• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frukt och grönsaker - import export

Resultat för

Frukt och grönsaker - import export - Import och export

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Verified by europages badge

  Vårt företag är en betydande tillverkare och distributör av fruktjuicekoncentrat i centrala Europa. Vi har arbetat passionerat i över 25 år. Tack vare många års erfarenhet, kunnande och uppmärksamhet på produktionsprocessen har vi en dynamisk utveckling och skapar produkter av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på koncentrat av mörk frukt, särskilt: •hallon •tranbär •jordgubbe •fläder •svarta och röda vinbär. Våra klienter använder våra koncentrat i tillverkningen av: •syruper •juicer •vingummin •glass •konfektyr. Våra koncentrat är helt rena och förpackade i aseptiska påsar, i tunnor eller behållare om 250 kilo. Vi sticker ut på marknaden med våra konkurrenskraftiga priser och garanti för hela den avtalade perioder (som kan vara längre än en säsong), vår möjlighet att anpassa produkterna till klientens behov och specifikationer, samt den breda tillgången till råvaror och den snabba omsättningen. Vi har tillverkningsanläggningar i Bulgarien och Ukraina samt lagerlokaler i Polen. Tack vare det kan vi snabbt leverera varor vartsomhelst i Europa och över hela världen. Vi betjänar klienter både från EU och från mer avlägsna delar av världen. Vi är bland annat verksamma i Nordamerika, Sydamerika, Indien och Kina. Kvaliteten hos våra koncentrat bekräftas av ett flertal certifikat och medlemskap i relevanta organisationer: ISO, AIJN, FDA, det nationella förbundet för juicetillverkare samt den polska exportföreningen.

 2. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Väl mött! Vi är företaget MAZETTO; ett snabbväxande företag inom import/export, som fokuserar på export av jordbruksprodukter från Brasilien. Vi omvandlar utrikeshandel, förhandlar över hela världen och löser utrikeshandelns byråkratiska knutar för att erbjuda dig de bästa produkterna och villkoren. I en globaliserad värld är vårt uppdrag att bidra med kompetens, genomsynlig verksamhet och lojalitet. Därför tillhandahåller vi alltid produkter av extremt hög kvalitet, och utmärkta internationella relationer. Anläggningar: MAZETTO har strategiskt placerade kontor i São Paulo och Lissabon. Produkter: Huvudverksamheten är import och export av brasilianskt kaffe, morötter, tomater, potatis, majs, soja, brasilianskt kött och kyckling. Besök vår hemsida och kontakta vårt team!

 3. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 4. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 5. KTRACO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 20 år är företaget KTRACO specialiserat på färska frukter och grönsaker och nötter, både hos producenter och distributörer. Företaget positionerar sig som professionella inom området, både vad gäller kännedomen av jordbruksprodukter, de olika sorterna, och deras tillgänglighet samtidigt som vi garanterar deras kvalitet. Det erbjuder endast färska frukter och grönsaker av hög kvalitet. Således erbjuder KTRACO endast produkter från dagliga leveranser som är tillgängliga på deras plattform för försäljning online. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRO-Kost GmbH är en framstående tillverkare av torkade grönsaker, örtkryddor och svamp för livsmedels-, djurfoder- och läkemedelsindustrin. Våra kunder kan alltid förvänta sig högsta kvalitet till ett bra och marknadsmässigt pris. Baserat på era behov erbjuder vi en rad olika bearbetningar (flingor, kuber, granulat, pulver) eller skräddarsydda blandningar baserat på användningsområde och kundens önskemål. Från odling, till vidareförädling och leverans – hos oss får du allt från samma leverantör.

 2. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 3. IS COMMODITY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hur vi gör: 1 Förfrågan 2 Prisintervall 3 AVGIFTSFÖRKLARING 4 Prisförslag 5 ICPO 6 Finansieringsbevis (SWA) 7 Betalning (TT i förskott 30 %) 8 Sändning 9 Dokumentleverans ( FCA, FOB, CIF ) 10 Betalning (LC, TT, förskott 70 %)

 4. MELIORAFRESH (BESTTRADE)

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till Meliorafresh, din ledande leverantör av färska frukter och grönsaker av högsta kvalitet från Turkiet. Under vår över 30-åriga historia har vi kontinuerligt utvecklats för att möta våra kunders föränderliga behov. Vår senaste expansion till Östeuropa återspeglar vårt engagemang för att verka på de globala marknaderna och leverera utmärkta produkter till konsumenter med god smak över hela världen. Vi prioriterar färskhet och renhet och investerar i den senaste tekniken för att uppfylla de högsta hygien- och säkerhetsstandarderna. Vi garanterar att våra ekologiska produkter innehåller det bästa från naturen och når dig via våra omfattande logistiklösningar. Utforska vårt stora sortiment av noggrant utvalda produkter, anpassade för varje smak och tycke. Vi har ett stort urval av tomatsorter, inklusive vanliga tomater, rosa tomater, plommontomater, ovala tomater, seyittomater, cocktailtomater och runda tomater. Vi har spanskpeppar för alla smaker med sorter som peruansk peppar, charleston, hot charleston, grön spetspaprika, bell, röd capia, röd chili, grön chili, ungersk paprika och bianca. Utforska våra gurksorter – vanlig gurka, silor och spiky – eller njut av färskheten hos våra zucchinier, auberginer (både crystal och vanlig), vattenmeloner, meloner, granatäpplen, apelsiner, mandariner, citroner, aprikoser, persikor och jordgubbar. Vår toppmoderna utrustning och smidiga logistik säkerställer snabb leverans av din beställning i perfekt skick och bevarar färskheten och kvaliteten på produkterna i varje steg. Kontakta oss för mer information!

 5. ASYA FRESH

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till Asya Fresh, Turkiets främsta exportör av färsk frukt och grönsaker av högsta kvalitet sedan 2016. Genom att utnyttja vårt starka samarbete med Samsuns hamnadministration och en mycket kompetent personalstyrka utökar vi kontinuerligt vår logistiska kapacitet, vilket ökar vår årliga exportvolym. Vi på Asya Fresh prioriterar hållbarhet. Vi är stolta över att kunna erbjuda ekologisk frukt av hög kvalitet, bland annat granatäpplen och körsbär, vilka även levereras med kort varsel tack vare vårt fantastiska team. Upptäck vårt breda produktsortiment med bland annat: •Granatäpplen •Körsbär •Nektariner och persikor •Russin •Röda vindruvor •Päron •Kvitten •Plommon •Aprikoser •Fikon •Diverse tomatsorter •Paprika •Chili •Gurka •Zucchini •Grapefrukt •Apelsiner •Mandariner •citroner Vi har specialiserat oss på granatäpplen, körsbär och en mängd lokalt odlade frukter och grönsaker som nektariner, persikor, aprikoser och paprikor, och utgår ifrån våra strategiskt placerade lager i Antalya, Mersin och Manisa. Med vårt specialprogram erbjuder vi utvalda producenter en möjlighet att starta långsiktiga samarbeten. Genom det exklusiva leveransavtalet skapar vi trygghet och ett samordnat ramverk för gemensamma program, så att du som kund kan lita på att du får kvalitetsprodukter och de fördelar som kommer med nära samarbeten. Kontakta oss idag för ytterligare information. Asya Fresh kan leverera till flera marknader världen över och erbjuder exklusiva produkter och en enastående service.

 1. Durdaslar

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Durdaslar har varit en framstående partiförsäljare av frukt och grönsaker i Kumluca/Antalya och kringliggande områden sedan 1989. Familjeföretaget grundades av Durmuş Durdaş och hans tre söner och har nu nått tredje generationen, som för vidare familjetraditionen. Durdaslar har växt till att bli en ledande institution i regionen, och en av de största i landet. Vår årliga kapacitet överskrider 120 000 ton frukt och grönsaker, och vi strävar efter ständig förbättring genom institutionalisering. 2003 blev vår förpackningsanläggning ett fullständigt företag i Kumluca med ett kylt lager för 3 000 ton. Vi öppnade en avdelning i Elmali 2011, och utökade med fler anläggningar i Antalya. Vi har även en gren i Bulgarien, med ett kylt lager för våra kunder. Vi är hängivna till att tillhandahålla färska frukter och grönsaker till våra kunder i precis den önskade kvantiteten, vid den önskade tidpunkten. Vårt sortiment innefattar olika tomatsorter (vanlig, rosa, plommon- ovala, seyit, cocktail- runda osv), paprikasorter (kalifornisk paprika, Charleston, Hot Charleston, grön spetspaprika, söt paprika, kapyapaprika, röd chili, grön chili, ungersk paprika, ungersk Charlie, Bianca, osv), gurksorter (vanlig, silor, taggig), zucchini, aubergine (kristall och vanlig), vattenmelon, melon, granatäpple, apelsin, mandarin, citron, aprikos, persika, jordgubbe. Tveka inte att kontakta oss för mer information. Upptäck våra produkter!

 2. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  CHAMPINI grundades 2004 i Blizanów i Polen, med lokaler som innefattar kyllager, lastkajer, en produktionsanläggning för skalade grönsaker samt kontor. Färsk frukt, grönsaker och svamp är vår kärna. Det perfekta klimatet och den perfekta jorden i centrala Polen gör att vi kan tillhandahålla förstklassiga produkter till våra partiklienter i Tyskland och över hela Europa. Vi prioriterar färskhet och kvalitet; därför föredrar vi kortare transportsträckor. Merparten av våra leverantörer är lokala, certifierade jordbrukare, producenter eller producentgrupper som har samarbetat framgångsrikt med oss i många år. Eftersom färskhet är av högsta vikt inom vår bransch arbetar vi under "I tid"-principen. Det innebär att vi i regel inte håller våra produkter i lager. Allting inhandlas direkt från odlingarna, för att produkterna ska vara så färska som möjligt. Det gör det möjligt för oss att ta emot din beställning, göra inköp, sammanställa, lasta och transportera dina varor inom 48 timmar. Service är vår andra stora prioritet - det är viktigt för oss att vara professionella i allt vi gör. Därför har vi vår egen flotta med kyllastbilar, så att vi kan garantera en obruten kylningskedja. Om din beställning är för stor för vår flottas kapacitet har vi samarbeten med framstående fraktare som har jobbat med oss i många år.

 1. PRIMA 2000

  Polen

  Verified by europages badge

  Prima 2000 är en av de största exportörerna av frukt och grönsaker i provinsen Mazowieckie och vi exporterar regelbundet våra produkter till England, Finland, Sverige, Tyskland, Danmark, Tjeckien, Ryssland och andra länder. Vi börjar att erövra marknader i Nordafrika. Vi arbetar med detaljhandelskedjor och stora företag - ledande inom frukt- och grönsaksmarknaden i olika länder. Vi exporterar äpplen, päron, plommon, körsbär, vitkål, kinakål och mycket mera.

 2. FRUIT ITALY SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Fruit Italy är en grossist för frukt och grönsaker med toppkvalitet. Vi följer noggrant trenden på frukt- och grönsaksmarknaden så att vi kan erbjuda dig det bästa priset för tillfället. Utbudet sträcker sig från klassiska grönsaker från hela Italien till produkter som valt ut särskilt från specifika fruktodlingar som äpplen från Trentino. För frukt och grönsaker utanför säsong garanterar vår exportverksamhet att vi alltid har de viktigaste produkterna.

 3. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean är en grossist belägen nära Wroclaw i Polen. Med huvudverksamhet inom sektorn för färska frukter och grönsaker är företaget även närvarande inom sektorerna för frysta frukter och grönsaker, torkad frukt, konventionella och ekologiska produkter, svamp, ätbara rötter - import/export. Vi levererar frukt och grönt, och förser våra kunder med färska, högkvalitativa varor till konkurrenskraftiga priser.

 4. VEGGIEVÖIG

  Sverige

  Verified by europages badge

  Välkommen till VeggieVöig, din lokala knutpunkt i Sverige för import och export av färska premiumprodukter. Med rötter i Sverige har vi som mål att leverera de finaste frukterna och grönsakerna från hela världen till EU. Trots att VeggieVöig är ett nyetablerat företag är vi stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser som möjliggörs av en direkt-till-konsument-strategi och smarta inköp. Vår effektiva verksamhet säkerställer överkomliga priser utan att vi kompromissar med kvaliteten. Vi prioriterar en kundcentrerad strategi.

 5. ECOFRUIT (GREEN DESERT LLC)

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  EcoFruit är en grossisteverantör av torkad och färsk frukt, grönsaker och nötter, meloner och kompotter som är belägen i Uzbekistan. Vi för verksamhetsloggar över global logistik; vi fraktar och exporterar över hela världen. Vi är djupt investerade i våra klienter och har ett individuellt förhållningssätt till deras behov. Vi har över 100 olika typer av produkter som är naturliga, miljövänliga och med individuella kvalitetscertifikat. Du kan beställa smakprover av våra produkter.

 6. BUTTIENS FRUITS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Buttiens Fruits är ett belgiskt företag som verkar inom handel av äpplen och päron på den europeiska marknaden. Vår expertis gör det möjligt för oss att ha full kontroll över frukternas alla viktiga produktions- och försäljningssteg från odling till skörd, inklusive sortering, förvaring, förpackning och transportering. Vår kontroll över hela kedjan gör att vi kan bistå våra kunders krav och önskemål riktigt snabbt. Vi tar också hänsyn till moderna, integrerade skördemetoder. Tveka inte att kontakta oss.

 7. YEO SEAFOOD INDONESIA

  Indonesien

  Verified by europages badge

  Företaget YEO SEAFOOD INDONESIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta skaldjur. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, fisk och skaldjur, ingefära, Spiskummin, kanel, anis, Frukt och grönsaker - Import/export, Kokosnötter, och ananas. Företagets huvudkontor finns i Surabaya, Indonesien.

 8. PANFRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PANFRUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Bär, Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Organics - livsmedel, Soppor, Svamp, Frukt och grönsaker - Import/export, Bär, och Djupfrysta bär. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 1. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

 2. DISTRIBUIDORA ZAYMA SA DE CV

  Mexiko

  Verified by europages badge

  Företaget DISTRIBUIDORA ZAYMA SA DE CV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom bananer, ananas, citroner, mango, djupfryst frukt, sisalfiber, svarta bönor, avocado, och aloe. Företagets huvudkontor finns i Leon, Mexiko.

 3. SMART CLAUPACK SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Företaget SMART CLAUPACK SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Förpackning, Specialförpackningar på kundbeställning, Kryddor, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Muttrar, aromatiska växter, Livsmedelsextrakt, och Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Targoviste, Rumänien.

 4. VARVARESOS FRESHNES

  Grekland

  Verified by europages badge

  Företaget VARVARESOS FRESHNES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom färska grönsaker, Grossist inom frukt och grönsaker, avocado, sparris, mangor, fruktimportörer, ingefära, och russin. Företagets huvudkontor finns i Athens, Grekland.

 5. FRESCON FRUIT DIRECT BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget FRESCON FRUIT DIRECT BV, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Frukt, färsk frukt och färska grönsaker, handel med frukt och grönsaker, färska grönsaker, Grossist inom frukt och grönsaker, Druvor import export, avocado, grönsaker, och sparris. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 6. LÉGUM'PARTY - LE GOUESSANT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LÉGUM'PARTY - LE GOUESSANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företagets huvudkontor finns i Lamballe-Armor, Frankrike.

 7. NEGOPRIM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget NEGOPRIM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom Frukt, Jordbruk - Import/Export, frukt färsk, färska grönsaker, Frukt, grönsaker, exotisk frukt, citrusfrukter, och grönsaker i parti. Företagets huvudkontor finns i Cavaillon, Frankrike.

 8. CASTROFRUTTA SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CASTROFRUTTA SAS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Frukt och grönsaker - Import/export. Företaget är även verksamt inom distributörer av frukt, Grossist inom frukt och grönsaker, import av frukt, fruktimportörer, export frukt, Frukt import export, konserverad passionsfrukt, distributörer av färska grönsaker, och export livsmedelsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Castrovillari, Italien.

 9. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Rödbetor, Frukt, Frukt och grönsaker - Import/export, Livsmedel - Import/Export, kålplantor, frukt färsk, meloner, grönsaker, och rovor. Företagets huvudkontor finns i Torres Novas, Portugal.

 10. TERRANGO-COMPANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TERRANGO-COMPANY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tropiska frukter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Frukt och grönsaker - Import/export, mangor förpackade, mango, kokosnötter, Livsmedel - Import/Export, exportör av röd chilipeppar, spansk peppar, och ananas. Företagets huvudkontor finns i Conflans Ste Honorine, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Frukt och grönsaker - import export - Import och export

Antal resultat

3 621 Företag