• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • torkad skinka

Resultat för

Torkad skinka - Frankrike

Frankrike
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget JOKO GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Hantverk, gastronomiska produkter, gastronomiska produkter, fläsk, charkuteri, oxcharkuteri, charkuterivaror av vilt, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

  2. MAISON VOISINE

    Frankrike

    Företaget MAISON VOISINE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, tradicionalni sir, Konserverat fläskkött, torkad skinka, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Auros, Frankrike.

  3. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Företaget HENRI RAFFIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, korv, torkad skinka, korvar, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i LA ROCHETTE, Frankrike.

  4. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  5. CHARCUTERIE ABELLANET

    Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. MAISON DIDIER

    Frankrike

  2. STE LES JAMBONS DU BOCAGE

    Frankrike

  3. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Frankrike

    Företaget SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Korv och salami, Patéer och pastejer, Skinkor, Saltat och torkat kött, Korv och salami, Patéer och pastejer, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Saint Amour, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE DEMI GROS GERARD

    Frankrike

  5. VINCENT TRAITEUR

    Frankrike

    Företaget VINCENT TRAITEUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Korv och salami, Saltat och torkat kött, Patéer och pastejer, Korv och salami, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Colmar, Frankrike.

  1. JORDAN & CIE

    Frankrike

  2. SA GERARD MEPLON

    Frankrike

    Företaget SA GERARD MEPLON, som är verksamt inom sektorn för Saltat och torkat kött. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Korv och salami, Skinkor, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve D Ascq, Frankrike.

  1. SARL FRANSAL

    Frankrike

    Företaget SARL FRANSAL, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Korv och salami, korv, och tillagad torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Montreuil Bellay, Frankrike.

  2. SALAISONS DE MONTAGNAC ETS NICOLAS GUY

    Frankrike

  3. SACOR

    Frankrike

    Företaget SACOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti, export skinka, torkad korv, och korv. Företagets huvudkontor finns i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  4. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Företaget LE BATISTOU SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, korv, handel, lufttorkad skinka, och torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  5. LE MONT DE LA COSTE

    Frankrike