• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fruktkonserver och sylt

Resultat för

Fruktkonserver och sylt - Import och export

 1. CLEMENT FAUGIER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: tillverkning och saluföring av alla produkter baserade på kastanjer, sedan 1882: kanderade kastanjer, kastanjekräm från Ardèche. Tillverkning och saluföring av Marpom's, en blandning av kastanjekräm och äppelmos. Ekologiskt produktsortiment. Clément Faugier erbjuder numer fruktpuréer och frysta grönsaker, naturlig fryst kastanjekräm i portionsstorlekar, i form av brickor med 8 eller 15 portioner.

 2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader är en expert på lök. Vi är engagerade i lökodling med vår specialiserade sorterings- och förpackningsstation. Löken sorteras med en kapacitet på 75 ton per timme. Högteknisk utrustning kombinerad med yrkesskicklighet har gjort FlevoTrades lök världskänd för sin kvalitet. FlevoTrade erbjuder också ett brett sortiment "hyllfärdiga" produkter under eget märke. Med år av erfarenhet inom import och export, väljs våra produkter noggrant ut och exporteras till mer än 70 länder i världen. Etablerade i Flevoland, i Nederländerna, levererar vi interna tjänster av hög kvalitet och stor lagringskapacitet. Tack vare vårt globala nätverk sköter vi logistiken från åkern till kundens hand, vilket garanterar en smak av hög kvalitet över hela världen.

 3. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget COMME UN ZEST DE GOURMANDISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom Serveringar för allmänheten, Presentartiklar - företag, livsmedelskonserver, catering - tjänster, Serveringar för allmänheten, och Presentartiklar - företag. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 4. MAISON NIALÉ

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAISON NIALÉ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom drycker, infusioner och örtteer, saft, och sylt. Företagets huvudkontor finns i Gennevilliers, Frankrike.

 5. LA FRANCOMTOISE DE CONFITURERIE - CONFITURES ARTISANALES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA FRANCOMTOISE DE CONFITURERIE - CONFITURES ARTISANALES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom sylt, och fruktsylt. Företagets huvudkontor finns i Marnay, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BIOSOLNATURA SRL

  Italien

  Biosol Natura är ett företag specialiserat på produktion och konservberedning av marmelader och ekologiska sylter. Lokala råvaror som plockas under högsäsong. Inga tillsatser av konserveringsmedel eller tjockningsmedel, endast naturliga fruktpektiner. Vår ekologiska produktion har certifierats IT BIO 006 jordbruk EG/ICKE EG som kontrollerad operatör D09Q.

 2. CONSERVAS RAJOPE

  Spanien

  Vi är ett familjeföretag som ägnar sig åt torkning, förädling och försäljning av frukt och grönsaker, russin, persikohalvor och chilipeppar. Vi tillverkar också konserver som persikor i sockerlag och chilipeppar piquillo. Vi tillsätter nya smaker utifrån våra traditionella produkter som köttet av chorizopeppar, köttet av chilipeppar, fruktkompott och brandymarinerade plommon.

 3. VIDECA

  Spanien

  Företaget VIDECA är sedan 1965 specialiserat på tillverkning och försäljning av ett stort sortiment av konserverad frukt. Företaget utmärker sig med sin diversifierade produktion, exklusiva produkter av hög kvalitet. Mispel, fikon, småpäron, kärnfria druvor utan skal, muskatdruvor och kulor av melon och päron. Citrusfrukt. Röda frukter och bär. Ananas

 4. HANDS ON EARTH LDA.

  Portugal

  Företaget HANDS ON EARTH LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Fruktkonserver och sylt, Livsmedel - Import/Export, infusioner och örtteer, Extraherade smaktillsatser och kryddor, och Fruktkonserver och sylt. Företagets huvudkontor finns i São Pedro De Oliveira, Portugal.

 5. SAFRUNAT SL

  Spanien

  Företaget SAFRUNAT SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företagets huvudkontor finns i Campllong, Spanien.

 1. ANTALYA RECELLERI

  Turkiet

  Företaget ANTALYA RECELLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 2. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Spanien

  Företaget ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom Fruktkonserver och sylt, kaffe i kapslar, Fruktkonserver och sylt, påfyllningsmaskiner för portionsförpackningar, och tomatkoncentrat. Företagets huvudkontor finns i Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Spanien.

 1. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Spanien

  Företaget SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom sylt, och olivolja, extra jungfrulig. Företagets huvudkontor finns i Catarroja, Spanien.

 2. BIOLOKLOCK

  Frankrike

  Företaget BIOLOKLOCK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Fruktkonserver och sylt, biologisk sylt, ekologisk sylt, Fruktkonserver och sylt, och fruktkrämer att breda på smörgåsar. Företagets huvudkontor finns i Montpezat D'agenais, Frankrike.

 3. AZ. AGR. SI.GI. S.A.S.

  Italien

  Företaget AZ. AGR. SI.GI. S.A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom sylt biologisk, Hantverksmässigt utförande, sylt, och sött vin. Företagets huvudkontor finns i Macerata, Italien.

 4. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Frankrike

  Företaget DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom Fruktkonserver och sylt, Kaffe, te, Fruktkonserver och sylt, Delikatessprodukter, Kaffe, te, och presentaskar till chokladpraliner. Företagets huvudkontor finns i Saint Georges Sur Loire, Frankrike.

 5. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MINGABIO GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Fruktkonserver och sylt, Livsmedel - Import/Export, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Fruktkonserver och sylt, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 6. UNISTAR TREJD

  Nordmakedonien

  Företaget UNISTAR TREJD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom fruktkonserver, grönsakskräm att breda på smörgåsar, och livsmedelskonserver. Företagets huvudkontor finns i Veles, Nordmakedonien.

 7. SUN & FRUITS

  Spanien

  Företaget SUN & FRUITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom hantverksmässig tillverkning, och ekologisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Sant Hipòlit De Voltregà, Spanien.

 8. ORGANIKADAN

  Turkiet

  Företaget ORGANIKADAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom diabetikerkost, och fruktsylt. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 1. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Rumänien

  Företaget SC CAMARA LUI TOMITA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom Frukt, Färska ärtväxter, Värmesteriliserade konserver, Frukt- och grönsaksjuice, Frukt, Färska ärtväxter, Värmesteriliserade konserver, och Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Rasnov, Rumänien.

 2. AZERPOLTRADE SP. Z O. O.

  Polen

  Företaget AZERPOLTRADE SP. Z O. O., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Fruktkonserver och sylt, te, tomatkoncentrat, Fruktjuice, och Fruktkonserver och sylt. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 3. OLIVIERS ET CO

  Frankrike

  Företaget OLIVIERS ET CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kosmetika, Olivolja, Import/Export - jordbruksprodukter, Fruktkonserver och sylt, Kosmetika, Olivolja, Import/Export - jordbruksprodukter, och Fruktkonserver och sylt. Företagets huvudkontor finns i Mane, Frankrike.

 4. DEZEUTTER

  Belgien

  Företaget DEZEUTTER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom lokala produkter, hantverksmässig tillverkning, fruktlikörer, och kanderad frukt. Företagets huvudkontor finns i Ellezelles, Belgien.

 5. FRUCOPASA

  Spanien

  Företaget FRUCOPASA, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom Konserverad frukt, Konserverad frukt, sylt, konserver, och fruktsylt. Företagets huvudkontor finns i BINACED - HUESCA, Spanien.

 6. LE TRE CASTAGNE DELL'ETNA

  Italien

  Företaget LE TRE CASTAGNE DELL'ETNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom Konserver, pistaschmjöl, pesto med pistachenötter, mandelkräm, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Trecastagni, Italien.

 7. CONFITURES & GOURMANDISES SARL

  Frankrike

  Företaget CONFITURES & GOURMANDISES SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fruktkonserver och sylt, fruktsylt, apelsinsylt, acaciahonung, och Fruktkonserver och sylt. Företagets huvudkontor finns i Prechac, Frankrike.

 8. BAKBEL EUROPE

  Belgien

  Företaget BAKBEL EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom foder. Företagets huvudkontor finns i Seneffe, Belgien.

 9. ERGÜL ŞEKERLEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

  Turkiet

  Företaget ERGÜL ŞEKERLEME SAN. TİC. LTD. ŞTİ., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom sötsaker med choklad och kakao, och fruktsylt. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 10. PRISCA

  Portugal

  Företaget PRISCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företagets huvudkontor finns i Trancoso, Portugal.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis