• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • byggnads- och vägmaskiner

Resultat för

Byggnads- och vägmaskiner - Import och export

 1. JH-ITC GMBH

  Tyskland

  Alla byggföretag vet vilka kostnader man får räkna med för formsättningar, ställningar och takstöttor när de är bundna till ett bygge i veckor eller månader. Det är likadant med byggmaskiner och särskilt kranar som ofta står outnyttjade under lång tid på bygget tills de äntligen används. Därför är det klokt att överväga investering i begagnade stöttor, ställningar och formsättningar. Investeringskostnaderna för begagnade delar är betydligt lägre. Eftersom vi endast säljer testade och helt funktionsdugliga produkter i gott skick har de i stort sätt samma livslängd som nya produkter. Testa oss och få ett erbjudande på exempelvis begagnade takstöttor och jämför med motsvarande nya delar. Du kommer att inse att det innebär en enorm kostnadsfördel som ger dig ett försprång före konkurrenterna vid anbudsgivning

 2. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  TRACTO-TECHNIK utvecklar, tillverkar och säljer maskiner och tillbehör för nedgrävning och reparation av rörledningar. Denna grävlösa NODIG-teknik används vid anläggning av ledningsnät för vatten, gas, el, telekommunikation och fjärrvärme, vid utbyggnaden av glasfibernät, konstruktionen av ledningar samt för avloppsförsörjningen. Kunderna som vill ha dessa specialmaskiner kommer huvudsakligen från industrin för grund- och specialbyggnad men även leverantörer och nätoperatörer kan räknas in i kundkretsen. I all produktion lägger TT stor vikt vid förstklassig kvalitet. Redan vid inköp av material ser TT till att använda leverantörer som håller högsta kvalitetsnivå. Särskilt stålet genomgår strikta kvalitetskontroller som går som en röd tråd genom hela tillverkningsprocessen. De senaste tillverkningsmetoderna och precisa CNC-styrda fleroperationsmaskiner svarvar, borrar, fräser och slipar arbetsstyckena till rätt form.

 3. VINCE COMPANY

  Frankrike

  Sedan 2022 är företaget Vince Company en byrå för internationell handel baserad i Toulouse. Vi förhandlar åt er med våra leverantörer för diverse produkter i parti. Vi arbetar i första hand med yrkesverksamma inom handel som önskar anskaffa handelsvaror. Vi arbetar också med hantverkare och privata kunder som önskar få stora mängder produkter levererade. Vi levererar till er tack vare våra olika partners. Vare sig det gäller att anskaffa era produkter hos våra leverantörer eller att transportera era gods fram till leveransadressen, sköter vi allt. Vid mottagande av er order gör vi allt i vår förmåga för att låta leverera era varor så fort som möjligt så att ert företag kan fungera korrekt. Vi sköter sedan transporten av ert gods från kontinentala Frankrike till: - kontinentala Frankrike, franska utomeuropeiska besittningar (Mayotte, La Réunion, Martinique, Guadeloupe, Guyana, Nya Kaledonien, franska Polynesien, Wallis och Futuna), Europa. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. CHANFI IMPORT/EXPORT

  Frankrike

  Företaget CHANFI IMPORT/EXPORT är en grossist och distributör inom internationell import och export. Varorna som vi importerar och exporterar är avsedda för yrkesfolk på alla kontinenter. Jordbrukslivsmedel, hushållsapparater, konserver, alkoholfria drycker, vård och hygien, kosmetika. Samt tusentals märken som Coca-Cola, Fanta, Orangina och många fler. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. GEMMO GROUP

  Italien

  Gemmo Riccardo, som tillverkar högkvalitativa bandunderreden, grundades 1989 i den nordöstra delen av Italien, i den mest tekniskt avancerade regionen i landet. Under de senaste åren har Gemmo Riccardo vuxit mycket snabbt tills grundandet 2001 av ett nytt företag, Gemmo Group, för närvarande marknadsledande inom sin sektor.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TREVI BENNE SPA

  Italien

  Att starta med 30 års erfarenhet inom utrustningar för schaktmaskiner är för företaget Trevi Benne spa en obestridlig fördel. Att följa marknadens tekniska innovationer är en uppgift som kräver ståndaktighet och kompetens. Schaktning och rivning, grävmaskiner, rivningstänger, skärmaskiner, grävskopor, rivningsmaskiner, skopor och snabbkopplingar, reservdelar till schaktmaskiner, gripklor, krossar, skärmaskiner av järn.

 2. LAMA BUSHINGS GMBH

  Tyskland

 3. BYFROHNWIESER GMBH

  Österrike

 4. J. HEISS GMBH

  Tyskland

 5. EURO BUCKET DI MAGAROTTO CHIARA

  Italien

 1. DIENSTLEISTUNGSZENTRUM SCHMIDT GMBH

  Tyskland

 2. WEMATIK GMBH

  Tyskland

 1. BAUFA BAU- UND FAHRZEUGTECHNIK ERXLEBEN GMBH

  Tyskland

 2. RESALE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. HOCH BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

 4. WEDEL BAUMASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. BME BAUMASCHINEN ERSATZTEILE INH. DIPL.-ING.(FH) MATHIAS SCHMIDT

  Tyskland

 6. UEZ MISCHTECHNIK GMBH

  Tyskland

  UEZ Mischtechnik ägnar sig idag uteslutande åt konstruktion av professionella högpresterande tvångsblandare till olika branscher som t.ex. betongindustrin, betongsanering, konstruktionen av industrigolv, eldfasta konstruktioner, terrazzogolv, lerbygge, målning och stuckaturer bland många andra. Den senaste generationen blandare från UEZ Mischtechnik omfattar ett brett utbud – med alltifrån den lilla kompakta tvångsblandaren UEZ FIPS för 50 kg blandning till den stora högpresterande tvångsblandaren UEZ ZM 800 på 600 liter. De ständiga vidareutvecklingarna hos UEZ sker alltid i ett nära samarbete med användare och materialtillverkare. Tvångsblandarna från UEZ är kända för sina oerhört stabila konstruktioner och långa livslängd och används numera av nöjda kunder över hela världen. Detta har gjorts möjligt tack vare att vi lagt fokus på en sak: maximal kvalitet. Vår service börjar redan vid kundens förfrågan. Tack vare utbildade och erfarna medarbetare kan vi ge råd på bästa sätt.

 7. HENLE BAUMASCHINENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  HENLE Baumaschinentechnik GmbH med säte i sydtyska Rammingen är ett medelstort företag som tillverkar redskap och tillbehör för entreprenadmaskiner. Familjeföretaget grundades 1981 och har därmed vid det här laget över 35 års erfarenhet av branschen. HENLE-teamet utgör företagets hjärta. Vi ser det öppna och nära samarbetet med såväl kunder som leverantörer som en grundläggande företagsfilosofi. Att arbeta resurs- och miljömedvetet är en självklarhet för oss, liksom vikten av en bra arbetsmiljö där alla medarbetare trivs och respekteras. Våra vänliga och kompetenta medarbetare garanterar i sin tur att kunderna får bra service och att produktionen håller högsta kvalitet. Vi arbetar löpande med utbildning och kompetensutveckling – på hantverksområdet såväl som inom ekonomi och service – för att bli så väl rustade för framtiden som möjligt. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

 8. BAUMASCHINEN MEYER GMBH

  Tyskland

  För oss är kundnöjdhet och bra rådgivning högsta prioritet – det är så långsiktiga samarbeten skapas. Vår verksamhet innefattar huvudsakligen byggmaskiner och reservdelar för grundbyggnad. Vi är inte bundna till någon tillverkare och kan därför erbjuda olika fabrikat samt söka efter olika fabrikat beroende på kundens önskemål. Vi är måna om att erbjuda maskiner från välkända tillverkare, vilket talar för god kvalitet och tillförlitlighet. Vi kan exportera våra produkter över hela världen. En ytterligare verksamhet i vårt företag är uthyrning av byggmaskiner, ett område där vi ständigt växer och försöker uppfylla våra kunders önskemål. Skulle vi inte ha den utrustning du behöver i vårt uthyrningsprogram försöker vi införskaffa utrustningen åt dig inom den önskade tidsramen.

 1. GOOSMANN BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Goosmann Baumaschinen GmbH. Vi har funnits i 20 år. Som familjeföretag är vi en kompetent partner för byggbranschen och industrin. Import och export. Inköp och försäljning av bygg- och anläggningsmaskiner och nyttofordon av alla slag. Vi erbjuder även ett stort utbud av maskiner och utrustning för uthyrning. Välj passande bygg- och anläggningsmaskiner för dina uppdrag och byggprojekt. Upplev kvaliteten och det breda utbudet vid vår uthyrning i Neuenhaus. Vi ser fram emot ditt besök. Alltid på plats hos oss: teleskoplastare med en räckvidd på upp till 21 m, arbetsplattform med radiofjärrkontroll. Uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner, samt minigrävare och teleskoplastare med en räckvidd på upp till ca 21 m. Hjulgrävare, bandgrävmaskiner, hjullastare, schaktmaskiner, vältar, vibrationsplattor med mera Transportservice som levererar och hämtar alla bygg- och anläggningsmaskiner snabbt, punktligt och prisvärt.

 2. LITHIUM SYSTEM GMBH

  Schweiz

  Lithium System GmbH, tidigare Lithium Storage GmbH, med huvudkontor i schweiziska Illnau, levererar sedan 2010 litium-järnfosfat-batterier (LiFePO4) av högsta kvalitet till kunder i hela Europa. Vi var bland de första i Europa med att erbjuda NCM-celler med hög energitäthet. Med våra kunskaper utvecklar vi elmobiliteten – från postbilar till 123-tons tippvagnar, från elrobotar till hybridsegelbåtar, samt energilagringslösningar – gridstorage, sol- och ö-system. Vårt utbud omfattar allt från laddare till batterihanteringssystem (BMS) för bilar och ett fullständigt sortiment av IP67-kapslade batteripaket för marin användning, och dessutom skräddarsydda lösningar från prototyp till säljfärdig produkt. Battericellerna kännetecknas av hög lagringskapacitet (upp till 400 Ah) i ett brett temperaturintervall (-30 °C till +55 °C), hög tillförlitlighet och säkerhet.

 3. FIORIN EZIO EREDI DI FIORIN ALBERTO & C. SNC

  Italien

  Fiorin Ezio Eredi är verksamt inom underhåll, felsökning och reparation av lastbilar och industrifordon, grävmaskiner, grävare, schaktmaskiner, traktorer och jordbruksmaskiner, elgeneratorgrupper och industrimotorer. Verksamheten startades på initiativ av d'Ezioiorin 1955 och omfattade inledningsvis reparation av motorer och verktyg från främst jordbrukssektorn, men det dröjde inte länge innan vi även omfattade andra områden. Sonen Alberto driver idag en stabil verksamhet inom sektorn för reparation, assistans och underhåll inom jordbrukssektorn, sektorn för industriella motorer och maskiner, schaktmaskiner, bygg- och anläggningsmaskiner och många andra slags maskiner och verktyg i en modern och välutrustad verkstad. Företaget är godkänt för reparation av olika märken som dominerar på marknaden. Vi har även en mobil verkstad för reparation och assistans på plats.

 4. JAKOB THALER GMBH KABELVERLEGE- UND SPULMASCHINENFABRIK

  Tyskland

  1964 tog Jakob Thaler från Sydtirolen sin idé om kabelläggning till norra Tyskland. Från det utvecklades sedan ett brett produktsortiment och lång erfarenhet. Allt började med tillverkningen av kabelmataren ”kabelhunden” och sortimentet utökades sedan snabbt med kabelvindor med kabelvagnar. Därutöver har det tillkommit produkter som exempelvis kabelupprullningsmaskiner. I standardproduktionen har vi med tiden utvecklat specialmaskiner för särskilda användningstekniker. Tack vare vår långa erfarenhet hänger vi alltid med i det senaste vad gäller produktutveckling. Thaler-produkter i det nuvarande sortimentet representerar den senaste tekniken och uppfyller kraven inom kabelindustrin, telekomindustrin samt energiförsörjningsindustrin. Då vi har skift dygnet runt vid vår anläggning har vi möjlighet att ta emot särskilda önskemål och omsätta dessa i praktiken.

 5. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Ryssland

  LLC Technopark Impulse är en del av den mångsidiga industriföretagsgruppen Tradicia. Technopark Impulse tillverkar tillbehör för specialutrustning åt företag inom vägläggning, kommunalarbete, gruvdrift och jordbruksindustrier: hydraulisk utrustning, byggnadsmaskineri, vägläggningsmaskiner och -utrustning, brytningsmaskiner och -utrustning för mineraler och malm, gatusoparmaskiner, skopor, gripklor och kranar. Företaget implementerar en komplett lösning - från utveckling och tillverkning av tillbehör till leverans, service och teknisk support. Fabriken sköter produktionen från början till slut. Alla produkter utvecklas i vår egen designavdelning, och all komponentstillverkning och hopmontering av slutprodukterna sker inom företagets produktionslokaler.

 6. HYDR'ETANCH

  Frankrike

  Hydr’ Étanch: Handel med reservdelar för bygg- och anläggningsmaskiner, specialist på CASE-POCLAIN. Mer än 1100 artiklar bland dem som har snabbast omsättning, för grävare och traktorgrävare, äldre och nyare modeller (POCLAIN och CASE POCLAIN). Hydr’ Étanch är specialister på handel med reservdelar för CASE POCLAIN, original och anpassningsbara. Återförsäljare Case Poclain i Oise, Återförsäljare Case Poclain i Beauvais, Återförsäljare Case Poclain i Amiens, Återförsäljare Case Poclain i Creil. Distribution och handel med reservdelar för bygg- och anläggningsmaskiner av alla märken. Vi har levererat i många år, är professionella inom leverans i Frankrike och utomlands. Vi tar hand om allt för transport på väg, med flyg eller båt.

 7. MATTES KG

  Österrike

  TRADING B.V. är ett privat handelsföretag i Nederländerna med huvudkontor i Rotterdam. Vi är fast beslutna att förse våra värdefulla kunder med globala affärslösningar, högkvalitativa märkesprodukter till överkomliga grossistpriser med de bästa logistiktjänsterna. Vi är en av Europas ledande handelsföretag, grossister och distributörer av drycker, inklusive läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mjölk och mejeriprodukter inklusive barnmjölk, choklad och konfektyr, te och kaffe. Vi erbjuder företag över hela världen produkter från ledande tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Vi har en omfattande leverantörskedja och goda relationer till olika tillverkare. Vi letar ständigt efter attraktiva och nischade produktkategorier och varumärken som är unika och intressanta för kunderna. Vi väljer tillförlitliga leverantörer som har produkter på lager och som är tillgängliga 48 timmar efter beställning. Vi är inte de första, vi är inte de enda, men vi är de bästa på att leverera FMCG-märken. Lika bra som om vi vore en del av ert eget företag. Vi är stolta över våra värderingar och letar ständigt efter nya affärsmöjligheter och innovativa lösningar för er.

 8. DIMEXCO GROUP

  Belgien

  Dimexco International arbetar sedan 25 år tillbaka inom import och export och sedan 20 år tillbaka främst med Afrika. Vårt företag är alltid lyhört för kundens behov: Hos oss hittar ni snabbt det ni söker och har fördelen av i effektiv service efter köpet. Vi ser till att allt sker på bästa sätt för orderna, kontakterna, leveranstiderna. OFFICIEL ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR SKF RULLNINGSLAGER.

 9. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkiet

  Semix är en av de största producenterna och leverantörerna av betongverk och blandare. Vi tillverkar produkterna i vår egen fabrik som omfattar 23 300 m2 med högteknologisk utrustning, väl organiserat och med erfarna tekniker och ledning. Vi producerar följande: enskaft- och tvåskaftblandare, planetblandare, mobila betongverk, stationära betongverk, kompakta betongverk, RCC (Roller Compacted Concrete) betongverk och enheter för återvinning av betong.

 10. AYMAN SL

  Spanien

  Förverkligar alla projekt inom industri, ingenjörskonst, tillverkning, montering och igångsättning, tillverkning av byggmaterial, bearbetning och sortering av avfall, tillverkning av färg, gipsprodukter, tillverkning av murbruk och betongplattor osv.

Filter

Resultat för

Byggnads- och vägmaskiner - Import och export

Antal resultat

7 806 företag