• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • gångjärn

Resultat för

Gångjärn - Import och export

 1. IVG SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vi använder oss av vår specialkompetens och långa erfarenhet när vi letar efter individuella lösningar åt våra kunder. Det är viktigt för oss att ta oss tid för noggrann rådgivning och regelbundna informationsutbyten. Därmed kan vi garantera kvalitet från första början när vi tar fram nya produktlösningar. Tack vare vårt globala nätverk är vi snabba och flexibla och kan uppfylla kundens alla önskemål. Bland våra kunder finns hundratals industriföretag i Tyskland och Europa inom maskinindustrin, fordonsteknik, flygindustrin och medicinteknik. Åt alla dessa kunder skapar vi applikationslösningar i små och stora serier samt typserier. Våra krav och vårt kvalitetstänk är del av hela processen, från projektplanering till färdig produkt.

 2. AGA

  Spanien

  Låstillverkare. Vi erbjuder lås med hög säkerhet, handtag och gångjärnslås. Vi har en ledande ställning i fråga om system för öppning och stängning. Vi erbjuder tre linjer med system och lösningar: Allmän industri, högriskindustri och energiomvandlingsindustri. AGA företräder låsbranschen på den spanska marknaden och internationellt. Vårt mål har alltid varit att bibehålla det sociala engagemanget i vår närmiljö och skapa möjligheter där vi befinner oss. Vi står i tacksamhetsskulöd till de personer som genom åren passerat AGA, de som möjliggjort detta företagsprojekt. Vi hoppas kunna bevara de förväntningar och den entusiasm de inspirerat till.

 3. ERO JOINT .TANALS

  Frankrike

  Tanals undertaken Alsatian revolutionerar tillverkningen av demonterbara mekaniska kopplingar för tandade remmar i polyuretan och transportband. ERO Joint® används vid demontering och för hållbar hantering, och tack vare detta kan dina remmar bytas mycket snabbt. Tack vare den här kopplingens som passar alla typer av tandade remmar med steg lika med eller över 8 mm. Vår FoU-avdelning kan göra alla beräkningar som krävs och testa dimensionerna på dina transmissioner, eller utveckla produkter som passar din användning.

 4. KIPP ITALIA SRL

  Italien

  HEINRICH KIPP WERK tillverkar spännteknik, standardelement och manöverdelar. Vi har en stor maskinpark i Tyskland där tillverkningen sker. Genom den stora egentillverkningen kan vi erbjuda standarddelar, komponentgrupper och speciallösningar. I produktsortimentet ingår 65 000 delar som snabbt levereras via vårt logistikcenter. Produkterna är utvecklade helt i egen regi och testas flera gånger under vår kvalitetssäkring. Alla fungerar tillförlitligt, håller länge och finns i lager länge. Ergonomi och stabilitet står i centrum för all ny utveckling. I våra KIPP-kataloger hittar du bara produkter som vi tror på till 100 %. Det garanterar vårt traditionsrika, ägarledda företag.

 5. TITBAS ZIPPER

  Turkiet

  Titbas Zipper (TIT) är Turkiets första och ledande dragkedjetillverkande företag och märke, som levererar över hela världen med över 46 år av erfarenhet och kunskap. Vi tillverkar metalldragkedjor, dragkedjor i nylon, plastdragkedjor och metalltillbehör. Vi är godkända av många stora märken världen över, till exempel av Asos, Bestseller, Superdry, LC Waikiki, Puma, New Balance, H&M, George, River Island, Primark, New Look, Reiss, El Corte Ingles, LPP, Tesco, Tally Weijl och många fler! Titbas är den enda GRS/RCS-certifierade dragkedjeleverantören i Turkiet, och en av få i hela världen. Vi förstår vikten av miljöaspekterna i vår verksamhet. Det var nödvändigt att bli mer miljövänliga och utveckla miljövänliga produkter, för de kommande generationernas skull. Vi kan tillverka alla dragkedjor med återvunnet material och GRS/RCS-certifiering. Vårt designteam och vårt tekniska team garanterar kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för mer information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Tyskland

  Den ledande affärspartnern inom standardelement. Ganter grundades 1894 som en mekanisk verkstad i tyska Furtwangen. Redan 1912 presenterade Ganter den första katalogen för standardelement – fem år före grundandet av den tyska industristandarden (DIN). Idag ägs familjeföretaget i den fjärde generationen och lagerför mer än 60 000 standardelement. Ganter är ledande inom utveckling, försäljning och tillverkning av standardelement. För att det ska vara så även i fortsättningen arbetar Ganter ständigt med utvecklingen av sin produktportfölj, de allra senaste tillverknings- och logistikmetoderna, samt sitt världsomspännande nätverk av starka affärspartners.

 2. GRONBACH

  Tyskland

  På 20 000 m2 produktionsareal med 290 medarbetare utvecklar och producerar GRONBACHWASSERBURG sedan 1964 komponenter och komplicerade moduler och har specialiserat sig på bearbetning i rostfritt stål och aluminium, ytförädling samt formsprutad plast. Därutöver ägnar sig en särskild avdelning åt utveckling av nya yttekniker, tillverknings- och monteringsmetoder. Kärnkompetensen i sätet GRONBACHWASSERBURG ligger på följande områden: metallbearbetning (bockning, fräsning, dragpressning, borrning, etc.) ytor (eloxal, pulverlackering, tryckbehandling, lasergravering) plastteknik (hybrid, bakformsprutning) utveckling av hybrid apparatteknik

 3. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  JIT Homes är specialiserade på design, produktion och försäljning av tillbehör för härdat glas, så som: glasbeslag, skenor för glasdörrar, golvfjädrar, handtag, duschgångjärn, glasklämmor, handduksräcken, stödräcken, skärmtätningar, svickor, duschhållare, glasrännor, system för svängbarhet, dörrgångjärn, beslag för skjutdörrar, tillbehör för stapeldörrar, spindelfästen osv.

 4. FATH GMBH

  Tyskland

  FATH tillverkar komponenter av plast och metall till maskinindustrin. Från idé till konstruktion/verktygstillverkning och produktion samt logistik – ni får allt från ett och samma ställe.

 5. NORELEM FRANCE

  Frankrike

  Företaget NORELEM FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transmissionselement. Företaget är även verksamt inom Tekniskt industriellt underhåll, gångjärn, Tekniskt industriellt underhåll, och hopsättning av rör. Företagets huvudkontor finns i Fontaines Les Gres, Frankrike.

 1. ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH

  Österrike

  Företaget ELESA+GANTER AUSTRIA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företagets huvudkontor finns i Brunn Am Gebirge, Österrike.

 2. TURNA D.O.O.

  Slovenien

  Företaget TURNA D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företaget är även verksamt inom hushållsapparater, elektriska hushållsapparater, packningar, och gångjärn allmänt. Företagets huvudkontor finns i Šoštanj, Slovenien.

 1. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italien

  Företaget MORO & SPREAFICO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Järnvaror, gångjärn, Industriella järnvaror, hopsättning av metall, hänglås, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Monte Marenzo, Italien.

 2. SCHMALE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget SCHMALE GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fästelement - metall. Företaget är även verksamt inom Gångjärn, Små prydnadssaker i metall för möbler, Lås, Fixering - Material, Beslag till träprodukter, gångjärn för möbler, Gångjärn, Små prydnadssaker i metall för möbler, och tillbehör i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 3. E - TEAM ELEKTROANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget E - TEAM ELEKTROANLAGEN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 4. CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH

  Tyskland

  Företaget CAST C.ADOLPH & RST DISTRIBUTION GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 5. WESTFALIA-EICHMANN

  Tyskland

  Företaget WESTFALIA-EICHMANN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt/main, Tyskland.

 6. WEMA VERSCHLUSSTECHNIK GMBH

  Schweiz

  Företaget WEMA VERSCHLUSSTECHNIK GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företagets huvudkontor finns i Guntershausen B. Aadorf, Schweiz.

 7. ROBERT WINKELSTRÄTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ROBERT WINKELSTRÄTER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företaget är även verksamt inom stamping parts, och gångjärn för möbler. Företagets huvudkontor finns i Ennepetal, Tyskland.

 8. KIPP SCHWEIZ AG

  Schweiz

  Företaget KIPP SCHWEIZ AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företagets huvudkontor finns i Liestal Bl, Schweiz.

 1. OESCH GMBH

  Schweiz

  Företaget OESCH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företaget är även verksamt inom Spännen, Spiralfjädrar, Spiralfjädrar, tryckfjädrar, Fjädrar för tekniska ändamål, Spännen, spännen, Spiralfjädrar, och Spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Magden, Schweiz.

 2. RÄDER BUSCH GMBH

  Tyskland

  Företaget RÄDER BUSCH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företagets huvudkontor finns i Krefeld, Tyskland.

 3. FEM S.R.L.

  Italien

  Företaget FEM S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Verktyg och järnhandelsvaror, metallsprintar, gångjärn för dekoration, Järnvaror, och Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Granarolo Dell'emilia, Italien.

 4. INDUSTRILAS AG

  Tyskland

  Företaget INDUSTRILAS AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företagets huvudkontor finns i Gevelsberg, Tyskland.

 5. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Inredning för fritidsbåtar. Företaget är även verksamt inom Fixering - Material, Spännskruv, Järn- och stålkedjor, Gångjärn, Lås, hänglås och nycklar, Ädelstållinor, Ädelstålmuttrar, Ädelstålskruvar, och tillbehör och utrustning till båtar och fartyg. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 6. MINEON HANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget MINEON HANDEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företaget är även verksamt inom Rostfria kabelrännor, CNC-svarvade komponenter, CNC-stansning, Cable glands, möbellås, cylinderlås, dörrstopp, Stånggånggärn, och speciallås. Företagets huvudkontor finns i Neuss, Tyskland.

 7. TB INDUSTRIE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget TB INDUSTRIE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 8. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Behöver du en OEM? Eller en leverantör av högre kvalitet? Hitta din lösning hos oss! Grimm Industries Pte Ltd har ett nära samarbete med våra fabriker i Kina sedan 1995. Vi fokuserar på att skapa kundanpassade produkter till låga maskinkostnader. Vi lägger stor vikt vid god kommunikation, och försäkrar oss om att ha tagit till oss alla önskemål innan vi påbörjar produktionen. Vi levererar produkter till Europa, Skandinavien, Australien, Sydostasien och de amerikanska kontinenterna. Våra järnvaror används inom industrier som fordon, bygg, sjöfart och raffinering.

 9. ZIPSAN FERMUAR SANAYI VE TICARET. A.S.

  Turkiet

  Zipsan Zipper grundades 1977 och är specialiserade på tillverkningen av blixtlås för väskor, stövlar, kläder, jackor, jeans, skor med mera. Vi kan utveckla och tillverka löpare som svarar på kundernas behov. Våra största kunder är: CECIL, BEN SHERMAN, ASICS, BENETTON, STREET ONE, GRAYSTONE, KAPPA, PIERRE CARDIN, ADIDAS TURKEY, ORSAY, PIMKIE, CAMEL, KARSTADT, NECKERMANN, ARMANI, SPORTALM, ENERGY, KENK’S. Om ni söker en tillförlitlig, professionell blixtlåstillverkare, är Zipsan Zipper det rätta valet.

 10. Galaxy Hardware Industry Co., Ltd

  Kina

  GALAXY HARDWARE tillverkar metallbeslag till dörrar, gångjärn och handtag, som exempelvis rostfria gångjärn med kullager, flush gångjärn, flag gångjärn samt även vanliga handtag, draghandtag och olika dörreglar, dörrstoppar, lås osv. Vi garanterar hög kvalitet på våra produkter. 7 modeller av gångjärn i rostfritt stål har blivit UL-certifierade, brandklassade upp till 3 timmar, uppfyller BHMA 156.7 och 3 gångjärnsmodeller har blivit CE-märkta och Intertek-certifierade enligt EN 1935.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis