• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • produktion av elektricitet

Resultat för

Produktion av elektricitet - Import och export

 1. ESAVER GMBH

  Tyskland

  eSavers huvudprodukt är en speciell transformator med hög kapacitetsdensitet och liten byggstorlek. eSaver arbetar enligt en unik princip och kan därför erbjuda produkter som skiljer sig nämnvärt från andra elbesparingsverktyg på marknaden vad gäller teknisk kvalitet och ekonomisk lönsamhet. Genom att en betydande del av förlusteffekten sparas in är investeringen inte längre det avgörande, eftersom eSaver tack vare den minskade driftkostnaden finansierar sig själv. eSavers transformator har en betydligt mindre konstruktion än vanliga transformatorer. Detta innebär att större effekter kan uppnås även med en mindre konstruktion. För att hålla det övergripande elnätet stabilt levererar nätoperatören en överspänning som är klart högre än den spänning som konsumenten behöver. På så sätt blir det möjligt för spänningarna att ligga innanför toleransgränserna allra längst ut i elnätet.

 2. GENPOWER GENERATOR

  Turkiet

  Genpower är en ledande tillverkare och distributör av utrustning för kraftgeneratorer i Turkiet, med över 20 års erfarenhet. Vi är specialiserade inom tillverkning av ett brett utbud av utrustning för kraftgeneratorer, så som bärbara generatorer, svetsgeneratorer, diesel- och bensingeneratorer samt industriella generatorer. Våra produkter är designade att möta behoven inom olika industrier, så som byggnation, jordbruk, gruvdrift, olja och gas samt nödkraftförsörjning. Vi använder den senaste tekniken och materialen för att garantera kvaliteten och pålitligheten hos våra produkter. Vi är stolta över att tillhandahålla utmärkt kundtjänst och -support. Vår toppmoderna anläggning har en årlig produktionskapacitet på 60 000 enheter, och kombinerar de senaste tillverkningsmaskinerna med teknologi i världsklass för att leverera högkvalitativa och pålitliga produkter till våra kunder. Våra exporter till 121 olika länder har gjort vårt namn känt över hela världen. Hos Genpower arbetar vi nära våra kunder för att förstå deras specifika krav och tillhandahålla skräddarsydda lösningar som lever upp till deras behov. Oavsett om du behöver en kraftfull generator för undustriellt bruk eller en pålitlig svetsgenerator för din svetsning, så har vi expertisen och erfarenheten som krävs för att ge dig den bästa lösningen. Tveka inte att kontakta oss för mer information! Vi ser fram emot att höra från dig.

 3. MÖLLER-PREUSSLER TRANSFORMATOREN GMBH

  Tyskland

 4. XPM ENERGY

  Spanien

  XPM ENERGY är ett multinationellt företag som specialiserat sig på tillverkning och försäljning av utrustning för energiproduktion. Vårt nätverk av distributörer med ensamrätt finns i över 15 länder. Vår affärsfilosofi grundas på följande koncept: exklusiva kontakter mellan distributör och tillverkare, produkter av överlägsen kvalitet och professionell service.

 5. ALFA GENERATORS SL

  Spanien

  Vi tillverkar energimoduler och diesel- och gasgeneratorer. Flamsäkra motorer och alla typer av reservdelar. Ljudisolerade containrar 20, 40, High Cube och energimoduler.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SDMO INDUSTRIES

  Frankrike

 2. LAE ENGINEERING GMBH

  Tyskland

 3. LEFKE ENERGY LTD.

  Turkiet

 4. RAMA, RAINER MAIER ENERGY & GENERAL CONSULTANT

  Tyskland

 5. EV CHARGING INSTALLATIONS

  Förenade kungariket

 1. ELCOS SRL

  Italien

 2. ENOVOS LUXEMBOURG

  Luxemburg

 1. MENAPY

  Belgien

 2. EDP - ENERGIAS DE PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 3. XMN POWER

  Turkiet

 4. POWER UP SUPPLY

  Sydafrika

 5. ALFAENERGIE BERATUNG UND VERMITTLUNG GMBH

  Tyskland

 6. BENNETT CLAYTON PTY LTD.

  Australien

 7. RID GMBH

  Tyskland

 8. SDMO ALLEMAGNE

  Tyskland

 1. SDMO ESPAGNE

  Spanien

 2. DER GASMANN|RHEINGAS HALLE - SAALEGAS GMBH

  Tyskland

 3. ELEKTROPLAN

  Belgien

 4. METERTEST TUNISIA

  Tunisien

 5. DRUGEMA GMBH

  Tyskland

 6. BEST4AUTOMATION GMBH

  Tyskland

 7. ENERGIESPARDIENST24 GMBH

  Tyskland

 8. BROWN ENERGY GROUP

  Förenta Staterna

 9. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Tyskland

 10. HERON REVMA

  Grekland

Filter

Resultat för

Produktion av elektricitet - Import och export

Antal resultat

13 698 företag