• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • emulgeringsämnen för livsmedel

Resultat för

Emulgeringsämnen för livsmedel - Import och export

 1. NOREVO GMBH

  Tyskland

  Norevo GmbH är en globalt etablerad tillverkare och leverantör av naturliga råvaror och specialingredienser för livsmedels- och bryggeribranschen, läkemedels- och kosmetiksektorn och för tekniska applikationer. Från naturliga råvaror – gummi arabicum, agar-agar, honung, agavesirap, lakritsextrakt och vaxer – och fram till skräddarsydda kvaliteter och en produktserie som Confectionery Performers: Norevo levererar naturliga produkter och verksamma ingredienser i kombination med tekniskt kunnande och stöd till utveckling. Norevo är ett självständigt, internationellt företag med huvudkontor i Hamburg i Tyskland. Norevo har även en stor produktionsanläggning i norra Tyskland, med eget laboratorium och ett huvudlager för alla råvaror. Våra dotterbolag och övriga produktionsanläggningar finns i Ungern, Mexiko, Argentina, Kina och Hongkong.

 2. A. SCHMIDT & CO GMBH

  Tyskland

  Din kompetenta partner inom livsmedelsindustrin. Företaget A. Schmidt & Co. GmbH utvecklar sedan över 65 år specifika stabiliseringssystem för livsmedels- och delikatessindustrin. Vi svarar på dina individuella krav och utvecklar högfunktionella stabiliseringssystem. Tack vare vår flexibla produktion kan vi garantera en jämn och hög kvalitet. Vår portfolio omfattar: fiskmogningsmedel (med eller utan kryddning) för t.ex. sill och lax, fiskinjektion, fiskfärs, fiskbullar, fiskkorv, patéer, surimi, rom- och räkbehandling, majonnäser, salladskrämer, dressingar, dippsåser i varm- och kalltillverkning (med eller utan tillsats av äggula/mjölkprotein), såser och krämer för helkonserver, redda soppor, ketchup, marinader, paneringstillsatser, sötsaker, livsmedelstillsatser, kontraktsblandning som tjänsteleverantör

 3. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Neupert Ingredients bedriver internationell handel med vegetabiliska råvaror, tillsatsmedel och specialiteter. Sedan många år levererar vi råvaror till livsmedels-, kosmetika-, läkemedels- och foderindustrin, där de förädlas till en mängd kända produkter. Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och förhållandet mellan pris och prestanda. Till vår produktportfölj hör förtjocknings-, binde- och geleringsmedel, antioxidationsmedel, funktionella proteiner, superfoods, mjölkpulverprodukter, aminosyror, psyllium, syrareglerande medel, lecitin, sötningsmedel och stärkelsederivat, mikroalger, extrakt och olika specialprodukter. Tack vare vår långa erfarenhet av råvaror kan vi analysera den internationella marknaden löpande och informera våra kunder om trender beträffande prisutvecklingen och ge köprekommendationer.

 4. OXYGENE

  Frankrike

 5. RONCHI PIERGIORGIO SAKEER

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RR SRL

  Italien

 2. SPECIAL INGREDIENTS LTD

  Förenade kungariket

 3. EISS

  Nederländerna

 4. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Frankrike

 5. IPRA FRANCE

  Frankrike

 1. TECHNOFOND GIESSEREIHILFSMITTEL GMBH

  Tyskland

 2. HELIAN

  Polen

 1. F.M.A.

  Belgien

 2. ELECTROGASOCHEM LTD.

  Ukraina

 3. CARGILL TEXTURIZING SOLUTIONS DEUTSCHLAND GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. LECICO GMBH

  Tyskland

 5. MICRO GUM

  Indien

 6. HERBSTREITH & FOX VERMÖGENSVERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 7. LASENOR EMUL ,S.L.

  Spanien

 8. PALSGAARD VERKAUFSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

 1. ACISELSAN ACIPAYAM SELULOZ SANAYI VE TICARET A S

  Turkiet

 2. SPHINKS, LLC

  Ryssland

 3. NUTRINAL SA

  Frankrike

 4. UNIMILLS B.V.

  Nederländerna

 5. HANSE HAMBURG NATURROHSTOFFE VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

 6. GBS

  Tchad

 7. EUROPE VEGETABLE OILS SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

 8. VINAYAK CORPORATION LIMITED

  Förenade kungariket

 9. DANISCO BELGIUM

  Belgien

 10. KIMA LIMITED

  Ryssland