• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • frukt och grönsaker - import export

Resultat för

Frukt och grönsaker - import export - Import och export

 1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  TRO-Kost GmbH är en framstående tillverkare av torkade grönsaker, örtkryddor och svamp för livsmedels-, djurfoder- och läkemedelsindustrin. Våra kunder kan alltid förvänta sig högsta kvalitet till ett bra och marknadsmässigt pris. Baserat på era behov erbjuder vi en rad olika bearbetningar (flingor, kuber, granulat, pulver) eller skräddarsydda blandningar baserat på användningsområde och kundens önskemål. Från odling, till vidareförädling och leverans – hos oss får du allt från samma leverantör.

  Webbplats Open In New icon
 2. SB-TRADING (BVBA)_M

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Sb-Trading (BVBA) är ett handelsföretag i Belgien som grundades 2016. Vi är specialiserade på global försäljning av livsmedels- och ickelivsmedelsprodukter (FMCG), som drycker, sötsaker och godis, mjölkpulver, kött och andra produkter. Vi har många välkända märken i vår portfölj, och ett brett utbud av de populäraste produkterna, som: - Livsmedel: godis i parti, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, solrosolja, mjöl, kött - Ickelivsmedel: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin - Verktyg: Märken, kemikalier. Vi vill erbjuda våra klienter goda valmöjligheter bland hälsoprodukter, sourcade från välrenommerade märken som anpassar sina produkter för att leva upp till de specifika behoven hos globala kunder. Vi har rört om i grytan både på inhemska och internationella marknader. Dessutom samarbetar vi med godisgrossister i Storbritannien och exportföretag över hela världen, som lever upp till sin utlovade kvalitet. Tack vare ett gediget ledarskap har företaget växt i rasande fart. Vi tillhandahåller produkter från internationella märken som: - Nutella: Nutella & Nutella&Go! - Ferrero: Rocher, Raffaello, Collection - Tic Tac: Tic-Tac, Tic-Tac-blandningar, Tic-Tac-tuggummi - Kinder: Kinder-surprise, Kinderchoklad, schoko-bons, Bueno. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 3. MAZETTO COMPANY

  Portugal

  Verified by Europages badge

  Väl mött! Vi är företaget MAZETTO; ett snabbväxande företag inom import/export, som fokuserar på export av jordbruksprodukter från Brasilien. Vi omvandlar utrikeshandel, förhandlar över hela världen och löser utrikeshandelns byråkratiska knutar för att erbjuda dig de bästa produkterna och villkoren. I en globaliserad värld är vårt uppdrag att bidra med kompetens, genomsynlig verksamhet och lojalitet. Därför tillhandahåller vi alltid produkter av extremt hög kvalitet, och utmärkta internationella relationer. Anläggningar: MAZETTO har strategiskt placerade kontor i São Paulo och Lissabon. Produkter: Huvudverksamheten är import och export av brasilianskt kaffe, morötter, tomater, potatis, majs, soja, brasilianskt kött och kyckling. Besök vår hemsida och kontakta vårt team!

  Webbplats Open In New icon
 4. IMEX FRANCE

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  IMEX FRANCE är en livsmedelsdistributör som startade 2014. Er grossist erbjuder er ett brett urval efter era behov. Företaget är specialiserat på import-export av olika produkter som styckningsdelar av kyckling från Brasilien, socker och alla typer av oreglerade livsmedel. VI har erfaren yrkespersonal. Vår personal består av några av de främsta experterna inom vår näring för att kunna svara på alla era behov av produkter och tjänster. Vi rekryterar enastående specialister för att försäkra er att ni är i goda händer, oavsett vad som behöver göras. Vår välutbildade och kompetenta personal glädjer sig över att arbeta med er. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

  Webbplats Open In New icon
 5. BAIROUK FRUITS

  Marocko

  Verified by Europages badge

  BAIROUK FRUITS är ett företag etablerat i Marocko specialiserat på export av färsk frukt och färska grönsaker till hela världen. Vårt sortiment omfattar olika sorters meloner, vattenmeloner, citroner, men också tomater, squash, auberginer samt kryddgrönt som koriander, rosmarin och basilika. Vi engagerar oss för att erbjuda färska och säsongsprodukter av hög kvalitet. Vi åtar oss varje dag att garantera säkerheten och hygienen av våra produkter för återförsäljare och konsumenter samtidigt som vi respekterar gällande bestämmelser. Vi lägger stor vikt vid våra kunders tillfredsställelse. Våra medarbetare ställer således sin erfarenhet och sina kunskaper till våra kunders tjänst för att på bästa sätt svara på deras behov och vinna deras förtroende. Dessutom garanterar vi transporten av produkterna fram till avsedd destination inom avtalad tid med lämplig förpackning som ett etiskt och ansvarsfullt initiativ. Vi fullföljer vårt mål att erbjuda färska säsongsfrukter och grönsaker för export på de internationella marknaderna. Kontakt oss gärna för ytterligare information.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by Europages badge

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

  Webbplats Open In New icon
 2. HOL DING HOLDING B.V.

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  HOL DING HOLDING B.V. grundades 2001 och har valt ett omsorgsfullt och flexibelt förhållningssätt i utförandet av frakt- och handelstjänster mellan slutkunder. Vi är baserade i Dubai i Förenade arabemiraten, med ett långtgående nätverk som sträcker ut sig över hela världen - från Nederländerna, Saudiarabien, Jordanien, Turkiet, Libanon, Palestina, Kina – Shanghai, Ningbo, Xuzhou, Indien och Singapore till Hongkong. Organisationen är certifierad enligt ISO 9001: 2015; för oss innebar det ett större åtagande, en felfri verksamhetsprocess, ett mycket större ansvarstagande över att leverera lämpliga resultat genom att förbättra prestandastandarder för hela teamet. Vi är importör, exportör och distributör, med världens topp 500 märken inom snabbrörliga konsumtionsvaror. I vårt starka nätverk hittar man internationella, tillförlitliga ditributörer som gör det möjligt för oss att förse våra kunder med de allra bästa produkterna. HOL DING HOLDING B.V. är ett av de snabbast växande företagen inom snabbrörliga konsumtionsvaror i Mellanöstern; vi leverar till över 40 länder världen över. Utöver handel med världens topp 500 märlken kan vi tillhandahålla aktörer åt våra kunder för utveckling av produktmärken, som Oak Beauty Soap & Gate & 7. Vi vill bygga broar mellan tillförlitliga tillverkare och slutkunder. Vi vill vara din pålitliga källa till autentiska produkter som förhöjer livsstandarden för människor, genom att välja ut de bästa produkterna på jorden. På det sättet skapar vi en bättre värld.

  Webbplats Open In New icon
 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL grundades 2020 och är etablerat i Asnières Sur Seine, Frankrike. Företaget är specialiserat på import-export av livsmedelsprodukter, bl.a. vitlök, rovor, apelsiner, olivolja, vin, m.m. Jordbrukslivsmedelsindustrin producerar konsumtionsvaror utifrån jordbruks- och uppfödningsprodukter. Produkter som yoghurt, ost, fryst färdigmat, pasta, choklad och annan konfekt kommer från dessa företag. Kontakta oss gärna för mer information.

 4. AFRICAN FOOD ETHICS COMPANY FRANCE SENEGAL

  Senegal

  Verified by Europages badge

  AFE COMPANY är ett företag specialiserat på export av exotisk frukt, citrusfrukt och grönsaker från Afrika. Vår mission är att främja frukt och grönsaker från Afrika och därmed förbättra de afrikanska producenternas arbets- och livsförhållanden. Vi arbetar endast med certifierade producenter, vilket ger oss möjlighet att erbjuda högkvalitativa tjänster med utmärkt spårbarhet. Vår prioritet är jordbrukslivsmedlens spårbarhet. Hos AFE COMPANY följer vi produkterna från leverantörerna till konsumenterna och samlar in olika dokument, som certifieringar, mikrobiologiska analysrapporter m.m., som kan försäkra kunderna att våra produkter är sunda och att de tillhandahålls lojalt och lagligt. För mera information om våra produkter och tjänster kan ni kontakta oss per e-post eller per telefon ; vårt team svarar snabbt och med glädje på alla era frågor.

  Webbplats Open In New icon
 5. FRUIT EXIM LLC

  Uzbekistan

  Verified by Europages badge

  Fruit Exim är ett exportföretag med dinamisk utveckling i Uzbekistan. Vi är verksamma inom B2B med att förse andra länder med naturliga, färska, torkade eller bearbetade frukt- och grönsaksprodukter av hög kvalitet från Uzbekistan. Vårt företag sköter hela kedjan - från åkrarna till kundernas lagerlokaler. Vi är en länk mellan uzbekiska jordbrukare och importörer över hela världen och kan tillhandahålla ett brett utbud och önskade volymer av högkvalitativa produkter och tjänster, samt stabilitet och oslagbara villkor för importörer. Vi tillverkar och levererar produkter i enighet med internationella kvalitetsstandarder och strikt produktsäkerhetsövervakning. För att leva upp till våra kunders föränderliga krav och behov fokuserar vi på att förbättra kvaliteten på våra produkter och på teknologisk innovation. Företaget har nått sina mål med framgång i många år, och försett kunder över hela världen med de bästa kvalitetsprodukterna till konkurrenskraftiga priser, med enastående kvalitetsservice.

  Webbplats Open In New icon
 1. AGRITALIA SAPORI E SAPERI

  Italien

  Verified by Europages badge

  Agritalia är ett ledande företag inom produktion och grossistförsäljning av frukt och grönsaker från Agropontino-området, ett land rikt på kunskap och erfarenhet av frukt- och grönsaksmarknaden sedan flera år tillbaka. Vi befinner oss på den största europeiska frukt- och grönsaksmarknaden: MOF Agritalia är ett familjeägt företag som grundades på 80-talet genom sammanslutningen av en liten grupp lokala producenter som ville göra sina produkter kända i hela Italien och nu även i Europa. Agritalia tillämpar de bästa produktionsstandarderna med den konventionella agronommetoden med kemisten, men med respekt för slutproduktens hälsa och respekt för miljön, så mycket att 99 % av dess slutprodukter är nollrester. Produktion året runt beroende på säsong av följande produkter: Durama vattenmeloner, rädisor, rova, sallat och grön lollosallat. Vi söker nya europeiska samarbetspartners, framför allt inom den storskaliga detaljhandeln.

  Webbplats Open In New icon
 2. BUTTIENS FRUITS

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Buttiens Fruits är ett belgiskt företag som verkar inom handel av äpplen och päron på den europeiska marknaden. Vår expertis gör det möjligt för oss att ha full kontroll över frukternas alla viktiga produktions- och försäljningssteg från odling till skörd, inklusive sortering, förvaring, förpackning och transportering. Vår kontroll över hela kedjan gör att vi kan bistå våra kunders krav och önskemål riktigt snabbt. Vi tar också hänsyn till moderna, integrerade skördemetoder. Tveka inte att kontakta oss.

  Webbplats Open In New icon
 3. NEGOPRIM

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. FRESCON FRUIT DIRECT BV

  Nederländerna

  Verified by Europages badge
 5. VARVARESOS FRESHNES

  Grekland

  Verified by Europages badge
 6. LÉGUM'PARTY - LE GOUESSANT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 7. BACCHUS ROSSA IMPORT

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 8. TOMASZ SKOWRON - WHOLESALE OF FRUIT AND VEGETABLES

  Polen

  Verified by Europages badge
 9. PPZ SŁAWA SP.Z O.O

  Polen

  Verified by Europages badge
 10. ALBAFRUITS S. COOP. VALENCIANA

  Spanien

  Verified by Europages badge
 1. THADER CIEZA

  Spanien

  Verified by Europages badge
 2. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 3. AA DZ TRADING

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. OP LAND

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. SNIJPUNT B.V.

  Nederländerna

  Snijpunt, experten på förberedda, färska grönsaker till sallads- och färdigmatstillverkare, cateringfirmor och livsmedelsleverantörer i norra Europa. Eftersom hållbarheten hos förbehandlade grönsaker är ganska begränsad ställs höga krav på flexibilitet och hygien inom branschen. Vi tillverkar allting färskt för beställning dagligen och levererar produkterna enligt kundens önskemål. Våra processer är inriktade på att vi ska kunna garantera att produkterna är färska samt håller hög kvalitet och livsmedelssäkerhet.

 6. FRESH WISE

  Nederländerna

  Fresh Wise är ett heltäckande import- och exportföretag för frukt, grönsaker och exotiska varor. Vi levererar till grossister, storkök, gastronomi, importörer. Vi erbjuder våra kunder ett komplett sortiment av frukt och grönsaker direkt från odlare i nästan hela världen. EXPORT TILL HELA VÄRLDEN FreshWise exporterar frukt och grönsaker till kunder i hela världen, framför allt Europa, Mellanöstern, Asien och Afrika. Via vårt utomlandskontor, som är särskilt inriktat på utländska marknader, levererar vi våra produkter till nästan alla destinationer i världen, vare sig det sker med båt, lastbil eller flyg. Vi kan kombinera alla typer av pall, lastbil och container, vilket når upp till 600 produkter. Vi exporterar även lökar och potatis med båt över hela världen.

 7. FRUITS & VEGETABLES EXPORTERS SIAMPIS BAS. & CO.

  Grekland

  BASIL SIAMPIS & CO. etablerades 1953 och handlar med färsk frukt och grönsaker från alla regioner i Grekland. Vi importerar även från alla europeiska länder (Italien, Spanien osv.) och från Latinamerika (Argentina, Chile) samt från Egypten. Bland våra kunder finns detaljhandel och grossister som stormarknader, grosshandlare, grönsakshandel, hotell, fartyg och restauranger och vi levererar färsk frukt och färska grönsaker till grönsaksmarknaderna i Aten och Tessaloniki. Vi söker grossister i hela världen. Mejla oss!

 8. VERGRO

  Belgien

  Sedan 1968 räknas Vergro NV bland de viktigaste företagen som exporterar grönsaker och frukt. Vergro exporterar huvudsakligen belgiska produkter i hela Europa och räknar idag mer än 20 destinationsländer. €ureka Fresh och BMasters är två av dess märken. Endast utvalda kvalitetsprodukter kan säljas under dessa märken. Företaget Vergro är specialiserat på tomater, körsbärstomater, purjolök, sallader, jordgubbar, äpplen och päron. Alla produkter är certifierade Globalgap. Vergro är certifierat Autocontrole och Q&S.

 9. AZERKOUK EXPORT

  Marocko

  AZERKOUK EXPORT, etablerade i AGADIR, på MAROCKOS södra atlantkust, är ett företag specialiserat på export av frukt och färska grönsaker av hög kvalitet i hela världen. Vi sköter inslagningen och transporten av frukten och grönsakerna med optimal kvalitet, livsmedelssäkerhet och spårbarhet hela vägen från ursprung. Vi säljer färska säsongsprodukter av hög kvalitet till förmånliga priser. Vi använder säkra emballage som respekterar normerna. Vi sköter transporten av varorna med tillförlitliga medel. För att skapa kundlojalitet respekterar vi givna leveranstider.Våra professionella team är högpresterande och effektiva, och anpassar sig till alla specifika krav. Dessa team ger er stöd under hela köpprocessen och erbjuder er en efterservice av hög kvalitet, samt ständig telefonuppföljning. Tack vare vår expertis, våra kunskaper inom detta område och vår starka motivation, söker AZERKOUK EXPORT produkternas kvalitet och vill tillfredsställa kundernas behov samtidigt som vi garanterar produkternas säkerhet för både återförsäljare och konsumenter.

 10. MARSOL FRUITS ESPAÑA

  Spanien

  Marsol Fruits Spain S.L. är ett företag specialiserat på handel med frukt och grönsaker från landsbygden i Murcia och Almería. Vi garanterar seriös service och effektiv hantering av produkterna redan från inköp och gör så att kvalitet, pris och förpackning svarar på era förväntningar. Vi kan också sköta logistiken om ni så önskar. Vi erbjuder bra kvalitet till bästa pris. Vi är specialiserade på olika sorters sallad (isbergssallad, romansallad, Little Gem), broccoli, kronärtskocka, blomkål, gurka, holländsk gurka, olika typer av tomater (lång hållbarhet, Rebellion, kvist, olivette), citroner, apelsiner och mandariner, olika sorters paprika (California, Lamuyo), etc. Vi köper produkterna vi de främsta försäljningsställena i området och säljer produkter av hög kvalitet på den nationell och europeiska marknaden.

Filter

Resultat för

Frukt och grönsaker - import export - Import och export

Antal resultat

3 689 företag