• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • byggnads- och vägmaskiner

Resultat för

Byggnads- och vägmaskiner - Import och export

 1. JH-ITC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Alla byggföretag vet vilka kostnader man får räkna med för formsättningar, ställningar och takstöttor när de är bundna till ett bygge i veckor eller månader. Det är likadant med byggmaskiner och särskilt kranar som ofta står outnyttjade under lång tid på bygget tills de äntligen används. Därför är det klokt att överväga investering i begagnade stöttor, ställningar och formsättningar. Investeringskostnaderna för begagnade delar är betydligt lägre. Eftersom vi endast säljer testade och helt funktionsdugliga produkter i gott skick har de i stort sätt samma livslängd som nya produkter. Testa oss och få ett erbjudande på exempelvis begagnade takstöttor och jämför med motsvarande nya delar. Du kommer att inse att det innebär en enorm kostnadsfördel som ger dig ett försprång före konkurrenterna vid anbudsgivning

  Webbplats Open In New icon
 2. JAKOB THALER GMBH KABELVERLEGE- UND SPULMASCHINENFABRIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  1964 tog Jakob Thaler från Sydtirolen sin idé om kabelläggning till norra Tyskland. Från det utvecklades sedan ett brett produktsortiment och lång erfarenhet. Allt började med tillverkningen av kabelmataren ”kabelhunden” och sortimentet utökades sedan snabbt med kabelvindor med kabelvagnar. Därutöver har det tillkommit produkter som exempelvis kabelupprullningsmaskiner. I standardproduktionen har vi med tiden utvecklat specialmaskiner för särskilda användningstekniker. Tack vare vår långa erfarenhet hänger vi alltid med i det senaste vad gäller produktutveckling. Thaler-produkter i det nuvarande sortimentet representerar den senaste tekniken och uppfyller kraven inom kabelindustrin, telekomindustrin samt energiförsörjningsindustrin. Då vi har skift dygnet runt vid vår anläggning har vi möjlighet att ta emot särskilda önskemål och omsätta dessa i praktiken.

  Webbplats Open In New icon
 3. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  TRACTO-TECHNIK utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och tillbehör för nedgrävning och reparation av rörledningar. Denna grävlösa NODIG-teknik används vid anläggning av ledningsnät för vatten, gas, el, telekommunikation och fjärrvärme, vid utbyggnaden av glasfibernät, konstruktionen av ledningar samt för avloppsförsörjningen. Kunderna som vill ha dessa specialmaskiner kommer huvudsakligen från industrin för grund- och specialbyggnad men även leverantörer och nätoperatörer kan räknas in i kundkretsen. I all produktion lägger TT stor vikt vid förstklassig kvalitet. Redan vid inköp av material ser TT till att använda leverantörer som håller högsta kvalitetsnivå. Särskilt stålet genomgår strikta kvalitetskontroller som går som en röd tråd genom hela tillverkningsprocessen. De senaste tillverkningsmetoderna och precisa CNC-styrda fleroperationsmaskiner svarvar, borrar, fräser och slipar arbetsstyckena till rätt form.

  Webbplats Open In New icon
 4. VINCE COMPANY

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 5. MATTES KG

  Österrike

  Verified by Europages badge

  TRADING B.V. är ett privat handelsföretag i Nederländerna med huvudkontor i Rotterdam. Vi är fast beslutna att förse våra värdefulla kunder med globala affärslösningar, högkvalitativa märkesprodukter till överkomliga grossistpriser med de bästa logistiktjänsterna. Vi är en av Europas ledande handelsföretag, grossister och distributörer av drycker, inklusive läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mjölk och mejeriprodukter inklusive barnmjölk, choklad och konfektyr, te och kaffe. Vi erbjuder företag över hela världen produkter från ledande tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Vi har en omfattande leverantörskedja och goda relationer till olika tillverkare. Vi letar ständigt efter attraktiva och nischade produktkategorier och varumärken som är unika och intressanta för kunderna. Vi väljer tillförlitliga leverantörer som har produkter på lager och som är tillgängliga 48 timmar efter beställning. Vi är inte de första, vi är inte de enda, men vi är de bästa på att leverera FMCG-märken. Lika bra som om vi vore en del av ert eget företag. Vi är stolta över våra värderingar och letar ständigt efter nya affärsmöjligheter och innovativa lösningar för er.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  LLC Technopark Impulse är en del av den mångsidiga industriföretagsgruppen Tradicia. Technopark Impulse tillverkar tillbehör för specialutrustning åt företag inom vägläggning, kommunalarbete, gruvdrift och jordbruksindustrier: hydraulisk utrustning, byggnadsmaskineri, vägläggningsmaskiner och -utrustning, brytningsmaskiner och -utrustning för mineraler och malm, gatusoparmaskiner, skopor, gripklor och kranar. Företaget implementerar en komplett lösning - från utveckling och tillverkning av tillbehör till leverans, service och teknisk support. Fabriken sköter produktionen från början till slut. Alla produkter utvecklas i vår egen designavdelning, och all komponentstillverkning och hopmontering av slutprodukterna sker inom företagets produktionslokaler.

  Webbplats Open In New icon
 2. CHANFI IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Företaget CHANFI IMPORT/EXPORT är en grossist och distributör inom internationell import och export. Varorna som vi importerar och exporterar är avsedda för yrkesfolk på alla kontinenter. Jordbrukslivsmedel, hushållsapparater, konserver, alkoholfria drycker, vård och hygien, kosmetika. Samt tusentals märken som Coca-Cola, Fanta, Orangina och många fler. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. TWK-ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi utvecklar och tillverkar kundanpassade sensorer för anläggnings- och maskinteknik på den växande marknaden för mät- och automationsteknik. Vårt växande sensorteknikprogram ligger till grund för våra kunders tekniska innovationsprodukter. Mer än 50 års erfarenhet inom utveckling, tillverkning och försäljning av sensorer är motorn som driver våra nya tekniska tillvägagångssätt. Våra kunder får därvid fördelen av en sensorteknik som passar alla typer av krav, som är av hög kvalitet och framför allt är säker. Funktionell säkerhet för människa och maskin – där står vi som mångårig tillverkare av kvalitetssensorteknik till ert förfogande. Vår framgång bygger på engagemang och laganda hos mer än 100 medarbetare, vars färdigheter och insatser gör det möjligt för oss att tillämpa de senaste teknikerna och kvalitetsstandarderna

  Webbplats Open In New icon
 4. ESTI SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Tillverkar reservdelar till schaktmaskiner och gjutna delar, varmsmidda med specialstål av hög kvalitet. Råmaterialens kvalitet och kontinuerlig kontroll av produktionen är företagets trumfkort. Kontinuerliga tekniska investeringarna och personalens tekniska utbildning gör också att ESTI besitter fackkunskaper som garanterar professionell och säker produktion.

  Webbplats Open In New icon
 5. TREVI BENNE SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Att starta med 30 års erfarenhet inom utrustningar för schaktmaskiner är för företaget Trevi Benne spa en obestridlig fördel. Att följa marknadens tekniska innovationer är en uppgift som kräver ståndaktighet och kompetens. Schaktning och rivning, grävmaskiner, rivningstänger, skärmaskiner, grävskopor, rivningsmaskiner, skopor och snabbkopplingar, reservdelar till schaktmaskiner, gripklor, krossar, skärmaskiner av järn.

  Webbplats Open In New icon
 1. GEMMO GROUP

  Italien

  Verified by Europages badge

  Gemmo Riccardo, som tillverkar högkvalitativa bandunderreden, grundades 1989 i den nordöstra delen av Italien, i den mest tekniskt avancerade regionen i landet. Under de senaste åren har Gemmo Riccardo vuxit mycket snabbt tills grundandet 2001 av ett nytt företag, Gemmo Group, för närvarande marknadsledande inom sin sektor.

  Webbplats Open In New icon
 2. ASTRAK

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. BYFROHNWIESER GMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge
 4. J. HEISS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. PIÈCES ENGINS TP

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 6. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Italien

  Verified by Europages badge
 7. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Italien

  Verified by Europages badge
 8. DIENSTLEISTUNGSZENTRUM SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. HELMUT HEIN GMBH MASCHINEN-MIETSERVICE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. HOCH BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. HAMER POLSKA SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Verified by Europages badge
 4. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  HENLE Baumaschinentechnik GmbH med säte i sydtyska Rammingen är ett medelstort företag som tillverkar redskap och tillbehör för entreprenadmaskiner. Familjeföretaget grundades 1981 och har därmed vid det här laget över 35 års erfarenhet av branschen. HENLE-teamet utgör företagets hjärta. Vi ser det öppna och nära samarbetet med såväl kunder som leverantörer som en grundläggande företagsfilosofi. Att arbeta resurs- och miljömedvetet är en självklarhet för oss, liksom vikten av en bra arbetsmiljö där alla medarbetare trivs och respekteras. Våra vänliga och kompetenta medarbetare garanterar i sin tur att kunderna får bra service och att produktionen håller högsta kvalitet. Vi arbetar löpande med utbildning och kompetensutveckling – på hantverksområdet såväl som inom ekonomi och service – för att bli så väl rustade för framtiden som möjligt. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

 5. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Tyskland

  UEZ Mischtechnik ägnar sig idag uteslutande åt konstruktion av professionella högpresterande tvångsblandare till olika branscher som t.ex. betongindustrin, betongsanering, konstruktionen av industrigolv, eldfasta konstruktioner, terrazzogolv, lerbygge, målning och stuckaturer bland många andra. Den senaste generationen blandare från UEZ Mischtechnik omfattar ett brett utbud – med alltifrån den lilla kompakta tvångsblandaren UEZ FIPS för 50 kg blandning till den stora högpresterande tvångsblandaren UEZ ZM 800 på 600 liter. De ständiga vidareutvecklingarna hos UEZ sker alltid i ett nära samarbete med användare och materialtillverkare. Tvångsblandarna från UEZ är kända för sina oerhört stabila konstruktioner och långa livslängd och används numera av nöjda kunder över hela världen. Detta har gjorts möjligt tack vare att vi lagt fokus på en sak: maximal kvalitet. Vår service börjar redan vid kundens förfrågan. Tack vare utbildade och erfarna medarbetare kan vi ge råd på bästa sätt.

 6. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Tyskland

  För oss är kundnöjdhet och bra rådgivning högsta prioritet – det är så långsiktiga samarbeten skapas. Vår verksamhet innefattar huvudsakligen byggmaskiner och reservdelar för grundbyggnad. Vi är inte bundna till någon tillverkare och kan därför erbjuda olika fabrikat samt söka efter olika fabrikat beroende på kundens önskemål. Vi är måna om att erbjuda maskiner från välkända tillverkare, vilket talar för god kvalitet och tillförlitlighet. Vi kan exportera våra produkter över hela världen. En ytterligare verksamhet i vårt företag är uthyrning av byggmaskiner, ett område där vi ständigt växer och försöker uppfylla våra kunders önskemål. Skulle vi inte ha den utrustning du behöver i vårt uthyrningsprogram försöker vi införskaffa utrustningen åt dig inom den önskade tidsramen.

 7. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Goosmann Baumaschinen GmbH. Vi har funnits i 20 år. Som familjeföretag är vi en kompetent partner för byggbranschen och industrin. Import och export. Inköp och försäljning av bygg- och anläggningsmaskiner och nyttofordon av alla slag. Vi erbjuder även ett stort utbud av maskiner och utrustning för uthyrning. Välj passande bygg- och anläggningsmaskiner för dina uppdrag och byggprojekt. Upplev kvaliteten och det breda utbudet vid vår uthyrning i Neuenhaus. Vi ser fram emot ditt besök. Alltid på plats hos oss: teleskoplastare med en räckvidd på upp till 21 m, arbetsplattform med radiofjärrkontroll. Uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner, samt minigrävare och teleskoplastare med en räckvidd på upp till ca 21 m. Hjulgrävare, bandgrävmaskiner, hjullastare, schaktmaskiner, vältar, vibrationsplattor med mera Transportservice som levererar och hämtar alla bygg- och anläggningsmaskiner snabbt, punktligt och prisvärt.

 8. LITHIUM SYSTEM GMBH

  Schweiz

  Lithium System GmbH, tidigare Lithium Storage GmbH, med huvudkontor i schweiziska Illnau, levererar sedan 2010 litium-järnfosfat-batterier (LiFePO4) av högsta kvalitet till kunder i hela Europa. Vi var bland de första i Europa med att erbjuda NCM-celler med hög energitäthet. Med våra kunskaper utvecklar vi elmobiliteten – från postbilar till 123-tons tippvagnar, från elrobotar till hybridsegelbåtar, samt energilagringslösningar – gridstorage, sol- och ö-system. Vårt utbud omfattar allt från laddare till batterihanteringssystem (BMS) för bilar och ett fullständigt sortiment av IP67-kapslade batteripaket för marin användning, och dessutom skräddarsydda lösningar från prototyp till säljfärdig produkt. Battericellerna kännetecknas av hög lagringskapacitet (upp till 400 Ah) i ett brett temperaturintervall (-30 °C till +55 °C), hög tillförlitlighet och säkerhet.

 9. FIORIN EZIO EREDI DI FIORIN ALBERTO & C. SNC

  Italien

  Fiorin Ezio Eredi är verksamt inom underhåll, felsökning och reparation av lastbilar och industrifordon, grävmaskiner, grävare, schaktmaskiner, traktorer och jordbruksmaskiner, elgeneratorgrupper och industrimotorer. Verksamheten startades på initiativ av d'Ezioiorin 1955 och omfattade inledningsvis reparation av motorer och verktyg från främst jordbrukssektorn, men det dröjde inte länge innan vi även omfattade andra områden. Sonen Alberto driver idag en stabil verksamhet inom sektorn för reparation, assistans och underhåll inom jordbrukssektorn, sektorn för industriella motorer och maskiner, schaktmaskiner, bygg- och anläggningsmaskiner och många andra slags maskiner och verktyg i en modern och välutrustad verkstad. Företaget är godkänt för reparation av olika märken som dominerar på marknaden. Vi har även en mobil verkstad för reparation och assistans på plats.

 10. TRADICIA-K COMPANY

  Ryssland

  Tradiсia-K Company är en diversifierad, industriell företagsgrupp som tillhandahåller tillbehör för specialutrustning åt verksamheter inom vägläggning, stadsutformning, gruvdrift och jordbruk: hydraulisk utrustning, byggnadsmaskineri, vägläggningsmaskiner och -utrustning, brytningsmaskiner och -utrustning för mineraler och malm, gatustädarmaskiner, skopor, gripklor och kranar. Vi sköter produktionen från början till slut. Alla produkter utvecklas i vår egen designavdelning, och all komponentstillverkning och hopmontering av slutprodukterna sker inom företagets produktionslokaler. För närvarande har företaget laserat en serieproduktion av hydrauliska slagverktyg och -borrar, skopor och gripklor, ytfräsar, vibrerande pålkranar och kompaktorer, HYDRAULISKA PÅLKRANAR och KOMPAKTORER, hammarbomsystem, utrustning för jordbruk och skogsbruk, samt redskap för alla typer av hydrauliska slagverktyg.

Filter

Resultat för

Byggnads- och vägmaskiner - Import och export

Antal resultat

8 271 företag