• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • nötkött

Resultat för

Nötkött - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. O'BOUCHER

    Frankrike

    Företaget O'BOUCHER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom köttaffär. Företagets huvudkontor finns i Saint Brieuc, Frankrike.

  2. CHARLES FRÈRES

    Frankrike

    Företaget CHARLES FRÈRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Inälvor, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i L'étrat, Frankrike.

  3. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

    Frankrike

    Företaget FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slaktkalvar och nötkreatur. Företaget är även verksamt inom nötkött, Lammkött, rituell slakt, och halal. Företagets huvudkontor finns i Marseille, Frankrike.

  4. CHARAL

    Frankrike

    Företaget CHARAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Cholet, Frankrike.

  5. KRILL

    Frankrike

    Företaget KRILL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom kött, och nötkött. Företagets huvudkontor finns i Brive Cedex, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. BICHON GL

    Frankrike

    Företaget BICHON GL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Nötkött, och Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Challans, Frankrike.

  2. ORGANIC FOOD

    Frankrike

    Företaget ORGANIC FOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom bearbetning av biologiska kött. Företagets huvudkontor finns i Mauleon, Frankrike.

  3. LA FERME D OSAANE

    Frankrike

  4. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.