• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kola och choklad

Resultat för

Kola och choklad - Frankrike

Frankrike
  1. LES CHOCOLATS DE BALATA

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Les Chocolats de Balata är en hantverksmässig chokladfabrik specialiserad på produktion av choklad av hög kvalitet. Deras varierade utbud av chokladprodukter, som t.ex. kakor av choklad som våtlagts i Saint James-rom, tryffel på mörk choklad och chokladpuckar med kakaobönor, kommer att hänföra chokladfantasternas smaklökar. Försäljningen online av choklad ger kunder i hela världen möjlighet att upptäcka den utsökta chokladen från Martinique.

  2. SAS LIMOUZI SAVEURS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget SAS LIMOUZI SAVEURS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, KONFEKT, Kolakarameller, Hantverksmässig chokladtillverkning, choklad, caschewnötter, mandelbiskvier, Madeleinebakelser, och chokladkakor. Företagets huvudkontor finns i Objat, Frankrike.

  3. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Sedan 1880 är företaget Sethness Roquette specialiserat på tillverkning av bränt socker som används i olika former (flytande, pasta, pulver eller splitter) för hantverkare och livsmedelsindustrier. Tack vare en internationell närvaro, med sina 4 produktionsanläggningar, har Sethness Roquette lyckats nå en ledande ställning inom tillverkningen av bränt socker. SOCKERKULÖRER: Sockerkulörer är de mest använda färgämnena som används inom livsmedelsindustrin. Erkända för sin kvalitet, erbjuder sockerkulörer olika lösliga lösningar för alla typer av tillämpningar för att standardisera färgen. BURNT SUGARS : I flytande eller pulverform, är bränt socker karamelliserat socker som ger en smak och/eller en kolafärg till livsmedelsprodukter. AROMATISKA KOLOR: Aromatisk kola är resultatet av kontrollerad värmning av livsmedelssocker. I flytande eller fast form ger den en mer eller mindre stark kolasmak beroende på slutbehovet. Beroende på kokningen kan man således ta fram kolor med honungssmak, traditionell smak eller mer kryddade. SPECIALKOLOR: Specialkolorna samlar en stor familj kolor som kan gå från ljus kola, salt smörkola, vegan, med minskad sockerhalt … Dessa kolor, i form av pasta eller splitter, erbjuder en unik textur och smak för varje produkt. Diverse ingredienser kan användas (honung, mjölk, grädde, choklad, smör, vegetabiliska fetter …).

  4. DRAGEES REYNAUD

    Frankrike

    Chokladöverdragna specialiteter (mörk choklad, mjölkchoklad, nougatkräm, kola, tryffel) och dekorpärlor (silver, guld, flerfärgade, med socker eller choklad inuti), små flerfärgade chokladhjärtan. Vi arbetar med utvalda mandlar: Avola, mandel från Frankrike och Spanien som särskilt valts ut för sin exklusiva smak. Våra chokladspecialiteter tillverkas med extra fin choklad. Vi använder 70 % kakao till våra chokladdragéer.