• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • chokladpraliner och ren choklad

Resultat för

Chokladpraliner och ren choklad - Import och export

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  70 års erfarenhet. Günthart hör till de internationellt ledande företagen inom branschen för dekor till bakverk. Mer än 500 anställda arbetar i 10 olika länder i enlighet med IFS- och BRC-standarder. Vår över 70 år långa arbetslivserfarenhet inom tårtdekoration och presentartiklar samt entusiasm för nya idéer gör oss till den perfekta partnern när det kommer till söta tårtdekorationer och innovativa presenter. Dessutom stöder vi våra internationella Günthart-medarbetare och försäljningspartner med fackmässig rådgivning och handledning. Genom användning av de bästa tillsatserna och externa processerna vid framställningen av tårtdekorationer erbjuder vi bagerier, konditorier och fackhandel produkter av hög kvalitet för varje tillfälle och varje säsong. Specialiteten är drömlika dekorationer för tårtor och kakor, för alla tillfällen, såsom högtider och födelsedagar.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHOCOLATS JANIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, choklad, Kakao och choklad, chokladkakor, och Kundanpassade logotyper av choklad. Företagets huvudkontor finns i Boissy Saint Leger, Frankrike.

 3. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir är choklad synonymt med kreativitet. Det är en butik och chokladverkstad som började som en onlineförsäljning, och som nu marknadsför sina produkter genom att göra dem till kommunikationsmedel. Vår chokladfabrik samarbetar regelmässigt med unga designer i Liege. Resultatet är en sublim produkt som kan fås i många olika former. Pigga upp med ett chokladleende som diskret påminner om Carré Noirs logo, eller njut av den omsorgsfullt utskurna chokladblomman. Missa inte våra chokladmustascher. På webbplatsen hittar ni också ett stort sortiment av choklad för finsmakare, Grands Crus, ekologiska och rättvisemärkta. Mélanie Lemmens har lyckats göra sin passion för choklad till sitt yrke. Hon har examen i konsthistoria och använder sitt sinne för estetik även i sitt arbete. Redan som liten drömde hon om en julgran som skulle vara ända till påsken för att kunna hänga upp påskägg i den. Hon har belönats med priset Becommerce Award och nominerats till utmärkelsen årets Liégebo.

 4. CHOKLADBITEN YSTAD

  Sverige

  Chokladbiten Ystad är ett mindre och personligt företag men med stora möjligheter. Vi anstränger oss alltid att tillgodose våra kunders behov och tillverkar både i stora och små kvantiteter, allt efter Ditt företags önskemål. Vi jobbar med stor flexibilitet och söker ständigt nya marknader och återförsäljare. I vår chokladfabrik tillverkar vi många olika sorters chokladpraliner och chokladtryffel men även chokladkakor och annat gott på hantverksmässigt vis. I vårt produktprogram ingår bland annat ren mörk choklad, mjölkchoklad eller chokladbitar fyllda med olika sorters chokladkräm. Hos oss kan du även delta i en chokladprovning eller en kurs i chokladtillverkning. Färska ingredienser och råvaror från lokala producenter prioriterar vi högt och konstgjorda tillsatser är självklart bannlysta från våra produkter. Handgjord choklad och egentillverkade praliner i en vacker chokladask är en exklusiv och uppskattad present att ge medarbetare till jubileum, jul, påsk och andra högtider.

 5. FIRST GEN AB

  Sverige

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ITALDOLCI S.R.L.

  Italien

  Företaget ITALDOLCI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom choklad, drageer, Organic chocolate, och chokladkakor. Företagets huvudkontor finns i Barletta, Italien.

 2. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget GUSTI D'ITALIA S.R.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, torkad pasta, kaffe i parti, Vatten - Produktion och distribution, och vinäger av vin. Företagets huvudkontor finns i Moncalieri, Italien.

 3. LES CHEVALIERS D'ARGOUGES

  Frankrike

  Företaget LES CHEVALIERS D'ARGOUGES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Chokladpraliner och ren choklad, Chokladpraliner och ren choklad, handgjord choklad, och kanderad frukt. Företagets huvudkontor finns i Moyon, Frankrike.

 4. BEAFORM & VITANIL'S

  Turkiet

  Företaget BEAFORM & VITANIL'S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom livsmedelskomplement, och naturliga gelatineringsmedel. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. FORMYCAKE S.L.

  Spanien

  Företaget FORMYCAKE S.L., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 1. CHOCOLATES SOLE

  Spanien

  Företaget CHOCOLATES SOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom kreativitet. Företagets huvudkontor finns i Barberá Del Vallés, Spanien.

 2. AVK

  Ukraina

  Företaget AVK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företagets huvudkontor finns i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 1. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Spanien

  Företaget XAVIER MOR CHOCOLATIER, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom produktion av choklad, sockerfri chokolad, mjölkchoklad, och nougat med choklad. Företagets huvudkontor finns i BARCELONA, Spanien.

 2. KAOKA

  Frankrike

  Företaget KAOKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, Chokladpraliner och ren choklad, Konfekt med choklad, Kakao och choklad, Chokladpraliner och ren choklad, och Konfekt med choklad. Företagets huvudkontor finns i Carpentras, Frankrike.

 3. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelstillsatser. Företaget är även verksamt inom Chokladpraliner och ren choklad, socker, och Chokladpraliner och ren choklad. Företagets huvudkontor finns i Luboń, Polen.

 4. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Polen

  Företaget MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Glass och sorbet. Företaget är även verksamt inom Chokladpraliner och ren choklad, kaffe, glass, och Chokladpraliner och ren choklad. Företagets huvudkontor finns i Rzeszów, Polen.

 5. PURATOS

  Belgien

  Företaget PURATOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelstillsatser. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, Chokladpraliner och ren choklad, Kost och drycker - ingredienser, Smakämnen - livsmedel, Kakao och choklad, Chokladpraliner och ren choklad, Kost och drycker - ingredienser, och Smakämnen - livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Groot-Bijgaarden, Belgien.

 6. CHOCOFOLIE

  Belgien

  Företaget CHOCOFOLIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företagets huvudkontor finns i Ghislengien, Belgien.

 7. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Italien

  Företaget CIOCCAFÈ S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom utformning för tredje part, och praliner 100% choklad. Företagets huvudkontor finns i Aprilia, Italien.

 8. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Italien

  Företaget ARLOTTI E SARTONI SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företagets huvudkontor finns i San Giorgio Di Piano, Italien.

 1. CHOCOLATIER DE BRUYN NV

  Belgien

  Företaget CHOCOLATIER DE BRUYN NV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Chokladpraliner och ren choklad, Chokladpraliner och ren choklad, och hantverksmässig tillverkning av chokladkarameller. Företagets huvudkontor finns i Louvin-La-Neuve, Belgien.

 2. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Turkiet

  Företaget CHOCOKEYF ÇIKOLATA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom brandsäkra skåp. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Ungern

  Företaget DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 4. RAVICO

  Belgien

  Företaget RAVICO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom Bakverk, Bakverk, och hantverksmässig pralintillverkning. Företagets huvudkontor finns i Londerzeel, Belgien.

 5. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Frankrike

  Företaget CASTELANNE CHOCOLATERIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, chokladkakor, och Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Nantes, Frankrike.

 6. CHOCOMOCO LTD.

  Polen

  Företaget CHOCOMOCO LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företaget är även verksamt inom chokladtillverkare, och brandsäkra skåp. Företagets huvudkontor finns i Wiazowna, Polen.

 7. TOHI

  Belgien

  Företaget TOHI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom Chokladpraliner och ren choklad, Konfekt med choklad, Chokladpraliner och ren choklad, och Konfekt med choklad. Företagets huvudkontor finns i Wauthier-Braine, Belgien.

 8. TAL COM PINTA SL

  Spanien

  Företaget TAL COM PINTA SL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företagets huvudkontor finns i Sant Fruitós de Bages - CATALONIA, Spanien.

 9. BENDICION EXPORTACIONES

  Spanien

  Företaget BENDICION EXPORTACIONES, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Chokladpraliner och ren choklad. Företagets huvudkontor finns i La Coruña, Spanien.

 10. CONFISERIE SPRUNGLI AG

  Schweiz

  Företaget CONFISERIE SPRUNGLI AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Chokladpraliner och ren choklad, Kakao och choklad, Chokladpraliner och ren choklad, och Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Zurich, Schweiz.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis