• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter

Resultat för

Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. LE COUSTELOUS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Le Coustelous är stolta över att erbjuda gastronomiska produkter från sydvästra Frankrike, med specifikt intresse för den beryktade cassoulet från Castelnaudary. Vi är måna om våra ingrediensers kvalitet och arbetar med lokala producenter för att erbjuda er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessaffärer, vinkällare och butiker specialiserade på gastronomi och andra livsmedelsspecialiteter. Frankrike är känt för sin gastronomi och vår sydvästra region är en av de ryktbaraste för sin mångfald av delikata rätter. Vår familj arbetar sedan 1993 inom beredningen av utsökta rätter för våra kunder. Vi är måna om att sätta i ljuset färska och hemmagjorda produkter från vår region. Anklever, blodkorv, ankbröst ... Men framförallt vår beryktade cassoulet, beredd enligt familjens tradition med vita bönor från Castelnaudary och kött från regionala producenter. Vi är tillgängliga för ytterligare information om våra produkter. Hos "Le Coustelous" är familjen i centrum för vår konservverksamhet och vi är stolta att dela vår passion för sydvästra Frankrikes gastronomi med er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 3. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget PERLESCARGOTS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Konserverade sniglar, Djupfrysta färdiga maträtter, sniglar, Frysning, Export lyxlivsmedel, certificates food, snigelodling, sniglar färdiga, och snigeluppfödning. Företagets huvudkontor finns i Sevlievo, Bulgarien.

 4. SEMPRE GHIOTTI - SPECIALITÀ SICILIANE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SEMPRE GHIOTTI - SPECIALITÀ SICILIANE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom djupfrysta livsmedel - produktion, egen produktion, djupfrysta färdiglagade rätter, färsk färdiglagad mat, och leverantörer av färdiglagade rätter. Företagets huvudkontor finns i Aragona, Italien.

 5. ANDERSSON IMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANDERSSON IMPORT GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Meerbusch, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HANSEATISCHE ZUCKERRAFFINERIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HANSEATISCHE ZUCKERRAFFINERIE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 2. RAMSA-WOLF GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget RAMSA-WOLF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 3. VD KONSTRUKTION UG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VD KONSTRUKTION UG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Herford, Tyskland.

 4. LAMEX HORNS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LAMEX HORNS GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. DOSPA KONFITÜREN UND FRÜCHTE GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOSPA KONFITÜREN UND FRÜCHTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Friesach, Österrike.

 1. GEWÜRZ UND GASTRO GROSSHANDEL SILKE HEIMES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEWÜRZ UND GASTRO GROSSHANDEL SILKE HEIMES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Ruhstorf, Tyskland.

 2. FOOD PARTNERS CO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget FOOD PARTNERS CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, leverantörer av färdiglagade rätter, industritillagade rätter, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, färsk färdiglagad mat, frystorkade färdiglagade rätter, forskning och utveckling livsmedelssektorn, forskning och utveckling drycksektorn, och tebaserade drycker. Företagets huvudkontor finns i Heppignies, Belgien.

 1. ALMIRAN IMPORT-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALMIRAN IMPORT-EXPORT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 2. GROCH & ERBEN EINE MARKE DER COTTBUSER BAUMKUCHEN MANUFAKTUR OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GROCH & ERBEN EINE MARKE DER COTTBUSER BAUMKUCHEN MANUFAKTUR OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Cottbus, Tyskland.

 3. SALMEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SALMEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Hövelhof, Tyskland.

 4. TERHEGGEN & DETHLEFSEN - FOOD ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TERHEGGEN & DETHLEFSEN - FOOD ENGINEERING GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 5. TFOODS

  Frankrike

  TFOODS säljer och marknadsför tillagade maträtter efter traditionella recept från Maghreb för att äta sunt och gott: Tillagade, 100 % naturliga maträtter från Maghreb och från Medelhavet. Våra för- och huvudrätter är tillagade enligt traditionella recept från Maghreb av det kända märket Sannefa som har ett produktsortiment av väldigt god kvalitet. Vårt mål: erbjuda Medelhavet i era tallrikar! Våra rätter är omsorgsfullt tillredda med rätt produkter och kryddor, av rigorösa kockar som bjuder er på en kulinarisk läckerhetsresa. De mest populära och emblematiska förrätterna och tillagade maträtterna är tillredda och inspirerade av de autentiska tunisiska klimat- och lägesförhållandena. Hemligheten bakom recepten ligger inte endast i berednings- eller tillagningsmetoden, men också i de 100 % tunisiska kryddorna och produkterna, utan färgämnen och konserveringsmedel. Medelhavet som ni aldrig smakat det tidigare!

 6. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrike

  Alimentation Fine de France är en fransk referens inom delikatessvaror tack vare en rigorös kvalitetspolitik: urval av produkterna på smakkriterier med stränga kvalitetskrav, vi undviker i högsta möjliga mån olika tillsatser, färgmedel, konserveringsmedel, och främjar användningsvänlighet och innovation inom ramarna för fransk matlagningstradition. Införande av total spårbarhet av produkterna (HACCP-standard) för bästa livsmedelssäkerhet. Denna kvalitetspolicy, kombinerad med ständiga kommersiella ansträngningar och en fördjupning av sortimenten, har gjort det möjligt att bredda kundkretsen till ansedda varuhus och export. Alimentation Fine de France erbjuder idag, under sina egna märken M. de Turenne, Atelier Turenne och Lou Bersac, ett sortiment på mer än 1 200 uppskattade kvalitetsprodukter, som förnyas varje halvår genom att tillskott av originella och exklusiva nyheter som exempelvis Selôvin.

 7. FELIZATA HOLDING

  Ryssland

  Felizata Holding LLC är en rysk tillverkare av naturliga produkter och tillsatser för specialkost med inriktning mot viktnedgång. Företaget tillverkar sötningsmedel och specialkostprodukter samt tillsatser för detaljhandel, caféer, restauranger och hotell, samt försäljning genom nätbutiker. Felizata Holding har arbetat med råvaror för livsmedel sedan 2000. Från starten med råvaror till hälsokost har företaget expanderat med egen tillverkning av prebiotiska sötningsmedel. Produktionskapaciteten når 40 000 produktpaket om dagen. Produktionen har implementerat kvalitetskontrollssystemen HACCP och ISSO 22000. Felizata Holding kan erbjuda sötningsmedel att använda i varma och kalla drycker samt i tillverkning av konfektyr. De flesta av våra produkter är berikade med prebiotika (inulin, laktulos). Produkterna kan användas i diabetiska livsmedel, eftersom de har ett lågt glukosindex.

 8. KISALGADO, PRODUTOS ALIMENTARES CONGELADOS, LDA

  Portugal

  KISALGADO producerar frysta färdigrätter av hög kvalitet, med respekt för hantverkskunnande och den goda smaken av hemlagat. Vi är noga och måna om utvecklingen av våra produkter som alltid är välbalanserade ifråga om näringsvärdet. Vi prioriterar alltid goda traditionella smaker och kan garantera högsta kvalitet och livsmedelssäkerhet hos våra produkter. Bland annat producerar vi kroketten "francesinha" med fläskkött i sås, småpajer, rissoller, kroketter.

 1. SOCIMBAL - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE ALIMENTOS, LDA

  Portugal

  Företaget SOCIMBAL - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE ALIMENTOS, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom djupfrysta färdiglagade rätter. Företagets huvudkontor finns i Santa Marta Do Pinhal, Portugal.

 2. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrike

  Företaget COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Djupfrysta färdiga maträtter, Fiskar, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Djupfrysta färdiga maträtter, surimi, och Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Saint Malo, Frankrike.

 3. MARMÓNDO MARMELADEN MANUFAKTUR

  Tyskland

  Företaget MARMÓNDO MARMELADEN MANUFAKTUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Waldbröl, Tyskland.

 4. OBST-HÄUSLER GMBH

  Tyskland

  Företaget OBST-HÄUSLER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Immenstadt, Tyskland.

 5. PARANUKA GMBH

  Tyskland

  Företaget PARANUKA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Friedenfels, Tyskland.

 6. NASCHKISTE INH. ANITA ELLERBÖCK

  Österrike

  Företaget NASCHKISTE INH. ANITA ELLERBÖCK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Aschach An Der Steyr, Österrike.

 7. SANA ESSENCE GMBH

  Tyskland

  Företaget SANA ESSENCE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Diet - livsmedel, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Diet - livsmedel, Extraherade smaktillsatser och kryddor, grönsaksbuljong, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Günzburg, Tyskland.

 8. CM GENUSS SELEKTION GMBH

  Tyskland

  Företaget CM GENUSS SELEKTION GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Visselhövede, Tyskland.

 9. SENSI FOOD GMBH

  Tyskland

  Företaget SENSI FOOD GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 10. MEINEGEWÜRZMÜHLE INH. CARSTEN SCHMIDT

  Tyskland

  Företaget MEINEGEWÜRZMÜHLE INH. CARSTEN SCHMIDT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Albaching, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis