• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färdiga metallprodukter

Resultat för

Färdiga metallprodukter - Import och export

 1. BERFA GROUP

  Turkiet

  Berfa Group är specialiserade på tillverkning och distribution av hushållsmöbler, kontorsmöbler, madrasskomponenter, lakan, hemtextilier samt vajrar och fjädrar av stål. Berfa Group exporterar till över 70 länder hittills. På många ställen i världen har vi fått flera referenskunder, produkter och projektprodukter. Berfa Group ser alla kunder som affärspartners. Vi anstränger oss till det yttersta för att säkra kundens behov. Vi är delaktiga i hotellutfomningar, inredningsdesign, inredning och möblering med bland annat hotellsängar, madrasser och textilier. Vi kan även renovera befintliga hotell. Vi möblerar dessutom kontor, restauranger, villor, barer, skolor och sjukhus med specialanpassad projektutrustning. Vårt uppdrag är att tillhandahålla produkter och tjänster av bästa kvalitet, till konkurrenskraftiga priser. Berfa Group designar ditt personliga och professionella utrymme med omsorg, utefter dina krav och önskemål för att vara säkra på att leva upp till dina förväntningar.

 2. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Flexomat GmbH är en välkänd tillverkare av expansionsförband, metallbälgar och metallslangar. Sedan starten 1975 har grundaren deltagit i alla framställningsfaser av dessa produkter. Metallbälgarna och expansionsrören beräknas enligt vedertagna tekniska metoder och konstrueras med CAD. Produkterna tillverkas sedan inom ramen för ett produktionsplanerings- och styrsystem i de senaste skär-, form- och svetsmaskinerna. Flexomat är kontrollerad och godkänd som tillverkare enligt AD-2000-informationsblad HPO, TRD 201 och DIN EN ISO 3834-2 och certifierad av TÜV SÜD samt GL och DVGW. Dessutom har Flexomat ett kvalitetsstyrningssystem enligt ISO 9001: 2015.

 3. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkiet

  Sefine Teknik är specialiseade på bandsågar av bimetall och leverans av aluminiumsågar, stål- och aluminiumprodukter, pinnskruvar, skenor, fästelement och fackverksstänger. Vi levererar till alla regioner i Turkiet med vårt team av tekniska specialister som alltid är redo att ge sig ut för projektimplementering i hela landet. Vi kan även exportera utomlands (Kina, Europa, Afrika). Vårt mål är att tillfredsställa kundens behov. Vi är stolta över att vara certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 , ISO 45001 och ISO 21500.

 4. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Spanien

  GRUPO APELLANIZ är en godkänd tillverkare etablerad i Burgos som dagligen levererar till den nationella och internationella marknaden.Våra produkter är avsedda för följande sektorer: telekommunikation, elektricitet, järnväg, vattenverk, förnybar energi, m.m. Vårt produktsortiment omfattar metallkopplingar för luft- och jordkablar, lock i armerad betong, metall och fyllbara, kistor, tankar, trafikskyltar, men också järnvägsledningar.

 5. FINE TUBES

  Förenade kungariket

  Fine Tubes Ltd har 70 års erfarenhet inom precisionsbearbetning av metall. Vi stödjer våra kunder genom alla faser när det gäller design, val av material, produktion och leverans av våra högpresterande rör. De rörformiga produkter vi utvecklar är för kritiska tillämpningar under extremt svåra förhållanden. Vi tillverkar rör främst i två former: Rostfria sömlösa rör, rör av nickellegering och titanrör som raka eller som spiralrör. Svetsade rör, svetsade och åtdragna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Tyskland

 2. ALCOBRA GMBH

  Tyskland

 3. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

  ‘Glori’ ir Ko, Ltd tillverkar precisionsdelar av plåt med revolverstansning (CNC), programmerbar vikmaskin, plasmaskärning (CNC), pulverlackering med polyesterfärg osv. Våra tekniker utformar olika produkter av plåt för serietillverkning av: brevlådor, postfack, paketlådor, luckor, kontrollskåp, vindflöjar, korghållare, eldkorgar, eldstäder, grillar, vedvagnar, nyckelskåp, medicinskåp, anslagstavlor m.m.

 4. PANEL SANDWICH GROUP

  Spanien

  Panel Sandwich Group är det ledande företaget på den spanska marknaden inom tillverkning, distribution och försäljning av sandwichpaneler i metall med polyuretan för byggsektorn och stora byggprojekt. Vi tillverkar och säljer de modernaste och effektivaste takdesignerna och industrifasader.

 5. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  Kina

  Changsha Meiyu Electrical Appliance Co., Ltd. har under de senaste trettio åren utvecklats till ett integrerat företag med flera fabriker för ett komplett utbud av elektriska enheter för olika användningsområden. Vi tillhandahåller ett varierat utbud av högkvalitativa konstruktionsdelar för nya produkter till den nya energiindustrin och industrin för järnvägstransitering. Vi har även precisionskomponenter av plåt och kompletta set av elektrisk utrustning.

 1. PANDMETA, UAB

  Litauen

  Företagets huvudverksamhet är tillverkning av specialutformad teknisk utrustning, transportsystem, rullband, olika metallkonstruktioner för trä- och möbelindustrin osv. Pandmetas kunder är främst företag i Litauen, Vitryssland, Lettland, Finland, Norge, Sverige, Holland och andra EU-länder.

 2. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkiet

 1. LLC "RIN LTD"

  Ukraina

 2. STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 3. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 4. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Turkiet

 5. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Turkiet

 6. MR CO. LTD.

  Ukraina

 7. MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE

  Turkiet

 8. GARSKI WORKSHOP

  Polen

 1. METASTAL

  Frankrike

 2. TIM PAVLIN D.O.O.

  Slovenien

 3. DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş.

  Turkiet

 4. KSL

  Ukraina

 5. HATCELIK METAL SAC BORU PROFIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

 6. GOKDOGAN SHELVING SYSTEMS COMPANY LIMITED

  Turkiet

 7. ARSAMES COMMERCE GMBH

  Tyskland

 8. ZOTTEL TRADE D.O.O.

  Slovenien

 9. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Ungern

 10. SCALEOPERATE

  Spanien

Filter

Resultat för

Färdiga metallprodukter - Import och export

Antal resultat

15 599 företag