• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • torkad korv

Resultat för

Torkad korv - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Företaget LE BATISTOU SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, korv, handel, lufttorkad skinka, och torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

  2. ARCOS

    Frankrike

    Företaget ARCOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom maskiner för jordbruksprodukter, torkar för korv och torkad korv, och torkugnar för industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Gorrevod, Frankrike.

  3. SACOR

    Frankrike

    Företaget SACOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti, export skinka, torkad korv, och korv. Företagets huvudkontor finns i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  4. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  5. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Företaget HENRI RAFFIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, korv, torkad skinka, korvar, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i LA ROCHETTE, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. CHARCUTERIE DEMI GROS GERARD

    Frankrike

  2. VINCENT TRAITEUR

    Frankrike

    Företaget VINCENT TRAITEUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Korv och salami, Saltat och torkat kött, Patéer och pastejer, Korv och salami, och Saltat och torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Colmar, Frankrike.

  3. STE LES JAMBONS DU BOCAGE

    Frankrike

  4. MAISON DIDIER

    Frankrike

  5. CHARCUTERIE ABELLANET

    Frankrike

  1. SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON

    Frankrike

    Företaget SOCIETE NOUVELLE ROGER DE LYON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Korv och salami, Patéer och pastejer, Skinkor, Saltat och torkat kött, Korv och salami, Patéer och pastejer, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Saint Amour, Frankrike.