• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfryst frukt

Resultat för

Djupfryst frukt - Import och export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 2. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypten

  Frosty är ett ledande egyptiskt företag inom bearbetning av högkvalitativa inhemska jordbruksprodukter, som frysta frukter och grönsaker, färska frukter och grönsaker samt produkter i lake. Vår främsta resurs är vår personal, som har över tio års erfarenhet av jordbruktsprodukter och en stark hängivenhet till att vara ledande inom vårt fält. Vårt samarbete med de största gårdsägarna och vår erfarenhet av att producera och tillhandahålla råvaror gör oss till en av Egyptens leverantörer med de bästa priserna.

 3. FRDP

  Frankrike

 4. DARRIAH COMPANY

  Frankrike

 5. PATRIGEL

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EXOTIC CITY

  Belgien

 2. DASKO GMBH

  Tyskland

 3. SPPZ "AGROGOLUB"

  Bosnien-Herzegovina

  Vi är tillverkare och köpare av frukt och grönsaker.Vi producerar, hallon, jordgubbar, björnbär, gurka, vitlök, paprika, Vi arbetar också med att köpa, vilda hallon, björnbär, blåbär, jordgubbar, svamp, svamp, gul kantarell, svart trumpet, kastanj, valnöt, För produkter i produktionen har vi GLOBALG.AP certifiering, för inköp av produkter som vi har ekologisk certifiering "OK"

 4. GPS FROZEN SP. Z.O.O.

  Polen

  Vi exporterar fryst frukt och grönsaker till marknader i öst och väst: Körsbär, hallon, svarta vinbär, röda vinbär, jordgubbar, blomkål, broccoli, hela och skurna champinjoner, grönsaksblandningar, chips, morötter, blandningar, lök, plommon, brysselkål, majs och bönor.

 5. SUNLIGHT FOODS CORPORATION

  Filippinerna

 1. F2S S.A.S.

  Frankrike

 2. FRUGY S.A.

  Columbia

 1. TOROSLULAR FOODS COMPANY

  Turkiet

 2. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Vitryssland

 3. NILEX FOODS B.V.

  Nederländerna

 4. IGO COMMERCE

  Serbien

 5. KIMELLA AGRI TRADING

  Filippinerna

 6. SOLEX AGRO, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 7. BEKAS

  Ukraina

 8. NARTUREL

  Turkiet

 1. MESHIKA TRADING

  Förenta Staterna

 2. ATLAS EXPORT

  Ukraina

 3. ADEX LT

  Litauen

 4. A CASA DA FRUTA COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugal

 5. FRIGO JUNIOR D.O.O

  Serbien

 6. MAMBIKOM AGRAR LTD

  Serbien

 7. UKBCC LTD

  Förenade kungariket

 8. BIOPRODUCT GROUP LTD

  Moldavien

 9. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Tyskland

 10. BIONERICA LLC

  Ukraina

Filter

Resultat för

Djupfryst frukt - Import och export

Antal resultat

846 företag