• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • charkuterier

Resultat för

Charkuterier - Frankrike

Frankrike
  1. SOMEXPORT

    Frankrike

    Verified by europages badge

    SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.

  3. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Med mer än ett sekels erfarenhet och en unik know-how, utmärker sig Conserverie du Sud som den främsta tillverkaren av fläskpastejer och den enda med nationellt och internationellt renommé. Conserverie du Sud har ingått en lokal allians och får sitt fläskkött levererat från en lokal leverantör som är välkänd för sitt kravmärkta kött. Nyckeln till vår framgång är: smak, välbalanserad kryddning och behaglig textur! Med en know-how som gått från generation till generation, är produkterna framställda enligt traditionsenliga recept. Företaget är stolt att erbjuda naturliga produkter till sina konsumenter. Sedan 2021 har Conserverie du Sud certifierats enligt IFS version 8. IFS FOOD är en internationell referens som används för att uppskatta produkters och processers överensstämmelse i fråga om livsmedlens säkerhet och kvalitet. Conserverie du Sud har flera sortiment: - Label Rouge: utifrån frigående grisar, för färskt, fylligt, enastående och välsmakande kött. - AB intygar om en metod för jordbruksproduktion som respekterar naturliga system och cykler. -VPF: grisarna föds, föds upp, slaktas och förädlas i Frankrike. - IGP Porc du Sud-Ouest intygar att grisarna är födda, uppfödda, slaktade och förädlade i sydvästra Frankrike.

  4. FERME DE LA ROUSSE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget FERME DE LA ROUSSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom charkuteri, EKOLOGISK korv, charkuteri av gris, och öl på flaska. Företagets huvudkontor finns i La Fouillade, Frankrike.

  5. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget JOKO GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Hantverk, gastronomiska produkter, gastronomiska produkter, fläsk, charkuteri, oxcharkuteri, charkuterivaror av vilt, och charkuteri av gris. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. SIENDAS FRANCE

    Frankrike

    Företaget SIENDAS FRANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom vin från sardinien, charkuteri, tradicionalni sir, och olivolja. Företagets huvudkontor finns i Pessac, Frankrike.

  2. MAISON GARCIA

    Frankrike

    Företaget MAISON GARCIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Konserverat fläskkött, och charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

  3. STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE

    Frankrike

    Företaget STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, livsmedelskonserver, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Castres, Frankrike.

  4. ANDRE CAZAUX CHARCUTIER

    Frankrike

    Företaget ANDRE CAZAUX CHARCUTIER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, oxcharkuteri, charkuteri av gris, och charkuteri i parti. Företagets huvudkontor finns i Saint-Lizier, Frankrike.

  5. CHARCUTERIE ADER

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE ADER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri av gris, och artiklar för catering. Företagets huvudkontor finns i Trie Sur Baise, Frankrike.

  1. SASU LEHENA

    Frankrike

    Företaget SASU LEHENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, korv, och skinkfabriker. Företagets huvudkontor finns i Laguinge, Frankrike.

  2. SARL RINJONNEAU & FILS

    Frankrike

    Företaget SARL RINJONNEAU & FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Carpentras, Frankrike.

  1. SAS SAMARAN

    Frankrike

    Företaget SAS SAMARAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, charkuteri, och AOC-viner. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

  2. CHARCUTERIE COMMENGES

    Frankrike

    Företaget CHARCUTERIE COMMENGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri av gris, och regionala charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Pamiers, Frankrike.

  3. MAISON MILHAU

    Frankrike

    Företaget MAISON MILHAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, charkuteri, Patéer och pastejer, och livsmedelsingredienser för insaltning. Företagets huvudkontor finns i Lacaune, Frankrike.

  4. MAISON CHARAI SAS

    Frankrike

    Företaget MAISON CHARAI SAS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Cambrai, Frankrike.

  5. BOUCHERIE LE PETIT ELIAS

    Frankrike

    Företaget BOUCHERIE LE PETIT ELIAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Nötkött, Kött för slakt, charkuteri, och artiklar för slakteri. Företagets huvudkontor finns i Marquette-Lez-Lille, Frankrike.

  6. SAVEURS & CARACTÈRES

    Frankrike

    Företaget SAVEURS & CARACTÈRES, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, charkuteri i parti, och italienskt charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Hugleville-En-Caux, Frankrike.

  7. ETABLISSEMENTS G. BORIES

    Frankrike

    Företaget ETABLISSEMENTS G. BORIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri, skinka, och korvar. Företagets huvudkontor finns i Plaisance, Frankrike.

  8. MAMIE JO

    Frankrike

    Företaget MAMIE JO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom viner, charkuteri, choklad, och sylt. Företagets huvudkontor finns i Saint-Augustin, Frankrike.

  1. VENAISON DE LA TENSCH

    Frankrike

    Företaget VENAISON DE LA TENSCH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom charkuteri, och franskt kött. Företagets huvudkontor finns i Francaltroff, Frankrike.

  2. LA BOUCHERIE OLONNAISE

    Frankrike

    Företaget LA BOUCHERIE OLONNAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider. Företaget är även verksamt inom Kött för slakt, och charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Olonne Sur Mer, Frankrike.

  3. FORMED

    Frankrike

    Företaget FORMED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom halal-charkuterier. Företagets huvudkontor finns i Puget-Sur-Argens, Frankrike.

  4. ALANDALUZZA.FR ARETA 64 SAS

    Frankrike

    Företaget ALANDALUZZA.FR ARETA 64 SAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom halal-charkuterier, och halalcertifiering. Företagets huvudkontor finns i Ascain, Frankrike.

  5. SACOR

    Frankrike

    Företaget SACOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom charkuteri i parti, export skinka, torkad korv, och korv. Företagets huvudkontor finns i Villefranche De Rouergue, Frankrike.

  6. CBS DISTRIBUTION

    Frankrike

    Företaget CBS DISTRIBUTION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Potrebščine za restavracije, Ostar, Potrebščine za restavracije, leverans av livsmedel till restauranger, charkuteri i parti, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve Sur Lot, Frankrike.

  7. SALAISONS LABORIE FILS

    Frankrike

    Företaget SALAISONS LABORIE FILS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Skinkor, Korv och salami, Patéer och pastejer, charkuteri av gris, Skinkor, Korv och salami, och Patéer och pastejer. Företagets huvudkontor finns i Parlan, Frankrike.

  8. MIDI ITAL PRODOTTI

    Frankrike

    Företaget MIDI ITAL PRODOTTI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Viner - Italien, Italienska råvaror för pizza, italienska ostar, Viner - Italien, och italienskt charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Saint-Jean, Frankrike.

  9. TASLIM DISTRIBUTION NÉGOCE

    Frankrike

    Företaget TASLIM DISTRIBUTION NÉGOCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom halal-charkuterier, och franskt kött.

  10. MAS SA

    Frankrike

    Företaget MAS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Korv och salami, charkuteri av gris, skinkfabriker, Patéer och pastejer, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Le Rouget, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

  • Endast relevanta leverantörer
  • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
  • 100% gratis