• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färsk mjölk

Resultat för

Färsk mjölk - Import och export

 1. AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE

  Italien

  Våra produkter har inspirerats av italiensk mjölk- och osttillverkningstradition. Företaget är specialiserade på färskost såsom Primo sale, Stracchino, Robiola samt lagrade ostar och ricotta. De tillverkar också pastöriserad naturell yoghurt och fruktyoghurt. Vårt erbjudande gäller just nu osten Orazio. Förutom lokala produkter erbjuder vi även andra ostar och yoghurtar.

 2. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italien

  Varje dag producerar vi 16 formar med Parmiggiano Reggiano (upp till sex tusen om året), märkta med nummer 629. Vi säljer Parmiggiano Reggiano (och exporterar) utan mellanhänder. Till skillnad från andra i branschen har mejeriet Latteria Sociale Nuova aldrig slagits ihop med andra företag och vi har till och med välkomnat nya kompanjoner som vill stödja den bästa osten som finns i regionen Bibbiano.

 3. LES JUMENTS DU VENTOUX

  Frankrike

  Företaget LES JUMENTS DU VENTOUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Toalettvål. Företaget är även verksamt inom Schampo, Biologiska kosmetiska produkter, Produkter för hygien och toalett, Schampo, Biologiska kosmetiska produkter, färsk mjölk, och Produkter för hygien och toalett. Företagets huvudkontor finns i Saint Christol, Frankrike.

 4. BASTIDARRA

  Frankrike

  Företaget BASTIDARRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom yoghurt, tillverkning av yoghurt, och mejerier. Företagets huvudkontor finns i Bardos, Frankrike.

 5. DIANO LATTE S.R.L

  Italien

  Företaget DIANO LATTE S.R.L, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Färsk mjölk, mjölk - distribution, Komjölk, Färsk mjölk, och livsmedelstankar. Företagets huvudkontor finns i Sassano, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LAITNAA

  Frankrike

  Företaget LAITNAA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom Färsk mjölk, Färsk mjölk, och jordbrukskooperativ. Företagets huvudkontor finns i La Capelle En Thiérache, Frankrike.

 2. ROYAL BENGAL GMBH

  Tyskland

  Företaget ROYAL BENGAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Färsk mjölk, livsmedelsoljor och fetter, solrosolja, och Färsk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Freiburg, Tyskland.

 3. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Slovenien

  Företaget LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Färsk mjölk, Glass och sorbet, Mjölk, Färsk mjölk, och Glass och sorbet. Företagets huvudkontor finns i Ljubljana, Slovenien.

 4. DUYGU SÜT

  Turkiet

  Företaget DUYGU SÜT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom getost, Getmjölk, och standardmjölk. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 5. GALA GAIDOURAS

  Grekland

  Företaget GALA GAIDOURAS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom färsk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Messinia, Grekland.

 1. LUXLAIT

  Luxemburg

  Företaget LUXLAIT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom färsk mjölk, och opastöriserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Roost, Luxemburg.

 2. SMART SEARCH

  Irland

  Företaget SMART SEARCH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Ballybane/galway, Irland.

 1. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Turkiet

  Företaget GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkkor. Företaget är även verksamt inom Färsk mjölk, Mejeriprodukter, Mjölkningsmaskiner, Färsk mjölk, och Mejeriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 2. MILCOBEL

  Belgien

  Företaget MILCOBEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölk. Företaget är även verksamt inom färsk mjölk, och jordbrukskooperativ. Företagets huvudkontor finns i Kallo, Belgien.

 3. CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A.

  Italien

  Företaget CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Zelo Buon Persico, Italien.

 4. MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L.

  Italien

  Företaget MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Cesena, Italien.

 5. I.M.A. S.R.L.

  Italien

  Företaget I.M.A. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Pignataro Maggiore, Italien.

 6. TOBALDO S.R.L.

  Italien

  Företaget TOBALDO S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Rovolon, Italien.

 7. CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L.

  Italien

  Företaget CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Soncino, Italien.

 8. PARMALAT S.P.A.

  Italien

  Företaget PARMALAT S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transport under kontrollerade temperaturförhållanden. Företaget är även verksamt inom Färsk mjölk, Mjölk, Färsk mjölk, och Mjölk. Företagets huvudkontor finns i Catania, Italien.

 1. C.LA.R. S.R.L.

  Italien

  Företaget C.LA.R. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Ostar, Färsk mjölk, Ostar, och Färsk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Rieti, Italien.

 2. CENTRO LATTE S.R.L.

  Italien

  Företaget CENTRO LATTE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Lugo, Italien.

 3. REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI

  Italien

  Företaget REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Ostar, Färsk mjölk, Ostar, och Färsk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

 4. LAZIOLATTE S.R.L.

  Italien

  Företaget LAZIOLATTE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Alatri, Italien.

 5. CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S.

  Italien

  Företaget CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S., som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Treviso, Italien.

 6. CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A.

  Italien

  Företaget CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Ostar, Färsk mjölk, Ostar, och Färsk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 7. CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A.

  Italien

  Företaget CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Brescia, Italien.

 8. CAGLIFICIO CLERICI S.P.A.

  Italien

  Företaget CAGLIFICIO CLERICI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i Cadorago, Italien.

 9. ALIMCO FIN S.R.L.

  Italien

  Företaget ALIMCO FIN S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Färsk mjölk. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Mjölk, och Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företagets huvudkontor finns i BOLZANO, Italien.

 10. BE.NI. S.P.A.

  Italien

  Företaget BE.NI. S.P.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Ostar, Färsk mjölk, Ostar, och Färsk mjölk. Företagets huvudkontor finns i Tribano, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis