• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfryst frukt

Resultat för

Djupfryst frukt - Import och export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 2. FROSTY FOODS EGYPT

  Egypten

  Verified by europages badge

  Frosty är ett ledande egyptiskt företag inom bearbetning av högkvalitativa inhemska jordbruksprodukter, som frysta frukter och grönsaker, färska frukter och grönsaker samt produkter i lake. Vår främsta resurs är vår personal, som har över tio års erfarenhet av jordbruktsprodukter och en stark hängivenhet till att vara ledande inom vårt fält. Vårt samarbete med de största gårdsägarna och vår erfarenhet av att producera och tillhandahålla råvaror gör oss till en av Egyptens leverantörer med de bästa priserna.

 3. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean är en grossist belägen nära Wroclaw i Polen. Med huvudverksamhet inom sektorn för färska frukter och grönsaker är företaget även närvarande inom sektorerna för frysta frukter och grönsaker, torkad frukt, konventionella och ekologiska produkter, svamp, ätbara rötter - import/export. Vi levererar frukt och grönt, och förser våra kunder med färska, högkvalitativa varor till konkurrenskraftiga priser.

 4. FRDP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FRDP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Diet- och bionäring, Djupfrysta grönsaker, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Avignon, Frankrike.

 5. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget EXOTIC CITY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Ris, Livsmedel - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Drycker - Import/Export, Kaffe, te, Kryddor, Frukt och grönsaker - Import/export, Djupfrysta grönsaker, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Alleur, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DARRIAH COMPANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DARRIAH COMPANY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Vegetabiliska oljor, Import/Export - jordbruksprodukter, Kryddor, Pulvermjölk och kondenserad mjölk, Djupfryst frukt, Tropiska frukter, Frukt och grönsaker - Import/export, Rättvis handel, och exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. PAN-FRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PAN-FRUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Bär, Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Organics - livsmedel, Soppor, Svamp, Frukt och grönsaker - Import/export, Visable supports the Ukrainian companies, och Bär. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 3. PATRIGEL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PATRIGEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Djupfrysta grönsaker, grönsaker djupfrysta, och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Grigny, Frankrike.

 4. ECO BERRY FARM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget ECO BERRY FARM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, Frukt, Djupfryst frukt, Jordbruk - Import/Export, Visable supports the Ukrainian companies, björnbär, Djupfrysta bär, blåbär förpackade, och jordgubbar. Företagets huvudkontor finns i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraina.

 5. ALTE FOODS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget ALTE FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bär. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Visable supports the Ukrainian companies, Djupfryst frukt, hallon, Djupfrysta bär, fryst frukt, Blåbär antocyanidin, ekologisk frukt, och Visable supports Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 1. DASKO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DASKO GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Wietzendorf, Tyskland.

 2. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Serbien

  Verified by europages badge

  Företaget FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta grönsaker. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst frukt, Frysta och djupfrysta livsmedel, frysta ärter, Djupfrysta bär, grönsaker djupfrysta, Sockermajs, och bönor. Företagets huvudkontor finns i Sutjeska, Serbien.

 1. SAFE FOOD CO. LTD

  Egypten

  Safe Food for Agricultural Investment har varit en pionjör inom jordbruksinvesteringar i Egypten sedan grundandet 2002. Vår grundhållning kretsar kring den obevekliga tron på att de bästa grönsakerna ger de bästa resultaten. Safe Food for Agricultural Investment är mer än ett företag; vi är en hängiven samarbetspartner på din resa mot en hälsosammare och hållbarare livsstil. Vi nyttjar toppmodern teknik i varje steg av jordbruksprocesserna.

 2. SPPZ "AGROGOLUB"

  Bosnien-Herzegovina

  Vi är tillverkare och köpare av frukt och grönsaker.Vi producerar, hallon, jordgubbar, björnbär, gurka, vitlök, paprika, Vi arbetar också med att köpa, vilda hallon, björnbär, blåbär, jordgubbar, svamp, svamp, gul kantarell, svart trumpet, kastanj, valnöt, För produkter i produktionen har vi GLOBALG.AP certifiering, för inköp av produkter som vi har ekologisk certifiering "OK"

 3. GPS FROZEN SP. Z.O.O.

  Polen

  Vi exporterar fryst frukt och grönsaker till marknader i öst och väst: Körsbär, hallon, svarta vinbär, röda vinbär, jordgubbar, blomkål, broccoli, hela och skurna champinjoner, grönsaksblandningar, chips, morötter, blandningar, lök, plommon, brysselkål, majs och bönor.

 4. F2S S.A.S.

  Frankrike

  Företaget F2S S.A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Preparat med fruktbas, Preparat med fruktbas, drycker och juice av exotisk frukt, fruktkompott, och fruktpuré. Företagets huvudkontor finns i Valence, Frankrike.

 5. SUNLIGHT FOODS CORPORATION

  Filippinerna

  Företaget SUNLIGHT FOODS CORPORATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom frukt i sockerlag, djupfrysta livsmedel - produktion, och frukt och grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Marikina City, Metro-Manila, Filippinerna.

 6. FRUGY S.A.

  Columbia

  Företaget FRUGY S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom fruktkött. Företagets huvudkontor finns i Manizales, Columbia.

 7. TOROSLULAR FOODS COMPANY

  Turkiet

  Företaget TOROSLULAR FOODS COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, torkade fikon, torkade aprikoser, och Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Aydin-Germencik, Turkiet.

 8. KIMELLA AGRI TRADING

  Filippinerna

  Företaget KIMELLA AGRI TRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Citrusfrukter, Citrusfrukter, bananer, och mango. Företagets huvudkontor finns i Mandaluyong City, Filippinerna.

 1. NILEX FOODS B.V.

  Nederländerna

  Företaget NILEX FOODS B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Sylt, grönsaker, frukt och grönsaker, Djupfryst frukt, och Sylt. Företagets huvudkontor finns i Boxtel, Nederländerna.

 2. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Vitryssland

  Företaget STAROBINSKY POGREBOK LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom blåbär, och svampar. Företagets huvudkontor finns i Starobin, Vitryssland.

 3. IGO COMMERCE

  Serbien

  Företaget IGO COMMERCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Torkad frukt, torkad frukt, torkade plommon, Djupfryst frukt, och Torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Palic, Serbien.

 4. SOLEX AGRO, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget SOLEX AGRO, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Kryddor, och Kryddor. Företagets huvudkontor finns i Bruntál 1, Tjeckiska republiken.

 5. MESHIKA TRADING

  Förenta Staterna

  Företaget MESHIKA TRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Frystorkad frukt, färsk frukt och färska grönsaker, avocado, färsk exotisk frukt, och Frystorkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Murrieta, Förenta Staterna.

 6. BEKAS

  Ukraina

  Företaget BEKAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, fruktodling, djupfrysning, bär, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Lutsk, Ukraina.

 7. ATLAS EXPORT

  Ukraina

  Företaget ATLAS EXPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, Porcini and boletus mushrooms, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 8. ADEX LT

  Litauen

  Företaget ADEX LT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Varena, Litauen.

 9. NARTUREL

  Turkiet

  Företaget NARTUREL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företagets huvudkontor finns i Ortaca / Mugla, Turkiet.

 10. YAROFRUIT LLC

  Ukraina

  Företaget YAROFRUIT LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Visable supports the Ukrainian companies, Djupfrysta bär, djupfrysta livsmedel, Djupfrysta grönsaker, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Lviv, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Djupfryst frukt - Import och export

Antal resultat

863 Företag