• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • förpackningsmaskiner

Resultat för

Förpackningsmaskiner - Import och export

 1. SIGNODE DENMARK APS

  Danmark

  Verified by Europages badge

  Lachenmeier är ett av de världsledande företagen inom maskiner för pallförpackning och förpackningsfilm. Vi ägnar oss åt tillverkning av högkvalitativa, innovativa maskiner för pallförpackning som ökar produktiviteten och lönsamheten. Vårt sortiment innehåller huvsträckmaskiner och krympplastmaskiner. Lachenmeiers pallförpackningar är ideala för förpackning inom olika användningsområden (bl. a. byggmaterial, tungt gods, livsmedel, drycker, tegel, för isolering).

  Webbplats Open In New icon
 2. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italien

  Verified by Europages badge

  Bra förpackning för bättre försäljning. ESSEGI är ett företag specialiserat på utformning och tillverkning förpackningslinjer och industriell automation, särskilt vertikala förpackningsmaskiner (VFFS), horisontella och vertikala förpackningspressar samt förpackningslinjer för fyllning av matjord. Vi erbjuder även kompletta system för att väga, dosera, lasta och transportera produkter. Mångsidighet: Vi tar hand om alla förfrågningar och kan möta alla behov med stor flexibilitet. Tillförlitlighet: Vi arbetar i enlighet med internationella standarder och det ständiga forskningsarbetet följer alltid säkerhetskraven. Tillgänglighet: Vi hjälper kunden under alla faserna och bistår med försäljningsstöd och teknisk support av hög kvalitet. Tid är pengar: Att ge snabba svar, snabba leveranser och snabb support innebär en mängd av fördelar och konkreta resultat.

  Webbplats Open In New icon
 3. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi är en ledande tillverkare av maskiner och produktionslinjer. DÄRFÖR HAR VI LÖSNINGEN FÖR ALLA ERA PRODUKTIONSLINJER. Dessutom är White Steel GmbH en av de största teknikleverantörerna åt läkemedels-, kemi- och livsmedelsindustrin för att bara nämna några. White Steel GmbH har ett brett utbud av tjänster. Ta hjälp av vår enorma erfarenhet när ni tar fram egna produktionsprocesser. Vi är verksamma över hela världen, med våra kontor i Turkiet och Tyskland som utgångspunkt. Våra maskiner används vid tillverkningen av viktiga produkter som omedelbart kan användas av slutkunderna i regionen. (livsmedel, medicinska produkter m.m.) Vid större projekt ser vi till att använda oss av, och stärka, den regionala infrastrukturen. På så sätt främjar vi närområdet under uppdraget och bidrar samtidigt till en hållbar miljö genom att t.ex. minimera antalet transporter.

  Webbplats Open In New icon
 4. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Från skivning med stor viktprecision till exakt iläggning och paketering av korv, kött och ost: Weber Maschinenbau är en av de ledande leverantörerna av utrustning till skivning, automation och paketering av färska livsmedel. Sortimentet är brett och här finns den perfekta lösningen för alla behov och användningsområden. Vårt mål och ambition är att bygga kundanpassande lösningar som levererar optimalt under hela produktens livscykel. Vi är ledande på världsmarknaden och en stor arbetsgivare med 1 450 medarbetare över hela världen! I över 35 år har Weber Maschinenbau visat vägen framåt och tillverkat system för bearbetning och förädling av korv, kött, ost och andra livsmedel. Weber-koncernen, med huvudkontor i Breidenbach i tyska Hessen, har ett extremt mångsidigt och unikt sortiment. Företaget finns på 22 platser i 18 länder och har nöjda kunder över hela världen tack vare kombinationen av kvalitet och gediget kunnande.

  Webbplats Open In New icon
 5. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Förenade kungariket

  Verified by Europages badge

  Hur du än förpackar dina produkter - flaskor, burkar, lådor, flexibel förpackning - - så har Accraply den industriella etiketteringsmaskinen för dig. Vi är ett företag inom Barry-Wehmiller som tillhandahåller utrustning för etikettering och anpassning av krymphylsor. Vi är specialierade på tryckkänsliga etiketter, rullmatade etiketteringssystem och teknik för fastsättning av krymphylseetiketter. Våra betrodda märken av etiketteringsmaskiner - Accraply, Harland, Trine och Graham & Sleevit - används inom en mängd olika industrier, bland annat mat och dryck, läkemedel, hushålls- och konsumentvaror samt hälsovård och skönhet. Vår krymphylseanpassare Stanford ger oss möjligheten att säkert guida kunden genom alla aspekter av kryphylseetiketteringsteknologin. Accraplys lösningar är utformade för att bemöta olika marknaders specifika behov, med egenskaper som enighet med URS, serialiseringskapacitet, validering/dokumentation, enighet med CFR21 samt spårbarhet.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumänien

  Verified by Europages badge
 2. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG erbjuder bandlösningar av hög kvalitet för varuförpackningar och logistikförpackningar. Företaget är specialiserat på materialsparande förpackning av produkter av alla de slag för smidigare transport, samt ekologiska och kundvänliga förpackningar för marknadsföringssyften. Allt från en och samma leverantör: Bandmaskiner av halvautomatisk Stand-Alone-modell eller helautomatiska varianter, anläggningar som integreras helt i produktionen, miljövänliga bandmaterial av papper och folie, globalt service- och underhållsnätverk, sakkunnig rådgivning. Egna utvecklings- och produktionsavdelningar arbetar kontinuerligt med förbättringar, nya produktlinjer samt lösningar för individuella och komplexa krav. Bandmaskiner och bandmaterial från ATS används över hela världen. Och vi har erfarenhet av olika branscher och användningsområden.

  Webbplats Open In New icon
 3. TRAPO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  TRAPO GmbH med huvudkontor i tyska Gescher-Hochmoor är en utmärkt partner för industriautomation. Till företagets kärnkompetenser hör utvecklande och konstruktion, tillverkning och driftsättning samt eftermarknadstjänster av maskiner och system för produktion och intern logistik. TRAPO erbjuder branschöverskridande lösningar för plockning, packning, (av-)palletering, förpackning, lagerförvaring och sorterings- och distributionsteknik. Målet: Att uppfylla det ökade behovet av automatisering av samtliga produktionsprocesser globalt. Kravet: Att kunna erbjuda lösningar på automatisering av många olika produktionsprocesser innan behovet uppstår. Världen över drar kunder nytta av vår erfarenhet och kompetens som vi har samlat på oss under mer än 60 år. Med modern teknik sätter TRAPO GmbH dessutom nya standarder för sömlösa övergångar mellan produktion och intern logistik. Forskning och utveckling som sker i vår egna testanläggning har alltid spelat en central roll. TRAPO GmbH utvecklar optimala lösningar tillsammans med sina kunder och sätter alla funktioner på prov i TRAPOs egna testanläggning under verkliga förhållanden.

  Webbplats Open In New icon
 4. INNOSTEAM GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  InnoSteam GmbH i tyska Weinstadt nära Stuttgart är en återförsäljare och grossist med fokus på den europeiska marknaden för livsmedel och E-cigaretter samt liknande produkter. InnoSteam GmbH har ett brett sortiment av produkter och tjänster för fack- och partihandeln. Det omfattar bland annat: system för påfyllning, blandning och förpackning; recept-, doserings- och vägningssystem; tryck- och etiketteringslösningar samt partihandel (på nätet) med råvaror som nikotin, glycerin och propylenglykol samt tomma flaskor och lock för diverse användningsområden.

  Webbplats Open In New icon
 5. BANDALL

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  Bandall är sedan 1990 verksamt med utveckling, produktion och distribution i hela världen av inslagnings- och paketeringslösningar med sträckpappers- eller sträckfilmsmaskiner. Dessa bandningsmaskiner används för att banda eller paketera emballage för företag inom livsmedel, grafik, läkemedel och logistik. Bandalls maskiner är de enda i världen som använder ultratunt sträckfilmsmaterial (f.o.m. 35 mµ) som medger enorma besparingar. Bandalls maskiner säljs i mer än 80 länder.

  Webbplats Open In New icon
 1. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by Europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. grundades 1997. Det är en ledande tillverkare av förpackningar med tryck i södra Kina. Våra produkter innefattar ett heltäckande utbud av lådor av hård kartong, papperspåsar, presentaskar, wellpapplådor, vikbara kartonger, förpackningar av pressad pappersmassa och specialtillverkade mikrofiberprodukter. Våra fabriker är certifierade utefter ISO, FSC och Sedex. Vi erbjuder en enskild hållplats för alla paketeringstjänster, från design, prototyper, massproduktion och kvalitetsinspektion till frakt. När vi har fått produktkraven från kunden: 1. bygger vi förpackningen, från koncept till produktion. Genom att utveckla ett projekt från början kan vi minska antalet variabler och begränsa informationsuppfall direkt, så att vi kan säkra projektets väg till produktionen. 2. tar vi en design som redan finns, eller som har blivit paketerad för produktion. Därefter gör vi en utvärdering och fyller i eventuell information som saknas från designförpackningen. Sedan skriver vi en offert, bekräftar tryck, och påbörjar produktionen.

  Webbplats Open In New icon
 2. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  LoeschPack är specialist på förpackningsmaskiner och anläggningar för förpackning av choklad, tuggummi, sötsaker, bakverk, livsmedel och andra produkter. Vi utvecklar och tar fram innovativa förpackningskoncept, system och servicelösningar med en hög grad av yrkeskunnande och flexibilitet. Som strategiskt viktig samarbetspartner och ledande teknikutvecklare på marknaden skapar vi mervärde för våra kunder.

  Webbplats Open In New icon
 3. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Dolzan Impianti är ett företag som har verkat i många år inom tillverkning av förpackningsmaskiner. Företaget från Galliera Veneta, i provinsen Padua, riktar sig åt sektorerna inom mekanik, konfektyr, kemikalier, läkemedel och livsmedel genom att tillhandahålla förpackningsmaskiner som är konstruerade för installation av plattbottna system, partiellt vakuum och vakuum. De system som tillhandahålls av företaget är lämpliga för förpackningsmaterial av olika vikt och storlek.

  Webbplats Open In New icon
 4. SARONG SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  SARONG är ett privat företag beläget i Reggiolo (RE), i norra Italien. Företaget grundades 1972 med avsikten att introducera på marknaden den första automatiska förpackningsmaskinen (Mod. SG-12) för produktion av farmaceutiska stolpiller. Med åren har SARONG utökat sitt sortiment förpackningsprodukter och börjat konstruera och tillverka maskiner för stolpiller (Mod. SAAS). Lam Sarong har sitt huvudkontor i Reggiolo (RE).

  Webbplats Open In New icon
 5. MOSCA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Mosca GmbH tillverkar effektiva bandningsmaskiner, bandningsplast av hög kvalitet och komplexa bandningssystem för lastsäkring

  Webbplats Open In New icon
 6. DELMA

  Tunisien

  Verified by Europages badge
 7. CONCEPTOGRAM

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 8. TREPKO

  Polen

  Verified by Europages badge
 9. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. RESALE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. DECAPAC

  Belgien

  DECAPAC erbjuder en heltäckande lösning till dina förpackningsproblem där du kan välja mellan ett varierat utbud av högkvalitativa förpackningar i syntetiskt material som kan användas till olika typer av produkter. Med 15 års erfarenhet inom sprutgjutningsteknik i kombination med ständigt förbättringsarbete vad gäller utseende/dekoration (IML etiketter och offesettryck) kan Decapac placera sig i den exklusiva kretsen av leverantörer som levererar förpackningar av mycket hög kvalitet. Förutom förpackningar har Decapac även ett stort sortiment av film för värmeförsegling och färdigskurna lock i olika material och för olika temperaturnivåer. Emballage DECATRAY i termoformad sprutplast, värmesvetsbar, för gas/MAP-förpackning, hermetiska emballage DECATP med öppningssäker stängning. Askar, hinkar, brickor, små burkar, små behållare med lock och/eller förslutningar, IML-dekor (etiketter), offsettryck. Skräddarsydd design, estetik och utformning av formar. Värmesvetsbar film, även förskuren.

 3. IMA DAIRY & FOOD HOLDING GMBH

  Tyskland

  IMA DAIRY & FOOD hör till italienska IMA SpA och är en av världens ledande tillverkare av förpackningsmaskiner för mejeri- och livsmedelsindustrin. Vi erbjuder många olika FFS-lösningar för bägare – alltifrån enkla eller dubbla bägare, blandade flerpack eller små portionsbägare – vilka uppfyller särskilda krav för aseptisk fyllning. Enastående fyllningsprecision och ultimat flexibilitet är utmärkande för våra fyllnings- och förslutningsmaskiner för färdiga bägare, vilka kan användas för att fylla på både flytande och pastöriserade produkter. Fyllningsmaskinerna för flatbottnade påsar (med och ytan tyll) kan användas i mejeri-, livsmedels- och dryckesindustrin. De erbjuder den modernaste tekniken inom flexibla förpackningar. Instagningsmaskiner för förpackning av smör, margarin, färskost m.m. i alla former hör också till utbudet, liksom stickpackmaskiner.

 4. HARKOM MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkiet

  Harkom grundades i Turkiet 2011 och tillverkar förpackningsmaskiner. Vår produktsvision omfattar allt från skruvarna till de tekniska lösningarna som utgör hela maskinen. Vår företagsstruktur kretsar kring att tillverka förpackningsmaskiner som är utformade för att fylla och packa produkter i korn- och pulverformat. Vi har förpackningsmaskiner för kryddor, förpackningsmaskiner för nötter, förpackningsmaskiner för grönsaker, förpackningsmaskiner för choklad och sötsaker, förpackningsmaskiner för korn- och pulverprodukter, förpackningsmaskiner för pasta och så vidare. Vi tillverkar maskiner för fyllning och packning av olika sorters produkter. Vi är det föredragna valet hos inhemska och utländska kunder tack vare vår förståelse för specifikt utformad service och vårt lösningsfokus. Vi är ett familjeägt företag som har varit involverat i maskinindustrin i över sex år. Det har gett oss kunskap i att förse våra högt värderade kunder med den bästa kvaliteten. Att tillfredsställa kundernas behov är vår största tillfredsställelse. www.harkommakina.com www.harkom.com.tr

 5. BOS TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Våra kompetenta medarbetare har lång erfarenhet och omvandlar kundernas teknik till innovativa anläggningskoncept. Specialmaskinerna från BOS är kundanpassade anläggningar för automation av produktionsprocesser som kan se och känna – med inbyggd hundraprocentig kvalitetskontroll. Företagsledningen och våra 30 anställda har alla lång erfarenhet av utveckling, konstruktionen och tillverkningen av specialmaskiner. Företaget BOS har etablerat sig som kompetent och stabil partner för automation av produktionsprocesser. En av våra största styrkor är vår flexibla och individuella vidareutveckling och sammanställning av standardiserade moduler för att skapa kraftfulla specialmaskiner.

 6. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  I över 50 år har vi utvecklat och sålt filmförpackningsmaskiner över hela världen. Varje filmförpackningsmaskin från Kallfass döljer en mängd smarta systemlösningar och massor av branscherfarenhet. I vårt breda maskinprogram finns vinkelsvetsmaskiner, 1- eller 2-sidessvetsmaskiner, filmsvetsmaskiner, slangpåsmaskiner, sampackmaskiner, sträckfilmsmaskiner, krymptunnlar och ett stort urval om komponenter som t.ex. griparmatare, transportband, matarsystem, stapelstationer och filmvikare. I förpackningssystemen från Kallfass används polyetenfilm (PE), polypropenfilm (PP), polyolefinfilm (PO) samt film av förnybara råvaror som t.ex. PLA-film. Kallfass förpackningssystem finns för manuell, delvis automatiserad och helautomatiserad filmpaketering. Med våra system går det att utföra styckes- eller sampaketering samt storpack med hel inplastning eller filmband

 7. BIOFOOD GIDA

  Turkiet

  Vi är ett ungt företag som behärskar reglerna för nationell och internationell handel. Eftersom Turkiet är den största producenten av pistaschnötter och aprikoser, åtar sig BioFood att erbjuda er endast lokala produkter som odlats i Turkiet för att garantera endast regionala kvalitetsprodukter. För varje eftersökt produkt erbjuder vi en mångfald märken till fabrikspris, för att ni ska kunna göra det bästa valet i förhållande till era livsmedelsbehov till bästa pris. Utöver våra tjänster inom jordbrukslivsmedel erbjuder vi er också att verka som kontakt för att starta er verksamhet i Turkiet. Vi kan alltså förhandla med turkiska industrier åt er, organisera mässor och B2B-möten inom regionen, samt sjö- och flygtjänster i samband med export. Utöver detta kan vi erbjuda rättslig och skatterådgivning i Turkiet.

 8. MTK GMBH

  Tyskland

  VÄLKOMMEN TILL MTK GmbH. Många års erfarenhet, kunnande, tillförlitlighet och höga kvalitetskrav är hörnstenarna i vårt företag. Sedan starten 1983 finns vi i den bayerska staden Weiden. Vårt erfarna team på över 30 duktiga anställda har under årens lopp hjälpt och stöttat många nöjda kunder, framförallt i Tyskland och Europa. Vi har en egen konstruktionsavdelning som löser även riktigt kniviga utmaningar. Med utgångspunkt i det beskrivna problemet utarbetar vi en effektiv lösning och är sedan med i hela processen, från projektering till konstruktion och tillverkning på vår egen anläggning, till montering och driftsättning. Dessutom utför vi underhåll och service på våra befintliga anläggningar och vi erbjuder också tillverkning av standarddelar.

 9. SAPAC

  Belgien

  Sapac vänder sig till företag som vill skicka ömtåliga varor med vanlig eller ovanlig form och som vill använda polyuretanbaserade produkter, men framför allt till företag som lägger stor vikt vid säkerhet och hälsa på arbetsplatsen och på att minska den negativa påverkan på miljön. Sapac arbetar med ett helt vattentätt system, utan pumpar eller avdunstningar vid tunnorna. Inga tomma fat med rester av kemiska produkter. Vi använder återanvändbara behållare som är kompakta och stapelbara.

 10. ENGI TECHNOLOGIES SRL

  Italien

  Sedan flera år ställer Engi Tecjnologies sin professionalism och noggrannhet inom utformning och tillverkning av förpackningsmaskiner och linjer till sin kundkrets tjänst. Företaget tillverkar: maskiner för tillredning av tårtor, pallastningsmaskiner, förpackningsmaskiner, och det tillverkar specifika maskiner på kundens förfrågan.

Filter

Resultat för

Förpackningsmaskiner - Import och export

Antal resultat

416 företag