• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • bröd och bakverk

Resultat för

Bröd och bakverk - Import och export

 1. SEVAROME

  Frankrike

  Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

 2. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Ett familjeföretag med mer än 50 års tradition inom framställningen av konditoriprodukter och kex under handelsnamnet Pastas y Bizcochos Gloria. Idag, hos INACO, har vi de senaste åren specialiserat oss på naturliga livsmedel med framställningen av ekologiska kex och torra kakor under märket BELSI genom att välja ut de bästa naturliga råvarorna, 100 % ekologiskt odlade, fullkornsmjöl, spannmål, torkad frukt och frön, jungfrulig olivolja och vetesirap som sötningsmedel. De ekologiska produkterna BELSI innehåller mycket fibrer, de är sunda och näringsrika och är garanterade av CPAEN (Rådet för ekologisk produktion i Navarra) under licenskod nr NA-E0013. Levererar: hälsoprodukter, livsmedel | näringsprodukter | bakverk | ekologiska livsmedel | cookies | kex till te | hälsokost | madeleines | gastronomiska produkter | dietiska konditorivaror | livsmedel.

 3. WOLF BUTTERBACK KG

  Tyskland

  Wolf ButterBack tillverkar sedan över 20 år djupfrysta konditorivaror av högsta kvalitet. Kärnkompetensen ligger i croissanter, fyllda wienerbröd och snacks med rent runmärkt smör. Företagets hela produktion och administration är baserad i tyska Fürth, där våra mer än 500 medarbetare tillverkar fina bröd och bakverk på en hög, hantverksmässig nivå. En stor personalstyrka med många yrkesaktiva inom bagerihantverket i kombination med tillverkningsteknik av senaste snitt säkerställer en hög och jämn kvalitet. Vi är noga med att alltid använda de bästa råvarorna. Därför använder vi alltid rent, runmärkt smör till våra smördegar och de söta och salta fyllningarna är i de flesta fall tillverkade efter våra egna, välbeprövade recept. Degarna vilar i upp till åtta timmar så att smakämnena utvecklas och bakverket håller sig färskt länge efter bakningen. Sedan många år är företaget certifierat för ”higher level” enligt IFS.

 4. ZENKAR GIDA

  Turkiet

 5. AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA.

  Portugal

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SEPA SRL

  Italien

 2. KARL PFISTERER GMBH & CO. BREZELLAUGE KG

  Tyskland

 3. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

  Tyskland

  ARCTIS står för bästa produktkvalitet. För er uppnår vi detta tillsammans med en partner som sedan årtionden tillbaka är en höjdare inom bakverk – nämligen Bäckerei SEHNE. Utrustade med höga kvalitetskrav, företagsanda och en familjär ledarstil bakar det ägarledda företaget bröd och bakverk, något som under årtionden garanterat nöjda kunder som återkommer. Vi levererar enbart det bästa till våra kunder och det är möjligt tack vare ...... ändamålsenliga lokaler och regionala ingredienser som valts ut av kvalitetsexperter.... en produktionsanläggning utrustad med den senaste bageriutrustningen, vilket gör att även det stora produktsortimentet kan produceras smidigt.... en ca 10 000 m² stor produktionsareal och en generös och effektiv konfiguration av anläggningarna.... Förvärv av anläggningar som byggs in friktionsfritt och därmed alltid garanterar ett optimalt produktflöde genom hela produktionsförloppet.

 4. SLADO

  Ukraina

  Slado har lyckats ta handgjorda konfektyrprodukter till massproduktion, genom att tillverka högkvalitativa och naturliga produkter. Slado är ett ukrainskt företag specialiserat på produktion, paketering och försäljning av konfektyrmixer i bulk, professionella dekoreringsprodukter och söta dekorationer för konfektyrprodukter. Vi har över 3 000 produkter grundade på marknadsundersökningar, unika recept och industriella designer och tillverkningsprocesser. Konfektyrälskare hittar alltid nya produkter att experimentera med hos oss. Det viktigaste för oss är den höga produktkvaliteten och den nöjda kunden! Slado handlar om smak och utseende!

 5. SUDEM BAKERY AND PASTRY PRODUCTS

  Turkiet

  Sudem Pastacilik är en tillverkare av bakningsmixar som är belägen i Antalya i Turkiet. Vi har tillverkat högkvalitativa produkter sedan 2006 och exporterar till Europa och andra länder. Vi tillverkar bakningsspecialiteter enligt tidlösa, traditionella bagarrecept, med högkvalitativa ingredienser och hantverksmässiga metoder. Våra specialiteter innefattar brödmixar, tårt- och bakelsemixar, vispgräddspulver, vaniljkrämspulver, geléer och fyllningskrämer, ganache och toppingar, velvetspray, bakelsetillsatser, frukostflingor, bakpulver och mycket mer. Våra baknings- och bakelseprodukter har inte bara konkurrenskraftiga priser - de är dessutom av oslagbar kvalitet. Vi vill förse våra kunder med högkvalitativa produkter och möta alla deras behov och förväntningar i fråga om tidsbesparing, säkerhet och hälsa för att underlätta deras liv så mycket som möjligt. SUDEM & SUDEMIXIR-märkta produkter tillverkas utefter ISO 22000; 2005, ISO 14001; 2015. Halalcertifikat framläggs för våra kunder för ca. 850 olika artiklar i produktsortimentet. SUDEM är en nyckelleverantör för följande sektorer; HoReCa, bagerier, restauranger, catering, detaljhandel, besöksnäring, konditorier och fik, konfektyr, livsmedelsbutiker, livsmedelstillverkning, partiförsäljare och -distributörer av livsmedel. Företaget växer på den globala marknaden och vi är därför intresserade av att utveckla samarbeten med livsmedelsföretag. Kontakta oss för att hitta bakningslösningar för dig och dina kunder.

 1. PANIFICIO CLEFRA

  Italien

  Vi erbjuder våra caterings- och buffétjänster, med hämtning i butiken, för mottagningar, invigningar och födelsedagsfiranden. Vi levererar bakverk av typen panettone, colomba och andra produkter med medellång hållbarhet, som kan beställas per telefon eller hos vårt huvudkontor. Mer specifika produkter av typen pastiera napolitaine, panettone, colomba eller génoise bör beställas med längre framförhållning.

 2. PANETTERIA ARMAGNI MILENA

  Italien

  Armagni Milano i Milena Armagni är en elegant och ansedd kafeteria med bageri och konditori. I kafeterian hittar du varje dag utsökta hembakade briocher med vaniljkräm, choklad eller sylt, kaffe av hög kvalitet, varm cappuccino, väldoftande bröd av alla slag, fullkornsbröd, varma och kalla drycker på burk, alkoholhaltiga och alkoholfria drycker samt juice.

 1. IL GERMOGLIO FOOD SPA

  Italien

  Idag är Il Germoglio ofrånkomliga på den italienska brödframställningsmarknaden. Varje dag kommer ett brett sortiment fryst, förgräddat bröd, berett med utvalda ingredienser av högsta kvalitet ut ur ugnen. Parallellt säljer vi andra bageri-och livsmedelsprodukter för att svara på kraven av kunderna som i Il Germoglio finner en tillförlitlig partner.

 2. FORNO SORELLE PALESE SNC

  Italien

  Tre systrar gick samman 1984 för att skapa "Forno delle Sorelle Palese" i Potenza. Sedan dess tillverkas, i gammal tradition från Lucania, det typiska brödet och bakverket Strazzata av durumvete med naturlig surdeg, klassiker som Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al finochietto och Stozza. De är bara ett urval av de kulinariska specialiteter som än idag tillverkas med samma hantverkskunnande som förr i tiden och med särskilt urval av enkla och naturliga ingredienser.

 3. UCCARUCI SRL

  Italien

  Uccaruci är specialiserade på ett utbud av många olika produkter som är typiska för Sicilien. Företaget grundades sommaren 2016, mot bakgrund av en bred erfarenhet som förvärvats sedan 1972. Med sina kakor och chokladkex från Modica, bakade för hand, olika sorters färskt bröd och foccacia har företaget snabbt intagit en ställning som kvalitetsmärke och ett självklart val för olika företag i Italien och andra länder, bland annat barer, hotell, B&B, livsmedelsaffärer och många andra.

 4. ELISA FOOD

  Italien

  Pizzadeg, naturlig jäsning. Vår höga produktionskapacitet, punktliga leveranser och produktkvalitet gör Elisa Food till en tillförlitlig partner.

 5. PJSC SHCHORSKY FOODSTUFF PLANT

  Ukraina

 6. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

 7. TARIFIQ FOODS LTD

  Förenade kungariket

 8. KYIVKYI BKK

  Ukraina

 1. MATAŞ MAKINA

  Turkiet

 2. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrike

 3. ALY FOODS

  Turkiet

 4. BACKHAUS GRIMMINGER GMBH

  Tyskland

 5. GOTTARDI S.A.S. DI GOTTARDI GIANLUCA & C

  Italien

 6. GILLI SRL

  Italien

 7. STERNENBÄCK GMBH

  Tyskland

 8. FABIAN SRL

  Italien

 9. BAKEART LTD

  Förenade kungariket

 10. TORRONIFICIO DELLE MADONIE DOLCIARIA

  Italien

Filter

Resultat för

Bröd och bakverk - Import och export

Antal resultat

11 527 företag