Belgien
Multi-Category
Hos Carré Noir är choklad synonymt med kreativitet. Det är en butik och chokladverkstad som började som en onlineförsäljning, och som nu marknadsför sina produkter genom att göra dem till kommunikationsmedel. Vår chokladfabrik samarbetar regelmässigt med unga designer i Liege. Resultatet är en sublim produkt som kan fås i många olika former. Pigga upp med ett chokladleende som diskret påminner om Carré Noirs logo, eller njut av den omsorgsfullt utskurna chokladblomman. Missa inte våra chokladmustascher. På webbplatsen hittar ni också ett stort sortiment av choklad för finsmakare, Grands Crus, ekologiska och rättvisemärkta. Mélanie Lemmens har lyckats göra sin passion för choklad till sitt yrke. Hon har examen i konsthistoria och använder sitt sinne för estetik även i sitt arbete. Redan som liten drömde hon om en julgran som skulle vara ända till påsken för att kunna hänga upp påskägg i den. Hon har belönats med priset Becommerce Award och nominerats till utmärkelsen årets Liégebo.
Frankrike
Används som infusion i vatten, mjölk eller en vegansk dryck för att få en subtil, fettfri kakaosmak.
Begär prisuppgiftLitauen
Kakaopulver är ett näringsrikt livsmedel som innehåller både kaloririkt fett, protein och kolhydrater. Kakaopulver innehåller också en viss mängd alkaloid, teobromin och tein. Deras funktion är att vidga blodkärlen och främja blodcirkulationen. Kakaoprodukter är mycket fördelaktiga för människors hälsa.
Begär prisuppgiftLitauen
Kakaosmör är resultatet av pressning av kakaolikör (eller kakaomassa) under mycket högt tryck. När kakaosmöret har samlats in i flytande tillstånd packas det i 25 kg kartonglådor och kyls ned för att transporteras till våra kunder. Kakaosmör förblir fast vid en temperatur på 270 °C, men börjar smälta vid 27,70 °C och smälter helt vid 350 °C. När kakaoläsken pressas kommer kakaosmöret först i naturligt tillstånd och behåller den fulla smaken av kakao. Ytterligare en process utförs för att erhålla deodoriserat kakaosmör så att det kan användas vid chokladtillverkning utan att påverka chokladens lukt och smak. Kakaosmör används för att tillverka choklad, antingen som det är eller blandat med kakaomassa. Förutom livsmedelsanvändning används kakaosmör i farmaceutiska och kosmetiska produkter på grund av dess antioxidativa egenskaper och smörjande natur.
Begär prisuppgiftLitauen
Kakaopulver är ett näringsrikt livsmedel som innehåller både kaloririkt fett, protein och kolhydrater. Kakaopulver innehåller också en viss mängd alkaloid, teobromin och tein. Deras funktion är att vidga blodkärlen och främja blodcirkulationen. Kakaoprodukter är mycket fördelaktiga för människors hälsa.
Begär prisuppgiftSkapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.