• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färdiga metallprodukter

Resultat för

Färdiga metallprodukter - Import och export

 1. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Med TEMA METALÜRJI, ett välkänt turkiskt bolag grundat 1969, får du bästa kvalitet. Med banbrytande gjuttekniker inom segjärn, gjutjärn, legerat stål och stål sticker vi ut på den globala marknaden. Vi erbjuder oöverträffade gjutningslösningar och premiumreservdelar för olika branscher, där vi garanterar högsta standarder gällande kvalitet och innovation. Vår produktionsanläggning ligger i Konya Organized Industrial Zone och täcker ett 4 500 m2 stort avgränsat område, med en årlig kapacitet på 2 000 ton sedan 2000. Här på TEMA METALÜRJI hämtar vi vår framgång från vårt expertteam och toppmoderna tekniska förmåga. Detta återspeglas i vår kundfokuserade strävan, där kvalitet och tillförlitlighet står i centrum. Vi är en respekterad branschledare med anor från 1969 i Turkiet. Vi överträffar kontinuerligt förväntningarna och utnyttjar vår omfattande expertis för att säkerställa att genomförandet av dina projekt blir lyckat. Från segjärn och gråjärn till stålgjutna reservdelar – vårt fokus går utöver att leverera ett brett sortiment av gjutprodukter till globala branscher som bygg, fordon, energi, jordbruk och många fler. Kontakta oss för mer information om hur vi kan anpassa vårt erbjudande för att möte dina specifika gjutbehov. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet!

 2. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Flexomat GmbH är en välkänd tillverkare av expansionsförband, metallbälgar och metallslangar. Sedan starten 1975 har grundaren deltagit i alla framställningsfaser av dessa produkter. Metallbälgarna och expansionsrören beräknas enligt vedertagna tekniska metoder och konstrueras med CAD. Produkterna tillverkas sedan inom ramen för ett produktionsplanerings- och styrsystem i de senaste skär-, form- och svetsmaskinerna. Flexomat är kontrollerad och godkänd som tillverkare enligt AD-2000-informationsblad HPO, TRD 201 och DIN EN ISO 3834-2 och certifierad av TÜV SÜD samt GL och DVGW. Dessutom har Flexomat ett kvalitetsstyrningssystem enligt ISO 9001: 2015.

 3. MR INDUSTRIES

  Danmark

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES är ett privatägt företag specialiserat på att vara underleverantör av CNC-maskinbarbetning inom tillverkning av svarvade och frästa komponenter. Genom åren har vi etablerat oss som en förstklassig underleverantör av maskinbearbetade komponenter i flera olika industrier. Våra omfattande kompetenser gör att vi kan tillverka komponenter av alla önskade mängder, från prototyper till storvolymsbeställningar. Med en längdstångskapacitet från 1-32 mm i diameter kan vi ta emot ett brett omfång av efterfrågningar. MR Industries har erhållit ett stadigt ryke för att leverera precisionsbearbetade komponenter och delar, med fokus på kostnadseffektivitet och effektivitet. Vår användning av avancerad teknik låter oss hantera allt från prototyper och småskaliga projekt till storskaliga projekt som innefattar precisionsbearbetade komponenter och delar. Med toppmoderna CNC-maskinscentraler hanterar vi helautomatiska stångmatare för en oavbruten produktion. Det gör att vi tillhandahåller de effektivaste leveranstiderna och exceptionell service när du behöver högkvalitativa precisionsbearbetade komponenter. Vi ser fram emot möjligheten att ha dig som vår högt värderade affärspartner. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller vid frågor.

 4. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  På Temas Group Export Partners specialiserar vi oss på att stärka företag så att de kan blomstra på den globala marknaden, genom att hitta nya exportkunder, skapa leads och utveckla exportverksamheten. Vårt noggrant utformade utbud av tjänster säkerställer att våra höt värderade kunder får en upplevelse som är unik och betydelsefull. Med vårt originella och imponerande skapande av audiellt content, effektiva SEO-tjänster och vår insiktsfulla konsultation för sociala medier ökar vi både försäljning och märkessynlighet, för att slunga iväg ditt företag mot framgång. Vårt omfattande produktsortiment uppfyller alla möjliga behov, med textilprodukter, medicinsk utrustning, alla möjliga maskiner, mekanisk teknik & industriutrustning, jordbruksprodukter, kemikalier, plastprodukter, serveringsartiklar för engångsbruk, förpackningslösningar, frukt och grönsaker, maskinbearbetning med laser och andra utmärkta erbjudanden. Fördjupa dig själv i vår hemsida för att upptäcka vidden av möjligheter som finns tillgängliga för dig. Kundnöjdheten är kärnan i allt vi gör på Temas Group Export Partners. Vårt erfarna team är hängivet till att leverera exceptionell service, utformad efter dina specifika behov. Genom att använda vår expertis för att hitta nya kunder, skapa leads och kultivera exportutveckling bidrar vi med ovärderlig support för att lyfta och expandera din verksamhet. Vi hjäper dig att nå dina mål. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Extra Forge d.o.o. är ett serviceinriktat företag med huvudkontor i Maribor, Slovenien, som specialiserar sig på serietillverkad sänksmide av stål och aluminium samt smide av halvfabrikat i koppar, mässing och titanlegering (0, 05 kg till 8 kg). Med fokus på högteknologisk tillverkning erbjuder vi heltäckande tjänster, produktion av hög kvalitet och korta ledtider. Våra avancerade maskiner och processer gör att vi kan erbjuda tilläggstjänster som KTL-målning, smidesdesign, mekanisk bearbetning, galvanisering, förzinkning, värmebehandling med mera. Branscher som vi betjänar inkluderar: maskintillverkning, elindustri, medicin, skuggsystem, järnvägar, fordonsindustri, lyftsystem och kedjor, jordbruksmaskiner. Företagets viktigaste värderingar och fördelar: * Expertis: innovativa lösningar inom det tekniska området och en modern affärsmodell som bygger på en kombination av erfarenhet och användning av de senaste tekniska processerna. * Kvalitet: oklanderlig kvalitet är av yttersta vikt för företaget, som strikt följer föreskrivna riktlinjer i enlighet med ISO 9001. * Flexibilitet i tillverkningen: företagets produktions- och affärsmodell kan bistå kundens krav även vid snabba förändringar, t.ex. brådskande leveranstider och förändringar av själva produkterna. * Miljöskydd och en god arbetsmiljö: Företaget lägger stor vikt vid miljöskydd och gör betydande insatser inom området i enlighet med ISO 14001.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. är ett turkiskt företag som specialiserar sig inom tillverkning av metalldelar och komponenter samt detaljprodukter av metall. Vårt produktsortiment innefattar produkter för fordonsindustrin så som förarsäten, säten för kommersiella fordon, sätesramar, ryggstödsramar, armstödsdelar osv. Vi tillhandahåller tjänster åt fordonsindustrin med linjer för svetsning, pressning och montering. Under märket CEGA BABY tillhandahåller vi bärselar, barnvagnar, sittvagnar och pedalfria balanscyklar för barn i åldern 1-3.. Kvalitet och kundnöjdhet är våra främsta prioriteter. Vi vill förse våra kunder med pålitliga och prisvänliga produkter inom överenskomna tidsramar, och på så vis möta deras förväntningar och behov. Vi har alltid verkat med samma kärnvärderingar: ärlighet, respekt, ansvar, samarbete och kontinuerlig förbättring. Vi är certifierade med ISO 9001: 2015. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information!

 2. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Sefine Teknik är specialiseade på bandsågar av bimetall och leverans av aluminiumsågar, stål- och aluminiumprodukter, pinnskruvar, skenor, fästelement och fackverksstänger. Vi levererar till alla regioner i Turkiet med vårt team av tekniska specialister som alltid är redo att ge sig ut för projektimplementering i hela landet. Vi kan även exportera utomlands (Kina, Europa, Afrika). Vårt mål är att tillfredsställa kundens behov. Vi är stolta över att vara certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 , ISO 45001 och ISO 21500.

 3. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Färdiga metallprodukter, smältning metaller, produktion för tredje part, gjutgärnsprodukter, gråjärngjutgods, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, gjutning av rostfritt stål, Färdiga metallprodukter, och Aluminium die casting. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 4. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget METAL-TECH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Slipning av stål och metall, Slipmaskiner - Verktygsmaskiner, Valsverk för järnhaltig metall, Gängningsverktyg, Böjning av stål och metall, Verktygsmaskiner för krökning, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Gniezno, Polen.

 5. AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AMTAG ALFRED MERKELBACH TECHNOLOGIES AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Meerbusch, Tyskland.

 1. NET D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget NET D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Plåtar - Industriell bearbetning, Svetsning av stål och metall, Böjning av stål och metall, Flockning av stål och metall, Färdiga metallprodukter, Lätta metallkonstruktioner, Plåtar - Industriell bearbetning, Svetsning av stål och metall, och Böjning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Ljubljana, Slovenien.

 2. ELEMENTOS DE SUJECIÓN GALVANIZADOS SL (ESG)

  Spanien

  GRUPO APELLANIZ är en godkänd tillverkare etablerad i Burgos som dagligen levererar till den nationella och internationella marknaden.Våra produkter är avsedda för följande sektorer: telekommunikation, elektricitet, järnväg, vattenverk, förnybar energi, m.m. Vårt produktsortiment omfattar metallkopplingar för luft- och jordkablar, lock i armerad betong, metall och fyllbara, kistor, tankar, trafikskyltar, men också järnvägsledningar.

 1. PANEL SANDWICH GROUP

  Spanien

  Panel Sandwich Group är det ledande företaget på den spanska marknaden inom tillverkning, distribution och försäljning av sandwichpaneler i metall med polyuretan för byggsektorn och stora byggprojekt. Vi tillverkar och säljer de modernaste och effektivaste takdesignerna och industrifasader.

 2. CHANGSHA MEIYU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.

  Kina

  Changsha Meiyu Electrical Appliance Co., Ltd. har under de senaste trettio åren utvecklats till ett integrerat företag med flera fabriker för ett komplett utbud av elektriska enheter för olika användningsområden. Vi tillhandahåller ett varierat utbud av högkvalitativa konstruktionsdelar för nya produkter till den nya energiindustrin och industrin för järnvägstransitering. Vi har även precisionskomponenter av plåt och kompletta set av elektrisk utrustning.

 3. PANDMETA, UAB

  Litauen

  Företagets huvudverksamhet är tillverkning av specialutformad teknisk utrustning, transportsystem, rullband, olika metallkonstruktioner för trä- och möbelindustrin osv. Pandmetas kunder är främst företag i Litauen, Vitryssland, Lettland, Finland, Norge, Sverige, Holland och andra EU-länder.

 4. TANAX TRUCKS

  Slovakien

  Företaget TANAX TRUCKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, och Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Bánovce Nad Bebravou , Slovakien.

 5. GARSKI WORKSHOP

  Polen

  Företaget GARSKI WORKSHOP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom artiklar och arbeten av metall, och stommar stål. Företagets huvudkontor finns i Choczewo, Polen.

 6. PAKETBOXXL.DE

  Tyskland

  Företaget PAKETBOXXL.DE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Falkensee, Tyskland.

 7. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkiet

  Företaget ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Järn- och stålkedjor, Kedjor med små hjul, och metallkedjor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. TRADE HOUSE RUD EXHAUST SYSTEM COMPANY

  Ukraina

  Företaget TRADE HOUSE RUD EXHAUST SYSTEM COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom värmekaminer, Utegrillar med stor kapacitet, utomhusmöbler, och bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 1. STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget STEEL MACHINE&MOULD SAN TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. TECHNIC GROUP ENGINEERING

  Turkiet

  Företaget TECHNIC GROUP ENGINEERING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom perforering av metall, och fräsning av metall. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 3. MR CO. LTD.

  Ukraina

  Företaget MR CO. LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom bearbetning av metall, och CNC-fräsning. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 4. MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE

  Turkiet

  Företaget MAKSU PIPE FITTINGS IND.& TRADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom brandslang, nippel, rörskarvar för metallrör, och sistem za namakanje s škropljenjem. Företagets huvudkontor finns i Istanbul / Turkiye, Turkiet.

 5. STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget STIL METAL SAN. TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom skyltfönster för marknader, föremål av metalltråd, Trådgaller, punktsvetsade, och trådcontainrar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. METASTAL

  Frankrike

  Företaget METASTAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom soptunnor, stadsinredning, och Stadsinredning. Företagets huvudkontor finns i Nice, Frankrike.

 7. TIM PAVLIN D.O.O.

  Slovenien

  Företaget TIM PAVLIN D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Komenda, Slovenien.

 8. ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget ERPINSAN INS. OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 9. LLC "RIN LTD"

  Ukraina

  Företaget LLC "RIN LTD", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företaget är även verksamt inom Färdiga metallprodukter, byggnadsarbeten av alla slag, konstruktion av träverk, Metallförpackningar, och Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Zaporozhye, Ukraina.

 10. DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş.

  Turkiet

  Företaget DENKA METAL SAN. VE TIC A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom möbler av hög kvalitet, Industriskåp, och verktygsskåp. Företagets huvudkontor finns i Melikgazi, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Färdiga metallprodukter - Import och export

Antal resultat

15 747 Företag