• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • te

Resultat för

Te - Import och export

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Sedan 2009 har Alpi Investment varit verksamt inom tillverkning och handel av högkvalitativa naturprodukter. Naturprodukter är grunden för vår företagsfilosofi. Vi arbetar bara med de bästa ingredienserna från naturen, och förlitar oss på råvarutillverkare som har bevisat sin kvalitet genom åren. Vi vill bidra till jordbruksregionernas utveckling, och uppmuntra dem till att producera fler och bättre produkter. Vi har en egen tillverkningslokal och äger flera registrerade varumärken, bland annat Alpi Nature och Idda Herbal. Produktion och lagerhållning är EU-certifierad för ekologisk hantering (BG-BIO-22). Vi följer de allra högsta kvalitetsstandarderna och håller hela produktionsprocessen under strikt uppsikt. Sedan vi grundades har vi ackumulerat en bred erfarenhet av urval, inköp, kvalitetskontroll, paketering, B2B och B2C-distribuering av vårt breda produktsortiment. Vi kan erbjuda tjänster för egna märkesvaror. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. CHAMPEMY

  Frankrike

  CHAMPEMY, etablerade i Frankrike, säljer livsmedel och delikatesser på internationell nivå och som erbjuder yrkesfolk kvalitetsprodukter. Vi har en lagringskapacitet på 2 000 m2 och 500 m2 kylrum för att säkra era regelbundna leveranser. CHAMPEMY, företag som säljer vild svamp i Franche-Comté (Frankrike), går samman med företaget EKOLFOOD etablerat i Turkiet, grundat av en framstående kock, exklusiv återförsäljare för märkena ANDROS, ELLE&VIRE, PHILADELPHIA, för framstående hotell och restauranger som förlitar sig på oss som RITZ, CARLTON, HILTON. Ledande på den turkiska marknaden är de också distributörer för butikerna: MIGROS, METRO och CARREFOUR. Herr BILEN, ägare av 8 företag, varav Anatolia, BRC-certifierat företag erbjuder svamp som är färsk, torkad eller i pulverform, 100 % vild och naturlig, men också 20 sorters kryddor, olivolja med tryffel, djupfryst frukt, färsk eller torkad, marmelader, frystorkad frukt, djupfryst ren fruktjuice (apelsin, morell, citron, granat), 60 sorter och smaker infusion, torr vitlök, saffran, vanilj från Madagaskar … Kvalitén av våra produkter kontrolleras av 3 jordbruksingenjörer, med en spårbarhet bekräftad av livsmedelscertifieringarna ISO 22000-FSSC 22000-BRC, och företaget är också certifierat ISO 9001. Våra produkter är färska, torkade, djupfrysta eller förpackade och kan kvalitetsmärkas. Förpackningen kan anpassas.

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 4. TANLA FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkiet

  Vi grundades 2020 i Mersin i Turkiet. Tanla GIDA SAN. Ve TIC. LTD. STI. är en tillverkare av tekuber åt en av de mest eftersökta teerna - energite - och ser oss själva som den nya generationens tillverkare av hälsoteer. Våra teer utformas för att förstärka immunförsvaret hos de som tillbringar dagarna utomhus, och för att ge den yngre generationen en smakfull och enkel tillgång till våra otroliga teer. Våra örtteskuber kan förtäras på olika platser - på jobbet, i skolan, hemma, och överallt där det finns varmvatten! Det finns inga artificiella ingredienser, som sötningsmedel eller tillsatser. Våra tekuber tillverks från noggrant utvalda växter i naturen samt naturliga sockerbetor. Vi är medvetna om de skadliga partiklarna som kommer utan tepåsar. Det bildar nanopartiklar i kombination med plastiga drycker. De skadliga partiklarna lagras i kroppen och skadar den. Därför skapar vi tekuber. De innehåller inga skadliga partiklar, och ger dig ett sätt att konsumera ditt favoritte utan att skada kroppen. Vi har ett brett utbud av tesorter: energite, nyponte, te med mint och citron, te med citronmeliss, lindte, med mera! Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. H. C. BUHLE WARENHANDELS GMBH

  Tyskland

  H.C.Buhle GmbH grundades 1889 och är idag ett juridiskt oberoende företag. H.C.Buhle GmbH erbjuder lösningar för blandning, smaksättning och förpackning enligt kundens önskemål. Sedan 1957 är Felix P. Wesenberg GmbH & Co. KG kontaktperson för import och export av teprodukter av hög kvalitet. Företaget som grundades av Felix Paul Wesenberg drivs idag av andra generationen, och kombinerar den hundraåriga traditionen av tenjutning med modern logistik i den globaliserade världen. Titta gärna in på vårt partnerföretags webbplats.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AKTÜRK GROUP

  Turkiet

  AKTÜRK GROUP påbörjade sin verksamhet inom livsmedelssektorn i staden Midyat i regionen Mardin 1970, och fortsatte sitt äventyr inom parti- och detaljhandel som sträckt sig över ett halvt sekel genom att flytta till Gaziantep 1992 för dess strategiska position. Vi exporterar våra produkter till ungefär 40 länder och har haft en stadig tillväxt från start. Vi fortsätter att utvecklas och växa varje dag, tack vare ett ungt team och tillverkningslokaler på 50 000 kvadratmeter med kapaciteten att producera på global skala. AKTÜRK GROUP har uppnått högsta kundnöjdhet inom alla marknader där vi har varit verksamma. Vi har märken för mobiler, surfplattor, datorer och smarta klockor inom elektroniksektorn; te, snabbkaffe, ris och stark peppar inom livsmedelssektorn; haklappar, patientblöjor, bindor och våtservetter inom hygiensektorn. Aktürk Group strävar efter att bli det ledande företaget inom utveckling och innovationer i sin bransch, med effektiva, kvalitativa och miljövänliga operativa system i tillverkningslokalerna, som har den högsta kapaciteten och den främsta tekniken i industrin. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. ALLERFEINSTES TEESORTIMENT - GRÄFENHOF TEE GMBH - GROSSHANDEL

  Tyskland

  Gräfenhof Tee är ett ungt, motiverat och väldigt innovativt företag som skiljer sig från andra producenter. Söder om tyska Elbe, i hansastaden Buxtehude producerar vi kompromisslösa téer av hög kvalitet åt startups, téhandlare, gourmetbutiker och varuhus i hela Europa. Vår vision är att återupprätta téets image som en naturlig dryck. Våra téer innehåller enbart naturliga ingredienser. I vår produktion bearbetas alla blandningar för hand och stickprover tas före leverans. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder téer av högsta kvalitet. Endast de finaste ingredienserna garanterar fullaste njutning. Vi använder oss av de bästa ingredienserna som bearbetas skonsamt och inte kanderas av socker. Detsamma gäller våra aromer.

 3. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Buxtrade GmbH grundades av två unga män som en bisyssla vid sidan av deras respektive heltidsarbeten sommaren 2014. Under våren 2017 flyttade vi in i våra nuvarande arbetslokaler på c: a 1 500 kvm. Oavsett om det rör sig om prestationshöjande sportartiklar, artiklar för allmänt välmående eller hälsoartiklar erbjuder Buxtrade GmbH högklassiga produkter i ett brett sortiment. Från vårt huvudkontor, som ligger strax söder om Hamburg, är det inte långt till stadens hamn. Vårt breda produktsortiment som omfattar områdena sötningsmedel | supermat | livsmedelstillsatser | kosttillskott | kryddor | aromer och nötartiklar. Samtliga beställningar anpassas efter kundens behov, vare sig artiklarna ska användas i privathushåll eller för livsmedelstillverkning, från 100 g upp till partimängder i pallformat.

 4. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Tyskland

  Varmt välkommen till en värld av råvaror! Företaget Michael Gutschke Rohstoffhandel är specialiserat på direkt import och försäljning av naturråvaror och halvfabrikat av hög kvalitet från olika ursprungsländer. Vi ger våra kunder personlig och pålitlig service. I enlighet med min unika produkt- och marknadskännedom liksom min långa erfarenhet erbjuder vi ett brett sortiment av naturliga råvaror för användning i arom-, kosmetika-, tobaks-, konfektyr och livsmedelsindustri samt för teknisk användning. Vi levererar råvaror för smaksättning, bindning, förtjockning, separering, stabilisering, färgning och tätning. Produkterna lagras och kontrolleras i Hamburg. Genom ett tätt samarbete under många år har vi byggt upp ett mycket gott förhållande till våra samarbetspartner och ett enastående nätverk. Tack vare en liten administrationsapparat kan vi agera snabbt och flexibelt.

 5. KHLA SAS L'ÉPICERIE DU MÉKONG

  Frankrike

  KHLA är ett franskt-kambodjanskt familjeföretag specialiserat på exklusiva ekologiska kryddor från Asien. Vi erbjuder en kollektion pepparsorter och grovt havssalt från Kampot, samt pepparsorter från Sichuan, salt från Himalaya, smaksatt ris från Kambodja och andra unika produkter från Mekong-länderna. Vi har etablerat en närhetsrelation med alla våra producenter vilket ger våra ekologiska kryddor, våra teer och rissorter en unik karaktär: muskotnöt, nejlika, stjärnanis, ingefära, kanel från Ceylon, svart curry, m.m. Våra enastående produkter är resultatet av kombinationen av böndernas tålmodiga och rigorösa arbete, klimatets generösa beskaffenhet och fransk know-how. ETT ENGAGERAT FÖRETAG - Våra ekologiska kryddor från Asien och våra teer som säljs under märket Thé d’Asie kommer från ekologiskt jordbruk vilket garanterar en miljövänlig produktion, utan gödningsmedel eller pesticider. - Vår flaggskeppsprodukt, Kampotpeppar, omnämns ofta som "världens bästa peppar". Oerhört sällsynt för en krydda, denna peppar har fått beteckningen IGP vilket garanterar dess ursprung, dess kvalitet och dess ekologiska produktion. - Vi garanterar den stränga tillämpningen av etiska kriterier för en rättvis produktion. Våra teer är smaksatta med våra kryddor enligt våra egna recept, eller helt enkelt naturell. Svart, grönt, vitt och oolongte. Bläddra igenom vår katalog över fina kryddor, teer och ris från Mekong eller kontakta våra team!

 1. TWENTY FOUR TEASHOP KFT.

  Ungern

  Te av sibiriskt bovete (soba-cha) är en mycket populär dryck i Östasien, Ryssland och Ukraina. Det är inte vida utspritt i Europa än - man kan hitta det på Amazon och i vissa asiatiska butiker, men det finns inga internationellt etaberade märken. Därför strävar vi efter att bli det första globalt kända märket av sibiriskt bovete-te. Teet har många hälsofördelar, tillsammans med en unik rostad smak och doft. Det görs från vilda bovetekorn som växer i de höga bergen och kommer til oss som gryn, som vi rostar med specialiserad modern teknologi. Bovetet är fullt av vitaminer, magnesium, zink och antioxidanter. Det är fritt från koffein, gluten, socker och sötningsmedel. Det har en renande och lätt aptitdämpande effekt. Det stimulerar matsmältningen, förbättrar långtidsminnet och stärker immunförsvaret. Vi har över 50 inhemska detaljhandlare i Ungern - den största är Kifli, som är en av Ungerns största matvarubutiker online. Vi har även flera internationella distributionspartners i EU och Storbritannien, och har försäljning på Amazon och andra plattformar! Vi tillverkar te i en anläggning med högsta möjliga certifiering (IFS). För närvarande har vi fem smaker i två storlekar: förpackningar på 100 g och XXL (0, 5 kg): Smakerna är naturlig, kokosnöt, banan, jordgubbe och äppelkaka; alla har blivit populära och fått sina egna följare. Jordgubbe och naturlig har blivit våra största bästsäljare. De flesta teerna har 1, 5-2 år innan utgångsdatum.

 2. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi är en av de största europeiska tillverkarna av snabbdrycker, och stöder våra partner med hjälp av vår expertis inom området automatvaruförsäljning, hotell-, restaurang- och kaféverksamhet, industri och livsmedelsindustri, utökning av deras varumärkesportfölj samt utveckling av nya varumärken. Vi följer upp varje kund individuellt och erbjuder alla lösningar i leveranskedjan som önskas – allt från förplanering till leverans av de specifika produkterna som önskas. Vår kärnkompetens består av utveckling och tillverkning av kakao, chokladdryck, topping, kaffegrädde och ett stort utbud av dryckespulver anpassade för dryckesautomater, kapslar eller beredning för hand. På så vis arbetar vi som ett flexibelt, medelstort, högpresterande, tillförlitligt och professionellt företag. Självklart följer vi alla viktiga europeiska standarder såsom ISO, IFS och BRC, klarar framgångsrikt av krävande kundinspektioner samt erbjuder ekologiska produkter och Fair Trade- eller UTZ-certifierade produkter för att främja kundernas framgång.

 1. KLOTH & KÖHNKEN TEEHANDEL GMBH

  Tyskland

  Kärleken till te och ett gott, nära och långt samarbete med affärspartners ledde till att de båda ägarna Mathias Kloth och Axel Köhnken grundade detta företag 1992. I företagsfilosofin bildar dessa kärnvärden fortfarande grunden för vårt arbete och förklarar företagets stora framgång hittills. Mathias Kloth började karriären 1969 i Hamburg och kom till Bremen 1982. Axel Köhnken började inom teindustrin 1981. Vi kan erbjuda detta: Konkurrenskraftiga priser tack vare handel med stora volymer, anpassade téer (vanliga eller smaksatta) för era kunder och marknader, kompetent rådgivning, snabb tillgång till alla viktiga téer, bladtyper och kvaliteter från vårt välsorterade och omfattande lager i Bremen, kontraktslösningar för leverans året om, leveranser med kort varsel (”just in time”).

 2. MYSTERYTEA®

  Frankrike

 3. ABTSWINDER NATURHEILMITTEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. HEALIX CBD OG (CBD NATURALS & CLONES)

  Österrike

 5. FRESKOO GMBH

  Tyskland

 6. BRUTSCHER SÜDAPHARM HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 7. MATCHA MAGIC BY GREENCO GMBH

  Tyskland

 8. TRANSNATIONAL MEDICINE

  Tyskland

 1. TEA'MAGINE

  Frankrike

 2. HERMANN EHLERS OBSTVERSAND, INHABER RALF EHLERS E.K

  Tyskland

 3. SAMOVA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. AMTEC TRADING GMBH

  Österrike

 5. CIDS FRANCE

  Frankrike

  CIDS FRANCE erbjuder ett brett utbud produkter med CBD avsedda för företagskunder (grossister, återförsäljare ...) som önskar presentera marknadens senaste trender till försäljning. Våra produkter har högt cannabinoidinnehåll: CBD-blommor, CBD-pollen och hartser, CBD-oljor hampa eller MCT Full spectrum, e-vätskor Full spectrum CBD … För alla produkter tillhandahåller vi aktuella analyser om deras halter vegetabiliska fytokannabinoider. Vi har ett stort utbud 100 % naturliga CBD-produkter avsedda för företagskunder. Vi levererar till Frankrike och hela världen.Vår oljor med CBD är framställda utifrån vegetabilisk olja, mestadels olivolja eller hampaolja för att ge er, utöver CBD: ns effekter, ämnen som är välgörande för organismen. Alla våra CBD-blommor är garanterade utan sulfater, insekts- eller svampbekämpningsmedel. De är naturliga och helt ekologiska. CBD-oljorna som vi erbjuder, precis som våra e-vätskor och CBD-blommor, är garanterade utan THC och innehåller CBD av hög kvalitet från hampafrön. Vi står till er tjänst för alla era önskemål, med en professionell service och snabbt svar.

 6. AMALFEA LIMITED

  Förenade kungariket

  Vi tillverkar oslagbart te och levererar bara de allra bästa blandningarna till våra kunder i över 25 länder. Vi tillverkar bara 100 % naturliga och ekologiska produkter. Företaget sourcar smaker och örter från länder över hela världen, och är en av få teexportörer i Sri Lanka som har svala lagerlokaler anpassade för örter. Våra tespecialister söker ständigt efter de bästa teörterna från hela världen. Vi har en fabrik på 8 360 kvadratmeter av modern infrastruktur, maskiner för tepaketering och kvalificerad personal. Fabriken producerar årligen 3 500 ton te i förädlad form under strikta standarder och riktlinjer för livsmedelshantering. Fabriken är certifierad enligt ISO 22002/FSSC 22000 och HACCP, och efterföljer GFSI. Hyleys Tea producerar 2, 75 miljoner tepåsar dagligen och är den fjärde största exportören av tepåsar från Sri Lanka.

 7. BIO FOR HEALTH SWITZERLAND

  Schweiz

  I flera årtusenden har växter och örter, som är naturliga och rika på näringsämnen och medicinska egenskaper, använts i de gamla kulturerna för att förebygga och behandla åkommor samt hjälpa människor att leva ett hälsosamt och aktivt liv. Bio For Health är ett tyskt företag med fokus på ekologiska produkter. Idén bakom företaget är att ge folk tillgång till de näringsrika gamla örterna och växterna, men i modern tappning. Tack vare ett samarbete med bönder i Indien och Sri Lanka samt vår egna produktion kan vi säkerställa en hög kvalitetsstandard och har som mål att alla våra processer ska vara transparenta och förutsägbara. Det är ett bevis på vår integritet och vårt ansvar för den holistiska kvalitetssäkringen av alla våra produkter. Vi är stolta över att ta hand om både våra kunder och våra leverantörer, de ekologiska bönderna

 8. LINKING WELLNESS

  Frankrike

  Linking Wellness är en grupp experter på och leverantörer av kosmetika som arbetar sedan 20 år på synergin mellan skönhet och hälsa. Vi erbjuder en mängd skönhetsprodukter, fast kosmetika, naturliga och ekologiska teer och infusioner som tagits fram av franska hantverkare. Alla våra produkter är framställda av växter, grönsaker, frukt och naturliga oljor. Vi är etablerade i "Normandiska Schweiz" och arbetar speciellt med hantverkare från Bretagne och Normandie, och går via korta leveranskedjor för att ägna särskild omsorg åt lagrings- och transportmetoderna. Våra vårdkrämer, våra duschprodukter, våra teer och infusioner är sammanställda av naturliga och ekologiska ingredienser för en sund näring både utvärtes och invärtes. Tack vare vårt stränga urval, de franska hantverkarvärdena Marilou, Centifolia, Earth Sense, Linking Wellness, erbjuder vi er mer än någonsin verkliga hälso- och skönhetselixir. I vår butik finner ni naturliga vårdkrämer med förstärkta verkningar. Deras exklusiva formuleringar är baserade på kaktusfikon, Aloe Vera-gel och vegetabiliska oljor. Te intas i ceremoniella former över hela världen. Därför har vi tagit fram ett brett utbud gröna, svarta och vita tesorter och har sammanställt blandningar för att framhäva de välgörande effekterna, aromerna och dofterna. Upptäck vårt tesortiment att avnjuta när som helst under dagen i vår e-butik.

 9. CAFÉS CALLÍS

  Spanien

  Familjeföretag sedan 1962 som koncentrerar sin verksamhet på rostning och försäljning av kaffe. År 2008 invigde företaget sin nya produktionsanläggning i Begudas industriområde i Sant Joan les Fonts (Gérone) och gick in på hotell- och restaurangmarknaden. Kafferostare, te, choklad, livsmedel och hotellverksamhet.

 10. ORODORIENTHE SRLS

  Italien

  Orodorienthe importerar te, kaffe, kryddor och tillbehör från hela världen. Alla typer av te, smaksatt kaffe, koffeinfria och det nya kaffet utan kaffe. Vi har 180 typer av kryddor och färdiga kryddblandningar, 11 typer av curry för kött, fisk och frukt, salt, peppar, chili och chilipeppar av alla slag. Våra tjänster vänder sig till livsmedelsbutiker, hälsokostaffärer, cateringföretag, apotek för paramedicin, slakterier, restauranger, barer och hotell. Kontakta oss för alla era behov!

Filter

Resultat för

Te - Import och export

Antal resultat

3 956 företag