• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • förpackningsmaskiner

Resultat för

Förpackningsmaskiner - Import och export

 1. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 75 år ställer TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES sin kompetens och sitt tekniska expertkunnande till er tjänst. TCM är synonymt med innovation och kvalitet och står för: - Utformning och tillverkning av specialmaskiner, integrering av kringutrustningar (robotteknik, transportband, svetsning, vibration, optik ...) och användning av 4.0-teknologier för alla verksamhetssektorer - Underhåll och efterservice av anläggningar (maskiner, tillverkningslinjer, infrastrukturer) - Teknisk uppgradering, modernisering och eftermontering av/på befintliga anläggningar (produktionsautomatisering, mekanisk ombyggnad, elektricitet och automatik, tillägg av kringutrustning och fjärrunderhåll, övervakning ...) - Överensstämmelse med säkerhetskraven (operatörssäkerhet, montering av materiella eller immateriella skydd) - Projekthantering, sammanställning av kravspecifikationer, installation på plats samt design och konstruktion - En projektansvarig som blir er specifika samarbetspartner för ert projekt - Ett team dedikerat till ert projekt på alla nivåer - Beprövad lyhördhet och smidighet; TCM är nämligen ett ritkontor, en maskinbearbetningsverkstad, ett plåtslageri, en monteringsverkstad, en elektricitet/automatiseringscenter vid en och samma anläggning Vi erbjuder skräddarsydda och innovativa lösningar som svarar på era behov. Vi garanterar våra åtaganden och de driftsatta utrustningarnas överensstämmelse.

 2. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumänien

  Verified by europages badge

  Emsil grundades 1995 i Rumänien, och började med att designa, tillverka och sälja CNC-maskinverktyg. Det första CNC-verktyget installerades i Finland 1997. Emsils strategi var att diversifiera och expandera kapacitet och flexibilitet till att tillverka ett brett utbud av produkter till många olika industrier. Emsil tar sig gärna an tekniska utmaningar, inom maskinverktygsbranschen eller inom svetsning och ståltillverkning. Vi har blivit en stark leverantör och samarbetspartner med tiden. Därför expanderade vi ytterligare 2007. Gemil fick fokusera på svetsning av stora stålkonstruktioner, för att täcka efterfrågan för den typen av tjänster. Samtidigt började Emsil fasa över produktionen av maskinverktygens huvudkomponenter från gjutjärn till kolstål. Ett tredje företag, Siltech, bildades 2007 för konsultationsunderstöd och omformades till ett ståltillverkningsföretag 2012. Idag ligger Siltech i Aiud - vår tredje anläggning. 2011 köpte Emsil upp ett franskt teknikföretags rumänska dotterbolag, och trädde in i den aeronautiska industrin. Här tillverkas apparater och stålkonstruktioner för flygplanskomponenter. Vi är idag aktiva i tre rumänska städer, och tillverkar högteknologiska CNC-maskinverktyg och stålkonstruktioner av kolstål och rostfritt stål. Vi har närvaro i industrier som: sjöfart, energi, olja och gas, flyg, transport och vakuum.

 3. TRAPO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRAPO GmbH med huvudkontor i tyska Gescher-Hochmoor är en utmärkt partner för industriautomation. Till företagets kärnkompetenser hör utvecklande och konstruktion, tillverkning och driftsättning samt eftermarknadstjänster av maskiner och system för produktion och intern logistik. TRAPO erbjuder branschöverskridande lösningar för plockning, packning, (av-)palletering, förpackning, lagerförvaring och sorterings- och distributionsteknik. Målet: Att uppfylla det ökade behovet av automatisering av samtliga produktionsprocesser globalt. Kravet: Att kunna erbjuda lösningar på automatisering av många olika produktionsprocesser innan behovet uppstår. Världen över drar kunder nytta av vår erfarenhet och kompetens som vi har samlat på oss under mer än 60 år. Med modern teknik sätter TRAPO GmbH dessutom nya standarder för sömlösa övergångar mellan produktion och intern logistik. Forskning och utveckling som sker i vår egna testanläggning har alltid spelat en central roll. TRAPO GmbH utvecklar optimala lösningar tillsammans med sina kunder och sätter alla funktioner på prov i TRAPOs egna testanläggning under verkliga förhållanden.

 4. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Från skivning med stor viktprecision till exakt iläggning och paketering av korv, kött och ost: Weber Maschinenbau är en av de ledande leverantörerna av utrustning till skivning, automation och paketering av färska livsmedel. Sortimentet är brett och här finns den perfekta lösningen för alla behov och användningsområden. Vårt mål och ambition är att bygga kundanpassande lösningar som levererar optimalt under hela produktens livscykel. Vi är ledande på världsmarknaden och en stor arbetsgivare med 1 450 medarbetare över hela världen! I över 35 år har Weber Maschinenbau visat vägen framåt och tillverkat system för bearbetning och förädling av korv, kött, ost och andra livsmedel. Weber-koncernen, med huvudkontor i Breidenbach i tyska Hessen, har ett extremt mångsidigt och unikt sortiment. Företaget finns på 22 platser i 18 länder och har nöjda kunder över hela världen tack vare kombinationen av kvalitet och gediget kunnande.

 5. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italien

  Verified by europages badge

  Bra förpackning för bättre försäljning. ESSEGI är ett företag specialiserat på utformning och tillverkning förpackningslinjer och industriell automation, särskilt vertikala förpackningsmaskiner (VFFS), horisontella och vertikala förpackningspressar samt förpackningslinjer för fyllning av matjord. Vi erbjuder även kompletta system för att väga, dosera, lasta och transportera produkter. Mångsidighet: Vi tar hand om alla förfrågningar och kan möta alla behov med stor flexibilitet. Tillförlitlighet: Vi arbetar i enlighet med internationella standarder och det ständiga forskningsarbetet följer alltid säkerhetskraven. Tillgänglighet: Vi hjälper kunden under alla faserna och bistår med försäljningsstöd och teknisk support av hög kvalitet. Tid är pengar: Att ge snabba svar, snabba leveranser och snabb support innebär en mängd av fördelar och konkreta resultat.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ACCRAPLY EUROPE LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Hur du än förpackar dina produkter - flaskor, burkar, lådor, flexibel förpackning - - så har Accraply den industriella etiketteringsmaskinen för dig. Vi är ett företag inom Barry-Wehmiller som tillhandahåller utrustning för etikettering och anpassning av krymphylsor. Vi är specialierade på tryckkänsliga etiketter, rullmatade etiketteringssystem och teknik för fastsättning av krymphylseetiketter. Våra betrodda märken av etiketteringsmaskiner - Accraply, Harland, Trine och Graham & Sleevit - används inom en mängd olika industrier, bland annat mat och dryck, läkemedel, hushålls- och konsumentvaror samt hälsovård och skönhet. Vår krymphylseanpassare Stanford ger oss möjligheten att säkert guida kunden genom alla aspekter av kryphylseetiketteringsteknologin. Accraplys lösningar är utformade för att bemöta olika marknaders specifika behov, med egenskaper som enighet med URS, serialiseringskapacitet, validering/dokumentation, enighet med CFR21 samt spårbarhet.

 2. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  På Temas Group Export Partners specialiserar vi oss på att stärka företag så att de kan blomstra på den globala marknaden, genom att hitta nya exportkunder, skapa leads och utveckla exportverksamheten. Vårt noggrant utformade utbud av tjänster säkerställer att våra höt värderade kunder får en upplevelse som är unik och betydelsefull. Med vårt originella och imponerande skapande av audiellt content, effektiva SEO-tjänster och vår insiktsfulla konsultation för sociala medier ökar vi både försäljning och märkessynlighet, för att slunga iväg ditt företag mot framgång. Vårt omfattande produktsortiment uppfyller alla möjliga behov, med textilprodukter, medicinsk utrustning, alla möjliga maskiner, mekanisk teknik & industriutrustning, jordbruksprodukter, kemikalier, plastprodukter, serveringsartiklar för engångsbruk, förpackningslösningar, frukt och grönsaker, maskinbearbetning med laser och andra utmärkta erbjudanden. Fördjupa dig själv i vår hemsida för att upptäcka vidden av möjligheter som finns tillgängliga för dig. Kundnöjdheten är kärnan i allt vi gör på Temas Group Export Partners. Vårt erfarna team är hängivet till att leverera exceptionell service, utformad efter dina specifika behov. Genom att använda vår expertis för att hitta nya kunder, skapa leads och kultivera exportutveckling bidrar vi med ovärderlig support för att lyfta och expandera din verksamhet. Vi hjäper dig att nå dina mål. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG erbjuder bandlösningar av hög kvalitet för varuförpackningar och logistikförpackningar. Företaget är specialiserat på materialsparande förpackning av produkter av alla de slag för smidigare transport, samt ekologiska och kundvänliga förpackningar för marknadsföringssyften. Allt från en och samma leverantör: Bandmaskiner av halvautomatisk Stand-Alone-modell eller helautomatiska varianter, anläggningar som integreras helt i produktionen, miljövänliga bandmaterial av papper och folie, globalt service- och underhållsnätverk, sakkunnig rådgivning. Egna utvecklings- och produktionsavdelningar arbetar kontinuerligt med förbättringar, nya produktlinjer samt lösningar för individuella och komplexa krav. Bandmaskiner och bandmaterial från ATS används över hela världen. Och vi har erfarenhet av olika branscher och användningsområden.

 4. LOESCH VERPACKUNGSTECHNIK GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LoeschPack är specialist på förpackningsmaskiner och anläggningar för förpackning av choklad, tuggummi, sötsaker, bakverk, livsmedel och andra produkter. Vi utvecklar och tar fram innovativa förpackningskoncept, system och servicelösningar med en hög grad av yrkeskunnande och flexibilitet. Som strategiskt viktig samarbetspartner och ledande teknikutvecklare på marknaden skapar vi mervärde för våra kunder.

 5. BANDALL

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Bandall är sedan 1990 verksamt med utveckling, produktion och distribution i hela världen av inslagnings- och paketeringslösningar med sträckpappers- eller sträckfilmsmaskiner. Dessa bandningsmaskiner används för att banda eller paketera emballage för företag inom livsmedel, grafik, läkemedel och logistik. Bandalls maskiner är de enda i världen som använder ultratunt sträckfilmsmaterial (f.o.m. 35 mµ) som medger enorma besparingar. Bandalls maskiner säljs i mer än 80 länder.

 1. HOMKEY PACKAGING COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  Homkey Packaging Co. Ltd. grundades 1997. Det är en ledande tillverkare av förpackningar med tryck i södra Kina. Våra produkter innefattar ett heltäckande utbud av lådor av hård kartong, papperspåsar, presentaskar, wellpapplådor, vikbara kartonger, förpackningar av pressad pappersmassa och specialtillverkade mikrofiberprodukter. Våra fabriker är certifierade utefter ISO, FSC och Sedex. Vi erbjuder en enskild hållplats för alla paketeringstjänster, från design, prototyper, massproduktion och kvalitetsinspektion till frakt. När vi har fått produktkraven från kunden: 1. bygger vi förpackningen, från koncept till produktion. Genom att utveckla ett projekt från början kan vi minska antalet variabler och begränsa informationsuppfall direkt, så att vi kan säkra projektets väg till produktionen. 2. tar vi en design som redan finns, eller som har blivit paketerad för produktion. Därefter gör vi en utvärdering och fyller i eventuell information som saknas från designförpackningen. Sedan skriver vi en offert, bekräftar tryck, och påbörjar produktionen.

 2. KNÜPPEL VERPACKUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 1. CDA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 1991 tillverkar och säljer CDA lösningar för fyllning, skruvning och etikettering. Med stöd av vårt expertkunnande erbjuder vi ett brett utbud maskiner, från halvautomatiska etiketteringsmaskiner till kompletta förpackningslinjer, automatiska etiketteringsmaskiner, fyllningsmaskiner och skruvningsmaskiner. Våra flaskfyllningsmaskiner, skruvmaskiner, förslutningsmaskiner och etiketteringsmaskiner utformade för att anpassas till alla produkter och format är internationellt erkända för deras tillverkningskvalitet. Vare sig ni verkar inom vinodling, bryggning, jordbrukslivsmedel, e-vätskor, kosmetika eller kemi, har vi en skräddarsydd lösning för att svara på era behov. Hos CDA, står innovation och kvalitet i centrum för vår verksamhet. Våra förpackningslösningar är utformade för att optimera era processer, er produktivitet och garantera era produkters överensstämmelse.

 2. GENERAL MEASURE TECHNOLOGY LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Vi är General Measure Technology Co. Ltd, ett pålitligt företag med över 30 års erfarenhet inom att designa, tillverka och leverera högkvalitativ industriell utrustning för vägning. GM har en tillverkningsanläggning på över 10 000㎡. Vårt produktsortiment innefattar vägningsutrustning, vågar, påsfyllare med mera. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, eftersäljssupport, samt användning av den senaste tekniken och utrustningen för att garantera exakthet, pålitlighet och tålighet. Kontakta oss idag för att få veta mer.

 3. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Dolzan Impianti är ett företag som har verkat i många år inom tillverkning av förpackningsmaskiner. Företaget från Galliera Veneta, i provinsen Padua, riktar sig åt sektorerna inom mekanik, konfektyr, kemikalier, läkemedel och livsmedel genom att tillhandahålla förpackningsmaskiner som är konstruerade för installation av plattbottna system, partiellt vakuum och vakuum. De system som tillhandahålls av företaget är lämpliga för förpackningsmaterial av olika vikt och storlek.

 4. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kemiska och farmaceutiska produkter - Förpackningsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Stroj za kovinske embalaže, värmekrympbar förpackning, Emballage för kött, förpackningsmaskin, Folieförpackare, och Stroj za kovinske embalaže. Företagets huvudkontor finns i Wolfertschwenden, Tyskland.

 5. INAC

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget INAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lastpallar. Företaget är även verksamt inom Emballage i trä, förpackningsmaskiner, maskiner för tillverkning av träpallar, träpallar, produktion pallar, tillverkning av träpallar, bespoke wooden pallets, tillverkning av specialmaskiner, och maskiner för ytbehandling av trä. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 6. FERPLAST SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FERPLAST SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom förpackningsmaskiner, FERPLAST, maskiner för vakuumförpackning, sträckfilmsmaskiner för förpackning, symaskiner, maskiner för att fästa öglor för förpackningar, svetsar för förpackning, doserare för förpackning, och limningsmaskiner för förpackning. Företagets huvudkontor finns i Guarene, Italien.

 7. CHALLENGER INDUSTRIAL SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CHALLENGER INDUSTRIAL SOLUTIONS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning. Företaget är även verksamt inom förpackningsmaskiner, och fyllnignsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Bad Karlshafen, Tyskland.

 8. HERFRAGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget HERFRAGA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konservindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, Packning i lådor - Maskiner, Emballering och packning - Maskiner och utrustning, Buteljering och tappning - maskiner och utrustning, konservmaskiner, mekanisk bearbetning, Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, maskiner för konserveringssektorn, och Packning i lådor - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Carballo-A Coruña, Spanien.

 1. BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BEHN + BATES MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom pallningsrobotar, och förpackningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Münster, Tyskland.

 2. SENZANI BREVETTI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SENZANI BREVETTI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsförpackning för industri. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, förpackningar industriella, förpackning av livsmedel, Embalaža za živila, utklippta lådor, instrumentation för plastindustrin, förpackning av biologiska livsmedel, lådor för konditorivaror, och plastkork applikator. Företagets huvudkontor finns i Faenza, Italien.

 3. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Sigillering med band - Maskiner, Emballageförslutare, Kemiska och farmaceutiska produkter - Förpackningsmaskiner, Sigillering med band - Maskiner, Emballageförslutare, Förslutningsmaskiner, kombinerade, för flaskor, Folieförpackare, värmeformare, och Kemiska och farmaceutiska produkter - Förpackningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Witten, Tyskland.

 4. RESALE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RESALE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och material - begagnat. Företaget är även verksamt inom Byggnads- och vägmaskiner, Lyftvagnar, used machine tools, metallbearbetningsmaskiner, maskiner för bearbetning av trä, förpackningsmaskin, textilmaskiner, jordbruksutrustning, och Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Braunschweig, Tyskland.

 5. IMA DAIRY & FOOD HOLDING GMBH

  Tyskland

  IMA DAIRY & FOOD hör till italienska IMA SpA och är en av världens ledande tillverkare av förpackningsmaskiner för mejeri- och livsmedelsindustrin. Vi erbjuder många olika FFS-lösningar för bägare – alltifrån enkla eller dubbla bägare, blandade flerpack eller små portionsbägare – vilka uppfyller särskilda krav för aseptisk fyllning. Enastående fyllningsprecision och ultimat flexibilitet är utmärkande för våra fyllnings- och förslutningsmaskiner för färdiga bägare, vilka kan användas för att fylla på både flytande och pastöriserade produkter. Fyllningsmaskinerna för flatbottnade påsar (med och ytan tyll) kan användas i mejeri-, livsmedels- och dryckesindustrin. De erbjuder den modernaste tekniken inom flexibla förpackningar. Instagningsmaskiner för förpackning av smör, margarin, färskost m.m. i alla former hör också till utbudet, liksom stickpackmaskiner.

 6. DECAPAC

  Belgien

  DECAPAC erbjuder en heltäckande lösning till dina förpackningsproblem där du kan välja mellan ett varierat utbud av högkvalitativa förpackningar i syntetiskt material som kan användas till olika typer av produkter. Med 15 års erfarenhet inom sprutgjutningsteknik i kombination med ständigt förbättringsarbete vad gäller utseende/dekoration (IML etiketter och offesettryck) kan Decapac placera sig i den exklusiva kretsen av leverantörer som levererar förpackningar av mycket hög kvalitet. Förutom förpackningar har Decapac även ett stort sortiment av film för värmeförsegling och färdigskurna lock i olika material och för olika temperaturnivåer. Emballage DECATRAY i termoformad sprutplast, värmesvetsbar, för gas/MAP-förpackning, hermetiska emballage DECATP med öppningssäker stängning. Askar, hinkar, brickor, små burkar, små behållare med lock och/eller förslutningar, IML-dekor (etiketter), offsettryck. Skräddarsydd design, estetik och utformning av formar. Värmesvetsbar film, även förskuren.

 7. HARKOM MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turkiet

  Harkom grundades i Turkiet 2011 och tillverkar förpackningsmaskiner. Vår produktsvision omfattar allt från skruvarna till de tekniska lösningarna som utgör hela maskinen. Vår företagsstruktur kretsar kring att tillverka förpackningsmaskiner som är utformade för att fylla och packa produkter i korn- och pulverformat. Vi har förpackningsmaskiner för kryddor, förpackningsmaskiner för nötter, förpackningsmaskiner för grönsaker, förpackningsmaskiner för choklad och sötsaker, förpackningsmaskiner för korn- och pulverprodukter, förpackningsmaskiner för pasta och så vidare. Vi tillverkar maskiner för fyllning och packning av olika sorters produkter. Vi är det föredragna valet hos inhemska och utländska kunder tack vare vår förståelse för specifikt utformad service och vårt lösningsfokus. Vi är ett familjeägt företag som har varit involverat i maskinindustrin i över sex år. Det har gett oss kunskap i att förse våra högt värderade kunder med den bästa kvaliteten. Att tillfredsställa kundernas behov är vår största tillfredsställelse. www.harkommakina.com www.harkom.com.tr

 8. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Vi är en ledande tillverkare av maskiner och produktionslinjer. DÄRFÖR HAR VI LÖSNINGEN FÖR ALLA ERA PRODUKTIONSLINJER. Dessutom är White Steel GmbH en av de största teknikleverantörerna åt läkemedels-, kemi- och livsmedelsindustrin för att bara nämna några. White Steel GmbH har ett brett utbud av tjänster. Ta hjälp av vår enorma erfarenhet när ni tar fram egna produktionsprocesser. Vi är verksamma över hela världen, med våra kontor i Turkiet och Tyskland som utgångspunkt. Våra maskiner används vid tillverkningen av viktiga produkter som omedelbart kan användas av slutkunderna i regionen. (livsmedel, medicinska produkter m.m.) Vid större projekt ser vi till att använda oss av, och stärka, den regionala infrastrukturen. På så sätt främjar vi närområdet under uppdraget och bidrar samtidigt till en hållbar miljö genom att t.ex. minimera antalet transporter.

 9. BOS TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Våra kompetenta medarbetare har lång erfarenhet och omvandlar kundernas teknik till innovativa anläggningskoncept. Specialmaskinerna från BOS är kundanpassade anläggningar för automation av produktionsprocesser som kan se och känna – med inbyggd hundraprocentig kvalitetskontroll. Företagsledningen och våra 30 anställda har alla lång erfarenhet av utveckling, konstruktionen och tillverkningen av specialmaskiner. Företaget BOS har etablerat sig som kompetent och stabil partner för automation av produktionsprocesser. En av våra största styrkor är vår flexibla och individuella vidareutveckling och sammanställning av standardiserade moduler för att skapa kraftfulla specialmaskiner.

 10. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  I över 50 år har vi utvecklat och sålt filmförpackningsmaskiner över hela världen. Varje filmförpackningsmaskin från Kallfass döljer en mängd smarta systemlösningar och massor av branscherfarenhet. I vårt breda maskinprogram finns vinkelsvetsmaskiner, 1- eller 2-sidessvetsmaskiner, filmsvetsmaskiner, slangpåsmaskiner, sampackmaskiner, sträckfilmsmaskiner, krymptunnlar och ett stort urval om komponenter som t.ex. griparmatare, transportband, matarsystem, stapelstationer och filmvikare. I förpackningssystemen från Kallfass används polyetenfilm (PE), polypropenfilm (PP), polyolefinfilm (PO) samt film av förnybara råvaror som t.ex. PLA-film. Kallfass förpackningssystem finns för manuell, delvis automatiserad och helautomatiserad filmpaketering. Med våra system går det att utföra styckes- eller sampaketering samt storpack med hel inplastning eller filmband

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis