• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • drycker - koncentrat och pulverpreparat

Resultat för

Drycker - koncentrat och pulverpreparat - Import och export

 1. ANONA GMBH

  Tyskland

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

 2. HUBCYCLE

  Frankrike

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Alla produkter för "drycker - koncentrat och pulverpreparat"

 3. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

 4. ICONIC DRINKS GMBH

  Tyskland

  Vi på Blue Farm använder bara rent, fermenterat havredryckspulver – s.k. Oat Base – som enkelt blandas ut med vatten. Utan tillsatser, i konventionell form eller från kontrollerade ekologiska jordbruk. Reducering av förpackningsmaterial – vår förpackning på 775 g ger 8 liter färdig havredryck och sparar därmed in många mjölkkartonger. Reducering av koldioxidutsläpp – tack vare mindre förpackningar och effektiva transportsätt eftersom inget vatten måste transporteras. Zero Food Waste – Eftersom havredrycken blandas när den ska drickas hålls matsvinnet till ett minimum. Lång hållbarhet – I pulverform håller Oat Base i upp till nio månader (även efter att den öppnats). 100 % Clean Label – Det betyder 100 % havre – 100 % naturligt, utan tillsatt socker eller andra tillsatser. Vår Oat Base används med fördel i bröd och bakverk, blanddrycker, glass, choklad m.m.. Oat Base från Blue Farm består till 100 % av havre utan några tillsatser.

 5. A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY

  Turkiet

 2. GFS LLC

  Ukraina

 3. SKN TUNING GMBH

  Tyskland

 4. MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD

  Turkiet

 5. FALKEN TRADE GMBH

  Tyskland

 1. LAMATTINA BEVERAGES

  Australien

 2. LEMONCONCENTRATE

  Spanien

 1. GREAT PRODUCTION LTD

  Förenade kungariket

 2. FICURINIA

  Italien

 3. ZIEMANN BAUER GMBH

  Tyskland

 4. NEKTAR NATURA, D. O. O.

  Slovenien

 5. PELISPEDIA.RIP

  Frankrike

 6. METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR

  Turkiet

 7. INODRINX / FUNCTIONAL BEVERAGES

  Tyskland

 8. ERNST & KÜHBANDNER CONSULTANTS UND DEVELOPERS GMBH

  Tyskland

 1. LL SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

 2. HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER

  Schweiz

 3. CANTINE BRUSA

  Italien

 4. T. B. FRUIT

  Ukraina

 5. THE ISTANBUL SALE

  Turkiet

 6. FROL EXPLORER LTD

  Portugal

 7. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

  Nederländerna

 8. BAUER BEVERAGE INGREDIENTS LTD.

  Tyskland

 9. BERRYMIX LTD.

  Ungern

 10. ALDIN GROUP JS

  Turkiet