• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • konfekt och socker

Resultat för

Konfekt och socker - Frankrike

Frankrike
  1. DULSA FRANCE

    Frankrike

    Företaget DULSA FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom konfekt och socker. Företagets huvudkontor finns i Pézenas, Frankrike.

  2. FIZZY ET COMPAGNIE

    Frankrike

    Företaget FIZZY ET COMPAGNIE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom karameller, och konfekt och socker. Företagets huvudkontor finns i Sars et Rosières, Frankrike.

  3. ALCHIM AROMATIQUES

    Frankrike

    Företaget ALCHIM AROMATIQUES grundades 1971 och är specialiserat på tillverkningen av aromer för jordbrukslivsmedel (bagerier, kextillverkare, mejerier, glasstillverkare, hälsokostprodukter, konfekt, drycker, m.m.), smaksatta fruktberedningar på socker för yoghurt (aprikos, ananas, jordgubb, hallon, blåbär, m.m.) och koschenillkarmin E120 (för charkuteri och kosmetika). Vår policy är att tillverka kvalitetsprodukter. Vi levererar kilovis upp till flera ton. Vi tar fram söta aromer (bittermandel, jordgubb, kokosnöt, persika, kiwi, pistasch, m.m.), salta aromer (svamp, ost, tryffel, timjan, rosmarin, basilika, etc.), naturliga aromer (vanilj, kaffe, apelsinblom, ros, citron, apelsin, m.m.), aromer i pulverform, vegetabiliska extrakt samt skräddarsydda aromer. Vi säljer också syntetiska färgämnen.

  4. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Sedan 1880 är företaget Sethness Roquette specialiserat på tillverkning av bränt socker som används i olika former (flytande, pasta, pulver eller splitter) för hantverkare och livsmedelsindustrier. Tack vare en internationell närvaro, med sina 4 produktionsanläggningar, har Sethness Roquette lyckats nå en ledande ställning inom tillverkningen av bränt socker. SOCKERKULÖRER: Sockerkulörer är de mest använda färgämnena som används inom livsmedelsindustrin. Erkända för sin kvalitet, erbjuder sockerkulörer olika lösliga lösningar för alla typer av tillämpningar för att standardisera färgen. BURNT SUGARS : I flytande eller pulverform, är bränt socker karamelliserat socker som ger en smak och/eller en kolafärg till livsmedelsprodukter. AROMATISKA KOLOR: Aromatisk kola är resultatet av kontrollerad värmning av livsmedelssocker. I flytande eller fast form ger den en mer eller mindre stark kolasmak beroende på slutbehovet. Beroende på kokningen kan man således ta fram kolor med honungssmak, traditionell smak eller mer kryddade. SPECIALKOLOR: Specialkolorna samlar en stor familj kolor som kan gå från ljus kola, salt smörkola, vegan, med minskad sockerhalt … Dessa kolor, i form av pasta eller splitter, erbjuder en unik textur och smak för varje produkt. Diverse ingredienser kan användas (honung, mjölk, grädde, choklad, smör, vegetabiliska fetter …).

  5. SUCASTAR

    Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. MAREX COMMODITIES

    Frankrike

    Företaget MAREX COMMODITIES, som är verksamt inom sektorn för Socker. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, Konfekt utan choklad, Kakao och choklad, och Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

  2. VALGOURMAND

    Frankrike

  3. VIALLETON

    Frankrike

  4. SADECO

    Frankrike

  5. GODIVA FRANCE SA

    Frankrike

  1. SOCIETE AUXILIAIRE DE L AGRICULTURE

    Frankrike

  2. SARL NOUGUIER BAGNOLS CONFISERIE

    Frankrike