• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • djupfryst fågel och vilt

Resultat för

Djupfryst fågel och vilt - Import och export

 1. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 2. AVIMOSA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget AVIMOSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom hönskött, hönskött, slakthus, fågelkött fryst, export fryst kött, och export färskt kött. Företagets huvudkontor finns i Moraleja De Enmedio-Madrid, Spanien.

 3. HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH

  Tyskland

  Företaget HANDELSKONTOR BODENBURG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företagets huvudkontor finns i Penzberg, Tyskland.

 4. FCV S.A.S

  Frankrike

  Företaget FCV S.A.S, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom export djupfrysta livsmedel, kyckling, kalkon, och franskt kött. Företagets huvudkontor finns i Saint-Berthevin, Frankrike.

 5. AQUITAINE SELECTION

  Frankrike

  Företaget AQUITAINE SELECTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom fjäderfän, och fågelkött. Företagets huvudkontor finns i Bazas, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EURO WILD

  Frankrike

  Företaget EURO WILD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom vilt. Företagets huvudkontor finns i Bordeaux, Frankrike.

 2. FOOD NAVIGATOR LTD.

  Ungern

  Företaget FOOD NAVIGATOR LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom block med hel anklever. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 3. PREMIERE POULTRY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PREMIERE POULTRY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företagets huvudkontor finns i Downpatrick, Förenade kungariket.

 4. GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O.

  Slovakien

  Företaget GLOBALTRADING SLOVAKIA, S. R. O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företagets huvudkontor finns i Rozhanovce, Slovakien.

 5. LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA

  Spanien

  Företaget LAGO AVES HUEVOS Y CAZA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, behandlade fjäderfäprodukter, hönskött, kalkonkött, och Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Pontevedra, Spanien.

 1. OLLAS SP Z O O

  Polen

  Företaget OLLAS SP Z O O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företagets huvudkontor finns i Gryźliny, Polen.

 2. CTO FOOD

  Belgien

  Företaget CTO FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom kyckling, kalkonkött, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Schoten, Belgien.

 1. PINKI

  Belgien

  Företaget PINKI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fågel och vilt, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Djupfryst fågel och vilt, kött i parti, kött djupfryst, och Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företagets huvudkontor finns i Aalter, Belgien.

 2. FEOGA VENTURES LLC

  Förenta Staterna

  Företaget FEOGA VENTURES LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom oxcharkuteri. Företagets huvudkontor finns i Ellicott City, Förenta Staterna.

 3. CAF EXOTIC MEAT GMBH

  Tyskland

  Företaget CAF EXOTIC MEAT GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom vilt, och duvor. Företagets huvudkontor finns i Kehl, Tyskland.

 4. FROZEN FAST FOOD LTD

  Förenade kungariket

  Företaget FROZEN FAST FOOD LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom djupfrysta färdiglagade rätter. Företagets huvudkontor finns i Leyton, Förenade kungariket.

 5. SEARA FROZEN FOODS

  Förenta Staterna

  Företaget SEARA FROZEN FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom nötkött, fläsk fryst, och fårkött. Företagets huvudkontor finns i Washington Dc, Förenta Staterna.

 6. MOERMAN BVBA.

  Belgien

  Företaget MOERMAN BVBA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom fjäderfän för slakt, och fjäderfän. Företagets huvudkontor finns i Kluisbergen, Belgien.

 7. VADEBO

  Belgien

  Företaget VADEBO, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Djupfrysta färdiga maträtter. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fågel och vilt, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fågel och vilt, och Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Herentals, Belgien.

 8. MULTIFOOD DIVISION INTERGEL

  Schweiz

  Företaget MULTIFOOD DIVISION INTERGEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Färska ärtväxter, Djupfrysta grönsaker, Djupfryst fågel och vilt, Djupfrysta pizzor, Färska ärtväxter, Djupfrysta grönsaker, Djupfryst fågel och vilt, och Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Gals, Schweiz.

 1. INTER-NATURAL

  Polen

  Företaget INTER-NATURAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom import export av kött, fågelkött fryst, och hönskött. Företagets huvudkontor finns i Świnna, Polen.

 2. BRASIL FOODS SA

  Brasilien

  Företaget BRASIL FOODS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom Färsk och fryst kyckling. Företagets huvudkontor finns i Itajaí, Brasilien.

 3. SARA FOOD GROUP SAL

  Libanon

  Företaget SARA FOOD GROUP SAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fågel och vilt, livsmedel/drycker - i parti och individuellt, livsmedels- och grönsakskonserver, Djupfryst fågel och vilt, och fläsk fryst. Företagets huvudkontor finns i Kahlde, Libanon.

 4. TILLINGBOURNE FOODS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget TILLINGBOURNE FOODS LTD, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fisk, export fryst kött, fryst fisk, Djupfryst fisk, och skaldjur frysta. Företagets huvudkontor finns i Reigate, Förenade kungariket.

 5. GALADARI EDAM INTERNATIONAL FOODS

  Förenade arabstaterna

  Företaget GALADARI EDAM INTERNATIONAL FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom charkuterier. Företagets huvudkontor finns i Dubai, Förenade arabstaterna.

 6. AGROPROD CRASNA

  Rumänien

  Företaget AGROPROD CRASNA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom behandlade fjäderfäprodukter, fågelkött fryst, fågelcharkuteri, och fågelkött. Företagets huvudkontor finns i Supuru De Jos, Satu Mare, Rumänien.

 7. LIVESTOCK EXPORT PTY LTD

  Australien

  Företaget LIVESTOCK EXPORT PTY LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fågel och vilt. Företaget är även verksamt inom fågelkött fryst, oxkött fryst, och ägg av kategori a. Företagets huvudkontor finns i Hervey Bay, Australien.

 8. GALFINO GMBH

  Tyskland

  Företaget GALFINO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst fågel och vilt, import export av kött, fryst kött i parti, Djupfryst fågel och vilt, och handel med havsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 9. HOCHLÄNDER WILD GMBH

  Österrike

  Företaget HOCHLÄNDER WILD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fågel och vilt, Kött- och korvkonserver, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fågel och vilt, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Griffen, Österrike.

 10. WIENERWALDWILD

  Österrike

  Företaget WIENERWALDWILD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fågel och vilt, Kött- och korvkonserver, Frysta och djupfrysta livsmedel, Djupfryst fågel och vilt, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Purkersdorf, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis