• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • byggnads- och vägmaskiner

Resultat för

Byggnads- och vägmaskiner - Import och export

 1. UGUR MAKINA CRUSHING & SCREENING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Uğur Makina är ett ledande företag, verksamt inom det egna landet och över 40 andra länder i sektorer som hanterar brytningsmaskiner, vägläggningsmaskiner och byggmaskiner. Sedan företaget grundades har vi tillverkat högkvalitativ utrustning för krossning, siktning och tvättning av sten. Vi vill tillhandahålla innovativa lösningar som stöttar upprättandet av hållbara ytor. Under det välkända märket Uğurmak® specialiserar vi oss på tillverkning av ett brett utbud av utrustning för sektorer inom krossning och siktning. Vår breda produktionslinje innefattar: •Krossar: käftkrossar, slagkrossar, slagkrossar med vertikalaxlade slagkvarnar, sekundära krossar och tertiära krossar. •Siktmaskiner: horisontella skaksiktar, lutade siktar, grizzlysiktar. •Matare: skakande grizzlymatare, tunnelmatare, bandmatare, skakmatare och malmfickor •Tvättning: torksiktar, tvätt- och sorteringsmaskin •Transportband: rullband, radiellt band •Mobil anläggning för krossning och siktning •Anläggning för mekanisk stabilisering. Våra maskiner och anläggningar är utformade och tillverkade med precision och pålitlighet som ledmotiv för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet. Vi är dedikerade till att tillhandahålla exceptionell sevice genom hela kundupplevelsen. Vårt hängivna team ger dig heltäckande support innan och efter försäljningen samt i fråga om reservdelar, för att garantera en smidig användning av utrustningen. Kontakta oss för mer information!

 2. VINCE COMPANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 2022 är företaget Vince Company en byrå för internationell handel baserad i Toulouse. Vi förhandlar åt er med våra leverantörer för diverse produkter i parti. Vi arbetar i första hand med yrkesverksamma inom handel som önskar anskaffa handelsvaror. Vi arbetar också med hantverkare och privata kunder som önskar få stora mängder produkter levererade. Vi levererar till er tack vare våra olika partners. Vare sig det gäller att anskaffa era produkter hos våra leverantörer eller att transportera era gods fram till leveransadressen, sköter vi allt. Vid mottagande av er order gör vi allt i vår förmåga för att låta leverera era varor så fort som möjligt så att ert företag kan fungera korrekt. Vi sköter sedan transporten av ert gods från kontinentala Frankrike till: - kontinentala Frankrike, franska utomeuropeiska besittningar (Mayotte, La Réunion, Martinique, Guadeloupe, Guyana, Nya Kaledonien, franska Polynesien, Wallis och Futuna), Europa. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi hos BME BauMaschinen Ersatzteile säljer systemlösningar, tillbehör, reservdelar samt påbyggnadsutrustning av hög originalkvalitet (OEM) för maskiner inom byggindustrin över hela Europa. Baserat på det befintliga affärssamarbetet med ledande internationella företag i branschen kan vi erbjuda produkterna från vårt sortiment till ett förmånligt pris i förhållande till prestanda. De tekniska lösningarna i vårt sortiment används till mini- och midigrävare, grävmaskiner, banddumprar, hjullastare bland mycket annat. Fördelarna: Högkvalitativa produkter till ett förmånligt pris i förhållande till prestanda, ett brett utbud av produkter, ett team av specialister med många års erfarenhet, kunnig och professionell rådgivning, BME fast order process – gör att beställningar kan behandlas omedelbart. Högkvalitativa produkter, förstklassig service och ett förmånligt pris i förhållande till prestanda – det är grejen med BME BauMaschinen Ersatzteile.

 4. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och tillbehör för nedgrävning och reparation av rörledningar. Denna grävlösa NODIG-teknik används vid anläggning av ledningsnät för vatten, gas, el, telekommunikation och fjärrvärme, vid utbyggnaden av glasfibernät, konstruktionen av ledningar samt för avloppsförsörjningen. Kunderna som vill ha dessa specialmaskiner kommer huvudsakligen från industrin för grund- och specialbyggnad men även leverantörer och nätoperatörer kan räknas in i kundkretsen. I all produktion lägger TT stor vikt vid förstklassig kvalitet. Redan vid inköp av material ser TT till att använda leverantörer som håller högsta kvalitetsnivå. Särskilt stålet genomgår strikta kvalitetskontroller som går som en röd tråd genom hela tillverkningsprocessen. De senaste tillverkningsmetoderna och precisa CNC-styrda fleroperationsmaskiner svarvar, borrar, fräser och slipar arbetsstyckena till rätt form.

 5. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHANFI IMPORT/EXPORT är en grossist och distributör inom internationell import och export. Varorna som vi importerar och exporterar är avsedda för yrkesfolk på alla kontinenter. Jordbrukslivsmedel, hushållsapparater, konserver, alkoholfria drycker, vård och hygien, kosmetika. Samt tusentals märken som Coca-Cola, Fanta, Orangina och många fler. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungern

  Verified by europages badge

  Välkommen titill ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privatägt handelsföretag med huvudsäte i Rotterdam i Nederländerna. Vi tillhandahåller ojämförliga affärslösningar för kunder över hela världen. Vi är specialiserade inom märkesprodukter av hög kvalitet till grossistpriser, och betjänar företag av alla storlekar. Dessutom ser vår friktionsfria logistik till att alla leveranser sker punktligt. Som ett ledande handelsföretag är vi en strålande grossist och distributör, med ett mycket brett produktutbud. Sortimentet innefattar drycker, t ex läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mejeriprodukter, mjölkersättning samt godsaker som choklad, konfektyr och te- och kaffesorter av lyxkvalitet. Vi har starka partnerskap med kända tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Det gör att vi kan betjäna verksamheter över hela världen med stor framgång. Vi prioriterar ypperlighet, och därför utforskar vi fängslande niche-kategorier och unika märken. Vi kultiverar hållbara relationer med leverantörer, och ser till att alla beställningar levereras inom 48 timmar. Hos ÁRIK 21 - AGRO KFT är tillitsfulla och långvariga samarbeten centrala. Vårt erfarna team kombinerar handlingsexpertis med ett visionärt förhållningssätt, och möjliggör effektiva transaktioner. Vårt mål är att skapa samarbeten som sträcker sig utöver en enkel beställning, och kultivera en ömsesidig tillväxt.

 2. THOMSON MACHINERY BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Hos Thomson Machinery BV är vi specialiserade på att sourca och handla med ett brett sortiment av utrustning för olika industrier, till exempel inom byggnation, skeppsvarv, utgrävning, cement/vägläggning, ytlig & underjordisk brytning, markutveckling, jordbruk, lastbilstransporter med mera. Vårt mål är att vara den perfekta destinationen för alla dina utrustningsbehov. Vi är dedikerade till att tillhandahålla korrekta representationer av de faktiska villkoren för varje maskin vi säljer, för att garantera att du får precis det du behöver. Med expertis inom att köpa och sälja utrustning av alla dess slag, modeller och år, så är vi här för att hjälpa dig vare sig du vill sälja eller köpa. Glöm inte att fråga om våra finansiella alternativ. Vårt omfattande utbud av tjänster och värdehöjande tillägg får oss att sticka ut från mängden på marknaden. Våra personaliserade och minutiöst utformade tjänster använder sig av toppmoderna fysiska och digitala verktyg, och gör oss till ledare på marknaden. Vi tillhandahåller expertassistans genom alla transaktioner av industriella maskiner inom många olika kategorier: Maskiner för metallbearbetning, träbearbetning och tryck, industriell automatiseringsteknik, framdrivnings- & transportbandsteknik, gaffeltruckar & industriella truckar, maskiner för livsmedelsbearbetning, maskiner för byggnation och materialhantering. Dina behov är vår högsta prioritet. Våra tjänster är utformade för att ge omfattande support genom hela processen och innefattar rådgivning, marknadsföring, inköp och försäljning av dina industriella maskiner.

 3. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery profilerar sig genom projektbaserad verksamhet. Sedan 2016 levererar Zeytaş konsekvent kvalitet till kunder på den globala marknaden i regioner som Tyskland, Frankrike, norra Irak, Etiopien och Egeiska havet. Vår toppmoderna tillverkningsanläggning med ett 12 000 m2 stort avgränsat område har en hög produktionskapacitet varje månad och våra medarbetare är kvalificerade ingenjörer och erfarna produktions- och monteringsteam. Våra starkaste kompetenser kretsar kring produktion av stålhallar, lager, hangarer, parkeringsstrukturer, förvaringsanläggningar och liknande strukturer. Utforska våra mångsidiga, projektbaserade tjänster, skräddarsydda för att uppfylla de unika kraven inom hallkonstruktion: •Stålkonstruktion •Stålkonstruktion anläggning •Stålkonstruktion plattform •Stålkonstruktion maskinplattform •Stålkonstruktionstillverkare •Stålkonstruktion byggnader •Stålkonstruktion hall •Stålkonstruktion kran •Stålkonstruktion tillverkningsanläggning Vi har en bred och varierande kundbas, däribland ledande företag inom kabeltillverkning, bioenergianläggningar, skeppsvarv, maskiner och textilier. Vårt mål är att hantera varje projekt utifrån dess unika behov, både inrikes och internationellt. Zeytaş Steel Machinery står för banbrytande teknik och strikta krav på höga kvalitetsstandarder. Vi är en eftertraktad partner inom branschen och levererar stabilt och oöverträffat värde med projektbaserade uppdrag. Kontakta oss i dag för mer information!

 4. ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi löser gärna svåra ärenden! Som lösningsleverantör för så kallad ”long-tail” är vi specialiserade på anskaffning av reservdelar till maskiner, motorer och system. Vårt tjänsteutbud omfattar återanvändning av begagnade komponenter, leverans av sådana ”slow-movers”, reservdelar och moduler samt analys och optimering av sortiment som separat rådgivningstjänst. Vi hjälper våra kunder att förenkla sina processer och minska sitt rörelsekapital samt öka sin leveransprestanda. Många välkända tillverkare av originalutrustning i terrängfordons- och nyttofordonsindustrin som AGCO, Wärtsilä Quantiparts, CNH, John Deere, MAN Truck & Bus, CATERPILLAR MWM, Liebherr, Claas, Deutz, Rolls-Royce mtu, Guascor Energy, Drache Umwelttechnik, Hengst, MANN+HUMMEL samt Boll & Kirch förlitar sig redan på våra lösningar. Givetvis är vi certifierade enligt DIN ISO 9001: 2015.

 5. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  MRM Betongdoseringsanläggningar grundades 2014 och är en ledande tillverkare i Turkiet som specialiserar sig på kompakta, mobila och stationära betongdoseringsanläggningar. Med integrerad design och tillverkningsprocess har vi monterat och beställningsproducerat otaliga betongblandare i olika länder över hela världen, med tillhöriga pålitliga efterförsäljningstjänster. Vår globala räckvidd sträcker sig över fyra kontinenter. Våra mobila och stationära betongblandare exporteras till dussintals olika länder. Våra toppmoderna tillverkningsanläggningar ligger i industrizonen Başkent i Ankara, där vi uppnår den imponerande produktionskapaciteten av 60 betonganläggningar om året. Vi arbetar på ett slutet område på 12 000 kvadratmeter. Vår expertkunniga personalstyrka, utrustad med toppmodern teknik och toppmoderna maskiner, har snabbt uppnått varumärkesigenkänning genom att leverara kompromisslös kvalitet och exceptionell service. Vårt produktsortiment: •Stationära betongstationer •Mobila betongstationer •Platsspecifika kraftverk •Kompakta betonganläggningar •Cementsilo och siloutrustning •Betongblandare. Hos MRM täcker vi utöver betongstationerna en uppsjö av processer, från felfri produktion till friktionsfri installering, samt omfattande eftersäljsträning och leverans av reservdelar. Kundnöjdheten är vår högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att leverera överlägsna produkter och tjänster i varje steg. Kontakta oss för mer information!

 1. AMOTARGET TECHNOLOGY INDUSTRY & TRADE LTD. CO.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Amotarget grundades 2018 och är ensam auktoriserad återförsäljare för Baltrotors, som specialiserar sig på rotatorer av hög kvalitet för skogsbruk och materialhantering. Att vara ensam partner till Baltrotors återspeglar vår strävan att leverera branschledande lösningar. Amotarget samarbetar med globala varumärken som Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco, Ammann och många fler. Vi erbjuder ett brett sortiment av byggutrustning, reservdelar till nyttofordon, reservdelar till gruvfordon, tunga maskiner och industriprodukter. I vårt produktsortiment finns den senaste och mest tillförlitliga byggutrustningen och reservdelar från de främsta märkena. Amotarget garanterar höga standarder gällande kvalitet och tillförlitlighet, allt uppbackat av våra experters professionella råd, skräddarsydda enligt dina specifika behov. Vi tror på att ge dig det bästa värdet för din investering. Amotarget har konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa produkter. Sedan 2018 har vår anpassningsbarhet och omfattande sortiment gjort oss till ett mångsidigt val och vi levererar till många olika slags kunder i allt från fordons- till byggbranschen. Vårt samarbete med varumärken som Caterpillar, Komatsu, JCB, Volvo, CASE, Atlas Copco och Ammann gör det möjligt för oss att erbjuda alternativ som står för kvalitet och innovation. Amotarget strävar efter kontinuerlig innovation och vi uppdaterar våra erbjudanden så att de håller jämna steg med de senaste utvecklingarna, vilket ger banbrytande utrustning och teknik. Välj Amotarget för pålitliga, professionella lösningar inom bygg- och industriutrustning. Kontakta oss!

 2. GEMMO GROUP

  Italien

  Verified by europages badge

  Gemmo Riccardo, som tillverkar högkvalitativa bandunderreden, grundades 1989 i den nordöstra delen av Italien, i den mest tekniskt avancerade regionen i landet. Under de senaste åren har Gemmo Riccardo vuxit mycket snabbt tills grundandet 2001 av ett nytt företag, Gemmo Group, för närvarande marknadsledande inom sin sektor.

 1. TREVI BENNE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Att starta med 30 års erfarenhet inom utrustningar för schaktmaskiner är för företaget Trevi Benne spa en obestridlig fördel. Att följa marknadens tekniska innovationer är en uppgift som kräver ståndaktighet och kompetens. Schaktning och rivning, grävmaskiner, rivningstänger, skärmaskiner, grävskopor, rivningsmaskiner, skopor och snabbkopplingar, reservdelar till schaktmaskiner, gripklor, krossar, skärmaskiner av järn.

 2. LAMA BUSHINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LAMA BUSHINGS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom Byggnads- och vägmaskiner, ringar i brons, Länklager, ledade huvuden, bimetallringar, glidplattor, högpresterande plast, och Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 3. BYFROHNWIESER GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget BYFROHNWIESER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Seekirchen, Österrike.

 4. J. HEISS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget J. HEISS GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Lenggries, Tyskland.

 5. JACK&FILS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget JACK&FILS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Specialfordon - Byggnad och förberedning. Företaget är även verksamt inom Byggnads- och vägmaskiner, Vältar, Industriella sopmaskiner, Byggnads- och vägmaskiner, Vältar, Dumprar, släp, räcken, och saxliftar. Företagets huvudkontor finns i Sarre-Union, Frankrike.

 6. FERRUM-MASCHINEN EIN BEREICH DER KMS AUTO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FERRUM-MASCHINEN EIN BEREICH DER KMS AUTO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnads- och vägmaskiner. Företaget är även verksamt inom hjullastare, grävmaskiner, grävskopor av alla slag, mudderverk för schaktning och rensning av hamnar, kanaler och floder, Excavator spares, minigrävmaskiner, reservdelar för minigrävskopor, maskiner och utrustningar för schaktning, och reservdelar för byggmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Mulda, Tyskland.

 7. WEMATIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WEMATIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Korgliftar. Företaget är även verksamt inom Elgeneratorer, Byggnads- och vägmaskiner, domkrafter för bil, hjullastare, minigrävskopor, teleskoplastare, generatorer, Elgeneratorer, och Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Nordhorn, Tyskland.

 8. BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Erxleben, Tyskland.

 1. RESALE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget RESALE GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och material - begagnat. Företaget är även verksamt inom Byggnads- och vägmaskiner, Lyftvagnar, used machine tools, metallbearbetningsmaskiner, maskiner för bearbetning av trä, förpackningsmaskin, textilmaskiner, jordbruksutrustning, och Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Braunschweig, Tyskland.

 2. HAÏTI SERVICE MAINTENANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget HAÏTI SERVICE MAINTENANCE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tekniskt industriellt underhåll. Företaget är även verksamt inom Byggnads- och vägmaskiner, tehnične raziskave, Granskning industriellt underhåll, elektromekaniska reparationer, och Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Mamoudzou, Frankrike.

 3. GAM BAUMASCHINENTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GAM BAUMASCHINENTEILE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Byggnads- och vägmaskiner. Företaget är även verksamt inom hydraulpumpar, replacement parts for excavators, reservdelar för minigrävskopor, hydrauliska hammare, och Motorer. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 4. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Pommersfelden, Tyskland.

 5. AMBERG UMWELT-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AMBERG UMWELT-TECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnads- och vägmaskiner. Företaget är även verksamt inom Filter systems, hyttfilter, Dieselpartikelfilter, och avdunstare. Företagets huvudkontor finns i Nettetal, Tyskland.

 6. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Tyskland

  UEZ Mischtechnik ägnar sig idag uteslutande åt konstruktion av professionella högpresterande tvångsblandare till olika branscher som t.ex. betongindustrin, betongsanering, konstruktionen av industrigolv, eldfasta konstruktioner, terrazzogolv, lerbygge, målning och stuckaturer bland många andra. Den senaste generationen blandare från UEZ Mischtechnik omfattar ett brett utbud – med alltifrån den lilla kompakta tvångsblandaren UEZ FIPS för 50 kg blandning till den stora högpresterande tvångsblandaren UEZ ZM 800 på 600 liter. De ständiga vidareutvecklingarna hos UEZ sker alltid i ett nära samarbete med användare och materialtillverkare. Tvångsblandarna från UEZ är kända för sina oerhört stabila konstruktioner och långa livslängd och används numera av nöjda kunder över hela världen. Detta har gjorts möjligt tack vare att vi lagt fokus på en sak: maximal kvalitet. Vår service börjar redan vid kundens förfrågan. Tack vare utbildade och erfarna medarbetare kan vi ge råd på bästa sätt.

 7. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  HENLE Baumaschinentechnik GmbH med säte i sydtyska Rammingen är ett medelstort företag som tillverkar redskap och tillbehör för entreprenadmaskiner. Familjeföretaget grundades 1981 och har därmed vid det här laget över 35 års erfarenhet av branschen. HENLE-teamet utgör företagets hjärta. Vi ser det öppna och nära samarbetet med såväl kunder som leverantörer som en grundläggande företagsfilosofi. Att arbeta resurs- och miljömedvetet är en självklarhet för oss, liksom vikten av en bra arbetsmiljö där alla medarbetare trivs och respekteras. Våra vänliga och kompetenta medarbetare garanterar i sin tur att kunderna får bra service och att produktionen håller högsta kvalitet. Vi arbetar löpande med utbildning och kompetensutveckling – på hantverksområdet såväl som inom ekonomi och service – för att bli så väl rustade för framtiden som möjligt. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

 8. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Tyskland

  För oss är kundnöjdhet och bra rådgivning högsta prioritet – det är så långsiktiga samarbeten skapas. Vår verksamhet innefattar huvudsakligen byggmaskiner och reservdelar för grundbyggnad. Vi är inte bundna till någon tillverkare och kan därför erbjuda olika fabrikat samt söka efter olika fabrikat beroende på kundens önskemål. Vi är måna om att erbjuda maskiner från välkända tillverkare, vilket talar för god kvalitet och tillförlitlighet. Vi kan exportera våra produkter över hela världen. En ytterligare verksamhet i vårt företag är uthyrning av byggmaskiner, ett område där vi ständigt växer och försöker uppfylla våra kunders önskemål. Skulle vi inte ha den utrustning du behöver i vårt uthyrningsprogram försöker vi införskaffa utrustningen åt dig inom den önskade tidsramen.

 9. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Goosmann Baumaschinen GmbH. Vi har funnits i 20 år. Som familjeföretag är vi en kompetent partner för byggbranschen och industrin. Import och export. Inköp och försäljning av bygg- och anläggningsmaskiner och nyttofordon av alla slag. Vi erbjuder även ett stort utbud av maskiner och utrustning för uthyrning. Välj passande bygg- och anläggningsmaskiner för dina uppdrag och byggprojekt. Upplev kvaliteten och det breda utbudet vid vår uthyrning i Neuenhaus. Vi ser fram emot ditt besök. Alltid på plats hos oss: teleskoplastare med en räckvidd på upp till 21 m, arbetsplattform med radiofjärrkontroll. Uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner, samt minigrävare och teleskoplastare med en räckvidd på upp till ca 21 m. Hjulgrävare, bandgrävmaskiner, hjullastare, schaktmaskiner, vältar, vibrationsplattor med mera Transportservice som levererar och hämtar alla bygg- och anläggningsmaskiner snabbt, punktligt och prisvärt.

 10. LITHIUM SYSTEM GMBH

  Schweiz

  Lithium System GmbH, tidigare Lithium Storage GmbH, med huvudkontor i schweiziska Illnau, levererar sedan 2010 litium-järnfosfat-batterier (LiFePO4) av högsta kvalitet till kunder i hela Europa. Vi var bland de första i Europa med att erbjuda NCM-celler med hög energitäthet. Med våra kunskaper utvecklar vi elmobiliteten – från postbilar till 123-tons tippvagnar, från elrobotar till hybridsegelbåtar, samt energilagringslösningar – gridstorage, sol- och ö-system. Vårt utbud omfattar allt från laddare till batterihanteringssystem (BMS) för bilar och ett fullständigt sortiment av IP67-kapslade batteripaket för marin användning, och dessutom skräddarsydda lösningar från prototyp till säljfärdig produkt. Battericellerna kännetecknas av hög lagringskapacitet (upp till 400 Ah) i ett brett temperaturintervall (-30 °C till +55 °C), hög tillförlitlighet och säkerhet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Byggnads- och vägmaskiner - Import och export

Antal resultat

7 839 Företag