• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • diet- och bionäring

Resultat för

Diet- och bionäring - Import och export

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Sedan 2009 har Alpi Investment varit verksamt inom tillverkning och handel av högkvalitativa naturprodukter. Naturprodukter är grunden för vår företagsfilosofi. Vi arbetar bara med de bästa ingredienserna från naturen, och förlitar oss på råvarutillverkare som har bevisat sin kvalitet genom åren. Vi vill bidra till jordbruksregionernas utveckling, och uppmuntra dem till att producera fler och bättre produkter. Vi har en egen tillverkningslokal och äger flera registrerade varumärken, bland annat Alpi Nature och Idda Herbal. Produktion och lagerhållning är EU-certifierad för ekologisk hantering (BG-BIO-22). Vi följer de allra högsta kvalitetsstandarderna och håller hela produktionsprocessen under strikt uppsikt. Sedan vi grundades har vi ackumulerat en bred erfarenhet av urval, inköp, kvalitetskontroll, paketering, B2B och B2C-distribuering av vårt breda produktsortiment. Vi kan erbjuda tjänster för egna märkesvaror. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  MaDar är en livsmedelsgrossist från Polen med nästan trettio års erfarenhet. Vi levererar våra produkter till olika aktörer, så som matvarubutiker, restauranger, företag med olika profiler, institutioner och privatpersoner. Vi strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet till de bästa priserna, för att nå 100 % kundnöjdhet. Därför kommer du att hitta ett brett utbud av utmärkta livsmedelsprodukter hos oss. Vi har ett brett utbud, med produkter som: •Pasta, •Processat och konserverat kött, •Frön, •Olika typer av mjöl, •Mejeriprodukter, •Socker, •Kryddor, och du kan utforska mer av vårt sortiment på vår hemsida! Vi garanterar: •Snabb beställningshantering, •Goda priser, •Ett brett utbud, •Leverans världen över. Våra produkter importeras från pålitliga leverantörer och lokala gårdar, för att produkterna ska ha den bästa kvaliteten och den bästa smaken. Med oss får du unika smakupplevelser på ditt bord. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 4. GRISTIREN LIMITED

  Grekland

  Verified by europages badge

  Gristiren Ltd är en ledande grekisk tillverkare av utsökta och nyttiga ostsubstitut och veganska ostprodukter. Vi vill tillhandahålla de bästa lösningarna för butiker och catering genom vårt breda produktsortiment som kan tillfredsställa de olika behoven hos våra kunder. Våra ostsubstitut och veganska ostprodukter är gjorda av de bästa växtbaserade ingredienserna, som soja, nötter och frön. De är fria från mjölk, laktos och andra animaliska ämnen. Vi levererar produkter som inte bara smakar gott, utan dessutom är nyttiga och miljövänliga. Produkterna finns i olika förpackningsstorlekar, som block, skivor eller rivna - för att de ska passa till olika användningsområden. Vare sig du behöver produkter för restaurang, café eller butik, så har vi den rätta förpackningsstorleken för dig. På Gristiren Ltd är vi stolta över våra toppmoderna anläggningar som använder den senaste teknologin och utrustningen för att säkerställa den högsta kvalitetsstandarden på våra produkter. Vi har strikta kvalitetskontrollsrutiner för att säkerställa att varje produkt som lämnar våra anläggningar lever upp til våra rigorösa standarder vad gäller smak, textur och kvalitet. Oavsett om du har en butik eller en serveringsverksamhet, så var vi de rätta produkterna och förpackningsstorlekarna för dina behov. Välj oss för välsmakande, högkvalitativa och miljövänliga ostsubstitut och veganska ostprodukter.

 5. TANLA FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Vi grundades 2020 i Mersin i Turkiet. Tanla GIDA SAN. Ve TIC. LTD. STI. är en tillverkare av tekuber åt en av de mest eftersökta teerna - energite - och ser oss själva som den nya generationens tillverkare av hälsoteer. Våra teer utformas för att förstärka immunförsvaret hos de som tillbringar dagarna utomhus, och för att ge den yngre generationen en smakfull och enkel tillgång till våra otroliga teer. Våra örtteskuber kan förtäras på olika platser - på jobbet, i skolan, hemma, och överallt där det finns varmvatten! Det finns inga artificiella ingredienser, som sötningsmedel eller tillsatser. Våra tekuber tillverks från noggrant utvalda växter i naturen samt naturliga sockerbetor. Vi är medvetna om de skadliga partiklarna som kommer utan tepåsar. Det bildar nanopartiklar i kombination med plastiga drycker. De skadliga partiklarna lagras i kroppen och skadar den. Därför skapar vi tekuber. De innehåller inga skadliga partiklar, och ger dig ett sätt att konsumera ditt favoritte utan att skada kroppen. Vi har ett brett utbud av tesorter: energite, nyponte, te med mint och citron, te med citronmeliss, lindte, med mera! Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Ett familjeföretag med mer än 50 års tradition inom framställningen av konditoriprodukter och kex under handelsnamnet Pastas y Bizcochos Gloria. Idag, hos INACO, har vi de senaste åren specialiserat oss på naturliga livsmedel med framställningen av ekologiska kex och torra kakor under märket BELSI genom att välja ut de bästa naturliga råvarorna, 100 % ekologiskt odlade, fullkornsmjöl, spannmål, torkad frukt och frön, jungfrulig olivolja och vetesirap som sötningsmedel. De ekologiska produkterna BELSI innehåller mycket fibrer, de är sunda och näringsrika och är garanterade av CPAEN (Rådet för ekologisk produktion i Navarra) under licenskod nr NA-E0013. Levererar: hälsoprodukter, livsmedel | näringsprodukter | bakverk | ekologiska livsmedel | cookies | kex till te | hälsokost | madeleines | gastronomiska produkter | dietiska konditorivaror | livsmedel.

 2. HECOSFAIR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 2019 är företaget HECOSFAIR specialiserat på enastående produkter som är ekologiska, fairtrade och crueltyfree. Det är ett solidariskt delikatessbutiksmärke, ekologiskt, rättvist och som värnar om djurens välbefinnande och som skapats av Herlyne Blaise. Företagets mål är att främja rättvis handel, ekologiskt jordbruk och försvara djurens välbefinnande genom att förespråka ansvarsfulla köp, för en bättre livskvalitet för konsumenterna, producenterna och djuren. Hecosfair svarar på den växande efterfrågan från kunder måna om att äta bättre, som är måna om sin form och hälsa, och som önskar delta i spridningen av hållbar utveckling och som vill försvara djurens välbefinnande. Det vänder sig också till yrkesfolk som önskar engagera sig i en hållbar verksamhet genom att göra ansvarsfulla köp för sina anställda och kunder. Hecosfair deltar i kampen för att minska avfall och i synnerhet plastavfall. Alla förpackningar är återvinningsbara och glasburkarna och andra behållare är återfyllbara och återanvändbara. Hecosfair ligger därmed helt i linje med foodtech och erbjuder er ett nytt sätt att konsumera: - Ekologiskt - Etiskt - Hållbart. Kontakta oss för mer information!

 3. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Ekinoks är en partiförsäljare som sourcar och levererar märkesvaror över hela världen. Vårt hängivna team för import och export hjälper kunder, detaljhandlare och tillverkare att expandera sina märken eller verksamheter, lokalt eller över hela kontinenter. Med över tio års exporterfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att marknadsföra och vidga sina produktsortiment, uppnå säljmål och växa globalt. Våra tjänster innefattar: •Rengöringsutrustning för hushåll •Sanitetspapper •Skönhet och personlig vård •Livsmedel och drycker •Hushållskemikalier, och mycket mer som finns att upptäcka på vår hemsida! Vi verkar över kontinenter för att leverera dina produkter till de bästa marknaderna. Som Ekinoks tillhandahåller vi enkel och lättillgänglig kundservice dygnet runt. Vårt mål är att erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa lösningarna. Därför gör vi alltid vårt bästa för att prioritera våra kunders behov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. är en hängiven leverantör av kvalitetsråvaror för mat och dryck, kosttillskott och näringsfoder för djur. Vårt produktsortiment innefattar naturliga sötningsmedel, ledförstärkare, vitaminer, mineraler, aminosyror och örtextrakt. Vi efterlever EC- och FDA-regulationer, och tillhandahåller lösningar och slutprodukter baserat på klientens behov. Som en professionell kondroitinsulfatsleverantör har vi alla kondroitinserier med certifikat för mänsklig konsumtion. Våra produkter lagras inom EU, med hälsocertifikat och labbrapporter tillgängliga. Vi tillhandahåller inte bara kondroitinpulver, utan även Direkt kompressionsgrad (DC) samt prover på 98 % , 95 %, och 85 %. Kvalitetsgaranti och produktgaranti är det vi prioriterar högst. Vi håller oss uppdaterade om de senaste regulationerna från EC och brittiska FDA, och tillhandahåller månatliga kvalitetsrapporter. Vi har två årtiondens erfarenhet av att förvandla kundkoncept till verkliga produkter, baserat på över 1 000 olika formler. Vi erbjuder olika betalningsvillkor till klienter med god betalningshistorik. Vi har en produktansvarsförsäkring på 2 miljoner för att skydda klienter från efterföljande anspråk. Vi har åtta professionella lagerlokaler i USA, EU och Kina, med stabil lagerhållning av våra främsta produkter för att möjliggöra snabb leverans. Vårt logistiska servicecenter på 55 000 kvadratmeter i Kina understöder oss med kundanpassade förpackningar, etiketter, pallar och kontainrar för klienter. Välj oss för kvalitet, pålitlighet och konsekvens.

 5. KONSONET

  Litauen

  Verified by europages badge

  Konsonetas är ett litauiskt företag specialiserat inom import av naturligt oraffinerat socker och kakaoprodukter. Vårt sockersortiment innefattar demerara, mörk muscovado, gyllene strösocker, kaffekristaller. Våra produkter passar för veganer och vegetarianer, är certifierade av British Retail Consortium (BRC) och är kosher och halal. Vi har lanserat två nya sockertyper inom hälsokostsektorn - sockerbitar med antioxidanter och sockerbitar med låg GI för diabetiker. Kakaopulver är en annan produkt som vi har importerat och distribuerat inom Litauen under handelsnamnet Konsonet sedan 2014. Vårt utbud av kakaoprodukter innefattar naturligt och alkaliserat kakaopulver, naturligt och deodoriserat kakaosmör. Sedan 2020 har vi ett samarbete med en av Baltikums största tillverkare av flingor. Vi har alla sorters havreflingsprodukter, från jumbo till snabbgröt; havremjöl och havregryn – hela ugnsrostade korn eller havrekross. Alla havreprodukter är godkända för barnlivsmedel i fråga om metaller, bekämpningsmedel och mögelgifter. Vi har även uppvärmningsprodukter som träbriketter och träpellets (även kallat biobränsle). Besök vår hemsida eller kontakta oss vid frågor. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt för just dig.

 1. KURUNE GIDA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda är en professionell producent av torkade frukter och grönsaker i Turkiet. Vi sätter din hälsa i första rummet genom att erbjuda ett produktsortiment som är fritt från färgämnen och tillsatser. Vårt uppdrag är att inspirera hälsosamma val, för en bättre morgondag. Vi drar nytt av Turkiets mångfaldiga klimat och bördiga jord, och sourcar produkter från bönder som odlar nyttiga grödor av bästa kvalitet över hela landet. Vår toppmoderna torkningsprocess äger rum i en ren och hygienisk inomhusmiljö. Genom att använda en livsmedelstorkningsprocess eliminerar vi risken för kontaminering av smuts, bakterier och mögel. Våra produkter torkas naturligt och får behålla sin naturliga smak utan att exponeras för solen eller utomhuskontakt. Varför bör man välja oss? Torkade livsmedelsprodukter har överlägsen hållbarhet och kan lagras under långa perioder. Det gör dem till ett mångsidigt alternativ för en mängd olika recept, snacks, nyttig och fiberrik mat för atleter samt för camping och resa. Hos Kurune Food lägger vi vikt vid färska, högkvalitativa råvaror, strikt efterföljda hygienregler och lämpliga produktionsmetoder. Kurune Food har en mängd olika torkade frukter och grönsaker. Alla är fria från färgämnen och tillsatser. Vårt sortiment tillfredsställer alla möjliga smaker. Vi har äpplen, jordgubbar, bananer, apelsiner, tomater och många fler nyttiga frukter och grönsaker. Kontakta oss för mer information.

 2. BISCOTTES ROGER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Roger Sarret är bagarson och producerar skorpor för att framför allt erbjuda en bortglömd njutning, från innan privatiseringsåren, för att lära allmänheten att åter unna sig och njuta av dessa små läckerheter dagligen. 65 år efter starten är Roger fortfarande kvar, och kundkretsen som uppskattar kvalitet har utvecklats och de hantverksmässiga produktionen ökat utan att kvaliteten har blivit lidande. Vi tillverkar för distributörsmärken. Utveckling av sortiment, full service.

 1. GABARONI, BMM D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Vi är ett slovenskt familjeägt företag som är specialiserade inom matlagningsindustrin sedan 60 år tillbaka. Vi fokuserar främst på tillverkning av ekoogisk och vegansk pasta. Det som skiljer ut oss från mängden är vår tillverkning av grönsaksbaserad pasta. Vi använder: - röda linser, - kikärtor, - ärtor och - svarta bönor. Vi vill erbjuda våra kunder de bästa och nyttigaste produkterna. Vi skulle bli överlyckliga över att ha våra produkter på dina hyllor.

 2. LABORATOIRE LORICA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LABORATOIRE LORICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Diet - livsmedel, livsmedelskomplement, Wellness-produkter, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, och Diet - livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Moncoutant Sur Sèvre, Frankrike.

 3. LABORATOIRE SPLP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LABORATOIRE SPLP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom livsmedelskomplement. Företagets huvudkontor finns i Châtillon-Sur-Chalaronne, Frankrike.

 4. FRDP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FRDP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta grönsaker, Diet- och bionäring, Djupfrysta grönsaker, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Avignon, Frankrike.

 5. AWA SECRETS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AWA SECRETS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Biologiska kosmetiska produkter. Företaget är även verksamt inom Skönhetsprodukter, Kryddor, Diet- och bionäring, medicinalväxter produktion och grossistförsäljning, kosmetika baserad på naturprodukter, skönhetsprodukter, skönhetsprodukter för kroppsvård, skönhetsprodukter för ansiktsvård, och skönhetsprodukter för händer och fötter. Företagets huvudkontor finns i Nanterre, Frankrike.

 6. BARGY UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget BARGY UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Välbefinnande och kroppsvård, Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Diet- och bionäring, Livsmedel - Import/Export, hälsosam och naturlig mat, energikaka, Välbefinnande och kroppsvård, och naturliga livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 7. GUSTONEO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget GUSTONEO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom ekologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Brignais, Frankrike.

 8. COUP D'BARRE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COUP D'BARRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Sports kost, Livsmedelsspecialiteter, livsmedel, Sports kost, och Livsmedelsspecialiteter. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 1. MAES HONEY SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget MAES HONEY SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Honung. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Diet - livsmedel, Biodling och silkesodling, Import/Export - jordbruksprodukter, honung för livsmedel, Diet- och bionäring, Diet - livsmedel, bihonung, och Biodling och silkesodling. Företagets huvudkontor finns i Aldeatejada-Salamanca, Spanien.

 2. BHI BIOHEALTH INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BHI BIOHEALTH INTERNATIONAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Münchberg, Tyskland.

 3. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Oljeväxter, Diet- och bionäring, Rättvis handel, Kakao och choklad, Oljeväxter, frön, Grossist inom frukt och grönsaker, Diet- och bionäring, och mandel. Företagets huvudkontor finns i Montenay, Frankrike.

 4. OXYGENE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget OXYGENE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Livsmedelstillsatser, Emulgeringsämnen för livsmedel, Livsmedelstillsatser, Emulgeringsämnen för livsmedel, naturliga emulgeringsmedel, och lecitin. Företagets huvudkontor finns i Fouras, Frankrike.

 5. NERANO GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget NERANO GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Spannmål och sädeskorn, Diet- och bionäring, Organics - livsmedel, hälsokost i parti, dietetiska produkter, Diet - livsmedel, Frukostflingor, och Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Marki, Polen.

 6. LABORATOIRES PHYTOCEUTIC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LABORATOIRES PHYTOCEUTIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom livsmedelskomplement, organic food supplements, och online sales of food supplements. Företagets huvudkontor finns i Frejus, Frankrike.

 7. NEW TRADE CENTER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget NEW TRADE CENTER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Eau de parfum, Skönhetsprodukter, Parfymer och skönhetsprodukter, Diet- och bionäring, Vattendistribution, krommineraler, import-export av parfymer, Agrifood industry, och Skönhet - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Morvillars, Frankrike.

 8. IDEC THERAPEUTIC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget IDEC THERAPEUTIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 9. NATURTHEKE GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget NATURTHEKE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i St Florian, Österrike.

 10. KARL MINCK NATURHEILMITTEL NATURHEILMITTEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KARL MINCK NATURHEILMITTEL NATURHEILMITTEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Büdelsdorf, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Diet- och bionäring - Import och export

Antal resultat

4 603 Företag