Din kompetenta partner inom livsmedelsindustrin. Företaget A. Schmidt & Co. GmbH utvecklar sedan över 65 år specifika stabiliseringssystem för livsmedels- och delikatessindustrin. Vi svarar på dina individuella krav och utvecklar högfunktionella stabiliseringssystem. Tack vare vår flexibla produktion kan vi garantera en jämn och hög kvalitet. Vår portfolio omfattar: fiskmogningsmedel (med eller utan kryddning) för t.ex. sill och lax, fiskinjektion, fiskfärs, fiskbullar, fiskkorv, patéer, surimi, rom- och räkbehandling, majonnäser, salladskrämer, dressingar, dippsåser i varm- och kalltillverkning (med eller utan tillsats av äggula/mjölkprotein), såser och krämer för helkonserver, redda soppor, ketchup, marinader, paneringstillsatser, sötsaker, livsmedelstillsatser, kontraktsblandning som tjänsteleverantör

Företagets webbplats

  • Huvudsajt

Kompletterande info

Nyckelsiffror

  • 11 – 50
    Antal anställda

Organisation

  • År då företaget grundades 1948
  • Huvudverksamhet Huvudverksamhet Tillverkare/ Producent

Marknader och utbytesområde

Omland

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Försäljningsinformation

Incoterms

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Betalningssätt

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Banker

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Verksamhetsområde

Nyckelord förknippade med detta företag

  • Stabiliseringsmedel för livsmedel
  • Additiv och tillsatser till drycker
  • Emulgeringsämnen för livsmedel
  • Livsmedelstillsatser
  • Förtjockningsmedel
  • Produktutveckling
  • Kontraktstappning av pulver
  • Hydrokolloider
  • Bindmedel för livsmedelsindustrin
  • Grönsakskoncentrat
  • Grönsakspulver
  • Smakförstärkare
  • stabilisatorer
  • kemiska tillsatser för livsmedels- och konservindustrin
  • tillsatser, färgämnen och pigment för livsmedel
  • naturliga bindemedel för livsmedels- och konservindustrin
  • johannesbrödmjöl
  • naturliga smakämnen för livsmedels- och konservindustrin
  • kemiska konserveringsmedel för livsmedelsindustrin
  • fosfater
  • Organisk kemi - Syror och anhydrider
  • guarmjöl
  • livsmedelsingredienser
  • aromer för livsmedelsindustrin
  • barlast
  • carrageenan
  • kemiska stabilisieringsämnen för livsmedelsindustrin
  • surhetsreglerande medel
  • stärkelse
  • Additives for the foodstuffs industry
Utöka listan
4254 p v