• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färdiga metallprodukter

Resultat för

Färdiga metallprodukter - Import och export

 1. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Flexomat GmbH är en välkänd tillverkare av expansionsförband, metallbälgar och metallslangar. Sedan starten 1975 har grundaren deltagit i alla framställningsfaser av dessa produkter. Metallbälgarna och expansionsrören beräknas enligt vedertagna tekniska metoder och konstrueras med CAD. Produkterna tillverkas sedan inom ramen för ett produktionsplanerings- och styrsystem i de senaste skär-, form- och svetsmaskinerna. Flexomat är kontrollerad och godkänd som tillverkare enligt AD-2000-informationsblad HPO, TRD 201 och DIN EN ISO 3834-2 och certifierad av TÜV SÜD samt GL och DVGW. Dessutom har Flexomat ett kvalitetsstyrningssystem enligt ISO 9001: 2015.

 2. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkiet

  Sefine Teknik är specialiseade på bandsågar av bimetall och leverans av aluminiumsågar, stål- och aluminiumprodukter, pinnskruvar, skenor, fästelement och fackverksstänger. Vi levererar till alla regioner i Turkiet med vårt team av tekniska specialister som alltid är redo att ge sig ut för projektimplementering i hela landet. Vi kan även exportera utomlands (Kina, Europa, Afrika). Vårt mål är att tillfredsställa kundens behov. Vi är stolta över att vara certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 , ISO 45001 och ISO 21500.

 3. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Spanien

  GRUPO APELLANIZ är en godkänd tillverkare etablerad i Burgos som dagligen levererar till den nationella och internationella marknaden.Våra produkter är avsedda för följande sektorer: telekommunikation, elektricitet, järnväg, vattenverk, förnybar energi, m.m. Vårt produktsortiment omfattar metallkopplingar för luft- och jordkablar, lock i armerad betong, metall och fyllbara, kistor, tankar, trafikskyltar, men också järnvägsledningar.

 4. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Tyskland

 5. ALCOBRA GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NET D.O.O.

  Slovenien

 2. MITEV EOOD

  Bulgarien

 3. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

  ‘Glori’ ir Ko, Ltd tillverkar precisionsdelar av plåt med revolverstansning (CNC), programmerbar vikmaskin, plasmaskärning (CNC), pulverlackering med polyesterfärg osv. Våra tekniker utformar olika produkter av plåt för serietillverkning av: brevlådor, postfack, paketlådor, luckor, kontrollskåp, vindflöjar, korghållare, eldkorgar, eldstäder, grillar, vedvagnar, nyckelskåp, medicinskåp, anslagstavlor m.m.

 4. PANEL SANDWICH GROUP

  Spanien

  Panel Sandwich Group är det ledande företaget på den spanska marknaden inom tillverkning, distribution och försäljning av sandwichpaneler i metall med polyuretan för byggsektorn och stora byggprojekt. Vi tillverkar och säljer de modernaste och effektivaste takdesignerna och industrifasader.

 5. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  Kina

  Changsha Meiyu Electrical Appliance Co., Ltd. har under de senaste trettio åren utvecklats till ett integrerat företag med flera fabriker för ett komplett utbud av elektriska enheter för olika användningsområden. Vi tillhandahåller ett varierat utbud av högkvalitativa konstruktionsdelar för nya produkter till den nya energiindustrin och industrin för järnvägstransitering. Vi har även precisionskomponenter av plåt och kompletta set av elektrisk utrustning.

 1. PANDMETA, UAB

  Litauen

  Företagets huvudverksamhet är tillverkning av specialutformad teknisk utrustning, transportsystem, rullband, olika metallkonstruktioner för trä- och möbelindustrin osv. Pandmetas kunder är främst företag i Litauen, Vitryssland, Lettland, Finland, Norge, Sverige, Holland och andra EU-länder.

 2. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkiet

 1. STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 2. TIM PAVLIN D.O.O.

  Slovenien

 3. MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE

  Turkiet

 4. LLC "RIN LTD"

  Ukraina

 5. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Turkiet

 6. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 7. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Turkiet

 8. METASTAL

  Frankrike

 1. MR CO. LTD.

  Ukraina

 2. GARSKI WORKSHOP

  Polen

 3. KSL

  Ukraina

 4. DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş.

  Turkiet

 5. ARSAMES COMMERCE GMBH

  Tyskland

 6. GOKDOGAN SHELVING SYSTEMS COMPANY LIMITED

  Turkiet

 7. ZOTTEL TRADE D.O.O.

  Slovenien

 8. HATCELIK METAL SAC BORU PROFIL SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

 9. KORMOS ÉS FIAI KFT

  Ungern

 10. SCALEOPERATE

  Spanien

Filter

Resultat för

Färdiga metallprodukter - Import och export

Antal resultat

16 136 företag