• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • foder för boskap och fjäderfä

Resultat för

Foder för boskap och fjäderfä - Import och export

 1. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italien

  Sedan många år tillverkar vi zootekniska livsmedel med garanterad kvalitet som har gett oss möjlighet att ständigt investera alltmer på teknik, forskning och utveckla vår tillverkning. Idag kan vår fabrik för produktion av djurfoder svara på kraven av de olika typerna av uppfödning: vare sig den är lantlig eller industriell. Vi har alltså lagt till, till de traditionella produktionerna, det nya fodersortimentet MANGIASANO, med nya förpackningar, och erbjuder därmed ett tekniskt och ekonomiskt svar åt våra kunder.

 2. AGROPIENSO

  Spanien

  Agropienso har utvecklats konstant när det gäller såväl infrastruktur som investeringar i FoU för tillverkning av sammansatta foder. Idag är Agropienso det största producentföretaget inom sammansatta foder i Aragonien och ett av de största i Spanien. Vi distribuerar våra produkter främst i Aragonien och Katalonien, men exporterar även till utlandet. Rådgivning från näringsexperter och veterinärer.

 3. MCEPHARMA S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget MCEPHARMA S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Foder för boskap och fjäderfä, Specialförpackningar på kundbeställning, Foder för husdjur, Foder för boskap och fjäderfä, och Specialförpackningar på kundbeställning. Företagets huvudkontor finns i Bílovec, Tjeckiska republiken.

 4. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Turkiet

  Företaget VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 5. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Turkiet

  Företaget ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, tillsatser för djurfoder, Kalksten för djurfoder, Foder för boskap och fjäderfä, och Förblandninhgar för grisar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PIENSOS ORTIN

  Spanien

  Företaget PIENSOS ORTIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom degbitar för fåglar, och Säljer kattmat. Företagets huvudkontor finns i Alquerías-Murcia, Spanien.

 2. AGROS GRAIN GROUP

  Bulgarien

  Företaget AGROS GRAIN GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och solrosfrön. Företagets huvudkontor finns i Varna, Bulgarien.

 3. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraina

  Företaget UKRAINSKE ZERNO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Förblandninhgar för grisar, och tillskottsfoder. Företagets huvudkontor finns i Poltava, Ukraina.

 4. SPC GLOBUS LTD

  Ukraina

  Företaget SPC GLOBUS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 5. INICIATIVA

  Ukraina

  Företaget INICIATIVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom lucern, mjöl för föda zooteknik, och gräsmjöl. Företagets huvudkontor finns i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 1. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Automatisk utfordring - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Flyttning av kompletta produktionslinjer, och Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 2. FEEDLANCE B.V.

  Nederländerna

  Företaget FEEDLANCE B.V., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Foder och fjäderfä - Foder, Jordbruk - Import/Export, Foder och fjäderfä - Foder, Biologiskt aktiva fodertillskott, och livsmedel för zooteknik. Företagets huvudkontor finns i Veldhoven, Nederländerna.

 1. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, djurfoder, fullkornsvete, och Sockermajs. Företagets huvudkontor finns i Radziejow, Polen.

 2. FARMA BLOCK

  Grekland

  Företaget FARMA BLOCK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Liti, Thessaloniki, Grekland.

 3. NUTRI SERVICE SARL

  Frankrike

  Företaget NUTRI SERVICE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, djurfoder, och föda för grisar. Företagets huvudkontor finns i Savignac, Frankrike.

 4. TECNOVIT

  Spanien

  Företaget TECNOVIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom vitaminer. Företagets huvudkontor finns i Tarragona, Spanien.

 5. DIETAXION

  Frankrike

  Företaget DIETAXION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Le Loroux Bottereau, Frankrike.

 6. LEIEVOEDERS

  Belgien

  Företaget LEIEVOEDERS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom föda för grisar, föda för nötkreatur, Foder och fjäderfä - Foder, och föda för fjäderfän. Företagets huvudkontor finns i Sint-Eloois-Vijve, Belgien.

 7. BEPRO

  Belgien

  Företaget BEPRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Foder för ankor, Foder för boskap och fjäderfä, Foder för kalvar, och anläggningar och utrustningar för beredningen av foder för boskap. Företagets huvudkontor finns i Geel, Belgien.

 8. BAERT MENGVOEDERS

  Belgien

  Företaget BAERT MENGVOEDERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Spannmål för boskap och fjäderfä, Spannmål för boskap och fjäderfä, och naturliga gödningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Zele, Belgien.

 1. THEEUWSE MOONEN

  Belgien

  Företaget THEEUWSE MOONEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, foder till djurbesättningar, Foder för kor, Foder för boskap och fjäderfä, och föda för gnagare. Företagets huvudkontor finns i Baarle-Hertog, Belgien.

 2. CLAESEN GRANEN

  Belgien

  Företaget CLAESEN GRANEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Spannmål för boskap och fjäderfä, Foder för djuruppfödning, Foder för boskap och fjäderfä, Spannmål för boskap och fjäderfä, Foder för djuruppfödning, Foder för boskap och fjäderfä, och spannmål. Företagets huvudkontor finns i Zutendaal, Belgien.

 3. DM COMMODITIES SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget DM COMMODITIES SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, solrosolja, sojaolja, och Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 4. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Polen

  Företaget ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Frön för gräsmattor. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Service, Foder för boskap och fjäderfä, Jordbruk - Service, örtplantor, grönsaksblandningar, och Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Załom, Polen.

 5. VOEDERS D'AUSSY

  Belgien

  Företaget VOEDERS D'AUSSY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, Boskapsfoder, Foder för kycklingar, och Foder för kor. Företagets huvudkontor finns i Torhout, Belgien.

 6. SC ELUNOS SRL

  Rumänien

  Företaget SC ELUNOS SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Service, Kemisk gödsel, Foder och halm, Foder för boskap och fjäderfä, Jordbruk - Service, Kemisk gödsel, Foder och halm, och Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Gaesti, Rumänien.

 7. PALOMA

  Belgien

  Företaget PALOMA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, och Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Waasmunster, Belgien.

 8. AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS - USINE DE NESLE

  Frankrike

  Företaget AJINOMOTO FOODS EUROPE SAS - USINE DE NESLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, aminosyror, och Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Mesnil-Saint-Nicaise, Frankrike.

 9. ETHIFENOL S.R.L.

  Italien

  Företaget ETHIFENOL S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Bergamo, Italien.

 10. VITA

  Ukraina

  Företaget VITA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och fjäderfä - Foder. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, djurfoder, tillsatser för djurfoder, och Foder för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Obukhiv, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Foder för boskap och fjäderfä - Import och export

Antal resultat

3 030 Företag