• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • hantverksmässig tillverkning

Resultat för

Hantverksmässig tillverkning

FrankrikeTolouse och Midi-Pyrénées
  1. AURIAN SAS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

  2. ART BLOSSOM

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget ART BLOSSOM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hantverk. Företaget är även verksamt inom Stearinljus, ljus på beställning, hantverksmässig tillverkning, Lyxartiklar, Företagspresenter, Ljustillverkning, Stearinljus, Vegetabiliska ljus, och Doftljus. Företagets huvudkontor finns i Pechbonnieu, Frankrike.

  3. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.