• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fiskmjöl för boskap och fjäderfä

Resultat för

Fiskmjöl för boskap och fjäderfä - Import och export

 1. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har sedan länge ett rykte som en pålitlig distributör av förstklassiga jordbruksprodukter till den gobala marknaden. Vi sätter perfektion och integritet främst, och det har hjälpt oss att etablera oss som ett pålitligt namn inom jordbruksindustrin. Vi skiljer oss från mängden med vår djupt rotade passion för jordbruksvaror. Vi har lagt betydande resurser på att få förståelse för alla aspekter av jordbruksrelaterad exportverksamhet, som produktion, logistik och distribution. Den omfattande kunskapen har gjort oss till en betydande kraft inom exportindustrin. Vi är i grunden ett hängivet expertteam som alltid gör det lilla extra för våra klienter. Våra många års erfarenhet av exportmarknader har gjort oss till ledare inom vårt område. Vi har lagt en hög ribba för kvalitet och pålitlighet. Vi är stolta över att vara Danmarks ledande leverantör av förstklassiga jordbruksprodukter. Vi har ett mångfaldigt utbud av produkter som nötter, gödningsmedel och fodertillskott. Vi förstår vikten av dessa produkter inom olika industrier, och lägger vikt vid att bara leverera bästa kvalitet till våra kunder. Vårt uppdrag är att verka som en pålitlig samarbetspartner för verksamheter som behöver förstklassiga jordbruksvaror. Med fokus på perfektion, integritet och kundnöjdhet har AJ Agro ApS de perfekta förutsättningarna för att bevara sin plats i fronten av jordbruksproduktsindustrin.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 3. CRICKADE

  Spanien

  Företaget CRICKADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Fiskmjöl, sojamjöl, fiskolja, och mjöl av torkade grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 4. DE POORTERE JEAN

  Belgien

  Företaget DE POORTERE JEAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Spannmål för boskap och fjäderfä, Foder för djuruppfödning, Foder för boskap och fjäderfä, Gödsel och produkter för jordförbättring, Spannmål för boskap och fjäderfä, Foder för djuruppfödning, Foder för boskap och fjäderfä, och Gödsel och produkter för jordförbättring. Företagets huvudkontor finns i Blaugies, Belgien.

 5. AFRIC AZOTE

  Senegal

  Företaget AFRIC AZOTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, fiskolja, Fiskmjöl, Foder för industriell fiskuppfödning, och proteiner. Företagets huvudkontor finns i Dakar, Senegal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CLAESEN GRANEN

  Belgien

  Företaget CLAESEN GRANEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Spannmål för boskap och fjäderfä, Foder för djuruppfödning, Foder för boskap och fjäderfä, Spannmål för boskap och fjäderfä, Foder för djuruppfödning, Foder för boskap och fjäderfä, och spannmål. Företagets huvudkontor finns i Zutendaal, Belgien.

 2. EXIMLINE LLC

  Vitryssland

  Företaget EXIMLINE LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom fiskmjöl, och fiskmjöl för zooteknisk användning. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 3. POLFISH

  Tyskland

  Företaget POLFISH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Bad Sachsa, Tyskland.

 4. AGRO LIFE

  Ukraina

  Företaget AGRO LIFE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, string, Lösning för e-handel BtoB, laserterapi orl, T-kran, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

 5. MEGA TIERERNÄHRUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget MEGA TIERERNÄHRUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder och halm. Företaget är även verksamt inom Spannmål för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Spannmål för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Visbek, Tyskland.

 1. SÍLDARVINNSLAN HF

  Island

  Företaget SÍLDARVINNSLAN HF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Djupfryst fisk, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, och Djupfryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Neskaupstað, Island.

 2. LENZI S.R.L.

  Italien

  Företaget LENZI S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Colle Di Val D'elsa, Italien.

 1. SEPRON S.R.L.

  Italien

  Företaget SEPRON S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Guidonia Montecelio, Italien.

 2. HARBRO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget HARBRO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för djuruppfödning, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Turriff, Förenade kungariket.

 3. MOLINO SCHENETTI S.R.L.

  Italien

  Företaget MOLINO SCHENETTI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Vetto, Italien.

 4. ISTITUTO DELLE VITAMINE S.P.A.

  Italien

  Företaget ISTITUTO DELLE VITAMINE S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Segrate, Italien.

 5. M.F.B.

  Italien

  Företaget M.F.B., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Macomer, Italien.

 6. FANIN S.P.A.

  Italien

  Företaget FANIN S.P.A., som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Malo, Italien.

 7. ESCHEMATTEO S.R.L.

  Italien

  Företaget ESCHEMATTEO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Parma, Italien.

 8. LA ROMANA FARINE S.R.L.

  Italien

  Företaget LA ROMANA FARINE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Orvieto, Italien.

 1. GASPERINI S.R.L.

  Italien

  Företaget GASPERINI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Cesena, Italien.

 2. DENKAVIT ITALIANA S.R.L.

  Italien

  Företaget DENKAVIT ITALIANA S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Montichiari, Italien.

 3. FRATELLI BORELLO S.R.L.

  Italien

  Företaget FRATELLI BORELLO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Bra, Italien.

 4. VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V.

  Nederländerna

  Företaget VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Foder för djuruppfödning, Foder för boskap och fjäderfä, och Foder för djuruppfödning. Företagets huvudkontor finns i Vollenhove, Nederländerna.

 5. F.A.ZOO GREEN ENERGY S.R.L.

  Italien

  Företaget F.A.ZOO GREEN ENERGY S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Pesaro, Italien.

 6. VITASOL S.P.A.

  Italien

  Företaget VITASOL S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Castenedolo, Italien.

 7. MANGIMI LIVERINI S.P.A.

  Italien

  Företaget MANGIMI LIVERINI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Telese Terme, Italien.

 8. B.V. DUYNIE

  Nederländerna

  Företaget B.V. DUYNIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för boskap och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Spannmål för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Spannmål för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Alphen Aan Den Rijn, Nederländerna.

 9. SERRA MANGIMI S.R.L.

  Italien

  Företaget SERRA MANGIMI S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Nurri, Italien.

 10. PRO TECH S.R.L.

  Italien

  Företaget PRO TECH S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för boskap och fjäderfä, Fiskmjöl för boskap och fjäderfä, Foder för boskap och fjäderfä, och Fiskmjöl för boskap och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Carbonara Scrivia, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis