i grunden ett hängivet expertteam som alltid gör det lilla extra för våra klienter. Våra många års erfarenhet av exportmarknader har gjort oss till ledare inom vårt område. Vi har lagt en hög ribba för kvalitet och pålitlighet. Vi är stolta över att vara Danmarks ledande leverantör av förstklassiga jordbruksprodukter. Vi har ett mångfaldigt utbud av produkter som nötter, gödningsmedel och fodertillskott. Vi förstår vikten av dessa produkter inom olika industrier, och lägger vikt vid att bara leverera bästa kvalitet till våra kunder. Vårt uppdrag är att verka som en pålitlig samarbetspartner för verksamheter som behöver förstklassiga jordbruksvaror. Med fokus på perfektion, integritet och kundnöjdhet har AJ Agro ApS de perfekta förutsättningarna för att bevara sin plats i fronten av jordbruksproduktsindustrin.

 2. TIME FOR LIME- GRANULATED LIME FERTILIZERS

  Polen

  Verified by europages badge

  Time for Lime är ledande inom jordbruksinnovation och kombinerar traditionella metoder med hållbara tillvägagångssätt för att förbättra markhälsan. Vårt breda produktsortiment innefattar kalk, kalciumkarbonat och en mängd olika specialgödsel och är utformat för att tillgodose specifika behov hos trädodlare, trädgårdsmästare och större jordbruksföretag. Vi värdesätter hållbarhet och erbjuder pålitligt och naturligt gödsel som främjar markhälsan generationer framöver. Vårt gödsel med svart kalk och granulerad svart kalk, tillsammans med granulerad magnesiumkalk och magnesiumoxid, förbättrar markstrukturen och förhindrar näringsbrist, vilket gör att växterna frodas. Time for Lime drivs av ett engagemang för naturliga lösningar och respekt för miljö och våra produkter är resultatet av omfattande forskning och utveckling. Vårt mål är att förse lantbrukare med effektiva och miljövänliga hjälpmedel som främjar allt från jordbearbetning till skörd.

 3. BIOCOMPIG BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  BIOCOMPIG är ett företag som erbjuder assistans och rådgivning kring organisk gödning i granulatform på den europeiska marknaden och världsmarknaden. Vi ger råd och levererar till jordbruk, trädgårdsodling och ekologiska segment på marknaden. Det organiska gödningsgranulatet produceras och levereras enligt normer och lagar. Vi kan leverera homogena produkter hela året i BIGBAGS, 25-kilossäckar eller bulk (utblåsning, tippning).

 4. NOVAFRUIT & ABONOVA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget NOVAFRUIT & ABONOVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Tropiska frukter, EKOLOGISKT JORDBRUK, Gödsel och produkter för jordförbättring, organiska gödningsmedel, Frukt import export, aminosyror, alger djupfrysta, och biostimulantia. Företagets huvudkontor finns i Banyeres De Mariola, Spanien.

 5. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget HERMES AGRI-COMPANY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Daggmaskodling. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Naturgödsel, Torv och mylla, Gödsel och produkter för jordförbättring, Naturgödsel, organiska gödningsmedel, flytande gödningsmedel, Gödning för spannmålsodling, och Gödningsmedel för trädodlare. Företagets huvudkontor finns i Znamianka, Ukraina.

 1. GT MATERIALS GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget GT MATERIALS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Graz, Österrike.

 2. SDP SOCIETE DE DISTRIBUTION ET DE PRESTATION DE SERVICES

  Frankrike

  SDP är ett franskt företag specialiserat på formulering, tillverkning och försäljning av jordbruksprodukter. Sortimentet distribueras via det kooperativa och handelsnätverket och består av fyra familjer av produkter: tillsatsmedel, bladnäringsprodukter, markprodukter och serviceprodukter. Företaget erbjuder produkter för alla odlingar. Forskningen och utvecklingen är i huvudsak baserad på grön kemi. Varje år kommer flera innovationer ut ur SDP: s laboratorium. SDP saluför sina produkter på den franska marknaden och exporterar till alla kontinenter. Tack vare sin reaktions- och anpassningsförmåga och lyhördhet för sina kunders problem, är SDP ett företag som är känt för sin know-how. SDP hör till de ledande företagen inom bladnäring och tillsatsmedel.

 1. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Ryssland

  BioEra tillverkar och säljer bioprodukter för odlingsjordbruk, inklusive biogödsel från maskkompost, svamp- och bakteriebaserade växtskyddsmedel, rena aminosyror samt bakteriella gödselmedel och jordstruktursförbättrare. Företaget har tillhandahållit den ryska marknaden med produkter sedan 2016, och har utvidgat sitt försäljningsområde till grannländer som Serbien, Belarus, Georgien, Kazakstan, Uzbekistan och Kyrgyzstan sedan 2022. Företaget är för närvarande under förhandlingar för att påbörja export till afrikanska länder. Företaget tillverkar och tillhandahåller: : Betning; - Bladnäring; - Ingrepp för ökad och bevarad bördighet i jorden (inklusive markrehabilitering); - Daggmaskar för komposthantering och framställning av biohumus; - Utrustning för vermikompostering och framställning av biohumus; - Fast biohumus; Bakteriella kompositioner (biofungicid, formler för bindning av kväve, fosfor och kalium). BioEra tillhandahåller ett brett utbud av tjänster som understödjer jordbruksutvecklingen, genom att förse industrin med formler av högsta kvalitet. Företagets specialister tar fram bruksscheman, övervakar resultaten och kontrollerar alla steg i de levererade formlernas användningsprocess.

 2. EDAGUM SM RUS LLC

  Ryssland

  Edagum SM Rus LLC tillverkar ekologiska gödselmedel och näringstillskott under märket EDAGUM®, vars höga kvalitet och effektivitet har blivit kliniskt bevisad av över trettio ryska och utländska forskningsinstitut. Gödselmedlet EDAGUM® stimulerar naturlig tillväxt och förbättrar jorden. Medlet är gjort av miljövänliga växtmaterial. Det är samtidigt humiskt (40-50 g/l) och biofertiliserande (15 sorters bakterier), vilket garanterar den höga effektiviteten: upp till 50 % ökad avkastning, upp till 40 % besparingar på mineralbaserade gödselmedel och bekämpningsmedel. Näringstillskottet EDAGUM® görs av en blandning av olika naturliga råvaror och används för att öka produktiviteten och minska sjukdomsuppkomst hos bondgårdsdjur, fjäderfän och fiskfarmar. Det ökar produkternas kvalitet och miljövänlighet. Det är ett utmärkt alternativ till antibiotika.

 3. PRESTO DURPES, UAB

  Litauen

  PRESTO DURPES UAB levererar torv och bereder olika torvblandningar. Företaget är endast intresserat av att samarbeta med grossister. Vårt företag bereder torvblandningar på beställning. Våra huvudprodukter: organisk torvmossa, torvmossa för trädgårdsland, torvmossa för fruktträdgårdar, blomsubstrat.

 4. STOLLER EUROPE SLU

  Spanien

  Stoller är ett multinationellt företag specialiserat på växtfysiologi och näring, sedan över 42 år utvecklar det och erbjuder innovativa lösningar i fråga om kvalitet för att förstärka växternas produktivitet.

 5. DBT AS

  Estland

  AS DBT grundades den 10 juni 1997 och tillhandahåller lagringsutrymme för gödningsmedel i bulk och hanteringstjänster. Grundstenen för AS DBT: s terminal lades i Port of Muuga den 17 februari 1998. Vi startade fårn botten och byggde upp en modern och högteknologisk hamnterminal för torra bulkvaror på mindre än ett år. Terminalen togs i drift i december 1998.

 6. ETS HUON

  Frankrike

  ETS HUON: Tillverkar ekologisk gödsel, gödningsämnen, jordförbättringsmedel - både ekologiskt och konventionellt sortiment. Huons ekologiska gödningsmedel är framtagna med största respekt för miljön. Grunden för de flesta av våra komposter är enligt normerna för ekologiskt jordbruk. Vår metod för kompostering (med en temperatur upp till 70°C) och kallpelletering ger oss mer hygieniska komposter samtidigt som man bibehåller ett mikrobiellt liv.

 7. MEDITERRÁNEA DE AGROQUÍMICOS

  Spanien

  Företaget MEDITERRÁNEA DE AGROQUÍMICOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel, aminosyror - peptider, järn, och humusjord, bioaktivatorer. Företagets huvudkontor finns i Terrassa, Spanien.

 8. VISTA COMPANY FOR AGRICULTURE

  Jordanien

  Företaget VISTA COMPANY FOR AGRICULTURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Amman, Jordanien.

 1. ALTAS GUBRE MADENCILIK TARIM INSAAT EMLAK SAN

  Turkiet

  Företaget ALTAS GUBRE MADENCILIK TARIM INSAAT EMLAK SAN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. FIBRE VERTE SARL

  Frankrike

  Företaget FIBRE VERTE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Dekoration av trädgårdar, Trädgårdar och parker - Tekniska kontor, Naturgödsel, Dekoration av trädgårdar, Trädgårdar och parker - Tekniska kontor, och Naturgödsel. Företagets huvudkontor finns i Fabregues, Frankrike.

 3. SUPLANT S.C.

  Polen

  Företaget SUPLANT S.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Kalksten, Kalksten, Humussyra, och Kalciumgödning. Företagets huvudkontor finns i Trebaczów, Polen.

 4. KUNERGENE TARIM

  Turkiet

  Företaget KUNERGENE TARIM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Kemisk gödsel, foder, gödningsmedel, Kemisk gödsel, och semena za pridelovalce. Företagets huvudkontor finns i Nigde, Turkiet.

 5. DONEGAL SEAWEED

  Irland

  Företaget DONEGAL SEAWEED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom organiska gödningsmedel, biologiska produkter, kosttillskott, och jordbruksprodukter biologiska. Företagets huvudkontor finns i Dungloe, Irland.

 6. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Spanien

  Företaget INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Gödsel och produkter för jordförbättring, och organiska jordförbättringsmedel. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 7. POLYPLASTAMBALAJ

  Turkiet

  Företaget POLYPLASTAMBALAJ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Kemisk gödsel, och Kemisk gödsel. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 8. AXEB

  Spanien

  Företaget AXEB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantor och gödning. Företaget är även verksamt inom Besprutningsanordningar för jordbruk, Gödsel och produkter för jordförbättring, biostimulantia, aminosyror, Besprutningsanordningar för jordbruk, och Gödsel och produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Lleida, Spanien.

 9. NEUFARM GMBH

  Turkiet

  Företaget NEUFARM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom gödningsmedel, parasitbekämpning, svampdödande medel för jordbruk, och aminosyror. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 10. BIOFA AG

  Tyskland

  Företaget BIOFA AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Münsingen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Gödsel och produkter för jordförbättring - Import och export

Antal resultat

1 759 Företag