• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • charkuterivaror och skinkor

Resultat för

Charkuterivaror och skinkor - Tillverkare Producent - Frankrike

FrankrikeTillverkare/producent
  1. SOMEXPORT

    Frankrike

    Verified by europages badge

    SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  3. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Sarrola-Carcopino, Frankrike.

  4. MAISON VOISINE

    Frankrike

    Företaget MAISON VOISINE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, tradicionalni sir, Konserverat fläskkött, torkad skinka, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Auros, Frankrike.

  5. LE BATISTOU SA

    Frankrike

    Företaget LE BATISTOU SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Saltat och torkat kött, Saltat och torkat kött, korv, handel, lufttorkad skinka, och torkad korv. Företagets huvudkontor finns i Saint-André-Le-Puy, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Företaget STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, livsmedelskonserver, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Castres, Frankrike.

  2. HENRI RAFFIN

    Frankrike

    Företaget HENRI RAFFIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, korv, torkad skinka, korvar, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i LA ROCHETTE, Frankrike.

  3. ETS PIERRE OTEIZA

    Frankrike

    Företaget ETS PIERRE OTEIZA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, Ostar, Korv och salami, Charkuterivaror och skinkor, gås- anklever, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Les Aldudes, Frankrike.

  4. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Företaget SALAISONS LABORIE FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Korv och salami, Patéer och pastejer, charkuteri av gris, Skinkor, Korv och salami, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Parlan, Frankrike.

  5. CHARCUTERIE BERNIER

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE BERNIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Bressuire, Frankrike.

  1. VARACHAUX SAS

    Frankrike

    Företaget VARACHAUX SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för behandling av kött och förpackade produkter. Företagets huvudkontor finns i Wissous Cedex, Frankrike.

  2. SACOR

    Frankrike

    Företaget SACOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti, export skinka, torkad korv, och korv. Företagets huvudkontor finns i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  1. SA SEIGNEURIE & FILS

    Frankrike

    Företaget SA SEIGNEURIE & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri i parti, Patéer och pastejer, och färska slakteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Fonsorbes, Frankrike.

  2. SAS MICOULEAU

    Frankrike

    Företaget SAS MICOULEAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Gåslever, Patéer och pastejer, Gåslever, och leverantörer av grytor. Företagets huvudkontor finns i Beaumont De Lomagne, Frankrike.

  3. OBERTI

    Frankrike

    Företaget OBERTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Skinkor, Korv och salami, och Skinkor. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  4. CHARCUTERIE ADER

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ADER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri av gris, och artiklar för catering. Företagets huvudkontor finns i Trie Sur Baise, Frankrike.

  5. STE QUILLARD ET FILS

    Frankrike

    Företaget STE QUILLARD ET FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Carquefou, Frankrike.

  6. CANTAL SALAISONS TEIL

    Frankrike

    Företaget CANTAL SALAISONS TEIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, Skinkor, Patéer och pastejer, Korv och salami, och export skinka. Företagets huvudkontor finns i Aurillac Cedex, Frankrike.

  7. BERJAC VIANDES

    Frankrike

    Företaget BERJAC VIANDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Nantes, Frankrike.

  8. MAS SA

    Frankrike

    Företaget MAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Korv och salami, charkuteri av gris, skinkfabriker, Patéer och pastejer, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Le Rouget, Frankrike.

  1. CHARCUTERIE FASSIER

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE FASSIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom korv, och charkuteri i parti. Företagets huvudkontor finns i Vibraye, Frankrike.

  2. LE SECHOIR DES ALPES

    Frankrike

    Företaget LE SECHOIR DES ALPES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Manosque, Frankrike.

  3. CHARCUTERIE COMMENGES

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE COMMENGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri av gris, och regionala charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Pamiers, Frankrike.

  4. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Företaget MAISON MILHAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, Patéer och pastejer, och livsmedelsingredienser för insaltning. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  5. CHARCUTERIE ROUCH

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ROUCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Korv och salami, Patéer och pastejer, Gåslever, Korv och salami, Patéer och pastejer, och Gåslever. Företagets huvudkontor finns i Foix, Frankrike.

  6. SAVEURS & CARACTÈRES

    Frankrike

    Företaget SAVEURS & CARACTÈRES, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri i parti, och italienskt charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Hugleville-En-Caux, Frankrike.

  7. LES SALAISONS DIJONNAISES A.SABATIER

    Frankrike

    Företaget LES SALAISONS DIJONNAISES A.SABATIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Dijon, Frankrike.

  8. SOCIETE DES RILLETTES BAHIER SAS

    Frankrike

    Företaget SOCIETE DES RILLETTES BAHIER SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Rillettes, oxmage, och charkuteri i parti. Företagets huvudkontor finns i Sceaux Sur Huisne, Frankrike.

  9. SA SALAISONS PYRENEENNES

    Frankrike

    Företaget SA SALAISONS PYRENEENNES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Utrustning för charkuterivaror, Skinkor, Utrustning för charkuterivaror, och bergsskinka. Företagets huvudkontor finns i Ibos, Frankrike.

  10. MAISON ALPIN

    Frankrike

    Företaget MAISON ALPIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri av gris, och handel, kokt skinka. Företagets huvudkontor finns i Amancy, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

  • Endast relevanta leverantörer
  • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
  • 100% gratis