• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • elektricitet - distributionsanläggningar

Resultat för

Elektricitet - distributionsanläggningar - Import och export

 1. SBA-TRAFOTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt familjeföretag hör till de 10 bästa tillverkarna av lindningsprodukter i Tyskland. Anledningarna till detta är många. Men stommen i vår företagsfilosofi; professionalism, kvalitet, flexibilitet, kreativitet och tillförlitlighet spelar en avgörande roll. Ytterligare en anledning är våra medarbetare som tänker och handlar med våra kunders bästa i åtanke. Dessa faktorer är de bästa garantierna för långvariga relationer med nöjda kunder. Vi ser oss som en god samarbetspartner inom industrin och kan även utveckla och tillverka måttbeställda lösningar för nästintill alla typer av anläggningar på kort tid, vid sidan av tillhandahållandet av transformatorer och elförsörjning ”från hyllan”. Vi synkroniserar våra kunders idéer och önskemål med vår egen tekniska know-how och får därmed ut det bästa av varje produkt – utan att tappa fokus från vare sig tekniken eller budgeten. Vi har vårt säte i Tyskland – SBA är och förblir Made in Germany.

 2. EDIT ELEKTRONIK SIST SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Edit Electronic grundades 1995 för att utveckla professionella lösningar för industriell och kommersiell användning, och för att tillverka spännings- och energihanteringsapparater. Tillverkningen började med spänningsregulatorer och industriella batteriladdare, men har diversifierats och utvecklas med våra ingenjörers innovativa visioner och ansträngningarna hos vår dynamiska tillverkningspersonal. Vi tillverkar automatiska spänningsregulatorer, dynamiska spänningsregulatorer, battariladdare, nätverkssimulatorer, justerbara spänningskällor och energiväxlare i vår fabrik i Istabul, Turkiet. 2020 började vi producera 80 % av produktdelarna i vår egen byggnad. Estetiska och tåliga skåp, möjlighet till kundanpassad 3D-design. Fristående modulskåp som är lätta att sätta ihop. Med vår kunskap och fälterfarenhet har vi utvecklat nya produkter och nya lösningar för alla dina skåpbehov. Vi tillverkar fristående modulskåp, väggmonterade elpaneler, hyllskåp för utomhusbruk, skåp av rostfritt stål och aluminium, monoblocklådor och maskinkontrollskonsoler med mera. Vi levererar våra produkter, som vi tillverkar med avancerad teknik, över hela världen. Våra ingenjörer under forskning & utveckling och produktion använder den senaste teknike för att öka produktprestandan, driftsäkerheten och energieffektiviteten. Vi strävar efter att tillhandahålla de bästa lösningarna med våra många år av kunnighet och fälterfarenhet.

 3. MDM POWER GENERATORS / MARKMEBEL

  Polen

  Verified by europages badge

  MDM Power Generators är beläget i Polen (Nysa) och grundades 2022 som ett samarbete mellan MarkMebel och MediaSoft. Vi är en ledande leverantör av moderna och pålitliga kraftgeneratorer i Polen, Europa och över hela världen. Vi inledde vår väg med en passion för att tillhandahålla pålitliga ellösningar, som kunde möta den ständigt ökande efterfrågan på marknaden. Vi är specialiserade på att tillhandahålla kraftkällor som är oberoende och fungerar i nödlägen. Våra kraftgeneratorer är bland de mest högkvalitativa produkterna på marknaden; det bekräftas av TÜV- och CE-certifikat. Vi lever upp till de senaste ekologiska standarderna från EU. Välkända märken: • FORD • TR POWER • DAEWOO • Aksa, Cummins, DEUTZ, Doosan, Iveco, Mitsubishi, Volvo, Weichai, YTO. Vi erbjuder även: • BanditPower PC från MediaSoft. MarkMebel har även varit verksamt på möbelmarknaden sedan 2006 i Nysa. Genom åren har vi erhållit ett rykte som ett högt värdesatt märke på den polska och internationella marknaden. SOFFOR, FÅTÖLJER, STOLAR.

 4. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  E. Dold & Söhne KG – automationslösningar DOLD är medelstort familjeföretag med internationell inriktning. Man utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativa komponenter och kompletta lösningar för säker automation inom system- och maskinteknik över hela världen. Hos DOLD har man med stor framgång fortsatt att hela tiden utvecklas vidare: Från att ha varit en pionjär inom reläteknik till att bli en av Europas ledande branschföreträdare när det gäller funktionssäkerhet, elsäkerhet och drivteknik. Överallt där man behöver skydda människor, maskiner och system från skador och samtidigt öka produktiviteten används DOLD-produkter med framgång. Till exempel så ombesörjer säkerhetsreläer som stillestånds- och varvtalsvakter och trådlösa nödstoppssystem en snabb och säker frånkoppling av systemen vid farliga situationer inom nästan alla branscher.

 5. JS INTEGRAL SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MICROCONTROL GMBH & CO. KG - SYSTEMHAUS FÜR AUTOMATISIERUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MICROCONTROL GMBH & CO. KG - SYSTEMHAUS FÜR AUTOMATISIERUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fordon - Intelligenta navigeringssystem. Företaget är även verksamt inom Kontroll och kalibrering - Redskap och instrument, Informationsteknik - Programvara, Signalering - System och anläggningar, Radar och radionavigering, Elektricitet - Distributionsanläggningar, Elektricitet för industribruk - Komponenter och delar, Elektricitet - apparater, Möblerade kontor och industrilokaler - Service, och Industrianläggningar - Bygg. Företagets huvudkontor finns i Troisdorf, Tyskland.

 2. MPROTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MPROTEC GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Herborn, Tyskland.

 3. RÖDL & LORENZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RÖDL & LORENZEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Oberrot, Tyskland.

 4. GEIER STARKSTROMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEIER STARKSTROMTECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Dillenburg, Tyskland.

 5. DECI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DECI GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Förbränningsmotorer. Företaget är även verksamt inom Förbränningsmotorer - Komponenter och delar, Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar, Fartyg - Apparater och utrustning, Ladijski motorji, Reservdelar till dieselbåtmotorer, Elektricitet - Distributionsanläggningar, Transformatorer, omformare, likriktare, Elmotorer och delar, och Uthyrning av industriutrustning. Företagets huvudkontor finns i Quickborn, Tyskland.

 1. ELEKTROTECHNIK RÄTZLINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ELEKTROTECHNIK RÄTZLINGEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Rätzlingen, Tyskland.

 2. CLIMPLOMBELEC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CLIMPLOMBELEC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rörmokeriarbeten. Företaget är även verksamt inom Hydrauliska anläggningar - hygien och sanitet, Elektricitet - Distributionsanläggningar, anläggning av luftkonditionering, Hydrauliska anläggningar - hygien och sanitet, Elektricitet - Distributionsanläggningar, och eluppvärmning. Företagets huvudkontor finns i Parentis En Born, Frankrike.

 1. RUHSTRAT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Ruhstrat GmbH är ett modernt företag med lång tradition. Företaget grundades 1888 av bröderna Adolf och Ernst Ruhstrat och är sedan flera årtionden tillbaka ett internationellt etablerat elektroteknikföretag. Ruhstrat är en teknikleverantör inom områdena elektroteknik och maskinkonstruktion. Ruhstrat tillverkar inga standardprodukter, utan utvecklar avancerade tekniker som är särskilt anpassade efter kundernas behov. Området elektroteknik omfattar huvudprodukterna effekttransformatorer, spänningskonstanthållare, inställbara transformatorer och effektmotstånd. Inom området maskinkonstruktion tillverkas framför allt värmebehandlingsanläggningar för laboratorie- och industritillämpningar. Energibesparing – rådgivning. Energirådgivning.

 2. ELMEKO GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Utveckling: Vi utvecklar och tillverkar kvalitetskomponenter till kopplingsskåp som gör att dina styrenheter och paneler fungerar tillförlitligt och säkert. Hos oss hittar du såväl klimatsystemskomponenter för t.ex. kylning, uppvärmning, avfuktning och ventilation som kompletta kopplingsskåp och väggmonterade höljen, samt tillbehör som t.ex. fickor för kopplingsscheman. Produktion: Produktionsanläggningen i Liebenscheid är kärnan i vårt företag och en garant för våra produkters höga kvalitet. Våra medarbetare är kvalificerade och kunniga och vi använder konsekvent kvalitetsprodukter från kända tillverkare. Tillsammans ger det funktionell teknik och nöjda kunder. Korta produktionstider och smart lagerhållning gör dessutom att vi kan leverera snabbt och säkert. Tjänster: Korta beslutsvägar skapar effektivitet och flexibilitet. Vi hjälper dig att utforma ditt ärende och utformar tillsammans de tjänster som behövs.

 3. SEAVI SLU

  Spanien

  Inhemsk och internationell distribution och tillverkning av alla typer av dosor och små inbyggnadsdosor, elutrustning, telekommunikationsutrustning, elektriska paneler, strömbrytare, eluttag, elapparater, m.m. Vi är specialiserade på tillverkning av lådor för elektriska installationer och telekommunikation för bostäder, lådor för inbyggda mekanismer, ICP och strömförsörjningspaneler, inbyggnadslådor för kablage eller förgreningar, lådor för ihåliga gipsväggar, lådor för förinstallation av luftkonditionering

 4. ELEKTROUZHMONTAZH, LTD

  Ukraina

  Elektroyuzhmontazh ltd är ett företag som är specialiserat på trådbondning, driftsättning och inställning samt utformningsarbete på kraftförsörjningsenheter såsom: bränsle- och kärnkraftsverk, transformatorstationer och distributörer upp till 750 kV, kraftlinjer på upp till 35 kV, samt automatiseringssystem för tekniska processer.

 5. FRIWO GERÄTEBAU GMBH

  Tyskland

  FRIWO är en internationell tillverkare av ledande teknik i form av laddare, batteripaket, nätdelar och LED-drivers. Systemleverantör och leverantör av styrbara drivlösningar, allt på ett ställe.

 6. IMTRA IMPORT & TRADING

  Tyskland

  Välkommen till ImTra Import & Trading! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi svarar med glädje på era frågor. Kontakta oss!

 7. CENCO

  Frankrike

  Företaget CENCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företaget är även verksamt inom Skåp och lådor - elektricitet, och Skåp och lådor - elektricitet. Företagets huvudkontor finns i Vonnas, Frankrike.

 8. YENI ILETISIM YAPI LTD STI

  Turkiet

  Företaget YENI ILETISIM YAPI LTD STI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - överföringsutrustning. Företaget är även verksamt inom Elektricitet - Distributionsanläggningar, fabriksautomatisering, och Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 1. KS SCHNEIDER ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Företaget KS SCHNEIDER ELEKTRONIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Hiddenhausen, Tyskland.

 2. ELEKTRO DUPONT SPRL

  Belgien

  Företaget ELEKTRO DUPONT SPRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för ELINSTALLATIONER. Företaget är även verksamt inom Elektricitet - Distributionsanläggningar, Elkablar, elartiklar, Elektricitet - Distributionsanläggningar, Elkablar, och elskåp och elapparatur. Företagets huvudkontor finns i Amel, Belgien.

 3. ENERGIE-WECHSLER / X-UNIT INH. ROLAND GÖRTZ

  Tyskland

  Företaget ENERGIE-WECHSLER / X-UNIT INH. ROLAND GÖRTZ, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Rostock, Tyskland.

 4. CAP AG

  Schweiz

  Företaget CAP AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Hirschthal, Schweiz.

 5. RADEV & SONS LTD

  Bulgarien

  Företaget RADEV & SONS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skåp och lådor - elektricitet. Företaget är även verksamt inom Kontrolltavlor - elektricitet, Metallburkar, Elektricitet - Distributionsanläggningar, Färdiga metallprodukter, Kontrolltavlor - elektricitet, Metallburkar, Elektricitet - Distributionsanläggningar, och Färdiga metallprodukter. Företagets huvudkontor finns i Graf Ignatievo, Bulgarien.

 6. CORTEM S.P.A. GENERALVERTRETUNG

  Tyskland

  Företaget CORTEM S.P.A. GENERALVERTRETUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Wetzlar, Tyskland.

 7. ELETTROWORLD IMPIANTI ELETTRICI E ANTIFURTO DI PALELLA AGATINO CARMELO

  Italien

  Företaget ELETTROWORLD IMPIANTI ELETTRICI E ANTIFURTO DI PALELLA AGATINO CARMELO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företaget är även verksamt inom Domotik, Domotik, utveckling och installation av stöldskyddsystem, system för videoövervakning, och omedelbar assistans. Företagets huvudkontor finns i Monza, Italien.

 8. TEMLOS INDUSTRY S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget TEMLOS INDUSTRY S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektriska och elektroniska komponenter. Företaget är även verksamt inom Elektricitet - Distributionsanläggningar, Klimatstyrning, luftning och ventilering - Apparater, Elektricitet för industribruk - Komponenter och delar, Elektronik - Import/Export, Elektricitet - Distributionsanläggningar, Klimatstyrning, luftning och ventilering - Apparater, Elektricitet för industribruk - Komponenter och delar, och Elektronik - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Praha, Tjeckiska republiken.

 9. DB SYNERGIES

  Frankrike

  Företaget DB SYNERGIES, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företaget är även verksamt inom spolning, kablage, och Plåtslageri. Företagets huvudkontor finns i Saint-Amour, Frankrike.

 10. FACTORY OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES RIMK RIMK

  Ukraina

  Företaget FACTORY OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES RIMK RIMK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Elektricitet - distributionsanläggningar - Import och export

Antal resultat

9 793 Företag