• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • skinkor

Resultat för

Skinkor

FrankrikeTolouse och Midi-PyrénéesTillverkare/producent
  1. OBERTI

    Frankrike

    Företaget OBERTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Skinkor, Korv och salami, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  2. SA SALAISONS DU LACAUNAIS

    Frankrike

    Företaget SA SALAISONS DU LACAUNAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Korv och salami. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, Patéer och pastejer, Charkuterivaror och skinkor, Skinkor, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  3. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Frankrike

    Företaget SA SALAISONS PYRENEENNES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Utrustning för charkuterivaror, Skinkor, Utrustning för charkuterivaror, och bergsskinka. Företagets huvudkontor finns i Ibos, Frankrike.

  4. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Företaget ETABLISSEMENTS G. BORIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, skinka, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Plaisance, Frankrike.

  5. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.

  2. SACOR

    Frankrike

    Företaget SACOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti, export skinka, torkad korv, och korv. Företagets huvudkontor finns i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  3. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Företaget STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, livsmedelskonserver, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Castres, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE COMMENGES

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE COMMENGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri av gris, och regionala charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Pamiers, Frankrike.

  5. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrike

    Företaget SA SEIGNEURIE & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri i parti, Patéer och pastejer, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Fonsorbes, Frankrike.

  1. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Företaget MAISON MILHAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, Patéer och pastejer, och livsmedelsingredienser för insaltning. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  2. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ROUCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Patéer och pastejer, Gåslever, Korv och salami, Patéer och pastejer, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Foix, Frankrike.

  1. SAS MICOULEAU

    Frankrike

    Företaget SAS MICOULEAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Gåslever, Patéer och pastejer, Gåslever, och leverantörer av grytor. Företagets huvudkontor finns i Beaumont De Lomagne, Frankrike.

  2. CHARCUTERIE ADER

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ADER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri av gris, och artiklar för catering. Företagets huvudkontor finns i Trie Sur Baise, Frankrike.

  3. SALAISONS DE L'ADOUR

    Frankrike

    Företaget SALAISONS DE L'ADOUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i LOUEY, Frankrike.

  4. ETABLISSEMENTS CANCE

    Frankrike

    Företaget ETABLISSEMENTS CANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve, Frankrike.

  5. LE TRIPOUX GASCON

    Frankrike

    Företaget LE TRIPOUX GASCON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Beaumarches, Frankrike.

  6. SARL FOUR GASSIE FRERES

    Frankrike

    Företaget SARL FOUR GASSIE FRERES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  7. CHARCUTERIE DE L'AVEYRON LINARD SARL

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE DE L'AVEYRON LINARD SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lanuéjouls, Frankrike.

  8. MAISON GUINOU

    Frankrike

  1. SOC EXPLOIT DES ETS BERGE

    Frankrike

  2. CHARCUTERIE LIESTA

    Frankrike

  3. SAS SALAISONS DU LANDOULET

    Frankrike

  4. SALAISONS DE BENGALI

    Frankrike