• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • drycker - koncentrat och pulverpreparat

Resultat för

Drycker - koncentrat och pulverpreparat - Import och export

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Polen

  Verified by europages badge

  Vårt företag är en betydande tillverkare och distributör av fruktjuicekoncentrat i centrala Europa. Vi har arbetat passionerat i över 25 år. Tack vare många års erfarenhet, kunnande och uppmärksamhet på produktionsprocessen har vi en dynamisk utveckling och skapar produkter av högsta kvalitet. Vi är specialiserade på koncentrat av mörk frukt, särskilt: •hallon •tranbär •jordgubbe •fläder •svarta och röda vinbär. Våra klienter använder våra koncentrat i tillverkningen av: •syruper •juicer •vingummin •glass •konfektyr. Våra koncentrat är helt rena och förpackade i aseptiska påsar, i tunnor eller behållare om 250 kilo. Vi sticker ut på marknaden med våra konkurrenskraftiga priser och garanti för hela den avtalade perioder (som kan vara längre än en säsong), vår möjlighet att anpassa produkterna till klientens behov och specifikationer, samt den breda tillgången till råvaror och den snabba omsättningen. Vi har tillverkningsanläggningar i Bulgarien och Ukraina samt lagerlokaler i Polen. Tack vare det kan vi snabbt leverera varor vartsomhelst i Europa och över hela världen. Vi betjänar klienter både från EU och från mer avlägsna delar av världen. Vi är bland annat verksamma i Nordamerika, Sydamerika, Indien och Kina. Kvaliteten hos våra koncentrat bekräftas av ett flertal certifikat och medlemskap i relevanta organisationer: ISO, AIJN, FDA, det nationella förbundet för juicetillverkare samt den polska exportföreningen.

 2. ANONA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

 3. HUBCYCLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hubcycle är ett nystartat företag som har utvecklat en upcyclingstruktur baserad på växter, dvs. genom att återvinna avfall (fruktskal eller linkakor, till exempel) för att erbjuda det åt andra industrier för återanvändning. Deras mål är att skapa ett verkligt hållbart, världsomspännande nätverk, inom vilket produktionen av biprodukter kan tillfredsställa förfrågan efter ansvarsfulla och rena vegetabiliska ingredienser. Hubcycle för samman industrier som inte förbrukar samma del av en växt genom att återvinna livsmedels- och växtavfall till innovativa råämnen för livsmedels- och personvårdsprodukter. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  Alla produkter för "drycker - koncentrat och pulverpreparat"

 4. GFS LLC / YOGODA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget GFS LLC / YOGODA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Te, Honung, Kryddor, Tropiska frukter, Visable supports the Ukrainian companies, te, Frukt- och grönsaksjuice och nektar, och Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhia, Ukraina.

 5. ICONIC DRINKS GMBH

  Tyskland

  Vi på Blue Farm använder bara rent, fermenterat havredryckspulver – s.k. Oat Base – som enkelt blandas ut med vatten. Utan tillsatser, i konventionell form eller från kontrollerade ekologiska jordbruk. Reducering av förpackningsmaterial – vår förpackning på 775 g ger 8 liter färdig havredryck och sparar därmed in många mjölkkartonger. Reducering av koldioxidutsläpp – tack vare mindre förpackningar och effektiva transportsätt eftersom inget vatten måste transporteras. Zero Food Waste – Eftersom havredrycken blandas när den ska drickas hålls matsvinnet till ett minimum. Lång hållbarhet – I pulverform håller Oat Base i upp till nio månader (även efter att den öppnats). 100 % Clean Label – Det betyder 100 % havre – 100 % naturligt, utan tillsatt socker eller andra tillsatser. Vår Oat Base används med fördel i bröd och bakverk, blanddrycker, glass, choklad m.m.. Oat Base från Blue Farm består till 100 % av havre utan några tillsatser.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företaget är även verksamt inom rostat kaffe, saft, bakverk djupfrysta, och lösliga drycker. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY

  Turkiet

  Företaget CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. SIROPERIE MEURENS

  Belgien

  Företaget SIROPERIE MEURENS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företaget är även verksamt inom koncentrerad fruktjuice. Företagets huvudkontor finns i Aubel, Belgien.

 4. SKN TUNING GMBH

  Tyskland

  Företaget SKN TUNING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företaget är även verksamt inom Blöjor för spädbarn, Blöjor för spädbarn, vattenvärmare för sågspån, och Rafinirano sončnično olje. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 5. MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD

  Turkiet

  Företaget MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Örtte. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Kaffe, te, espressokaffe, fruktsaft utan alkohol, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och Kaffe, te. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. SUGAL - SUGALIDAL SA

  Portugal

  Företaget SUGAL - SUGALIDAL SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företaget är även verksamt inom ketchup, tomatkoncentrat, Tomatsås, och hackade tomater. Företagets huvudkontor finns i Benavente, Portugal.

 2. LAMATTINA BEVERAGES

  Australien

  Företaget LAMATTINA BEVERAGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företagets huvudkontor finns i Koorlong, Australien.

 1. ZIEMANN BAUER GMBH

  Tyskland

  Företaget ZIEMANN BAUER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företagets huvudkontor finns i Bürgstadt, Tyskland.

 2. FICURINIA

  Italien

  Företaget FICURINIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företagets huvudkontor finns i Augusta, Italien.

 3. LEMONCONCENTRATE

  Spanien

  Företaget LEMONCONCENTRATE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företaget är även verksamt inom eteriska oljor. Företagets huvudkontor finns i Murcia, Spanien.

 4. ASVITA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ASVITA GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företagets huvudkontor finns i Sulingen, Tyskland.

 5. NEKTAR NATURA, D. O. O.

  Slovenien

  Företaget NEKTAR NATURA, D. O. O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholdrycker, industri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Drycker - Import/Export, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Kamnik, Slovenien.

 6. FALKEN TRADE GMBH

  Tyskland

  Företaget FALKEN TRADE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Kemi och läkemedel. Företaget är även verksamt inom Smakämnen - livsmedel, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Smakämnen - livsmedel, kemiska konserveringsmedel för livsmedelsindustrin, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och dextros. Företagets huvudkontor finns i Lubeck, Tyskland.

 7. PELISPEDIA.RIP

  Frankrike

  Företaget PELISPEDIA.RIP, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företaget är även verksamt inom artiklar för konstnärlig grafik och teckning, uthyrning av videospel för spelhallar, apparater för behandling av aerografiska filmer, och tillämpningsprogram för föreställningar. Företagets huvudkontor finns i Francia, Frankrike.

 8. GREAT PRODUCTION LTD

  Förenade kungariket

  Företaget GREAT PRODUCTION LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, och Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 1. HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER

  Schweiz

  Företaget HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Fruktkonserver och sylt, Import/Export - jordbruksprodukter, Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Fruktkonserver och sylt, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Zürich, Schweiz.

 2. FROL EXPLORER LTD

  Portugal

  Företaget FROL EXPLORER LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företaget är även verksamt inom koncentrerad fruktjuice, och koncentrerad grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Moitas Venda, Alcanena, Portugal, Portugal.

 3. MERKEL-GETRÄNKE-VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Företaget MERKEL-GETRÄNKE-VERTRIEBS-GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Mineralvatten, Alkohol, Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Mineralvatten, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Forbach, Tyskland.

 4. INODRINX / FUNCTIONAL BEVERAGES

  Tyskland

  Företaget INODRINX / FUNCTIONAL BEVERAGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Mineralvatten, Alkoholfria drycker, Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och Mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 5. MODERN COLLECTION

  Tyskland

  Företaget MODERN COLLECTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Alkohol, Viner - Frankrike, Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Alkohol, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i Geithain, Tyskland.

 6. METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR

  Turkiet

  Företaget METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Frukt och grönsaker - Import/export, Frukt- och grönsaksjuice, Fruktjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Frukt och grönsaker - Import/export, Frukt- och grönsaksjuice, Fruktjuice, och Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 7. FITMART GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget FITMART GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Alkohol, Viner - Frankrike, Frukt- och grönsaksjuice, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Alkohol, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i Rellingen, Tyskland.

 8. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

  Nederländerna

  Företaget VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Dryckesautomater. Företaget är även verksamt inom Dryckesindustri - Maskiner och utrustning, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Dryckesindustri - Maskiner och utrustning, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, enskilda dosförpackningar, och kaffe. Företagets huvudkontor finns i Zeeland, Nederländerna.

 9. LL SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget LL SPOL. S R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företaget är även verksamt inom koncentrerade beredningar för dryck, örtte, saft, och Kryddor och kryddprodukter. Företagets huvudkontor finns i Prague, Tjeckiska republiken.

 10. THE ISTANBUL SALE

  Turkiet

  Företaget THE ISTANBUL SALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företaget är även verksamt inom kaffe, chokladtillverkare, och fruktsaft utan alkohol. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis