• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bröd och bakverk

Resultat för

Bröd och bakverk - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Ett familjeföretag med mer än 50 års tradition inom framställningen av konditoriprodukter och kex under handelsnamnet Pastas y Bizcochos Gloria. Idag, hos INACO, har vi de senaste åren specialiserat oss på naturliga livsmedel med framställningen av ekologiska kex och torra kakor under märket BELSI genom att välja ut de bästa naturliga råvarorna, 100 % ekologiskt odlade, fullkornsmjöl, spannmål, torkad frukt och frön, jungfrulig olivolja och vetesirap som sötningsmedel. De ekologiska produkterna BELSI innehåller mycket fibrer, de är sunda och näringsrika och är garanterade av CPAEN (Rådet för ekologisk produktion i Navarra) under licenskod nr NA-E0013. Levererar: hälsoprodukter, livsmedel | näringsprodukter | bakverk | ekologiska livsmedel | cookies | kex till te | hälsokost | madeleines | gastronomiska produkter | dietiska konditorivaror | livsmedel.

 3. LEZZA FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Vi på Lezza Foods är stolta över att kunna erbjuda unik och delikat specialkost utan tillsatser till folk över hela världen. Vårt uppdrag är enkelt men tydligt: att göra god och hälsosam specialkost tillgänglig för alla – med hjälp av ett brett sortiment av olika varumärken. Vi tillverkar och fryser produkter för den europeiska och nordamerikanska marknaden. Lezza Foods har flera moderna produktionsanläggningar i Turkiet och specialiserar sig på frysta delikatesser med högsta kvalitet. Vår expertis sträcker sig över flera härliga kategorier, inklusive bakverk, tårtor , turkisk baklava, lyxig gräddglass, och en mängd veganska produkter – allt noggrant kontrollerat för att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet. Vår 100 % tillförlitliga och konsekventa kvalitetskontroll ser till att varje Lezza-produkt är ett mästerverk vad gäller smak, färskhet och utseende, och detta innefattar även valet av de bästa ingredienserna, noggrann packning och tillförlitliga leveranser.

 4. ZENKAR GIDA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget ZENKAR GIDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Bröd, dietbröd, och Bröd. Företagets huvudkontor finns i Osmangazi / Bursa, Turkiet.

 5. AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Bakverk, Import/Export - jordbruksprodukter, sötade bakverk, tillbehör för konditorier, bakverk med mandel, färska bakverk, mandelpaj, Olja från fasta pressrester av oliver, och Foderkakor. Företagets huvudkontor finns i Almeida, Portugal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WOLF BUTTERBACK KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Pasta, Bröd, Munk, croissanter, Små mördegskakor, bageriprodukter, Wienerbröd, och bageriprodukter, grossist. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

 2. SEPA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SEPA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, genuabröd, konditorivaror, Bröd och bakverk, och konditorilaboratorium. Företagets huvudkontor finns i Pieve Porto Morone, Italien.

 3. KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Obersulm, Tyskland.

 4. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  ARCTIS står för bästa produktkvalitet. För er uppnår vi detta tillsammans med en partner som sedan årtionden tillbaka är en höjdare inom bakverk – nämligen Bäckerei SEHNE. Utrustade med höga kvalitetskrav, företagsanda och en familjär ledarstil bakar det ägarledda företaget bröd och bakverk, något som under årtionden garanterat nöjda kunder som återkommer. Vi levererar enbart det bästa till våra kunder och det är möjligt tack vare ...... ändamålsenliga lokaler och regionala ingredienser som valts ut av kvalitetsexperter.... en produktionsanläggning utrustad med den senaste bageriutrustningen, vilket gör att även det stora produktsortimentet kan produceras smidigt.... en ca 10 000 m² stor produktionsareal och en generös och effektiv konfiguration av anläggningarna.... Förvärv av anläggningar som byggs in friktionsfritt och därmed alltid garanterar ett optimalt produktflöde genom hela produktionsförloppet.

 5. IL MICHELANGELO DELLA PIZZA

  Italien

  IL Michelangelo della Pizza, etablerat i Albano Laziale nei Castelli Romani ( Rom ). Bageri med vedeldad ugn, produktion av bröd av lanttyp, bröd från Genzano, bröd från Lariano. Pizza på romerskt vis, pizza utan pålägg och med tomat, pizza Velletrana och produktion av traditionella bageriprodukter från Castelli Romani. Il Michelangelo della Pizza utmärker sig genom kvaliteten av sina autentiska produkter. Il Michelangelo della Pizza bereder varje dag pizzor med eller utan tomat, med naturlig jäst. Organiserar förfriskningar.

 1. SLADO

  Ukraina

  Slado har lyckats ta handgjorda konfektyrprodukter till massproduktion, genom att tillverka högkvalitativa och naturliga produkter. Slado är ett ukrainskt företag specialiserat på produktion, paketering och försäljning av konfektyrmixer i bulk, professionella dekoreringsprodukter och söta dekorationer för konfektyrprodukter. Vi har över 3 000 produkter grundade på marknadsundersökningar, unika recept och industriella designer och tillverkningsprocesser. Konfektyrälskare hittar alltid nya produkter att experimentera med hos oss. Det viktigaste för oss är den höga produktkvaliteten och den nöjda kunden! Slado handlar om smak och utseende!

 2. SUDEM BAKERY AND PASTRY PRODUCTS

  Turkiet

  Sudem Pastacilik är en tillverkare av bakningsmixar som är belägen i Antalya i Turkiet. Vi har tillverkat högkvalitativa produkter sedan 2006 och exporterar till Europa och andra länder. Vi tillverkar bakningsspecialiteter enligt tidlösa, traditionella bagarrecept, med högkvalitativa ingredienser och hantverksmässiga metoder. Våra specialiteter innefattar brödmixar, tårt- och bakelsemixar, vispgräddspulver, vaniljkrämspulver, geléer och fyllningskrämer, ganache och toppingar, velvetspray, bakelsetillsatser, frukostflingor, bakpulver och mycket mer. Våra baknings- och bakelseprodukter har inte bara konkurrenskraftiga priser - de är dessutom av oslagbar kvalitet. Vi vill förse våra kunder med högkvalitativa produkter och möta alla deras behov och förväntningar i fråga om tidsbesparing, säkerhet och hälsa för att underlätta deras liv så mycket som möjligt. SUDEM & SUDEMIXIR-märkta produkter tillverkas utefter ISO 22000; 2005, ISO 14001; 2015. Halalcertifikat framläggs för våra kunder för ca. 850 olika artiklar i produktsortimentet. SUDEM är en nyckelleverantör för följande sektorer; HoReCa, bagerier, restauranger, catering, detaljhandel, besöksnäring, konditorier och fik, konfektyr, livsmedelsbutiker, livsmedelstillverkning, partiförsäljare och -distributörer av livsmedel. Företaget växer på den globala marknaden och vi är därför intresserade av att utveckla samarbeten med livsmedelsföretag. Kontakta oss för att hitta bakningslösningar för dig och dina kunder.

 1. AMERICAN DESSERTS

  Frankrike

  AMERICAN DESSERTS tillverkar frysta, gräddade konditorivaror: amerikanska eller franska desserter, cookies, brownies, muffins, smulpajer, pajer, m.m. Våra GMO-fria desserter och bakelser, förpackade i individuella emballage eller i lösvikt, kan beredas antingen enligt era egna recept med egna emballage eller etiketter. Våra produkter är avsedda för alla typer av restaurangverksamhet: kommersiell, kollectiv, catering för flyg och järnväg, bageri, konditori och automater.

 2. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgien

  Guenther Bakeries Belgium är specialiserat på tillverkning av hamburgerbröd. Vår största kund är McDonalds och vi levererar till restauranger i hela Benelux. Vi har ett mycket stort utbud: förutom klassiska hamburgerbröd har vi också alla olika varianter av hamburgerbröd som Big Mac, Bigger Big Mac, Mc Rib osv. Vi kan också erbjuda skräddarsydda lösningar för olika kunder. Vi ställer höga krav på kvalitet och livsmedelssäkerhet.

 3. PANIFICIO CLEFRA

  Italien

  Vi erbjuder våra caterings- och buffétjänster, med hämtning i butiken, för mottagningar, invigningar och födelsedagsfiranden. Vi levererar bakverk av typen panettone, colomba och andra produkter med medellång hållbarhet, som kan beställas per telefon eller hos vårt huvudkontor. Mer specifika produkter av typen pastiera napolitaine, panettone, colomba eller génoise bör beställas med längre framförhållning.

 4. PANETTERIA ARMAGNI MILENA

  Italien

  Armagni Milano i Milena Armagni är en elegant och ansedd kafeteria med bageri och konditori. I kafeterian hittar du varje dag utsökta hembakade briocher med vaniljkräm, choklad eller sylt, kaffe av hög kvalitet, varm cappuccino, väldoftande bröd av alla slag, fullkornsbröd, varma och kalla drycker på burk, alkoholhaltiga och alkoholfria drycker samt juice.

 5. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Italien

  Idag är Il Germoglio ofrånkomliga på den italienska brödframställningsmarknaden. Varje dag kommer ett brett sortiment fryst, förgräddat bröd, berett med utvalda ingredienser av högsta kvalitet ut ur ugnen. Parallellt säljer vi andra bageri-och livsmedelsprodukter för att svara på kraven av kunderna som i Il Germoglio finner en tillförlitlig partner.

 6. FORNO SORELLE PALESE SNC

  Italien

  Tre systrar gick samman 1984 för att skapa "Forno delle Sorelle Palese" i Potenza. Sedan dess tillverkas, i gammal tradition från Lucania, det typiska brödet och bakverket Strazzata av durumvete med naturlig surdeg, klassiker som Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al finochietto och Stozza. De är bara ett urval av de kulinariska specialiteter som än idag tillverkas med samma hantverkskunnande som förr i tiden och med särskilt urval av enkla och naturliga ingredienser.

 7. UCCARUCI SRL

  Italien

  Uccaruci är specialiserade på ett utbud av många olika produkter som är typiska för Sicilien. Företaget grundades sommaren 2016, mot bakgrund av en bred erfarenhet som förvärvats sedan 1972. Med sina kakor och chokladkex från Modica, bakade för hand, olika sorters färskt bröd och foccacia har företaget snabbt intagit en ställning som kvalitetsmärke och ett självklart val för olika företag i Italien och andra länder, bland annat barer, hotell, B&B, livsmedelsaffärer och många andra.

 8. ELISA FOOD

  Italien

  Pizzadeg, naturlig jäsning. Vår höga produktionskapacitet, punktliga leveranser och produktkvalitet gör Elisa Food till en tillförlitlig partner.

 1. ALY FOODS

  Turkiet

  Företaget ALY FOODS, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Bakverk, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Çorum, Turkiet.

 2. KYIVKYI BKK

  Ukraina

  Företaget KYIVKYI BKK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, och Bröd och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 3. SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA

  Tyskland

  Företaget SPEZIALITÄTEN-BÄCKEREI ANA & ANDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Wienerbröd, vetebröd och wienerbröd, croissanter, och bageri. Företagets huvudkontor finns i Karlsruhe, Tyskland.

 4. TARIFIQ FOODS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget TARIFIQ FOODS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, bakverk, halal, Bröd och bakverk, och torkad pasta. Företagets huvudkontor finns i Peterborough, Förenade kungariket.

 5. MATAŞ MAKINA

  Turkiet

  Företaget MATAŞ MAKINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Bakugnar, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Bageri - maskiner och utrustning, Bakugnar, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, och Bageri - maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 6. PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT

  Ukraina

  Företaget PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom lebkuchen, karameller, Konserverad frukt och marmelad, och sandkakor. Företagets huvudkontor finns i Snovsk, Ukraina.

 7. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, choklad, bageri, livsmedelsgelatin, och Kakmixar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. GILLI SRL

  Italien

  Företaget GILLI SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, skivat bröd, speltbröd, Bröd och bakverk, och rågbröd. Företagets huvudkontor finns i Pineta-Laives, Italien.

 9. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrike

  Företaget FORCHY PATISSIER SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Industriella bakverk, Konfekt med choklad, Industriella bakverk, Konfekt med choklad, sötade bakverk, och bakverk med frukt. Företagets huvudkontor finns i Yvetot, Frankrike.

 10. BACKHAUS GRIMMINGER GMBH

  Tyskland

  Företaget BACKHAUS GRIMMINGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Vaterstetten, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis