• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • charkuterivaror och skinkor

Resultat för

Charkuterivaror och skinkor - Import och export

 1. SOMEXPORT

  Frankrike

  SOMEXPORT grundades 1994. Vi levererar till inköpscentraler, provianteringsfartyg, och speciellt till Afrika, Västindien, kunder i Indiska oceanen och Stilla havet, men också till Mellanöstern. Vi är ett import/exportföretag för torra, färska och djupfrysta produkter. Vi arbetar med fler än 300 franska och europeiska leverantörer. Vi är specialiserade på jordbrukslivsmedelsprodukter: - Mejeriprodukter (ostar, yoghurt, mjölk, grädde ...), - Charkuteri- och saltade produkter, - Bakverk och kaffebröd, - Halalprodukter, - Specerivaror, - produkter från havet, - Djupfryst. Vi kan erbjuda olika sortiment livsmedelsprodukter. SOMEXPORT är er exportpartner. Vi hjälper er nämligen att upptäcka de bästa produkterna från världens olika hörn som uppfyller era kunders behov och efterfrågan. I mer än 20 år har vi rest världen runt i vårt sökande efter regionala produkter, lokala specialiteter och traditionella recept. Vi tillhandahåller också specifika ingredienser och produkter på våra kunders begäran. Allt detta tack vare möten med producenter, uppfödare, chefer, återförsäljare, konsumenter och många andra aktörer inom jordbruk och livsmedelsjordbruk. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 2. EMBUTIDOS LA HOGUERA SA

  Spanien

  Vi brukar vår egen jord och föder upp våra grisar.Vi arbetar med rasen DUROC som genetisk bas, vilken kännetecknas av den höga kvalitén av sitt kött, det hela kombinerat med naturliga födoämnen som huvudsakligen består av lokala spannmål, samt bevarandet av oklanderlig hygien i uppfödningsgårdarna belägna i en ojämförlig omgivning. Vi har därmed de bästa råvarorna för att tillverka våra KORVAR, MARINERADE KÖTTSORTER och SKINKOR.

 3. FONTANA ERMES SPA SALUMIFICIO

  Italien

  Fontana Ermes är bland de företag som producerar parmaskinka som är stolta över långa och väldigt prestigefyllda traditioner. Det är bland de få företagen i sektorn som har en fullständig intern tillverkningscykel förpackningsavdelningen är auktoriserad av konsortiet Consorzio dl Prosciutto di Parma för skivning av skinka, vilket strikt kontrollerad av kvalitetsinstitutet i Parma. Över 5 miljoner kilo bearbetat kött per år, cirka 350 000 skinkor som produceras varje år.

 4. DETRY

  Belgien

  Sedan 1963 erbjuder vi ett utbud delikata charkuterivaror, beryktade för deras unika smak och för våra charkmästares know-how. Från skinka till blodkorv, över pastejer och råa produkter, är det 9 stora familjer som utgör vårt sortiment som ständigt berikas med olika smaker! Önskar ni lansera vårt märke AUBEL i er handel? Köpa våra varor i parti eller förpackade under ert eget märke? Kontakta oss för att berätta om ert projekt

 5. GOUMANISTO

  Belgien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SALAISONS JOSEPH PANTALONI SARL

  Frankrike

 2. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

  Spanien

 3. SAN BONO SRL

  Italien

 4. SALUMIFICIO FRATELLI RIVA SPA

  Italien

 5. JAMONES EUTIQUIO

  Spanien

 1. AIMARETTI SPA

  Italien

 2. SALUMIFICIO MERLOTTI SRL

  Italien

 1. MONICA E GROSSI SPA

  Italien

 2. EMBUTIDOS ARÉVALO

  Spanien

  Vårt familjeföretag har lyckats upprätta en harmonisk balans mellan fäderneärvd erfarenhet och modern teknik, för att erhålla en produkt med stort stamträd som förädlar vårt arbete och vår vilja att utvecklas vidare för varje dag som går. Traditionella produkter för gommens njutning, de vanligaste produkterna (skinka, lomo, chorizo) framställda med största omsorg, noggrann uppföljning av kvaliteten på produkterna som placeras i mycket moderna torkar för att få fram en produkt av exceptionell kvalitet.

 3. SALUMI CORSINI SRL

  Italien

  Lonza, lonzini, skinkor, korvar och torkad korv: läckra specialiteter beredda med noggrant selekterat fläskkött som skickligt aromatiserats av våra sakkunniga hantverkare. Vi garanterar minsta möjliga förädling av råvaran och detta, tillsammans med det idealiska klimat där de produceras, gör varje produkt smakrik och delikat. Vår tradition av förädling av fläskkött sträcker sig över tre generationer. Lyhördhet för marknaden, kvalitetslagring, autenticitet, snabb och noggrann service är våra styrkor.

 4. BAUWENS THEO

  Belgien

  Theo Bauwens SA är ett familjeföretag grundat 1909 som nu styrs av den fjärde generationen. Vi är en av de största producenterna av tillredda charkuterivaror i Europa. Vårt rykte om enastående kvalitet och hygien intygas av vår IFS-certifiering (International Food Standard) och kontrolleras av vårt ackrediterade, interna mikrobiologilaboratorium och av vårt kemilaboratorium. Våra produkter är föremål för ständig innovation och vi är kända för vår flexibilitet och våra tjänster.

 5. FELSINEO SPA

  Italien

  Främsta italienska producenten av mortadella med skyddad geografisk beteckning. Producerar exklusiv mortadella med certifierad kvalitet framställd efter traditionellt recept från Bologna - Certifieringar VISION 2000, ISO 9001: 2000, ISO 22000: 2005, ISO 14001: 2004, BRC, IFS. Glutenfri mortadella. 1963 Hantverksmässig Mortadella med skyddad ursprungsbeteckning. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Export till hela världen.

 6. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italien

  Sedan 1957 ägnar sig familjen Vitali åt hantverksmässig beredning av inälvsmat med passion . De lägger speciell omsorg vid sin kundkrets och vid produkters kvalitet. Moderna produktionstekniker har gett oss möjlighet att utveckla specificiteter som ligger bakom vårt företags rykte. Vi odlar spannmålen som våra djur livnär sig på.

 7. PORTALCONSA

  Spanien

  PORTALCONSA satsar på typiska produkter från Galicien, som traditionell chorizo och chorizo med lök, fläsklägg, sidfläsk, cacheira (grishuvud)..., utan att för den skull glömma bort mer vanliga produkter som råbiff, korv och criollo, men naturligtvis alltid med högsta kvalitet på råvaror från regionen och yrkeskunnandet hos experter, samt en teknisk infrastruktur som inte kan annat än bidra till våra produkters excellens.

 8. CÁRNICAS SÁNCHEZ MARTÍN

  Spanien

  Hos Cárnicas Sánchez Martín är den service och de råd vi ger våra kunder vår bästa garanti. Hos Cárnicas Sánchez Martín är den service och de råd vi ger våra kunder vår bästa garanti. Vi erbjuder bästa priskvalitet och vår professionella personal är en garant för våra produkters kvalitet. Kom gärna och besök oss och se själva.

 1. SADEPOR

  Spanien

  EMBUTIDOS OBRADOIRO kretsar kring tillverkningen av förädlade produkter som säljs under märket Sadepor. Sedan dess start, har detta företag satsat på att skapa en sortering speciellt utvalda produkter av hög kvalitet. Dessa produkter, som marknadsförs av Sadepor, förädlas utifrån de bästa råvarorna som levereras av moderföretaget och alltid enligt de galiciska bearbetningsprinciper.

 2. IBERICOS GUILLEN

  Spanien

  Manuel Guillén S.A förenar traditionerna från de stora charkuterimästarna med de mest avancerade moderna anläggningarna, vilket gör att vi får fram skinkor och charkuterier av iberisk gris av högsta kvalitet. Alla etapper, från uppfödning av grisarna till framställning och distribution av företagets produkter omfattas av noggrann omsorg och strikta kvalitetskontroller.

 3. EMBUTIDOS Y JAMONES LUENGO MARTÍN

  Spanien

  Vårt lilla familjeföretag har funnits i över två decennier och vi arbetar med stor omsorg för att kunna erbjuda våra kunder en fantastisk produkt. Tillverkning och försäljning av iberiska produkter. Charkuteri, iberiska skinkor från Guijuelo. Iberisk skinka. Skinka från Guijuelo. Iberiska charkuterier. Charkuterier från Guijuelo. Färskt kött.

 4. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Italien

  Företaget arbetar enligt tillverkningstekniker som är traditionella och hantverksmässiga, och vi strävar efter att växa genom att utöka vårt produktsortiment och hitta nya marknader, med hjälp av en ständigt pågående forsknings- och utvecklingsprocess som vi genomför för att på lång sikt kunna sälja våra produkter även i utlandet. Livasì är ett familjeföretag som bildats på initiativ av den tredje generationen.

 5. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanien

  Specialist på färdigrätter med anka. Anklever. Catering. Charkuteri och färdiglagade rätter. Kött, bog och charkuterivaror. Fågel och pastejer. Ankspecialiteter. Grillat kött.

 6. MARTÍN MARTÍN BLÁZQUEZ

  Spanien

  Produktion av skinka, slakteri och styckningsrum, butik.

 7. EMBUTIDOS GARCÍA LIZANA

  Spanien

 8. MAISON VOISINE

  Frankrike

 9. COURTIN HERVOUET

  Frankrike

 10. CAS'AIACCINA

  Frankrike