• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fruktkonserver och sylt

Resultat för

Fruktkonserver och sylt - Import och export

 1. CLEMENT FAUGIER

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Clément Faugier i Privas i Ardèche: tillverkning och saluföring av alla produkter baserade på kastanjer, sedan 1882: kanderade kastanjer, kastanjekräm från Ardèche. Tillverkning och saluföring av Marpom's, en blandning av kastanjekräm och äppelmos. Ekologiskt produktsortiment. Clément Faugier erbjuder numer fruktpuréer och frysta grönsaker, naturlig fryst kastanjekräm i portionsstorlekar, i form av brickor med 8 eller 15 portioner.

  Webbplats Open In New icon
 2. PERONI HONEY

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Peroni – ett ryskt familjeföretag som producerar unika, innovativa produkter. Vår absolut främsta produkt är honungssufflé. Det är en nykomling i de naturliga efterrätternas värld. Den är helt igenom naturlig: bara honung, bär, nötter och frukter. Den är blandad med en speciell teknik för mild kallblandning. Den innehåller inga konserveringsämnen, färgämnen, sockerarter, GMO: er, tillsatta smakämnen eller andra onaturliga ingredienser - bara honung, torkad frukt, bär och nötter. Den är så mycket mer än bara vanlig honug; den är en utsökt honung med unik efterrättssmak för finsmakare och konnässörer av la haute cuisine. Den unika texturen och den mångsidiga smakprofilen lockar från första skeden. Vi har över tjugo olika smaker och ett stort utbud av presentförpackningar. Alla kan välja sin favorit! Peroni - för människor med smak!

  Webbplats Open In New icon
 3. BIOSOLNATURA SRL

  Italien

  Biosol Natura är ett företag specialiserat på produktion och konservberedning av marmelader och ekologiska sylter. Lokala råvaror som plockas under högsäsong. Inga tillsatser av konserveringsmedel eller tjockningsmedel, endast naturliga fruktpektiner. Vår ekologiska produktion har certifierats IT BIO 006 jordbruk EG/ICKE EG som kontrollerad operatör D09Q.

 4. CONSERVAS RAJOPE

  Spanien

  Vi är ett familjeföretag som ägnar sig åt torkning, förädling och försäljning av frukt och grönsaker, russin, persikohalvor och chilipeppar. Vi tillverkar också konserver som persikor i sockerlag och chilipeppar piquillo. Vi tillsätter nya smaker utifrån våra traditionella produkter som köttet av chorizopeppar, köttet av chilipeppar, fruktkompott och brandymarinerade plommon.

 5. VIDECA

  Spanien

  Företaget VIDECA är sedan 1965 specialiserat på tillverkning och försäljning av ett stort sortiment av konserverad frukt. Företaget utmärker sig med sin diversifierade produktion, exklusiva produkter av hög kvalitet. Mispel, fikon, småpäron, kärnfria druvor utan skal, muskatdruvor och kulor av melon och päron. Citrusfrukt. Röda frukter och bär. Ananas

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. INDIVIDUAL ENTREPRENEUR MASLOV DENIS VIKTOROVICH

  Ryssland

  Ensamföretagaren Maslova S.V. tillverkar fruktkonserver och sylter, sötsaker, såser, salt kola och specialgodiset "Shishka v shubke" under märket "S okhotki". Vi har ett mycket brett produktsortiment. Urvalet av sylter innefattar tallkottesylt, tranbär i tallsyrup, hallon med ingefära med mera. Vi tillverkar uteslutande naturliga livsmedel utan konserveringsmedel, smaktillsatser, färgtillsatser eller GMO. Alla produkter är tillverkade för hand.

 2. HANDS ON EARTH LDA.

  Portugal

 3. SAFRUNAT SL

  Spanien

 4. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Frankrike

 5. ANTALYA RECELLERI

  Turkiet

 1. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Spanien

 2. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Spanien

 3. BIOLOKLOCK

  Frankrike

 4. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Frankrike

 5. LES DOUCEURS DE CATHY

  Frankrike

 6. IP BORODIN ALEXANDR ALEXANDROVICH

  Ryssland

 7. BIONERICA LLC

  Ukraina

 8. FRUITIER DES CEVENNES

  Frankrike

 9. SUN & FRUITS

  Spanien

 10. UNISTAR TREJD

  Nordmakedonien

 1. GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC

  Azerbajdzjan

 2. C.O.P.Y.R.

  Frankrike

 3. TIENDAS CASA ALONSO

  Spanien

 4. CONFITURES & GOURMANDISES SARL

  Frankrike

 5. VARANLAR

  Turkiet

 6. LES COMTES DE PROVENCE

  Frankrike

 7. MAGNA APIS S.L

  Spanien

 8. CESARIN SPA

  Italien

 9. DEZEUTTER

  Belgien

 10. ORGANIKADAN

  Turkiet