• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • drycker

Resultat för

Drycker - Import och export

 1. BB WHOLESALE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH är en ledande aktör inom internationell grossisthandel, export, leverans och distribution av livsmedel av högsta kvalitet, drycker och livsstilsprodukter. Vårt uppdrag är att tillhandahålla exceptionellt värde genom ett brett utbud av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, säkerställa kundnöjdhet och bygga varaktiga relationer. Vårt team på MD Global Trading GmbH arbetar i en miljö som värdesätter innovation och stöd, och fokuserar på samarbete, tillväxt och kreativitet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att ligga steget före på en ständigt föränderlig marknad, vilket säkerställer att våra tjänster förblir dynamiska och av högsta klass. Vi tar vårt miljöansvar på allvar och tillämpar hållbara metoder i hela vår leveranskedja för att minimera vår påverkan på miljön. Dessutom engagerar vi oss aktivt i och bidrar till de samhällen vi verkar i. På MD Global Trading GmbH är vår vision att vara den ledande leverantören av högkvalitativa grossistprodukter och tjänster, anpassa oss till förändrade kundbehov och samtidigt skapa hållbart värde för alla intressenter. Vi är stolta över att kunna leverera enligt våra åtaganden, vara konsekventa och hålla deadlines – viktiga grundpelare i vår strävan efter spetskompetens inom branschen. Välj MD Global Trading GmbH för en pålitlig och problemfri upplevelse av att köpa grossistprodukter av hög kvalitet globalt.

 2. VINCE COMPANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 2022 är företaget Vince Company en byrå för internationell handel baserad i Toulouse. Vi förhandlar åt er med våra leverantörer för diverse produkter i parti. Vi arbetar i första hand med yrkesverksamma inom handel som önskar anskaffa handelsvaror. Vi arbetar också med hantverkare och privata kunder som önskar få stora mängder produkter levererade. Vi levererar till er tack vare våra olika partners. Vare sig det gäller att anskaffa era produkter hos våra leverantörer eller att transportera era gods fram till leveransadressen, sköter vi allt. Vid mottagande av er order gör vi allt i vår förmåga för att låta leverera era varor så fort som möjligt så att ert företag kan fungera korrekt. Vi sköter sedan transporten av ert gods från kontinentala Frankrike till: - kontinentala Frankrike, franska utomeuropeiska besittningar (Mayotte, La Réunion, Martinique, Guadeloupe, Guyana, Nya Kaledonien, franska Polynesien, Wallis och Futuna), Europa. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 4. SOMEXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

 2. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 2016 är företaget LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL specialiserat på sjötransport av varor, i synnerhet oljor (solrosolja, palmolja, rapsolja ...), drycker, men också frysta produkter som skaldjur, fisk och kött. Företaget arbetar och transporterar internationellt huvudsakligen i Sydostasien, Mellanöstern och Västafrika. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 3. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHANFI IMPORT/EXPORT är en grossist och distributör inom internationell import och export. Varorna som vi importerar och exporterar är avsedda för yrkesfolk på alla kontinenter. Jordbrukslivsmedel, hushållsapparater, konserver, alkoholfria drycker, vård och hygien, kosmetika. Samt tusentals märken som Coca-Cola, Fanta, Orangina och många fler. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. BIOPAILLE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  BIOPAILLE, ett miljöansvarigt franskt företag, är specialiserat på utformning och tillverkning av sugrör i växtfibrer. Våra sugrör är ekologiska, miljövänliga och 100 % biodegraderbara. Alla våra ekologiska sugrör är framställda i vår egen fabrik. Sedan vi startade har vi alltid försökt att finna nya lösningar för att BIOPAILLE ska vara en förebild inom miljöansvar. Vi säljer ett brett sortiment sugrör som respekterar vår planet till 100 %. BIOPAILLE är leverantören och tillverkaren av biodegraderbara sugrör för professionella: kaféer, barer, restauranger, klubbar, diskotek … som önskar dricka på ett miljövänligare sätt. Ni kan också individualisera era ekologiska sugrör med er logga eller ert varumärkes namn.

 5. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 1. 366 PUNCHS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Stig in i den exotiska och förtrollande världen av 366 PUNCHS, en djärv kreation som kombinerar det bästa av tropiska frukter, exotiska kryddor och jordbruksrommen Bielle från Guadeloupe. Varje klunk är en sinneseskapad till avlägsna, soldränkta stränder, där vibrerande smakförnimmelser stimulerar gommen med oöverträffat behag. Vi erbjuder en oförglömlig smakupplevelse, i vilken hantverk och de naturliga ingrediensernas kvalitet förenas för att skapa en förstklassig produkt. Hos 366 PUNCHS, är vi noga med att välja ut de bästa frukterna och kryddorna i kombination med den beryktade jordbruksrommen Bielle från Guadeloupe för att erbjuda en cocktail som överskrider dittills kända gränser. Vare sig det är för en afton vänner emellan, något speciellt att fira eller för att koppla av och njuta av stunden, tar vår punsch er till fjärran horisonter, dit solen alltid strålar och smaker är förförande. Och för ert största nöje kan vår snabbleveranstjänst skicka hem er värdefulla flaska 366 PUNCHS var ni än befinner er i Frankrike eller internationellt. Dröj inte längre för att upptäcka denna cocktail som skiljer sig från alla andra och som skänker er oförglömliga smakintryck.

 2. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle har specialiserat sig på att ta fram och leverera kvalitetsdrycker utefter varumärkens specifika identitet. Vår mission är att skapa drycker utan kolsyra som förkroppsligar varje varumärkes essens, och har lyckats bra med att ta fram speciella drycker som går hem hos kunderna. Vårt breda tjänsteutbud täcker in hela produktionsprocessen, från koncept- och produktutveckling till förpackning och distribution. Genom att samarbeta med ledande producenter över hela Europa kan vi erbjuda personligt anpassade smaker, förpackningsdesigner och marknadsföringsstrategier som ser till att alla drycker lämnar ett bestående intryck. Vi tar fram olika produkter för HORECA & FMCG, som t.ex. pasta, ris, ägg osv. Vi drivs av vårt engagemang för kvalitet och innovation, och vårt arbete genomsyras av passion och kreativitet. Vårt mål är inte bara att leverera läskande drycker, utan även att skapa ett narrativ som formar starka band mellan konsumenter och varumärken. Med Brandsparkle blir varje klunk en möjlighet att skapa e minnesvärd upplevelse för konsumenten.

 1. B.A.B. AGRARBERATUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hos B.A.B. Hos AGRARBERATUNG GmbH har vi som målsättning att erbjuda våra kunder ett stort sortiment med hälsosamma energidrycker och andra drycker som höjer energinivån och är uppfriskande med maximal vätsketillförsel utan biverkningar. I våra dryckeskategorier erbjuder vi Sprite Energy Drinks, Lipton Ice Tea Energy Drinks, San Pellegrino mineralvatten och mycket mer. De bygger på kända märken med produkter som har anpassats till de särskilda kraven från globala kunder. Dessa tillverkare har avancerad teknisk utrustning med högeffektiva maskiner för tillverkning av produkter av högsta kvalitet och enligt konsumenternas efterfrågan.

 2. EGIAZKI SPIRITUEUX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Upptäck Egiazki Spiritueux, ett passionerat och engagerat bränneri som skapar enastående spritdrycker. Vårt företag personifierar arvet av sekelgamla traditioner och sätter naturliga ingredienser från vårt unika odlingsläge i fokus. Varje droppe av våra spritdrycker berättar en historia, väcker sinnena och inbjuder till en oförglömlig smakupplevelse. Vår noggranna tillverkningsprocess, från bryggning till destillering, garanterar en oklanderlig kvalitet. Vi privilegierar lokala produkter, främjar hållbarhet och respekt för miljön. Vårt varierade sortiment omfattar giner med komplexa botaniska smaker, utsökt sötade likörer och sofistikerade brännviner. Varje flaska är en hyllning till vårt odlingsläge och till vår destilleringsmästares expertkunskap. Vare sig ni är en kännare som söker nya upplevelser eller endast är nyfiken och vill utforska nya aromer, erbjuder Egiazki Spiritueux er att upptäcka en fängslande värld. Ta steget in i vårt universum av unika skapelser och låt er svepas med av Egiazkis anda. Tveka inte att kontakta mig för mer information.

 3. MOONKEY GROUP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MOONKEY GROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tobak och artiklar för rökare. Företaget är även verksamt inom Drycker, Viner, Platta skärmar, Drycker, Viner, alkoholhaltiga drycker, Platta skärmar, och Internationell handel. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. GHS TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GHS Trading GmbH har sitt huvudkontor i Hamburg och är ett handelsföretag som har specialiserat sig på global försäljning av FMCG-produkter (Fast-Moving Consumer Goods), vilka omfattar såväl livsmedel som icke ätbara produkter. Vårt främsta fokus är drycker, konfektyr, sötsaker, karameller och andra relaterade produkter. Om ni är ute efter en rättvis B2B-grossist för FMCG-produkter är vi företaget för er. Hos GHS Trading vårdar vi våra relationer till såväl leverantörer som kunder, och lägger stor vikt vid kvalitet och ett optimalt förhållande mellan pris och standard. Vi utökar ständigt vårt produktsortiment, vilket inte bara utmärker sig tack vare attraktiva priser, utan även tack vare höga marginaler inom konfektyr-, dryckes- och spritsegmenten. Ett av våra särskilda kännetecken är våra kompetenta och engagerade medarbetare. De håller koll på den globala marknaden, märker av kommande trender och upptäcker innovativa erbjudanden. Vi känner starkt för våra produkter och älskar utmaningar. Det spelar ingen roll om ni är ute efter en seriös B2B-grossist, en särskild produkt eller vill samarbeta gällande produktplacering – vårt tips är att ta kontakt med oss med detsamma. Vårt uppdrag är att föra samman tillverkare med detaljhandlare.

 5. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HEALTHY BEVERAGE & FOODS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaffe, te. Företaget är även verksamt inom Te, Örtte, Drycker, Drycker - Import/Export, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Välbefinnande och kroppsvård, Såser, och Te. Företagets huvudkontor finns i Charbonnières-Les-Bains, Frankrike.

 6. HK TRADING GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Med mer än 10 års erfarenhet av leverans av kvalitetsprodukter till marknaderna i Europa och Storbritannien, har vi sedan 2006, då vi började, och 2010, då varumärket konsoliderades, endast haft ett mål för ögonen: att bli världens största återförsäljare av nyttiga nötter, drycker, baljväxter, kryddor och mycket annat som uppfyller den internationella standarden. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vi arbetar för att förbättra strukturen vid leverans av frukt från källa till köpare. Vi gör detta genom att optimera lösningar för marknadsföring, försörjning och riskhantering. Vi tummar aldrig på kvaliteten, utan använder unika, dynamiska strategier för att göra alla nöjda. Vår holistiska marknadsföringsfunktion omfattar försändelser, leverans och betalningssätt, medan vi samtidigt vårdar sunda relationer med våra fruktleverantörer. Vi erbjuder komplexa tjänster för export av olja, ris, nötter och socker från Thailand, men även en rad olika logistiktjänster: - Fartygstransport av fröoljor, mjöl, spannmål; - Biltransport av olja, ris, nötter, socker till Europa, Asien; - Containertransport av olja, ris, nötter, socker; - Transport av fröoljor i flexitankar

 7. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION är en grossdistributör av internationellt erkända livsmedelsmärken och rengörings-/skönhetsprodukter. Vårt team är mycket skickliga inom kommers, logistik och kundnöjdhet. Dessutom har vi alltid ett öga på marknaden så att vi kan köpa in märkesprodukter till de bästa priserna, lagra dem och tillhandahålla de bästa importpriserna till våra kudner i över 90 länder.   Vi granskar våra leverantörer noga och samarbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken. Det gör att våra kunder kan erhålla fördelarna av grossdistribution av väkända märken som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & många fler. 3C DISTRIBUTION är redan ett pålitlig förstahandsval för många globala butikskedjor, Cash & carry, stormarknader, hypermarknader och mindre detaljhandlare. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders behov, och för att bevara våra relationer med dem långsiktigt. Våra tjänster har vidgats från grossdistribution till att innefatta distribution, logistik och etikettering. Vi kan etikettera dina produkter på det språk du behöver och utefter dina önskemål. Vi kan också färdigställa alla certifikat och all kommers- och tulldokumentation. Vi tillhandahåller pålitliga transporttjänster grundade på modern infrastruktur och expertisen hos vårt logistikteam. Vi fraktar via luftfart, land och sjöfart. Vi utför även leveranser från dörr till dörr.

 8. LES BIÈRES DE MONTMORILLON

  Frankrike

  Verified by europages badge

  LES BIERES DE MONTMORILLON är ett bryggeri specialiserat på traditionell tillverkning av öl, lemonad och koladrycker sedan 1843. Våra produkter är ekologiska och 100 % Made in France. De står i en klass för sig tack vare vår know-how och kvalitén av våra utvalda ingredienser. Vi erbjuder ett ständigt utbud av öler: - Ljusa, - Vita, - Mörka, - Bärnstensgula, - IPA. Men även årstidsöler: - Julöler, - Våröler, - Sommaröler. Samt tillfälliga öler. Våra produkter säljs i Frankrike och på export i kaféer, på hotell och restauranger samt i delikatessbutiker, hos vinkällarmästare, stormarknader och snabbköp och specialiserade stormarknader. Dessutom producerar vi enligt specifikationer enligt avtal. Våra drycker produceras så ekologiskt som möjligt och miljövänligt. Missbruk av alkohol är skadligt för hälsan. Drick med måttfullhet.

 1. KARAMBOOL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget KARAMBOOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, Drycker, drycker utan alkohol, fruktdrycker, import av drycker, energidrycker, Drycker - Import/Export, exotiska drycker, och alkoholfria exotiska drycker. Företagets huvudkontor finns i Saint-Servais, Belgien.

 2. REALMIX FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget REALMIX FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom drycker utan alkohol. Företagets huvudkontor finns i Saint-Mandé, Frankrike.

 3. BIBO BOISSONS DE CÉRÉALES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BIBO BOISSONS DE CÉRÉALES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Örtte, Örtte, Cikoriadrycker, och kaffe. Företagets huvudkontor finns i Libourne, Frankrike.

 4. BRASSERIE DE VAUCELLES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BRASSERIE DE VAUCELLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öl. Företaget är även verksamt inom Drycker, Drycker - Import/Export, Gastronomiska specialiteter, hantverksmässigt framställd öl, mörkt öl, fatöl, alkoholhaltiga drycker, Drycker, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Les Rues-Des-Vignes, Frankrike.

 5. MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MINDELOS - PRODUITS ALIMENTAIRES NATURELS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Fruktjuice, Drycker - Import/Export, Alkoholfria drycker, Fruktjuice, Drycker - Import/Export, och Alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Amiens, Frankrike.

 6. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, Alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkoholfria aperitifer, Kemi - Import/Export, Drycker, chokladkakor, choklad, och beredningar till bakverk. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 7. CAKESPACE - PRODUITS BIO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CAKESPACE - PRODUITS BIO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Välbefinnande och kroppsvård, Blommor, Vegetabiliska oljor, Drycker, livsmedel/drycker - i parti och individuellt, Producerar livsmedel, Välbefinnande och kroppsvård, massageoljor, och naturliga kosmetikprodukter. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 8. DISTRAZUR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DISTRAZUR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Drycker, Delikatessprodukter, regionala produkter, ekologiska produkter, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Malataverne, Frankrike.

 9. IJ GRUPO 44 SRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget IJ GRUPO 44 SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företaget är även verksamt inom drycker i parti, kolabaserade drycker, import av drycker, och drycker. Företagets huvudkontor finns i Mons, Belgien.

 10. MAISON NIALÉ

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAISON NIALÉ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fruktkonserver och sylt. Företaget är även verksamt inom drycker, infusioner och örtteer, saft, och sylt. Företagets huvudkontor finns i Gennevilliers, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Drycker - Import och export

Antal resultat

14 716 Företag