• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • chokladpraliner och ren choklad

Resultat för

Chokladpraliner och ren choklad - Import och export

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  70 års erfarenhet. Günthart hör till de internationellt ledande företagen inom branschen för dekor till bakverk. Mer än 500 anställda arbetar i 10 olika länder i enlighet med IFS- och BRC-standarder. Vår över 70 år långa arbetslivserfarenhet inom tårtdekoration och presentartiklar samt entusiasm för nya idéer gör oss till den perfekta partnern när det kommer till söta tårtdekorationer och innovativa presenter. Dessutom stöder vi våra internationella Günthart-medarbetare och försäljningspartner med fackmässig rådgivning och handledning. Genom användning av de bästa tillsatserna och externa processerna vid framställningen av tårtdekorationer erbjuder vi bagerier, konditorier och fackhandel produkter av hög kvalitet för varje tillfälle och varje säsong. Specialiteten är drömlika dekorationer för tårtor och kakor, för alla tillfällen, såsom högtider och födelsedagar.

  Webbplats Open In New icon
 2. CHOCOLATS JANIN

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir är choklad synonymt med kreativitet. Det är en butik och chokladverkstad som började som en onlineförsäljning, och som nu marknadsför sina produkter genom att göra dem till kommunikationsmedel. Vår chokladfabrik samarbetar regelmässigt med unga designer i Liege. Resultatet är en sublim produkt som kan fås i många olika former. Pigga upp med ett chokladleende som diskret påminner om Carré Noirs logo, eller njut av den omsorgsfullt utskurna chokladblomman. Missa inte våra chokladmustascher. På webbplatsen hittar ni också ett stort sortiment av choklad för finsmakare, Grands Crus, ekologiska och rättvisemärkta. Mélanie Lemmens har lyckats göra sin passion för choklad till sitt yrke. Hon har examen i konsthistoria och använder sitt sinne för estetik även i sitt arbete. Redan som liten drömde hon om en julgran som skulle vara ända till påsken för att kunna hänga upp påskägg i den. Hon har belönats med priset Becommerce Award och nominerats till utmärkelsen årets Liégebo.

 4. CHOKLADBITEN YSTAD

  Sverige

  Chokladbiten Ystad är ett mindre och personligt företag men med stora möjligheter. Vi anstränger oss alltid att tillgodose våra kunders behov och tillverkar både i stora och små kvantiteter, allt efter Ditt företags önskemål. Vi jobbar med stor flexibilitet och söker ständigt nya marknader och återförsäljare. I vår chokladfabrik tillverkar vi många olika sorters chokladpraliner och chokladtryffel men även chokladkakor och annat gott på hantverksmässigt vis. I vårt produktprogram ingår bland annat ren mörk choklad, mjölkchoklad eller chokladbitar fyllda med olika sorters chokladkräm. Hos oss kan du även delta i en chokladprovning eller en kurs i chokladtillverkning. Färska ingredienser och råvaror från lokala producenter prioriterar vi högt och konstgjorda tillsatser är självklart bannlysta från våra produkter. Handgjord choklad och egentillverkade praliner i en vacker chokladask är en exklusiv och uppskattad present att ge medarbetare till jubileum, jul, påsk och andra högtider.

 5. ITALDOLCI S.R.L.

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. LES CHEVALIERS D'ARGOUGES

  Frankrike

 2. BEAFORM & VITANIL'S

  Turkiet

 3. FORMYCAKE S.L.

  Spanien

 4. CHOCOLATES SOLE

  Spanien

 5. KAOKA

  Frankrike

 1. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Spanien

 2. AVK

  Ukraina

 3. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Polen

 4. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Polen

 5. PURATOS

  Belgien

 6. CHOCOFOLIE

  Belgien

 7. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Italien

 8. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Italien

 9. CHOCOLATIER DE BRUYN NV

  Belgien

 10. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Ungern

 1. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Turkiet

 2. RAVICO

  Belgien

 3. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Frankrike

 4. CHOCOGOOD

  Tunisien

 5. CHOCOMOCO LTD.

  Polen

 6. TOHI

  Belgien

 7. CHOCOLART

  Italien

 8. DOLCE IDEA GENNARO BOTTONE

  Italien

 9. BENDICION EXPORTACIONES

  Spanien

 10. COCOA DESIRE SAS

  Frankrike