• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • te

Resultat för

Te - Import och export

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Sedan 2009 har Alpi Investment varit verksamt inom tillverkning och handel av högkvalitativa naturprodukter. Naturprodukter är grunden för vår företagsfilosofi. Vi arbetar bara med de bästa ingredienserna från naturen, och förlitar oss på råvarutillverkare som har bevisat sin kvalitet genom åren. Vi vill bidra till jordbruksregionernas utveckling, och uppmuntra dem till att producera fler och bättre produkter. Vi har en egen tillverkningslokal och äger flera registrerade varumärken, bland annat Alpi Nature och Idda Herbal. Produktion och lagerhållning är EU-certifierad för ekologisk hantering (BG-BIO-22). Vi följer de allra högsta kvalitetsstandarderna och håller hela produktionsprocessen under strikt uppsikt. Sedan vi grundades har vi ackumulerat en bred erfarenhet av urval, inköp, kvalitetskontroll, paketering, B2B och B2C-distribuering av vårt breda produktsortiment. Vi kan erbjuda tjänster för egna märkesvaror. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 3. TANLA FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Vi grundades 2020 i Mersin i Turkiet. Tanla GIDA SAN. Ve TIC. LTD. STI. är en tillverkare av tekuber åt en av de mest eftersökta teerna - energite - och ser oss själva som den nya generationens tillverkare av hälsoteer. Våra teer utformas för att förstärka immunförsvaret hos de som tillbringar dagarna utomhus, och för att ge den yngre generationen en smakfull och enkel tillgång till våra otroliga teer. Våra örtteskuber kan förtäras på olika platser - på jobbet, i skolan, hemma, och överallt där det finns varmvatten! Det finns inga artificiella ingredienser, som sötningsmedel eller tillsatser. Våra tekuber tillverks från noggrant utvalda växter i naturen samt naturliga sockerbetor. Vi är medvetna om de skadliga partiklarna som kommer utan tepåsar. Det bildar nanopartiklar i kombination med plastiga drycker. De skadliga partiklarna lagras i kroppen och skadar den. Därför skapar vi tekuber. De innehåller inga skadliga partiklar, och ger dig ett sätt att konsumera ditt favoritte utan att skada kroppen. Vi har ett brett utbud av tesorter: energite, nyponte, te med mint och citron, te med citronmeliss, lindte, med mera! Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. CHAMPEMY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  CHAMPEMY, etablerade i Frankrike, säljer livsmedel och delikatesser på internationell nivå och som erbjuder yrkesfolk kvalitetsprodukter. Vi har en lagringskapacitet på 2 000 m2 och 500 m2 kylrum för att säkra era regelbundna leveranser. CHAMPEMY, företag som säljer vild svamp i Franche-Comté (Frankrike), går samman med företaget EKOLFOOD etablerat i Turkiet, grundat av en framstående kock, exklusiv återförsäljare för märkena ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, för framstående hotell och restauranger som förlitar sig på oss som RITZ, CARLTON, HILTON. Ledande på den turkiska marknaden är de också distributörer för butikerna: MIGROS, METRO och CARREFOUR. Herr BILEN, ägare av 8 företag, varav Anatolia, BRC-certifierat företag erbjuder svamp som är färsk, torkad eller i pulverform, 100 % vild och naturlig, men också 20 sorters kryddor, olivolja med tryffel, djupfryst frukt, färsk eller torkad, marmelader, frystorkad frukt, djupfryst ren fruktjuice (apelsin, morell, citron, granat), 60 sorter och smaker infusion, torr vitlök, saffran, vanilj från Madagaskar … Kvalitén av våra produkter kontrolleras av 3 jordbruksingenjörer, med en spårbarhet bekräftad av livsmedelscertifieringarna ISO 22000-FSSC 22000-BRC, och företaget är också certifierat ISO 9001. Våra produkter är färska, torkade, djupfrysta eller förpackade och kan kvalitetsmärkas. Förpackningen kan anpassas.

 5. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varmt välkommen till en värld av råvaror! Företaget Michael Gutschke Rohstoffhandel är specialiserat på direkt import och försäljning av naturråvaror och halvfabrikat av hög kvalitet från olika ursprungsländer. Vi ger våra kunder personlig och pålitlig service. I enlighet med min unika produkt- och marknadskännedom liksom min långa erfarenhet erbjuder vi ett brett sortiment av naturliga råvaror för användning i arom-, kosmetika-, tobaks-, konfektyr och livsmedelsindustri samt för teknisk användning. Vi levererar råvaror för smaksättning, bindning, förtjockning, separering, stabilisering, färgning och tätning. Produkterna lagras och kontrolleras i Hamburg. Genom ett tätt samarbete under många år har vi byggt upp ett mycket gott förhållande till våra samarbetspartner och ett enastående nätverk. Tack vare en liten administrationsapparat kan vi agera snabbt och flexibelt.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Buxtrade GmbH grundades av två unga män som en bisyssla vid sidan av deras respektive heltidsarbeten sommaren 2014. Under våren 2017 flyttade vi in i våra nuvarande arbetslokaler på c: a 1 500 kvm. Oavsett om det rör sig om prestationshöjande sportartiklar, artiklar för allmänt välmående eller hälsoartiklar erbjuder Buxtrade GmbH högklassiga produkter i ett brett sortiment. Från vårt huvudkontor, som ligger strax söder om Hamburg, är det inte långt till stadens hamn. Vårt breda produktsortiment som omfattar områdena sötningsmedel | supermat | livsmedelstillsatser | kosttillskott | kryddor | aromer och nötartiklar. Samtliga beställningar anpassas efter kundens behov, vare sig artiklarna ska användas i privathushåll eller för livsmedelstillverkning, från 100 g upp till partimängder i pallformat.

 2. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är en av de största europeiska tillverkarna av snabbdrycker, och stöder våra partner med hjälp av vår expertis inom området automatvaruförsäljning, hotell-, restaurang- och kaféverksamhet, industri och livsmedelsindustri, utökning av deras varumärkesportfölj samt utveckling av nya varumärken. Vi följer upp varje kund individuellt och erbjuder alla lösningar i leveranskedjan som önskas – allt från förplanering till leverans av de specifika produkterna som önskas. Vår kärnkompetens består av utveckling och tillverkning av kakao, chokladdryck, topping, kaffegrädde och ett stort utbud av dryckespulver anpassade för dryckesautomater, kapslar eller beredning för hand. På så vis arbetar vi som ett flexibelt, medelstort, högpresterande, tillförlitligt och professionellt företag. Självklart följer vi alla viktiga europeiska standarder såsom ISO, IFS och BRC, klarar framgångsrikt av krävande kundinspektioner samt erbjuder ekologiska produkter och Fair Trade- eller UTZ-certifierade produkter för att främja kundernas framgång.

 3. H. C. BUHLE WARENHANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  H.C.Buhle GmbH grundades 1889 och är idag ett juridiskt oberoende företag. H.C.Buhle GmbH erbjuder lösningar för blandning, smaksättning och förpackning enligt kundens önskemål. Sedan 1957 är Felix P. Wesenberg GmbH & Co. KG kontaktperson för import och export av teprodukter av hög kvalitet. Företaget som grundades av Felix Paul Wesenberg drivs idag av andra generationen, och kombinerar den hundraåriga traditionen av tenjutning med modern logistik i den globaliserade världen. Titta gärna in på vårt partnerföretags webbplats.

 4. ALLERFEINSTES TEESORTIMENT - GRÄFENHOF TEE GMBH - GROSSHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gräfenhof Tee är ett ungt, motiverat och väldigt innovativt företag som skiljer sig från andra producenter. Söder om tyska Elbe, i hansastaden Buxtehude producerar vi kompromisslösa téer av hög kvalitet åt startups, téhandlare, gourmetbutiker och varuhus i hela Europa. Vår vision är att återupprätta téets image som en naturlig dryck. Våra téer innehåller enbart naturliga ingredienser. I vår produktion bearbetas alla blandningar för hand och stickprover tas före leverans. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder téer av högsta kvalitet. Endast de finaste ingredienserna garanterar fullaste njutning. Vi använder oss av de bästa ingredienserna som bearbetas skonsamt och inte kanderas av socker. Detsamma gäller våra aromer.

 5. TWENTY FOUR TEASHOP KFT.

  Ungern

  Verified by europages badge

  Te av sibiriskt bovete (soba-cha) är en mycket populär dryck i Östasien, Ryssland och Ukraina. Det är inte vida utspritt i Europa än - man kan hitta det på Amazon och i vissa asiatiska butiker, men det finns inga internationellt etaberade märken. Därför strävar vi efter att bli det första globalt kända märket av sibiriskt bovete-te. Teet har många hälsofördelar, tillsammans med en unik rostad smak och doft. Det görs från vilda bovetekorn som växer i de höga bergen och kommer til oss som gryn, som vi rostar med specialiserad modern teknologi. Bovetet är fullt av vitaminer, magnesium, zink och antioxidanter. Det är fritt från koffein, gluten, socker och sötningsmedel. Det har en renande och lätt aptitdämpande effekt. Det stimulerar matsmältningen, förbättrar långtidsminnet och stärker immunförsvaret. Vi har över 50 inhemska detaljhandlare i Ungern - den största är Kifli, som är en av Ungerns största matvarubutiker online. Vi har även flera internationella distributionspartners i EU och Storbritannien, och har försäljning på Amazon och andra plattformar! Vi tillverkar te i en anläggning med högsta möjliga certifiering (IFS). För närvarande har vi fem smaker i två storlekar: förpackningar på 100 g och XXL (0, 5 kg): Smakerna är naturlig, kokosnöt, banan, jordgubbe och äppelkaka; alla har blivit populära och fått sina egna följare. Jordgubbe och naturlig har blivit våra största bästsäljare. De flesta teerna har 1, 5-2 år innan utgångsdatum.

 1. PASCAL HAMOUR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 1996 väljer Pascal HAMOUR ut de bästa, exklusiva, ekologiska teerna i världen för att dela den bästa teupplevelsen med er. Våra produkter vänder sig uteslutande till yrkesfolk inom exklusiva hotell och restauranger. Sedan många år är Pascal HAMOUR referensen inom ekologiska teer och infusioner. Vi erbjuder ett komplett sortiment ekologiska teer och infusioner: - svarta teer, - gröna teer, - enastående teer, - infusioner, - specialinfusioner, - infusioner för barn, - rooibos från Sydafrika. Ingredienserna i våra teer och infusioner kommer från ECOCERT-certifierat ekologiskt jordbruk. Våra produkter är noggrant utvalda för att skapa verkliga elixir. Våra produkters kvalitet är resultatet av unika recept som utvecklats av företaget Pascal HAMOUR.

 2. VR TRADING INC

  Portugal

  Verified by europages badge

  VR Trading är en internationell leverantör och exportör av exceptionella drycker och livsmedel. Med smak för det utsökta och en hängivenhet till kvalitet presenterar vi ett mångfaldigt produktsortiment som kommer att glädja de allra mest kräsna smaklökarna. Vårt produktsortiment innefattar ett brett omfång av drycker som läsk, champagne, öl och cider, teer, kaffe osv. Inom livsmedel tillhandahåller vi en uppsjö av smakliga alternativ som godis, choklad, tuggummi, kakor, halalprodukter med mera. Det som gör oss unika i mängden är vår obevekliga hängivenhet till kvalitetskontroll. Vi föjer strikta standarder från sourcingen till produktion och paketering för att säkerställa att varje produkt lever upp till och överstiger internationella regelverk kring kvalitet och säkerhet. Genom att identifiera den globala efterfrågan på exceptionell mat och dryck har vi positionerat oss själva som en pålitlig partner inom exportindustrin. Vårt utbredda nätverk gör det möjligt för oss att nå marknader över hela världen, och våra omfattande marknadsundersökningar lägger oss i framkant för nya trender. Vi vill behålla vår position som ett av kundernas toppval genom att erbjuda dem de allra bästa produkterna.

 1. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HEALTHY BEVERAGE & FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Te, Örtte, Drycker, Drycker - Import/Export, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Välbefinnande och kroppsvård, Te, och medicinalväxter. Företagets huvudkontor finns i Charbonnières-Les-Bains, Frankrike.

 2. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fischer Fermentgetränke GmbH – företaget grundades år 2013. Vi har en obruten familjetradition på fermentering av ört- och teblandningar ända sedan 1898. Vi räknas därför till de äldsta tillverkarna av Kombucha i världen. Det gör våra produkter unika på marknaden. Vår tradition gör att vi månar om att använda ingredienser av högsta kvalitet från kontrollerad ekologisk odling (Ecocert-certifiering DE-ÖKO-005). Med vår erfarenhet och kunskap som vi insamlat under flera årtionden, genom fyra generationer, utvecklar vi regelbundet nya produkter: för oss och våra affärspartners. Vår Kombucha-tillverkning är oförändrad sedan 1898. Familjen Fischer håller fast vid sitt grundkoncept att använda ingredienser av hög kvalitet i en naturlig tillverknings- och tappningsprocess. I vår traditionella och hantverksmässiga tillverkning av kombucha fermenteras våra örter och teblandningar med våra egna kulturer. Sockret som behövs förbrukas helt under processen (< 0, 5 g/l). Vi avstår medvetet från pastörisering, värmebehandling och filtrering. Det gör att våra egna kulturer förblir aktiva även efter tappning och själva utvecklar kolsyran i flaskan på naturligt sätt.

 3. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland är specialiserade på nötter, torkad frukt, kryddor och örter. Vi har en stabil och pålitlig närvaro på den polska marknaden sedan över 25 år tillbaka. Vår djupgående erfarenhet gör oss till experter i att sourca förstklassiga nötter, torkad frukt, kryddor och örter från hela världen. Vårt mångfaldiga sortiment innefattar tropiska torkade frukter, nötter, frön gjorda för olja (som sesam-, nattjus-, chia- och pumpafrön). Himmelska nötter: hasselnötter, mandlar, pistagenötter, cashewnötter, makadamianötter och blandade sorter. Vi är din exklusiva källa till unika utbud av sultanadruvor, mangofrukter, dadlar, torkade plommon, aprikoser och kanderad frukt. En symfoni av kryddor: mejram, svartpeppar, allkrydda, muskot med mera. Upptäck specialkryddor som tej patta, meleguetapeppar, curryblad och zaatar. Förhöj din kulinariska upplevelse med våra varierade kryddblandningar. Teer och bontaniska under: våra kurerade teer och örter från Indien; svart, grönt och vitt te. Omge dig av de förtrollande aromerna av Brahmi, Amla, Ashwagandha med flera. Vårt inhemska utbud, från Polen: gryn, hirsgryn, nattljusfrön, linfrön, pumpafrön, italienska och grekiska nötter, torkade morötter, persilja, gröna bönor och haricotverter. Med certifierad perfektion och en hängivenhet till kvalitet levererar vi enastående ekologiska varor, skapade för att tillfredsställa dina behov.

 4. HK TRADING GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Med mer än 10 års erfarenhet av leverans av kvalitetsprodukter till marknaderna i Europa och Storbritannien, har vi sedan 2006, då vi började, och 2010, då varumärket konsoliderades, endast haft ett mål för ögonen: att bli världens största återförsäljare av nyttiga nötter, drycker, baljväxter, kryddor och mycket annat som uppfyller den internationella standarden. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vi arbetar för att förbättra strukturen vid leverans av frukt från källa till köpare. Vi gör detta genom att optimera lösningar för marknadsföring, försörjning och riskhantering. Vi tummar aldrig på kvaliteten, utan använder unika, dynamiska strategier för att göra alla nöjda. Vår holistiska marknadsföringsfunktion omfattar försändelser, leverans och betalningssätt, medan vi samtidigt vårdar sunda relationer med våra fruktleverantörer. Vi erbjuder komplexa tjänster för export av olja, ris, nötter och socker från Thailand, men även en rad olika logistiktjänster: - Fartygstransport av fröoljor, mjöl, spannmål; - Biltransport av olja, ris, nötter, socker till Europa, Asien; - Containertransport av olja, ris, nötter, socker; - Transport av fröoljor i flexitankar

 5. VERY THES, NATURELLEMENT VRAI

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VERY THES, NATURELLEMENT VRAI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Te. Företaget är även verksamt inom Örtte, ekologiskt te, infusioner och örtteer, ekologiska örtteer, och Örtte. Företagets huvudkontor finns i Bohas-Meyriat-Rignat, Frankrike.

 6. MYSTERYTEA®

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MYSTERYTEA®, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Te. Företaget är även verksamt inom Örtte, grönt te, vitt te, Örtte, och infusioner och örtteer. Företagets huvudkontor finns i Camphin En Carembault, Frankrike.

 7. VERT-TIGES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VERT-TIGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Te. Företaget är även verksamt inom Örtte, och Örtte. Företagets huvudkontor finns i Epreville, Frankrike.

 8. HEALIX CBD OG (CBD NATURALS & CLONES)

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget HEALIX CBD OG (CBD NATURALS & CLONES), är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Te. Företagets huvudkontor finns i Spittal An Der Drau, Österrike.

 1. FRESKOO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRESKOO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Te. Företagets huvudkontor finns i Allstedt, Tyskland.

 2. ABTSWINDER NATURHEILMITTEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ABTSWINDER NATURHEILMITTEL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Te. Företagets huvudkontor finns i Abtswind, Tyskland.

 3. BRUTSCHER SÜDAPHARM HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BRUTSCHER SÜDAPHARM HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Te. Företagets huvudkontor finns i Hohenfels, Tyskland.

 4. GFS LLC / YOGODA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget GFS LLC / YOGODA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Te, Honung, Kryddor, Tropiska frukter, te, Frukt- och grönsaksjuice och nektar, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och drycker och juice av exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhia, Ukraina.

 5. TRANSNATIONAL MEDICINE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TRANSNATIONAL MEDICINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Te. Företaget är även verksamt inom biologiska oljor, och hampa. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 6. SAMOVA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SAMOVA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Te. Företaget är även verksamt inom Örtte, presentartiklar, Örtte, grönt te, Tepåse, och ekologiskt te. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 7. TEA'MAGINE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TEA'MAGINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Te. Företaget är även verksamt inom Hantverk, Örtte, Växtinfusioner, infusioner och örtteer, Hantverk, och Örtte. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

 8. AMTEC TRADING GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget AMTEC TRADING GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Te. Företaget är även verksamt inom Mineraler, gurkmeja, Mineraler, oil for food use, kollagen, och ayurveda. Företagets huvudkontor finns i Wolfsberg, Österrike.

 9. GALCA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget GALCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom kaffe, enskilda dosförpackningar, orostade kaffebönor, Coffee bean mixture, kaffeblandningar, kaffeblandningar för restauranger, kaffeblandningar för barer, kaffe för restauranger, och kaffeproduktion. Företagets huvudkontor finns i Lviv, Ukraina.

 10. CIDS FRANCE

  Frankrike

  CIDS FRANCE erbjuder ett brett utbud produkter med CBD avsedda för företagskunder (grossister, återförsäljare ...) som önskar presentera marknadens senaste trender till försäljning. Våra produkter har högt cannabinoidinnehåll: CBD-blommor, CBD-pollen och hartser, CBD-oljor hampa eller MCT Full spectrum, e-vätskor Full spectrum CBD … För alla produkter tillhandahåller vi aktuella analyser om deras halter vegetabiliska fytokannabinoider. Vi har ett stort utbud 100 % naturliga CBD-produkter avsedda för företagskunder. Vi levererar till Frankrike och hela världen.Vår oljor med CBD är framställda utifrån vegetabilisk olja, mestadels olivolja eller hampaolja för att ge er, utöver CBD: ns effekter, ämnen som är välgörande för organismen. Alla våra CBD-blommor är garanterade utan sulfater, insekts- eller svampbekämpningsmedel. De är naturliga och helt ekologiska. CBD-oljorna som vi erbjuder, precis som våra e-vätskor och CBD-blommor, är garanterade utan THC och innehåller CBD av hög kvalitet från hampafrön. Vi står till er tjänst för alla era önskemål, med en professionell service och snabbt svar.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Te - Import och export

Antal resultat

4 011 Företag